V-muotoinen UFO ISS:n livekamerassa

Katsoessaan NASAn livelähetystä tammikuun 20. päivänä 2020 eräs brightonilainen huomasi V-muotoisen UFOn ISS:n lähetyksen taustalla. Tällaista UFOa verrataan usein Mustaan Ritariin. Miksi NASA ja muut avaruusjärjestöt käyttävät aluksen muotoa logoissaan?

Silminnäkijän raportti: Katsoin puhelimellani NASAn avaruuskävelyä numero 63 ISS:ltä tammikuun 20. päivänä 2020. Noin 6 tunnin ja 30 minuutin kohdalla viimeinen astronautti valmistautui astumaan takaisin ilmalukkoon ja menemään sisään avaruusasemalle.

Kaksi kävelyssä mukana ollutta atronauttia olivat naisia, Christina Koch ja Jessica (jotain, sukunimi meni ohi).

Katselin Jessicaa hänen matkallaan takaisin ilmalukkoon kun kamera tallensi viimeisiä avaruuskävelyn hetkiä ISS:n ulkopuolella, ja sitten havaitsin jotain omituista ruudun oikeassa alareunassa.

Se pysyi paikallaan yhteensä noin kolmen sekunnin ajan ennen kiitämistään pois noin puolessa sekunnissa.

Nopeasti luulin sen olevan hyönteinen ottaen huomioon sen ulkonäön, joka näytti hieman T-kirjaimelta. Oletin T-kirjaimen varren olevan keho ja molemmilla puolilla olisi ulokkeita, mahdollisesti siivet.

Sitten katsoin oliko se kiinnittynyt ISS:n mitenkään, että olisiko se jokin alus joka telakoituu ISS:lle.

Sitten tajusin ettei se ole kiinnittynyt mitenkään siihen, ja se on mahdollisesti UFO. Nopeasti otin ruutukaappauksen siitä ja zoomasin siihen nopeasti. Se katosi heti ruudulta.

Se ei kiihtynyt hiljalleen vaan poistui välittömästi kauas suoraan kameran suuntaan kunnes sitä ei enää näkynyt.

Videolähetys muuttui pian nopeasti näyttämään kuvaa toisesta kamerasta asemalta.

NASA ja muut avaruusvirastot käyttävät logossaan V-muotoista alusta.

Kuva UFOsta, joka on lähetetty MUFONille, oli noin 80% siitä vaiheesta kun alus oli jo karkaamassa pois. Se oli alunperin noin 5 kertaa lähempänä ja suurempi. Kyse ei ole mistään kameran linssin viasta. Auringon valo heijastuu kappaleesta samalta puolelta kuin valo osuu ISS:n.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.