Uhkasiko Kiina tuhota Starlink-satelliitit?

Lähde: https://www.gatestoneinstitute.org/18793/china-threatens-starlink

Huomasin, että meille lähetettiin maaliskuun 17. päivä kolme videota samasta kohteesta taivaalla. Kohteet olivat liian hitaita ollakseen meteoreja, liian nopeita ollakseen lentokoneita ja ne olivat liekeissä ilmakehässä. Kaikki kohteet olivat tasavälein toisistaan, lensivät viivasuorassa muodostelmassa, kaikki saman kokoisia. Se sai minut pohtimaan olisivatko nämä Starlink-satelliitteja. Musk oli kertonut Twitterissä, että jotkut Starlink-satelliitit tullaan tuhoamaan koska ohjelmisto ei päivittynyt satelliitteihin.

Mutta sitten muutama päivä myöhemmin Musk sanoi, että Kiina oli uhannut hyökätä Starlinkia vastaan jos se uhkaisi Kiinaa tai haastaisi sen auktoriteettia. Näin ynnäsin yhteen 2 plus 2 ja tajusin, että Kiina on saattanut tuhota nuo Starlink-satelliitit, eikä se ollutkaan mikään softaongelma.

Kiina hakkeroi satelliitit ja tiputti ne maahan antaakseen Muskille opetuksen Kiinan vallasta. Musk sanoi, että hän menisi Kiinaan puhumaan pääministeri Li Qiangille henkilökohtaisetsi. Videot puhuvat puolestaan, Muskin keskustelu tarjoaa palapelin puuttuvat osat.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.