Pfizerin ja CIA:n johtaja, Facebookin varajohtaja ja muita eliittejä kokoontuu Bilderberg-tapaamiseen Washingtoniin

Maailman valtaeliitti kokoontuu tällä viikolla salassa. Lehdistöä ei päästetä sisään, ketään ei haastatella siitä, eikä Bilderbergin kokousta edes huomata valtamedian tutkassa. Samalla kun tiedotusvälineet kohauttavat asevalvonta- ja aborttikeskusteluja, pankkiirit, poliitikot, sotilasjohtajat ja informaatio-ohjaajat keskustelevat suunnitelmistaan maailmaa varten suljettujen ovien takana ja täysin avoimesti.

68. vuosittainen Bilderberg-kokous, jota on pidetty vuosien varrella eri puolilla maailmaa, alkoi torstaina Washingtonissa ilman minkäänlaista lehdistönäkyvyyttä, ja sen on määrä päättyä sunnuntaina 5. kesäkuuta. Huolimatta noin 120 osallistujan arvostetusta vieraslistasta — joilla on kiistatta enemmän maailmanlaajuista vaikutusvaltaa kuin vaaleilla valituilla virkamiehillä — kokous välttyy kaikelta valtavirran tiedotusvälineiden tarkkailulta.

Syy siihen, miksi tämä maailmanlaajuisen eliitin kokous onnistuu pysymään vailla minkäänlaista valtavirran tiedotusvälineiden uutisointia, ei ole sattuma. Tämä eliitin valtameklarien ryhmä omistaa tiedotusvälineet, he omistavat poliitikot ja luultavasti he omistavat maailman.

Tämänvuotiseen kokoukseen osallistuvat sotarikolliset, kuten Henry Kissinger, rikollisen lääkeyhtiön Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla, CIA:n johtaja William J Burns, Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg, GlaxoSmithKlinen toimitusjohtaja Emma Walmsley, Googlen surullisenkuuluisa entinen toimitusjohtaja Eric Schmidt sekä muita yritysmedian johtajia, ulkomaisten valtioiden päämiehiä ja sotilasviranomaisia.

Valtaeliitin eliittiryhmän mukaan, joka koostuu ihmisistä, jotka ovat pakottaneet koko planeetan rokotteisiin, lukituksiin ja tyranniaan viimeisten kahden vuoden aikana, heidän salaisessa tapahtumassaan keskustellaan tänä vuonna seuraavista keskeisistä aiheista:

1. Geopoliittiset uudelleenjärjestelyt
2. Naton haasteet
3. Kiina
4. Intian ja Tyynenmeren alueen uudelleenjärjestelyt
5. Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen teknologiakilpailu
6. Venäjä
7. Hallituksen ja talouden jatkuvuus
8. Maailmanlaajuisen rahoitusjärjestelmän häiriöt
9. Disinformaatio
10. Energiaturvallisuus ja kestävä kehitys
11. Pandemian jälkeinen terveys
12. Demokraattisten yhteiskuntien hajanaisuus
13. Kauppa ja deglobalisaatio
14. Ukraina

Ei ole mitään pahaenteistä siinä, että eräät maailman suurimmista disinformaation levittäjistä kokoontuvat salassa keskustelemaan mahdollisesta maailmansodasta Kiinan ja Venäjän kanssa ja suunnittelevat samalla, miten vaientaa ”disinformaationa” pidetty puhe.

Monien mielestä Yhdysvaltain Logan Act -lakia rikkonut Arizonan senaattori Kyrsten Sinema osallistuu kokoukseen. Sinema on demokraatti, joka on muuttunut itsenäiseksi ja työskentelee tällä hetkellä sekä demokraattien että republikaanien kanssa asevalvonnan läpiviemiseksi. Hän on ilmaissut avoimesti tukensa edesmenneelle sodanlietsojalle John McCainille ja on toistuvasti ajanut Ukrainan tilanteen laajentamista.

Kuten olemme kertoneet, entiset presidentit George H.W. Bush ja Bill Clinton osallistuivat molemmat Bilderberg-kokouksiin vuosina ennen kuin heidät valittiin Valkoiseen taloon. Tony Blair oli paikalla vuoden 1993 Bilderberg-kokouksessa ennen kuin hänestä tuli Englannin pääministeri vuonna 1997, ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron osallistui vuonna 2014 juuri ennen valintaansa.

Lisäksi vuoden 2008 kokouksen uskotaan olleen katalysaattori Yhdysvaltain presidentinvaaleille: huhujen mukaan osallistujat päättivät tukea Barack Obamaa demokraattisen puolueen ehdokkaaksi tuon vuoden tapahtumassa, mutta ehdokkaana ollut Hillary Clinton jätti kokouksen kaksi päivää myöhemmin väliin.

Bilderbergin osallistujien on noudatettava Chatham House -sääntöjä, mikä tarkoittaa, että vaikka osallistujat voivat käyttää saamiaan tietoja, heitä kielletään puhumasta henkilöistä, jotka ovat saattaneet ohjata heidän päätöksiään.

Lukuisat bloggaajat ja aktivistit ovat ehdottaneet, että pelkästään sen perusteella, mitä julkisista lausunnoista jo tiedetään, pelkkä Bilderbergin kokoukseen osallistuminen olisi riittävä peruste amerikkalaisten välittömiin pidätyksiin ja tutkimuksiin.


Katso vuoden 2022 osallistujalista täältä: https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants


Vuonna 2011 silloinen kongressiedustaja Ron Paul vaati tutkimuksia ja totesi, että vuosittaiseen tapaamiseen osallistuvat Yhdysvaltain virkamiehet — erityisesti Texasin silloinen pääministeri Rick Perry — rikkoivat mahdollisesti lakia. ”Tämä tieto siitä, että hän meni sinne ja rikkoi Logan Act -lakia ja sekaantui siihen, olen vain vaikuttunut siitä, että lukee tavallisessa mediassa — minusta sekin on rohkaisevaa”, Paul sanoi tuolloin haastattelussa ja totesi, että Perryn osallistuminen oli ”merkki siitä, että hän on mukana kansainvälisessä salaliitossa”.

Paul ei myöskään ole vain keksinyt tätä, Logan Act sanoo selvästi, osittain: ”Jokainen Yhdysvaltain kansalainen, missä tahansa hän oleskeleekin, joka ilman Yhdysvaltain valtuutusta suoraan tai välillisesti aloittaa tai käy kirjeenvaihtoa tai kanssakäymistä minkä tahansa vieraan hallituksen tai sen virkamiehen tai asiamiehen kanssa tarkoituksenaan vaikuttaa minkä tahansa vieraan hallituksen tai sen virkamiehen tai asiamiehen toimenpiteisiin tai käyttäytymiseen kiistoissa tai riidoissa Yhdysvaltojen kanssa tai kukistaa Yhdysvaltojen toimenpiteet, on tuomittava sakkoihin tämän osaston nojalla tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi tai molempiin.””

Havainnollistaakseen ryhmän vaikutuspiirin laajuutta Business Insider julkaisi kaavion, jossa näkyvät kaikki niiden pahaenteiset yhteydet.

 

Vapaan maailman ei tulisi huolehtia, Johnny Deppin oikeudenkäynnin uusintoja voi edelleen katsella TikTokista.

 

Artikkelin julkaissut The Free Thought Project

Alex Jonesin kanavalla lisää Bilderbergistä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.