Analyytikko löysi avaruusolentojen tukikohdan Alaskasta

1980-luvun loppupuolelle tultaessa Star Gate -projekti oli täyttä höyryä käynnissä. Julkistetut tiedostot paljastavat sen miten USA:n valtio oli käyttänyt kaukokatselua, kykyä psyykkisesti nähdä paikkoja etäältä, yli vuosikymmenen ajan.

Käydessämme läpi CIA:n arkistoja, löysimme jotain mikä sai meidät epäilemään: kolme avaruusolentojen tukikohtaa, jotka tiedusteluanalyytikko oli löytänyt.

Vaikeaselkoinen käsin kirjoitettu dokumentti, joka on luokiteltu termillä “Sun Streak” puolustusministeriön tiedustelupalvelun alaisuuteen, kuvaa salaisia, maanalaisia laitoksia.

Eräs on raportoitu olevan Mount Hayesin alla Alaskassa. Huolimatta siitä, että se on kaikkein korkein vuori osavaltiossa, Hayesia harvoin kiivetään johtuen sen kaukaisuudesta ja saavuttamattomuudesta.

Se on myös niinkutsutun Alaskan kolmion keskuksessa…. Selittämättömiä valoja, kadonneita patikoijia ja jopa isojalan kaltaisia olentoja, jotka elävät erämaassa.

Mitä USA:n valtio sitten oikein löysi? Ja voisiko Maan alla olevalla tukikohdalla olla yhteys omituisiin raportteihin, jotka ovat vuosikymmeniä vanhoja?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.