Mistä me olemme peräisin?

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe tällä kertaa käsitteli ihmisen alkuperää ja ihmisten yhteyksiä elämiin muissa maailmoissa ja ulottuvuuksissa.

Monissa näistä kommunikaatioista, me olemme kuulleet monien teistä kysyvän kysymyksen ”Mistä minä tulen?”… tarkoittaen itseään… ”Mikä on minun alkuperäni?” Liitynkö minä ulkoavaruuden sivilisaatioon, tuohon tiettyyn ulkoavaruuden sivilisaatioon, tai tähän todellisuuden dimensioon? Kerrothan minulle, mistä minä tulen, mikä on alkuperäni? Nyt, me olemme vastanneet tähän kysymykseen monta kertaa, monin eri tavoin monille teistä. Ensinnäkin yleensä selittämällä että koska aika, tavallaan, on oikeasti ainoastaan lineaarisen ulottuuvuutenne tuote, että ette, näin, oikeasti tule mistään tietystä pisteestä ollenkaan, paitsi että tässä ja nyt — kaikki on juuri tässä, juuri nyt, vaikka te ette välttämättä koekaan sitä tällä tavoin. Joten kaikki teistä, kuten olemme sanoneet, tulee kaikkialta ja ei mistään, samaan aikaan. Tai, siinä kuin koette teillä olevan tämä kokemus maapallolla juuri nyt, se voi yhtä helposti olla sanottu että te tulette maapallolta, koska se on se elämä jota elätte juuri nyt, että se on teidän alkuperänne.

Mutta me ymmärrämme miten monet teistä tarkoittavat tuon kysymyksen, koska me ymmärrämme että monet teistä, avaamalla tietoisuutenne tutkimista varten, alkavat päästä kiinni siihen todellisuuteen että olette, itse asiassa, kytkeytyneet moneen eri kokemuksen dimensioon ja itse asiassa teillä on samanaikaisia elämiä, ikään kuin, monissa eri sivilisaatioissa tai todellisuuden dimensioissa. Ja, kun luotte näitä yhteyksiä, saatatte tuntea että johtuen tuon yhteyden energian laadusta, että tuo paikka josta nyt tulette tietoiseksi, että elämä joka teilllä on käynnissä jossain muualla, nyt muuttuu teidän alkuperää edustavaksi, koska tapa jolla teidät on opetettu ajattelemaan lineaarisesti. ”Olen tässä nyt, siksi minun on pakko olla ollut tässä jonkin aikaa, minun on oltava tullut täältä”… on tapa jolla mielenne yleensä tulkitsee tämän yhteyden josta tulette tietoiseksi.

Jälleen, tämä on vain lineaarinen perspektiivi, ja että ainoa syy miksi olitte (kykeneväisiä) tunnustamaan tietyn sivilisaation yhteyden joka teillä itse asiassa saattaa olla, on koska saattaa olla jotain, värähtelyllisesti, siinä sivilisaatiossa joka liittyy sellaiseen elämään jota elätte nyt, ja sellaisiin asioihin joita teidän tulee tietää nyt, ja sellaisiin asioihin joita teidän tulee käyttää jokapäiväisessä todellisuudessanne tällä hetkellä. Ja niin luotte tämän yhteyden tähän elämään, ja tunnustaessanne tuon yhteyden, oletatte että tämä yhteys edustaa alkuperää — vain sen takia että imette energiaa siitä jotta voisitte vakiinnuttaa tietyn idean nykyiseen elämäänne. Mutta eri elämillä voi olla eri kytkeytyneitä tunteita, ja vaikka teillä saattaakin olla yhteys yhteen sivilisaatioon tässä elämässä, koska tunnette että yhteys on tärkeä teidän tiedostaa nyt, toisessa elämässä, se mitä kutsutte menneeksi tai tulevaksi elämäksi, saatatte tuntea että teillä on täysin eri alkuperä, johtuen niistä yhteyksistä jotka luotte tuota elämää varten, jos minkäänlainen yhteys on tarpeellinen yleensäkään.

Nyt, kaikesta tästä huolimatta, moniulotteisesta, ajallisesta fysiikasta huolimatta, haliaisin tässä hetkessä puhua tästä erityisestä kysymyksestä, ”Mikä on alkuperäni, mistä minä tulen?”… aivan täysin eri tavalla. Koska todella, perustavalla tavalla, on olemassa yksi vastaus kaikille teille joka on hieman tarkempi kuin idea alkuperän kiinnittämisestä tiettyyn sivilisaatioon tai todellisuuden ulottuvuuteen. Teillä kaikilla todella on sama perus-alkuperä ja tuo alkuperä ei oikeastaan ole paikka, niin paljon kuin se on olemisen tila. Perus-alkuperänne on tila, värähtely, energia jota kutsutte ehdottomaksi rakkaudeksi, iloksi, ja ekstaasiksi — se on alkuperäinen paikkanne. Se ei ole idea tietystä paikasta, se on olotila.

Idea yhteyden tuntemisesta tiettyyn paikkaan, ulkoavaruuden sivilisaatioon, kokemuksen ulottuuvuuteen, voi yksinkertaisesti johtua siitä että ulottuuvus jossa teillä on samanaikaisia kokemuksia, voi olla, teille, enemmän edustava värähtelyllisesti, todellista ehdottoman rakkauden, ja sallimisen, ja vapauden ja luovuuden alkuperäistä tilaa. Ja niin näette sen alkupisteenä koska se voi värähtelyllisesti olla lähempänä sitä olotilaa — mutta se on alkuperänne, sama alkuperä kaikille teille, sama alkuperä kaikille meille, ja sama kaikille Luomakunnan olennoille. Yksi ääretön tässä ja nyt joka on ehdottoman sallimisen värähtelyn kuvaama, olemassaolon itsensä, johon te alatte herätä, alatte muistaa sen olemassaolon luonnollisena tilana. Ja se on syy miksi monet teistä yhtäkkiä heräävät tuohon ääneen, tuohon tiettyyn värähtelyyn, ja alkavat etsiä sille sijaintia. Osoittakaa se tähän ja nyt missä olette, koska se on se minne se kuuluu, ja se on se missä se voi tehdä teille, tavallaan, eniten hyvää, koska tämä on se elämä josta olette tietoinen juuri nyt.

Ja me emme sano että ette voi olla tietoisia moniulotteisista olemassaoloistanne ja integroida niitä ja tuoda niitä kaikkia yhteen. Ja me emme sano etteikö niiden tutkiminen voisi palvella tuolla tavoin, mutta idea tulee aina pelkistymän sallia tuon tilan, luonnollisen avoimen sallimisen tilanne ja ehdottomuuden palvella teitä nyt, jotta voitte muuttua siksi sinuksi joka haluatte olla nyt, tässä elämässä. Koska elämä johon keskitytte nyt on ainoa elämä, ainoa hetki jolloin koette tämän sinuutenne. Joten, tuomalla tämän tilan esiin, täytätte tarkoituksenne ja tehtävänne tässä ulottuvuudessa, aivan kuin saman tekeminen missä tahansa muussa dimensiossa sallii teidän, täten täyttää tarkoituksenne ja tehtävänne tuossa todellisuudessa, tuossa elämässä, tuona sinuna, tuon todellisuutenne aspektin missä tahansa dimensiossa se sitten saattaakin olla.

Joten, tämä on se mielipide, tämä on se näkökulma, kuten sanotaan, tämä on se tapa käyttää alkuperän ideaa kaikkein perustavanlaatuisimmalla tavalla jokapäiväisessä todellisuudessanne. Kuten sanotte, tuoda se maan päälle, maadoittaa se ja löytää käytännöllisiä ja käytännönäheisiä sovelluksia sallia itsenne tietää että se on teidän tehtävänne olemus, olla niin täydellisesti kuin kykenette, mitä se sitten onkin mikä olette valinneet olla, juuri tässä ja juuri nyt. Miten haluattekin sen tehdä, ei haittaa, niin kauan kun tunnette että se tapa jolla teette sen on tyyli ja metodi joka edustaa teidän luonnollisen itsenne olemassaolon tilaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.