C.B. Scott Jones: Vaihtoehtoja uhatulle planeetalle

Vol 1:4 (lokakuu 2006): 266-283. ISSN 1938-1719

C.B. Scott Jones, Ph.D

Esitetty Extraterrestrial Civilizations and World Peace Conferencessa

Exopolitics Instituten sponsoroimana

@ Kailua-Kona, Hawaii

11. kesäkuuta 2006

Kuka vastaa vaarassa olevan planeetan kutsuhuutoon? Ole varovainen sen suhteen keneltä pyydät apua — ensimmäinen vastaaja saattaa tulla korjaamaan satoa, ei parantamaan. Vai saako tuo kommentti aikaan pelkoon perustuvaa ajattelua, joka sokeuttaa meidät todellisten ongelmien rationaaliselta tarkastelulta, sekä itsemme vapauttavien strategioiden kehittämiseltä? Seuraavan tunnin aikana haluan tehdä kaksi asiaa. Ensimmäinen on jakaa joitain ideoita ja kokemuksia. Jotkut niistä ovat henkilökohtaisia, toiset ovat lähteistä jotka ansaitsevat huomiomme. Avauksen jälkeen käymme vakavaan, mukavaan työhön. Tarvitsen mielipidettänne eräästä projektista, joka yhdistää kaksi tämän konferenssin komponenttia: Maan ulkopuoliset sivilisaatiot, ja Globaalin rauhan.

Kirjansa Exopolitics: Political Implications of the Extraterrestrial Presence loppukappaleessa Michael Salla tekee havainnon, että “Sen sijaan että paljastamatta jättämisen politiikka olisi huono poliittinen päätös, jonka ovat valinneet valistumattomat julkiset virkamiehet mistään tietämättömän kansan puolesta, paljastamatta jättämisen politiikka on väistämätön poliittinen lopputulos ihmiskunnalle, joka ei ole valmistautunut kuulemaan totuutta Maan ulkopuolisten läsnäolosta. Jokaisella yksilöllä on valta muuttaa tämä.” [1] Lisäisin vielä, että sen lisäksi että on valta tehdä tämä muutos, jokaisella yksilöllä on vastuu ottaa osaa siihen muutokseen jos heillä on mitään odotuksia elää globaalisti kestävässä rauhassa. Tänä iltapäivänä jokainen teistä saa keskitetyn mahdollisuuden ottaa osaa tuohon muutokseen.

Paljon on sanottu ja kirjoitettu paljastamatta jättämisen ongelmasta, eikä minulla ole epäilystäkään siitä että salaisuuksia jätetään kertomatta. Kuitenkin, epäilen että useat salaisuudet liittyvät pelkoon, turhautumiseen ja nolouden tunteeseen kyvyttömyydestä todella kommunikoida sitä mikä on ollut käynnissä tuhansia vuosia.

Paljastukselle on olemassa peruslogiikka. Se on luonnollista seurausta kaikille kulttuureille yhteisestä tekijästä, joka määrittää erittäin kehittyneiden olentojen populaatiota. Yhteinen tekijä on: me olemme kaikki yhtä, ei ole erillisyyttä, kaikki on suhteessa kaikkeen. On kiinnostavaa, että tämä kuvaa sitä eetosta, joka monilla “primitiivisillä” alkuperäiskansoilla on. Se on myös rohkaisevaa, että nämä käsitteet ovat erilaisia “Kultaisen Säännön” toiminnallisen ytimen ilmaisuja, jotka kutovat yhteen kaikki kulttuurit, muinaiset ja modernit.

Vuosien ajan luulin, että paljastamatta jättäminen olisi valtion ongelma, mutta se ei ole. USA:n valtio mahdollisesti on tehnyt joitain huonoja valintoja koskien Maan ulkopuolisten kysymystä, mutta mahdollisesti se johtui heidän aiemmasta ymmärryksestään siitä mitä oikeasti tapahtui. Se on ja on aina ollut henkinen ongelma, jolla on alaviitteessä yhteytensä teknologiaan ja valtaan, viimeisimpien sukupolvien lemmikkeihin. Jos meillä olisi ollut Henkisten Suhteiden Ministeriö 1950-luvulla, tätä konferenssia ei tarvitsisi pitää.

Se mitä meidän tulee tehdä on herätä, muistaa keitä me olemme, mistä me olemme tulleet ja mikä on kohtalonamme. Tätä muistamista suuresti kiihdyttää oppiminen ja tutkiminen siitä mitä muut sivilisaatiot — kehittyneet sivilisaatiot — tekevät. Tämän opin ja tutkailun arvattava seuraamus on kestävä globaali rauha. Vierailevat Muut, joilla on Valkoiset Hatut asuvat kulttuureissa, jotka valaisevat tätä muistamisen polkua. Ehdotan, että emme olisi yllättyneitä kun tapaamme Vierailevia Muita, joilla on Mustat Hatut, sillä se mitä me teemme on näemme oman itsemme. Käytän termiä ‘Vierailevat Muut’ nimikkeenä tapaamillemme tahoille, sillä opin sen Amerikan intiaanikollegalta Turtle Woman Singing, jolta opin paljon tästä aiheesta. Eräs vielä ongelmallisempi kysymys on raportit mielenhallinnasta.

Kokijat ja mielenhallinta

Yleinen raportoitu ilmiö kokijoiden kirjallisuudessa on se, että aivot/mieli täyttyvät ajatuksilla ja visioilla Maapallon tuhoutumisesta. Tämä on erittäin dramaattinen esimerkki mielenhallinnasta ja mieleen vaikuttamisesta. Kokemus on voimakas, mutta mikä on sen viesti ja kuka sen lähettää?

Jos sen ovat raapineet kasaan Mustat Hatut, viesti voi olla, “Tee niinkuin sanon, tai muuten tapahtuu näin.” Jos se on peräisin Valkoisilta Hatuilta, viesti voi olla, “Hillitkää väkivaltaanne toisianne ja Maapalloa kohtaan, tai muuten tämä on se miten kaikki loppuu.” Kumpi tahansa, mikä voisi olla valtion vastaus tuollaiseen? Ehkäpä nihkeytemme ja purnaamisemme valtiota vastaan ei ole asianmukaista. Ehdotan, että meidän tulisi auttaa heitä.

Täytyy huomata, että toiset saattavat olla ja ovatkin mukana mielenhallinnassa. Ilmiselvä ryhmä, joka on melkein mahdoton välttää on mainosala TV:ssä ja radiossa. He ovat voimakkaita ja läpitunkevia. Ja sitten on myös muita. Me tiedämme, että mieli on herkistynyt tietyille mikroaaltotaajuuksille, ja että sellaisille altistuminen voi aiheuttaa monenlaisia vaikutuksia, mm. hämmennystä sekä mielessä tapahtuvaa höpötystä joka on usein rietasta ja uhkaavaa. Olin todistamassa tällaista Washington DC:ssa FBI:n päämajassa, jossa he käyttivät sitä Michael Drosniniin pöyristyttävässä esityksessä heidän teknologiaosaamisestaan ja halukkuudestaan käyttää sitä lopettamaan eräs palaveri, jonka senaattori Pell oli pakottanut voidakseen keskustella heidän mukanaolostaan mielenhallintatutkimuksessa. Vanhempi FBI-henkilö tuossa tapaamisessa oli varatutkimusjohtaja Douglas Gow. Hän oli myös mukana helmikuussa ja huhtikuussa 1993 Wacon tragediassa Teksasissa David Koreshin kanssa.

En usko, että Vierailevat Muut käyttävät mikroaaltoja tai mitään teknologialaitteistoa saavuttamaan mielenhallinnan kaltaisia asioita. Niiden vuosien aikana jotka olen työskennellyt Amerikan intiaanien kanssa, jotka ovat ohjeistaneet minua että Vieraileville Muille kommunikointi on kuin isoäideille puhumista, esi-isille hengessä. Turtle Woman Singing (Paula Spencer) sanoi, että oli kuitenkin ero, “Isoäidit puhuvat yhden olan yli, ja Vierailevat Muut toisen olan yli.” Kuka tahansa joka on sinut telepaattisen viestinnän kanssa todennäköisesti osaa hoitaa sen mikä monille näyttää mielenhallinnan yritykseltä.

Keitä ovat Vierailevat Muut, miksi meidän tulisi heitä nimittää?

ET ei ole huono vaihtoehto. Se sanoo, “Ei kotoisin Maasta.” Jos me luulemme tietävämme heidän planeettansa tai alkuperäisen tähtijärjestelmänsä, se vastaa kysymykseen yhdellä tasolla, mutta miten me kutsumme heitä — sillä on väliä heidän asenteissaan ja suhteen syntymisessä. He eivät ole ihmisiä? Se on se mitä me olemme, ja monet kertomukset heidän ulkonäöstään ovat meistä varsin erilaisia. He ovat varsin vieraita ihmiskunnalle. Vieras on yleisin termi kuvaamaan avaruusolentoja, ja sillä on negatiivinen konnotaatio: “Ei ole yksi meistä!” Ehkäpä se on hyvä uutinen.

Lähtien ensimmäisestä julkisesta UFO-raportista Kenneth Arnoldilta vuonna 1947, ja siitä ilmiselvästä kysymyksestä että heidän mukanaan voisi olla miehistöä, meidän on pitänyt pohtia ovatko he ystävällisiä vai uhka. Meille oli esittänyt uhkahypoteesin Orson Wellsin radioesitys “Maailmojen Sota” lokakuun 30. päivänä 1938, jossa kuuluttaja realistisesti keskeytti lähetyksen raportoidakseen “oikeasta” marsilaisten laskeutumisesta New Jerseyyn ja heidän hyökkäämisestään New York Cityyn myrkkykaasulla.  [2]

Kristinuskoisille kerrotaan mikä pääasiallinen uhka on ja kuka on vihollinen. 1. Mooseksen kirjassa käärme, paholaisen ja pahan metafora, on ikuisesti uhkalistan huipulla. Olisin ihmetellyt jos Orionin Reptiliaaneista kerrottaisiin heidän pitävän valkoista hattua. Intiaaniystäväni mielestä se on huttua. He näkevät käärmeen erilaisen kulttuurillisen linssin läpi.

On ehdotettu, että joillekin on hermostuttavaa jos vihollista tai uhkaa ei ole identifioitu. Tämän helpottamiseksi vihollinen joko valitaan tai se luodaan. Presidentti Reagan puhui avoimesti avaruusolennoista enemmän kuin kukaan muu presidentti. Poikkeuksetta hän liitti “uhkan” Vieraileviin Muihin. Se ei ole yllättävää, että hänen vastauksensa oli ison rahan Tähtien Sota -ohjelma. Sanon, että tikulla silmään sitä presidenttiä joka pelaa pelkokortin. Olen varsin iloinen, että sellaista ei ole käynnissä enää.

Rockefeller/Clinton-aloite

Vuonna 1992 Laurance Rockefeller pyysi minua suunnittelemaan strategian jolla rohkaista presidentti Clintonia korjaamaan politiikkaansa, jonka hän peri aiemmilta hallinnoilta koskien ET/UFO-informaation paljastamista. Me tapasimme Jack Gibbonsin, presidentin tiedeneuvonantajan, huhtikuun 14. päivä 1993, aloittaaksemme tuon steppailun. Me esitimme, että tavoitteemme oli vaatimaton; saada presidentti käymään uudelleen läpi nykyinen salailun käytäntö koskien UFO/ET-ilmiöitä ja tehdä tuoreempi päätös pitääkö kiinni nykyisestä käytännöstä vaiko muuttaa sitä. Me teimme selväksi, että henkilökohtaiset näkemyksemme olivat, että nykyinen politiikka ei palvele Amerikan kansan eikä maailman korkeimpaa etua, että kosmisten kulttuurien tapaamisen vaikutukset koskettavat jokaista sivilisaation aspektia. Otan tämän esiin kahdesta syystä. Ensimmäinen on, että me saimme tietää että Clintonille ei koskaan kerrottu näistä asioita. Ja toiseksi, se yksi kohta suunnitellussa strategiassa jota emme koskaan käyttäneet on edelleen arvokas.

Rockefellerin aloitteesta voitte lukea Grant Cameronin verkkosivuilta: www.presidentialufo.com. [3] Grant oli eräs ensimmäisiä, joka onnistuneesti käytti tietopyyntöä saamaan lähes tuhat sivua dokumentteja Gibbonsin toimistolta. Tässä kasassa oli kirjeitä Gibbonsin ja minun välillä, sekä Rockefellerin kirjeitä. Cameronin kommentaarien lisäksi se tarjoaa erään sydämellisen pyrkimyksen avata ovi UFO/ET-mysteeriin. Se mitä ei käsitelty oli kaikki infomaatio koskien sitä mistä Rockefeller ja Clinton puhuivat yksityisessä tapaamisessaan, joka heillä oli kun kävi ilmi että Clintonin hallinto ei saanut pääsyä siihen ohjelmaan joka kontrolloi informaatiota.

Tämän pyrkimyksen alkuvaiheissa Rockefeller ja minä odotimme, että tämä olisi todennäköinen lopputulema. Meillä oli B-suunnitelma jonka Rockefeller paljasti Gibbonsille, mutta lopulta hän ei päättänyt mennä siihen. Olen samaa mieltä tämän päätöksen kanssa. Se olisi suuresti nolannut Clintonin, mutta vielä tärkeämpänä se olisi saanut aikaan kaaosta ilman varmuutta siitä että siitä syntyisi mitään positiivista. B-suunitelman permutaatiota oltaisiin voitu käyttää rakastavalla aikeella, kuten myöhemmin esitän.

Mitä ihmiset ajattelevat?

Gallup toisensa jälkeen kertoo, että enemmistä amerikkalaisista “uskoo” toisilla planeetoilla olevan elämää, ja että UFOt ovat todellisia. Kun kysyt yksinkertaisen kysymyksen, saa ainoastaan yksinkertaisen vastauksen joka on helppo tuottaa vähällä ajatuksella. Luuletko, että enemmistö amerikkalaisista vastaisi “Kyllä” seuraaviin kysymyksiin:

  • UskotkoUFOjen olevan todellisia?
  • UskotkoJeesuksen palaavan Maapallolle?
  • Uskotko Jeesuksen palaavan Maapallolle UFOssa?

Mitä Vierailevat Muut aikovat?

Clintonin aloitteessa me emme ehdottaneet taksonomiaa mahdollisten voimien aikeille UFO/ET-ilmiön taustalla. Michael Salla on yksityiskohtaisesti puhunut aikomusten taksonomiasta: Tunkeilija, Manipulaattori, Auttaja ja Tarkkailija.[4] Tottakai tälle listalle voi olla erilaisia kombinaatioiden muotoja. Ensimmäinen joka tulee mieleen on tunkeilija (eli, ei kutsuttu), joka tulee auttamaan manipuloimalla ja leijailee ympäriinsä katsellen mitä tapahtuu.

Manipulaation ei tarvitse tarkoittaa pahaa aikomusta. Muista kulttuurin laajat vaikutukset. Kyynikko ja UFO-debunkkaaja, edesmennyt Phil Klass kysyi minulta kerran, “Kuinka moni ihminen joka väittää tulleensa avaruusolentojen “abduktoimaksi” on raportoinut sen FBI:lle?” Vastasin ettei minulla ollut hajuakaan vastauksesta, mutta että olin varma että maissa ja kulttuureissa, joissa morsiamen sieppaus on eräs heidän tavoistaan, prosenttiosuus olisi eri.

Mitä tapahtuu?

Jossain kohtaa selvä kertomus siitä mitä tapahtuu voi määrittää aikataulutuksen ja sen tyypin resurssit jotka tuodaan saataville vastaamaan niihin mahdollisuuksiin, joita kosmisten kulttuurien tapaaminen ja moniulotteisen todellisuuden kunnioittaminen tarjoavat.

Mitä resursseja meillä on tukea ymmärtämisen väitteitä, jotka olisivat uskottavia? Rehellinen skeptikko todennäköisesti vaatisi, että ensimmäinen todisteiden taso on pakko liittyä Maan ulkopuolelta peräisiin olevaan laitteistoon. Kun sellaisen laitteiston olemassaolo on julkista, portit ovat auki eikä niitä voi enää koskaan kunnolla. Moderneina aikoina tuhannet silminnäkijät ovat raportoineet heille UFOilta näyttäviä asioita, jotka ovat päässeet läpi jokaisesta viiden aistin testistä. Tunteja videomateriaalia on saatavilla. Kuitenkin kytköstä näiden havaintojen ja Maan ulkopuolisen alkuperän välillä ei ole koskaan onnistuneesti saatu aikaan. ET-laitteiden haltuunotto ja niiden pitäminen pois kansan silmiltä ja tiedosta on ollut erittäin korkean prioriteetin toimintaa USA:ssa ja muissa maissa. Halu näyttää sellaista laitteistoa avaisi dialogin sille mitä se tarkoittaa.

Kiinalaiset ja venäläiset ovat kertoneet minulle, että heillä on hallussaan laitteistoa. Kiinalaiset ovat kertoneet minulle, että kun USA tekee ilmoituksen, he seuraavat nopeasti perässä. Olen miettinyt tätä lausuntoa vuosia. Miksi Kiina peesailee USA:ta? Se tarkoittaisi, että USA:lla on paljastuksessa johtava asema. Miksi?

Ehkäpä joillekin teistä tämä voisi olla jatko-osa Dan Brownin Da Vinci -koodiin. Keskeiset komponentit tässä skenaariossa ovat Jumala, moniulotteinen todellisuus joka on täynnä monenlaisia kulttuureja, joista jotkut ovat äärimmäisen henkisiä ja teknologisesti kehittyneitä. Kaikki nämä komponentit ovat energeettisesti kytkeytyneet tavoilla, jotka ylittävät käsityksemme ajasta ja etäisyydestä.

Kaikki nämä komponentit ovat laajalti käsitelty pyhässä, tieteellisessä sekä UFO/ET-kirjallisuudessa. Uskossa vankasti olijat ottavat pyhän kirjallisuuden uskon asiana. Tieteiskirjallisuutta pidetään rationaalisena kun se perustuu hyväksyttyihin tieteellisiin tutkimusprotokolliin. UFO/ET-kirjallisuus perustuu mihin tahansa lähteisiin kirjoittaja onkin sitten päättänyt turvautua. Jotkut näistä lähteistä raivostuttavat sekä tieteellistä että uskonnollista leiriä, ja osa tästä raivosta on epäilemättä oikeutettua. Mutta jotkut perustuvat ylimieliseen tyytymiseen tieteen nykylaatikon kokoo, ja uskonnollisten hierarkioiden uskoon siitä että he kuulevat vain Jumalan äänen, ja että ainoastaan he ovat kykeneviä tulkitsemaan viestiä massoille.

Avoin kanava

UFO/ET-kirjallisuuden eräs rikas osa tulee kanavoidusta tiedosta. Erilaisia leimoja annetaan tälle tilanteelle. Jotkut tutkijat pitävät sitä nolottavana, mutta uumoilen että useimmat kunnioittavat sitä potentiaalisena aiheen valaisun lähteenä, joka näyttää sijaitsevan taivaallisessa Mustassa Aukossa, ja tuntemattomista syistä se on lisäksi valtioiden piilottama, joilla on kieltämättä aikamoinen kyky kerätä sähköistä ja valokuvamuotoista todistusaineistoa siitä.

Kanavointi tulee laajalta spektriltä monenlaisissa muodoissa ja varmasti se on ollut ihmiskunnalla matkassa tietoisuuden evoluutiossa. Pyhä kirjallisuus ei olisi olemassa ilman sitä. Tieteellisen löytämisen rynnistys on velkaa sille enemmän eri sen muodoissaan kuin se tunnustaa tai koskaan haluaisi myöntää. Se on kaikkialla läsnäoleva ilmiö. Jokaisella tässä huoneessa on henkilökohtainen kokemus kanavoinnista. Muutama tässä konferenssissa ovat tunnettuja tästä taidemuodosta.

Channeling
Jon Klimo: Channeling

Jon Klimon kirja Channeling: Investigations on Receiving Information From Paranormal Sources on klassikko.Klimo havainnoi, että kanavointi ET-lähteistä ja koskien niitä alkoi Kenneth Arnoldin UFO-havaintojen jälkeen vuonna 1947.[5] Ehdotus on, että Arnoldin havainnot, jotka nähtiin ja raportoitiin fyysiseksi alukseksi, avasivat kanavoijien mielikuvituksen ja erittäin mahdollisesti energeettisen väylän kanavoinnille tästä aiheesta. Voi olla, että jokainen viiden aistin kohtaaminen tämän jälkeen on saanut aikaan ja edistänyt eri muotoista lisäkommunikaatiota.

Yli sadan sivun läpikäynnin jälkeen kanavoinnista modernina ja historiallisena ilmiönä, Klimo tiivistää näin:

Nämä viimeiset kaksi lukua ovat esittäneet rikkaan kokoelman esimerkkejä kanavoinnista, joka kattaa yli 5000 vuotta historiaa. Kuten olemme nähneet, kanavoidut viestit ovat pysyneet sekä iättöminä että ajankohtaisina niiden teemoissaan läpi vuosisatojen useiden eri kulttuurien.[6]

Avoin kanavointi

Kun aiemmin sanoin, että jokainen tässä huoneessa on kanavoinut informaatiota, viittasin erityisesti Avoimen Kanavoinnin kategoriaan. Klimo määrittelee Avoimen Kanavoinnin prosessiksi, joka käsittää paljon siitä mikä osuu perinteisten intuition, oivalluksen, inspiraation ja mielikuvituksen alueille. Se mitä “tulee mieleen” tuntuu tulevan laajemmasta maailmasta kuin ihmisen oma kokemusmaailma tai oma itse. Jonkinlainen itsensä ylittäminen tuntuu tapahtuvan, jonkinlainen tavallisten mahdollisten ylittäminen.[7]

Jos Ramtha olisi täällä, hän saattaisi sanoa nyt, “Todellakin. Mestarit, mitä mieltä olette siitä?” Ja se on se mitä me teemme kohta parin minuutin päästä.

Sir Isaac Newton on Avoimen Lähteen Kanavoijan huippuesimerkki. Paino sanalla “avoin,” mutta pidetään mielessä että myös vastakkainen voi tapahtua. Suljettu mieli varmistaa rajoitetun informaation virran. Mieti Newtonia, häntä pidetään eräänä tärkeimmistä modernin tieteen kehittäjistä. Fyysikko ja matemaatikko, hän oli myös filosofi, teologi ja paljon muuta. Jälkimmäisen osan hänen elämästään hän omisti paljon aikaa alkemian tutkimukselle etsiessään Viisasten Kiveä. Kemian ja tieteen termein ilmaistuna Viisasten Kivi on ainetta, joka voi muuttaa halvat metallit kullaksi ja luoda myös eliksiirin, joka tekisi ihmisestä nuoremman ja tekisi kuolemattomuuden unitodellisuudesta totta.

Verkkosivuillaan meedio Ellie Crystal tarjoaa elegantin esityksen siitä mikä oikeasti oli kysymyksessä:

Viisasten Kivi — se mikä sisältää luomakunnan tiedon — symboli joka esittää viimeistä lopputulosta ihmisen sisäisestä transformaatiosta, hänen ulkoisten piirteidensä perusmetallien muuttumisesta hänen korkeamman itsensä kultaisiksi ominaisuuksiksi. Kaikki liittyy tietoisuuden evoluutioon ajan alkemiassa.[8]

Kanavoidun tiedon käyttö

Usa:n tiedusteluyhteisö ja kaikkien muiden valtioiden vastaavat ovat aina käyttäneet Avointa Kanavointia informaation keräämisessä ja analyysissa. Muistetaan, että Avoimen Kanavoinnin määritelmään kuuluu intuitio, inspiraatio, oivallus, mielikuvitus, kaikki luovan prosessin aspektit. Pidän Kaukokatselun käyttöä, jonka on kehittänyt Ingo Swan, suurena onnistumisena ja erityisenä Avoimen Kanavoinnin muotona, ja on myös muita joista et välttämättä ole kuullut. Joitain vuosia sitten ehdotin CIA:lle koulutusohjelmaa jolla parantaa intuitiivisia kykyjä. He harkitsivat sitä vakavasti ja useiden kokoontumisten jälkeen he sanoivat, että ohjelma näyttää hyvältä, mutta että se ei näytä tarjoavan mitään lisää siihen mitä he jo nyt tekevät. Minulla oli hyvät henkilökohtaiset kontaktit Virastoon, ja kykenin saamaan tietoja heidän ohjelmastaan. Kaikkein mielenkiintoisin tarina josta kuulin siihen liittyen oli, että he olivat avanneet sen muutamalle analyysiosaston johtohenkilölle. Yllättävä tulos tästä oli, että johtohenkilöt ilman minkäänlaista kokemusta tai tietoa asiasta keksivät avuliaita oivalluksia käsiteltäviin ongelmiin. Tämä vahvisti intuition käytön tiedustelutyössä, ja osoitti sen paikan Avoimen Kanavoinnin piirissä.

Ja Jumala sanoi . . .

Tässä osassa esitystäni olen varmasti haavoittuvainen syytöksille, että olen valinnut parhaat kanavoinnit päältä, esittääkseni asian. Olen valinnut ne mitkä mielestäni ovat kiinnostavia, provokatiivisia, liittyvät käsiteltävään asiaan, ja tärkeimpänä, jotka minusta läpäsevät uskottavuustestin. Tämä testi, toki, on subjektiivinen ja jokaisen henkilön vastuulla toteuttaa itse.

Neale Donald Walsch on sanonut, että hänen kirjansa eivät ole kanavoituja, vaan että ne ovat Jumalan inspiroimia. Olen aiemmin huomauttanut, että inspiraatio on Avoimen Kanavoinnin käsite. Wasch on kuvannut prosessiaan hänen mielessään kuulemiensa Jumalan sanojen puhtaaksikirjoittamiseksi. Miljoonia kirjoja näitä puhtaaksikirjoituksia on myyty globaalisti. Ne on käännetty 37 kielelle. Keskipäivällä syyskuun 11. päivä 2011 Walsch julkaisi lausunnon traagisen aamun tapahtumista. Se mitä hän sanoi oli profeetallista ja perustavanlaatuista. Täydellinen lausunto löytyy Larry Jamesin verkkosivulta: www.celebratelove.com/nealewalsch.htm

Se ei löydy Walschin omalta sivulta. Se on arvokasta luettavaa. Lausunnon ydin on tämä:

Tämän päivän tapahtumiin voi reagoida kahdella mahdollisella tavalla. Ensimmäinen tulee rakkaudesta, toinen tulee pelosta.  Jos me tulemme pelosta, me saatamme panikoida ja tehdä asioita — henkilöinä ja kansakuntana — jotka voivat aiheuttaa vain lisää vahinkoa. Jos me tulemme rakkaudesta, me löydämme pakopaikan ja voimaa, jopa silloinkin kun tarjoamme niitä muille. Keskusteluja Jumalan Kanssa keskeinen oppi on: Sen minkä haluat kokea itse, tarjoa muille.[9]

Tulivatko nuo sanat Jumalalta vaiko Walschilta? Vastaus on ilmiselvästi, kyllä.

 

Keskusteluja Jumalan Kanssa — Ensimmäinen Kirja

Vastauksena Walschin kysymyksiin, Jumala vahvistaa, että on elämää toisilla planeetoilla ja että se on vieraillut luonamme.[10]

Keskusteluja Jumalan Kanssa — Toinen Kirja

Jälleen tuodaan esiin kysymys muista olennoista avaruudesta. Jumala vahvistaa, että älykästä elämää löytyy läpi koko universumin. Osa siitä on alkeellisempaa kuin elämä Maapallolla, ja osa paljon kehittyneempää. Maapallolla on vierailtu monia kertoja tarkastamassa ja joissain tapauksissa kevyesti auttamassa, erityisesti teknologian alueella. Jumala esittää, että apua on myös annettu siirtymään tietoisuudessa, kasvattamaan henkistä tietämystä, mutta se on hidas prosessi. Se ottaa aikaa ja kärsivällisyyttä. Elinikiä. Sukupolvia. “Joka päivä uusia ideoita, uusia ajatuksia, uusia konsepteja tuodaan eteesi.” Walsch kysyi miksi he eivät paljasta itseään suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Jumala vastasi, että heidän tarkoituksensa on auttaa muutoksessa, joka heidän mielestään on se mitä suurin osa teistä kaipaa, ei luoda sitä, ei vaalia sitä, ei pakottaa sitä. Hän sanoi, että jos he paljastaisivat itsensä kansalle, pelkkä heidän läsnäolonsa voima olisi ylitsepääsemätön. Hän sanoi, että kun tietoisuutemme kasvaa, pelkomme hellittää ja he tekevät itsensä tunnetuiksi kaikille, ja lopetti sanomalla että jotkut ovat jo tehneet niin kouralliselle ihmisiä.[11]

Tämä tarkoittaa, että paras strategia on keskittyä kestävään rauhaan ja kehitykseen, ja tehdä työtämme meille annetuilla työkaluilla, ja odottaa että nämä pyrkimykset saavat henkistä ja teknologista tukea ja että ansaitsemme oikeuden avoimiin tapaamisiin ja kaikkeen siihen hyvään mitä siitä seuraa.

Jumala: Kyllä, joillakin on Mustat Hatut

Jumala tunnustaa, että jotkut Vieraileat Muut ovat pahantahtoisia, mutta muistutti ettei saa tuomita, että “Kukaan ei tee mitään asiatonta ottaen huomioon jokaisen mallin universumista.” (Tämä konsepti toistuu usein kolmessa Keskusteluja Jumalan Kanssa -kirjassa.) Mutta Jumala vakuutti, että meitä suojellaan, että meille annetaan mahdollisuus elää oma kohtalomme. “Teidän tietoisuutenne luo sen lopputuloksen.” “Niinkuin ajattelet, sitä saat.” “Vedät puoleesi sitä mitä pelkäät.”[12]

Minulle Jumalan havainnot ovat avaimia joilla selittää se miksi Mustat Hatut ovat ilmaantuneet, ja avaimia joilla lähettää ne pois. Ne ovat henkisesti vähemmän kehittyneitä olentoja, joita houkuttelee henkisesti vähemmän kehittynyt planeetta. Se mitä ne näkevät tapahtuvan Maassa on niille tuttua, ja he tulevat. Kun me nostamme tietoisuuttamme ja muutumme henkisesti kehittyneiksi olennoiksi, ne eivät ole täällä.

Keskusteluja Jumalan Kanssa — Kolmas Kirja

Jumala sanoo,

Kehittynyt teknologia ilman kehittynyttä ajattelua ei luo kehitystä, vaan tuhon. Te olette kokeneet jo sen planeetallanne, ja olette erittäin lähellä kokea sen uudelleen… Teillä oli aiemmin kehittyneempi sivilisaatio Maassa kuin se mikä nyt on. Ja se tuhosi itsensä. Ei ainoastaan tuhonnut itseään, se tuhosi lähes kaiken muun myös. Se teki sen koska se ei tiennyt miten käsitellä itse kehittämäänsä teknologiaa. Sen teknologinen kehitys oli niin edellä henkistä kehitystä, että se päätyi tekemään teknologiasta oman Jumalansa.[13]

Walsch kysyi Jumalalta miten voisimme estää tämän kaiken tapahtumasta uudelleen. Jumala sanoi, että on olemassa kirjoja, jotka ovat omistautuneet tälle asialle mutta jotka ihmiset sivuuttavat. Hän sanoi, että Thom Hartmannin kirja The Last Hours of Ancient Sunlight oli inspiroituneen viestintuojan kirjoittama.

Walsch esitti, että teknologinen edistys ja henkinen alkeellisuus ovat ongelma Maapallolle. Jumala vastasi yksityiskohtaisesti ongelman vakavuuteen:

Ja jos ette tapa itseänne ydinhulludella, tuhoatte maailman ympäristönne itsemurhalla. Olette tuhoamassa planeettanne ekosysteemin ja jatkatte sen sanomista, että ette ole tekemässä niin.

Niinkuin se ei riittäisi, räpelöitte elämän itsensä biokemian kanssa. Kloonaatte ja geneettisesti manipuloitte, ettekä tee sitä riittävällä huolella sen ollakseen hyödyksi teidän lajillenne, vaan se uhkaa olla kaikkien aikojen suurin katastrofi. Jos ette ole varovaisia, saatte ympäristön ja ydinaseiden uhan näyttämään lasten leikiltä.

Kehittämällä lääkkeitä tekemään sen työn mikä kehonne on tarkoitus tehdä, luotte viruksia, jotka ovat niin vastustuskykyisiä, että ne väistämättä pyyhkivät koko lajinne pois.[14]

Ja oppitunti on…?

Jumalan vastaukset eivät esitä kauhean iloista lopputulosta Maapallolle. Henkilökohtainen selviytyminen henkisessä mielessä ei ole ongelma. Toiminnallinen ongelma on sellaisen tietoisuuden kehittäminen, joka “saa aikaan tuloksia.”

Mikä jätettiin sanomatta, mutta varmasti ymmärrettiin, oli mitä seuraa siitä jos emme suostu hyväksymään itsemme muuttamisen haastetta. Mielestäni tämä on ollut se surullinen tie jolla tämä kansakunta ja maailma on ollut jo yli sadan vuoden ajan. Mutta Jumala on sanonut, että siirtymä tietoisuudessa “ottaa aikaa ja kärsivällisyyttä. Elinikiä. Sukupolvia.” Kuitenkin, jos me keskitymme viimeiseen kuuteen vuoteen, näkyy tuntematon tekijä.

Aivan kuin viimeiset ryhmät, jotka voivat todella herätä, ovat ne joilla nyt on hallussaan joukkotuhoaseita, ja kun puhutaan heidän halukkuudestaan käyttää niitä mitä tahansa muuta maata vastaan joka pyrkii samaan statukseen. Yhtä vaarallista on heidän tieteen väärinkäyttönsä ympäristön tuhoutumisessa ja ilmastonmuutoksessa. Kaikista vaarallisinta on “heidän perustansa” väärinkäytön potentiaaliset seuraamukset, Armageddonin lähestyessä. Kun heidän perustansa tajuaa, että sotateollista kompleksia ei kiinnosta paskaakaan Seitsemän Sinetin avaaminen, USA saattaa havaita että kristityt sotilaat kotona ovat oppineet paljon Lähi-Idän asymmetrisesta sodankäynnistä.

Meidän tulee keksiä strategia, joka osaa käyttää tietoa Vierailevien Muiden päätöksistä pysyä näkymättömänä kunnes me esitämme aikeemme ja saavutuksemme suuremmassa henkisessä tietoisuudessa, joka osaltaan auttaa tuota siirtymää.

C-suuunnitelma

Vaihe Nolla – raketin laukaisu, metafora heräämiselle, muistamiselle.

Vaihe Yksi luo perustan C-suunnitelmalle. Tämä tulee olemaan kasa intellektuaalista materiaalia henkilöiltä, yliopistoilta ja globaaleilta think tankeilta, jotka vastaavat kysymyksiin, oman alueensa ja kulttuurinsa puolesta, jotka perustuvat seuraaviin oletuksiin:

Kosmisten kulttuurien tapaamisen seuraamukset tulevat olemaan äärimmäisen perustavanlaatuisia. Jokainen yhteiskunnan osa-alue kokee vaikutuksen. Uskonto, politiikka, tiede, teknologia, koulutus, koko elämän spektri vapisee kiistämättömästä tiedosta koskien tätä suurempaa todellisuutta.

Sen miettiminen mikä impakti tulee olemaan eri kulttuureissa, ja todennäköinen vastaus noilta kulttureilta, on arvollinen projekti kaikkein parhaimmille mielille, jotka ovat halukkaita tällaiseen haasteeseen käymään.

Tapahtuipa sellainen kontakti tai sitten ei, ja mistä tahansa kansalta piilossa pidetystä syystä, on kiinnostava kysymys, mutta se ei ole a priori ongelma johon pitää vastata.

Tapaamiset käydään vastavuoroisen kunnioituksen ja arvostuksen olosuhteissa.

Kysymykset ja ongelmat joihin vastataan:

1. Mikä on näiden tapaamisten vaikutus teille tärkeimpiin kulttuureihin?

2. Mitkä teille tärkeimpien kulttuurien osa-alueet kokevat eniten vaikutusta?

3. Miten tämä vaikutus eroaa muitten kulttuurien vaikutuksesta?

4. Miten teille tärkeät kulttuurit vastaavat näiden tapaamisten seuraamuksiin?

5. Ovatko teille tärkeät kulttuurit odottaneet sellaisia tapaamisia?

6. Globaalisti, miten vastaus tulisi toteuttaa?

7. Kysymys primitiivisistä ja erittäin kehittyneistä kulttuureista tulee esiin. Jotta tähän voitaisiin vastata, missä Maapallo sijaitsee tässä jatkumossa?

Vaiheessa Kaksi Vaiheen Yksi materiaalit käsitellään ja jaetaan laajalti ympäri maailman.

Vaihe Kolme toteuttaa kansainvälisen kyselyn jossa mitataan kansan vastetta Vaiheen Kaksi materiaaleihin.

Vaihe Neljä pyytää kirjallisen vastauksen valtionpäämiehiltä, järjestäytyneiden uskontojen johtajilta, koulutusjohtajilta, tuhannen suurimman korporaation toimitusjohtajilta ja ylemmältä eläköityneeltä sotilas- ja tiedustelujohdolta koskien Vaiheen Yksi materiaaleja ja Vaiheen Kolme kansan vastetta.

Vaihe Viisi tulee olemaan loppuraportti C-suunnitelman löydöksistä, arvioinneista ja kommenteista.

Vaihe Kuusi annetaan Vierailevien Muiden määritettäväksi.

Toiminnan edistyminen:

Vaihe Nolla, tällä hetkellä käynnissä, odotetaan päättyvän vuoden 2006 loppuun mennessä.

Vaihe Yksi, vaikutusten arviointi ja todennäköinen vastaus – kuusi kuukautta.

Vaihe Kaksi, syntetisointi ja levittäminen – neljä kuukautta.

Vaihe Kolme, kansainvälinen kysely – kuukausi.

Vaihe Neljä, globaalien johtajien vastaus – kolme kuukautta.

Vaihe Viisi, C-suunnitelman raportti – neljä kuukautta.

Vaihe Kuusi, jää nähtäväksi

C-suunnitelma ja Vaiheen Nolla raketin laukaisu

Antaisin C-suunnitelmalle varsin pienen todennäköisyyden, että se koskaan toteutetaan ilman raketin laukaisua. Me voimme löytää jonkun kuten Laurence Rockefeller, jolla on resurssit ja visio rahoittaa C-suunnitelma, mutta kansainvälinen julkinen kiinnostus aiheeseen, joka ehdottomasti vaaditaan suunnitelman toimivuuden takia, ei tällä hetkellä ole olemassa.

On kuitenkin olemassa tapa luoda tuo kiinnostus, ja sen myötä rahoitus saataisiin äkkiä. C-suunnitelma vaatii alkuun raketin laukaisun. Termi “raketin laukaisu” on metafora toiminnalle, joka saa huomiota ja luo kiinnostusta raketin tehtävän tulevalle menestymiselle. Ei olisi kauhean tuottavaa jos “raketin laukaisu” olisi uhkaava. Maapallo ei kykenisi esimerkiksi käsittelemään sitä shokkia, kun Emoalukset ilmaantuvat jokainsen valtion pääkaupungin ylle. Raketin laukaisu tulee olla edistyvä tapahtuma, joka on mitä ilmeisimmin ihmisen tekosia, ja silloin voimme tajuta, että emme ole koskaan olleet yksin.

Tapahtumien kehitys, joka edeltää raketin laukaisua, on ollut käynnissä ainakin viimeiset neljä vuotta. Tähän liittyen kannattaa lukea Michael Drosninin kirja The Bible Code II: The Countdown. Kirjassaan Dronin esittää, että Raamattukoodi paljastaa oman koodinsa avaimen sijainnin. Sen on raportoitu olevan jonnekin Jordaniin, Lisan niemimaalle haudattu artifakti, jonka sinne on haudannut Vierailevat Toiset. Koodi on myös paljastanut, että sivilisaatio tuhoutuu piakkoin ellei ihmiskunnan epäinhimillisyyksiä pian lakkauteta Maapallolla. [15]

Drosnin on yrittänyt, onnistumatta, saada luvan Jordanin valtiolta etsiä ja löytää tämä artifakti. Tästä toiminnasta riippumatta ja kaikkien Lähi-Idän kollegoideni harmiksi Jordanin yliopisto oli ensimmäinen, joka otti käytöön Kestävän Rauhan ja Kehityksen ohjelman (SPD). Pian tuon päätöksen jälkeen Amerikan sota Irakissa käynnistyi ja antiamerikkalaisia opiskelijamellakoita esiintyi Jordanin yliopiston kampuksella. SPD-ohjelma nopeasti laitettiin hyllylle ennen kuin oli selvää miten sota ratkeaisi. Jordanian kuningasperhe on keskeinen hankittaessa lupa Raamattukoodin Avaimen muodolliseen arkeologiseen etsintään ja löytöön.

Vaihe Nolla on kuitenkin alkanut. Viimekertaisella vierailullani Jordaniaan vein tiimin Lisan niemimaalle, ja me onnistuneesti selvitimme Avaimen sijainnin. Me tiedämme sijainnin mistä artefakti löytyy kun sen löytäminen saa hyväksynnän erittäin kehittyneiltä olennoilta Maassa ja muualla.

Vaihe Nolla on suunnitelma jolla saada tämä raketti laukaistuksi, ja se tulee toimimaan. Olen varma, että tunnustatte että vaikka monet meistä odottavat saavansa käsiin mitä tahansa tuo Avain sitten onkin ja oppia sen mitä siitä voidaan, on toisia jotka suuttuvat tästä tapahtumasta. Sillä on potentiaali vaikuttaa nykyisiin valtasuhteisiin politiikassa ja teollisuudessa. Lääke Avaimen löytämisen ja hedelmällisen tutkimisen vastustukseen on avoimuus ja sen julistaminen että löydetyt asiat kuuluvat koko maailmalle. Me haluamme välttää toisen Jerusalemin luomista, joka oli joskus pyhyyden, inspiraation ja toivon symboli, joka on nyt pelon ja jakautumisen varjoissa.

Pyydän teiltä kolmea asiaa: ensimmäinen on ymmärtää miksi Vaiheen Nolla kaikkien yksityiskohtien paljastaminen kansalle voi häiritä sen menestystä. Toinen on kertoa se mikä teidän mielestänne Avain on ja miten se toimii. Lopuksi jos teidän mielestä C-suunnitelma on korkein kosminen intressi, pyydän rukouksianne jouduttaa sen laukaisua ja menestyksekästä loppuunsaattamista.

***

Kirjoittajasta

C. B. Scott Jones, Ph.D on Peace and Emergency Action Coalition for Earthin  perustaja ja johtaja. Tätä ennen hän oli Human Potential Foundation johtaja ja yksi perustajista. Sitä ennen hän oli senaattori Claiborne Pellin erikoisasiantuntija tammikuusta 1985 maaliskuuhun 1991. Hän on laivaston evp komentaja, ja puolet 30 vuoden laivastourasta hän oli mukana tiedustelupalvelun ulkomaisissa projekteissa. Laurence Rockefeller rahoitti kansainvälisen konferenssin When Cosmic Cultures Meet, Washington D.C:ssa toukokuussa 1995. Marraskuussa 1998 Human Potential Foundation lakkautettiin ja sen keskeisin osa, rauhanaloite, siirrettiin juuri perustettuun Peace and Emergency Action Coalition for Earthiin. Verkkosivu: www.peaceroom.com

Viitteet

1. Michael Salla, Exopolitics: Political Implication of the Extraterrestrial Presence (Dandelion Books) s. 288. 2. Kts. The War of the Worlds (radio) Wikipediassa. 3. Grant Cameronin sivusto: www.presidentialufo.com 4. Salla, s. 20-43. 5. Jon Klimo, Channeling: Investigation on Receiving Information From Paranormal Sources (Jeremy Tarcher) s. 53-56. 6. Klimo, s. 128. 7. Klimo, s. 199. Kts. sivut 303-319 Avoimesta Kanavoinnista. 8. Ellie Crystalin verkkosivu: www.crystalinks.com. 9. Larry Jamesin verkkosivu: www.celebratelove.com/nealewalsch.htm. 10. Neale Donald Walsch, Conversations with God: An Uncommon Dialogue, Book 1 (Hampton Roads, 1995) s. 208-209. 11. Walsch, CwG Book 1, s. 237 – 240. 12. Walsch, Conversations with God, Book 2 (Hampton Roads, 1997) s. 239-240. 13. Walsch, Conversations with God, Book 3 (Hampton Roads, 1998) s. 269-270. 14. Walsch, Conversations with God, Book 3, s. 277-278. 15. Michael Drosnin, The Bible Code II: The Countdown (Penguin Books, 2003) pages 25-51.   Artikkelin julkaissut Exopolitics Journal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.