Michael Salla: Kennedy ja UFO-salailu

Me tiedämme, että useilla presidenteillä on ollut ainakin väliaikainen kiinnostus UFOja kohtaan, mutta mitä he ovat tienneet kaikkein mystisimmistä aiheista? Tiesiko presidentti Kennedy näistä aiheista? Ja jos tiesi, voisiko tällä tiedolla olla osa hänen salamurhassaan? Miten hänen lyhyt uransa liittyy maapallon ulkopuolisten elämänmuotojen läsnäoloon maapallolla, mitä monet ufologit ovat spekuloineet? Miten salainen ryhmä nimeltään MJ-12 liittyy kaikkeen tähän?

The Truth Perspectivessa keskustellaan tri. Michael Sallan kanssa hänen kirjastaan Kennedy’s Last Stand: Eisenhower, UFOs, MJ-12 & JFK’s Assassination ja tarkastellaan mitä Kennedy on saattanut tietää aiheesta. Salla jäljittää todistusaineiston avulla linkin Kennedyn ja UFOjen välillä, lähtien Kennedyn alkuvuosista laivaston tiedustelussa 1940-luvulla hänen lopulliseen kohtaloonsa presidenttinä.

 

Sallan päätelmät kertovat siitä miten pitkälle Kennedy oli valmis menemään ohjastaakseen USA:n — ja koko maailman — varsin eri suuntaan kuin mitä nyt näemme: rauha Venäjän kanssa joka olisi lopettanut Kylmän sodan. Osa tuosta olisi aivan hyvin voinut koskettaa UFOja, mikäli vuodettuja dokumentteja ja silminnäkijätodistuksia on uskominen. Jos Kennedyllä oli ollut suunnitelma sotateollisen kompleksin kontrollimonopolin lakkauttamiselle, se teki hänestä varmasti vaarallisimman vihollisen.

Tri. Sallan verkkosivut: exopolitics.org

Ohjelman kesto: 01:35:27

Lataa: OGG, MP3

 

Artikkelin julkaissut Signs of The Times

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.