Men in Black aidolla turvakameran videolla

Tämän videon lähetetti ApexTV:lle turvamiehenä työskentelevä alaskalainen mies.  Hän onnistui kuvaamaan jotain äärimmäisen omituista turvakameran avulla aulassa.

Se mitä näet seuraavaksi on äärimmäisen outoa. Katso itse ja päätä mitä mieltä olet. Johtuen tämän omituisen miehen ilmestymisestä, monet ihmiset verkossa ovat tulleet päätelmään, että tämä on men in blackin, eli ”miehet mustissa”, aito havainto. He ovat niitä jotka pitävät kaikkien omituisten havaintojen silminnäkijät hiljaisina.

Videon lähettämisen jälkeen ApexTV:n onnistui saada yhteys Nicoleen, joka väittää olevansa tämän videon nainen.

Nicolen suorassa livehaastattelussa  Apex TV pyrki saamaan selkoa siitä mitä videolla oikeastaan tapahtui.

Collective-Evolutionin mukaan tämän kohtaamisen syy, jonka Nicole myös esittää, oli yksinkertaisesti kysyä häneltä kuvista ja kokemuksista joita hänellä on ollut joidenkin ystäviensä kanssa.

Kun hän ja hänen ystävänsä olivat olleet patikoimassa, hänen vastaan tuli luola, ja hän päätti yksin käydä katsomassa sitä aamulla. Luola, kuten hän kuvaa, oli täynnä kristalleja, mutta mitään omituista ei tapahtunut.

Miehet mustissa tuntuivat olevan äärimmäisen kiinnostuneita siitä näkikö hän jotain luolassa. Kohtaamisen jälkeen hän sanoi, että hänelle annettiin rokote. Hänen ei pitänyt muistaa mitään siitä sen jälkeen kun hän heräsi, mutta hän muisti kuitenkin. Käynnissä on ilmeisesti ollut myös telepaattinen kommunikaatio.

Huolimatta siitä onko kohtaaminen aito, tätä kannattaa miettiä onko se yleensäkään mahdollista, ottaen huomioon sen miten paljon muita kohtaamisia näiden miesten kanssa on raportoitu olevan.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.