Luento: The Ascension Hypothesis

Tässä videoluennossa The Ascension Hypothesis, joka on esitetty Varsovassa lokakuun 29. päivänä 2016, futuristi Alfred Lambremont Webre esitti hypoteesinsa siitä, että tiheyksien siirtymä kolmannesta neljänteen saattaa olla syklinen osa sielun kehitysohjelmaa sen kehittyessä Omniversumissa. Äiti Maan planetaarinen tiheyssiirtymä Kali Yugan lopusta Satya Yugaan saattaa tapahtua niinkin aikaisin kuin 2012-2015.

Webren tiedepohjainen luento selittää toisiinsa liittyvät löydöt universumista (3500 e.Kr.), multiversumista (1895) ja Omniversumista (2014) kolmena suurena kosmologisena olentona joiden kautta ihmiskunta ymmärtää kosmosta. Alfredin esitys näyttää kuinka maapallon tuleva planetaarinen siirtymä neljänteen/viidenteen Rakkauden/Valon tietoisuuden tiheyteen on planeettamme systeeminen vaste patogeeniselle, petomaiselle tietoisuudelle joka on asettanut maapallon vaaraan transhumanistisen agendan kautta. Tekoälyagenda muuttaa maapalloa, biosfääriä ja ihmiskuntaa tekoälykeskeiseksi robottitodellisuudeksi jolta puuttuu jumalallisen sielun inkarnaatio, joka oli Universumimme alkuperäinen aie ja suunnitelma.

Alfredin luento näyttää kuinka maapallon tiheyksien siirtymä on synkroninen ”Suuren Vuoden”, ”Yugan” ja ”Maya-kalenterin” kanssa jotka ovat syklisiä ulottuvuuksienvälisiä portaaleja 3. ja 4/5. tiheyksien avautumien kanssa joka 25920:s vuosi päiväntasauksen aikaan. Tämä on systeeminen tapa jolla korkeammat universumin osat avustavat Universumin sielun säännöllisessä kehitysprosessissa planeetoilla, kuten maapallo, jotka ovat olleet kolmannen ulottuvuuden keinoälyn kohteina.

 

Alfred on julkaissut aiheesta parikin kirjaa:

The Omniverse: Transdimensional Intelligence, Time Travel, the Afterlife, and the Secret Colony on Mars (2015: Inner Traditions/Bear & Co.)

ja

Exopolitics: Politics, Government, and Law in the Universe (2005: UniverseBooks)

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.