Avaruusolentojen agentti vuoden 2013 konferenssissa

Havaintopäivämäärä: helmikuun 6, 2013
Havaintopaikka: Washington Convention Centerissa pidetty konferenssi
Uutisvideo: https://www.youtube.com/watch?v=vy2wQCDbbyQ&t=0s

Avaruusolennot keskuudessamme. Monet meistä ovat kuulleet tarinoita abduktioista ja jopa monenlaisista keskuudessamme elävistä avaruusolennoista. Jotkut niistä näyttävät kaltaisiltamme, ihmismuotoisilta. Toiset taas eivät ja heidän pitää käyttää teknologiaa naamioituakseen keskuuteemme. Useimmat avaruusolennot työskentelevät vaikutusvaltaisissa asemissa, mutta jotkut haluavat olla teknologia-alalla ajatellen, että se olisi paras tapa auttaa ihmiskuntaa.

Tässä me näemme presidentti Obaman puheen Washington Convention Centerissa. TV-kameran siirtyessä yleisöä kuvaamaan, me näemme useita salaisen palvelun agentteja pitämässä vahtia… joista eräs näyttää avaruusolennolta, jota monet kutsuisivat reptiliaaniksi.

Digitaalikameroiden tiedetään näkevän enemmän kuin ihmissilmien ja pääsevän myös muille valon spektreille, ja näin näkee koko kuvan. Esimerkiksi infrapunalinssi Sonyn kamerassa mahdollistaa nähdä näkymättömiä orbeja tai UFOja erittäin selvästi taivaalla päiväsaikaan, mutta niitä ei melkein koskaan näe omin silmin. Ehkäpä tämä on juuri se mitä tapahtui kun avaruusoleno oli salaisen palvelun agentti Obaman hommissa.

Se on ihan järkeenkäypää. Pitää avaruusolento Obaman vieressä suojelemassa kaikkina aikoina, ja manipuloimassa hänen ajatuksiaan ja tekojaan telepatialla. Amerikan presidentit saattavat olla pelkkiä käsinukkeja.

Scott C. Waring

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.