Ääni

Uutta fysiikkaa: mahdollisuus lentää erittäin pienellä energiakulutuksella

Tämä video kertoo uusista fysiikan löydöksistä, siitä miten UFOt kuten ”Tic Tac” kykenevät lentämään käyttäen erittäin pieniä määriä energiaa. Keskustellaan myös poliittisista ja sotilaallisista seuraamuksista, joita tällainen disruptiivinen teknologia aiheuttaa,  kun Trump on korvaamassa kenraali Mattisin Patrick Shanahanilla, entisellä hänen setänsä MIT:n professori John Trumpin vanhalla oppilaalla. Shanahanin on väitetty vuotaneen tietoja, ja hän on ollut mukana rakentamassa USA:n avaruuslaivastoa.

Mikä aiheutti räjähdyksen auringon toisella puolella?

Sunnuntaina heinäkuun 23. päivänä 2017 havaittiin vaikuttava auringonpurkaus auringon toisella puolella. Koronagraafit NASAn SOHO-observatoriossa tarkkailivat nopeasti liikkuvaa pilveä kun se vyöryi avaruuteen.

NASAn STEREO-A avaruusalus, jolla on osittainen näkymä auringon toiselle puolelle, identifioi purkauksen lähteeksi auringonpilkun AR2665.

Auringonpilkku AR2665 kääntyy takaisin maapallon suuntaan hieman yli viikon päästä. Jos auringonpilkku pysyy aktiivisena, se voi tuoda mukanaan uusia geomagneettisia myrskyjä ja revontuloa planeetallemme elokuussa, raportoi Spaceweather.

Hypoteettistä:

Massiivisen räjähdyksen lähde toisella puolella aurinkoa ei olekaan auringonpilkku vaan omituinen musta nelikulmion muotoinen anomalia joka on nopeasti liikkuvan pilven sisällä.

Jos katsot räjähdyshetkeä ja seuraat nopeasti liikkuvaa pilveä kun se vyöryy avaruuteen, silloin näet jotain omituista pilven sisällä, joka näyttää neliönmuotoiselta mustalta laatikolta joka on kytketty valosäikeellä (katso kuva 1) anomalian yllä. Seuraavaksi valosäieanomalia (katso kuva 2) muuttuu kiinteäksi rakenteeksi kun se nousee mustasta anomaliasta ennen katoamista avaruuteen.

Allaolevalla videolla 3.30 – 3.40 kohdilla voit nähdä massiivisen räjähdyksen ja väitetyn anomalian.

Ei epäilystäkään, lähde on auringonpilkku AR2665 ja omituiset anomaliat eivät ole sitä miltä ne vaikuttavat. Ne ovat vain nopeasti liikkuvan pilven vaikutus. Mutta miten on mahdollista että sellainen pilvi voi tuottaa lähes 100% neliskulmaisia muotoja?

Satttumalta sunnuntain toispuoleinen räjähdys sattui erään toisen auringon toispuoleisen tapauksen vuosipäivänä: super-aurinkomyrsky heinäkuun 23. päivänä 2012. Supermysky, jota on verrattu historialliseen vuoden 1859 Carringtonin tapaukseen, olisi voinut aiheuttaa laajalti sähköjen poikki menemistä mikäli se olisi osunut planeetallemme.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sigtings Hotspot

Michael Salla: Kennedy ja UFO-salailu

Me tiedämme, että useilla presidenteillä on ollut ainakin väliaikainen kiinnostus UFOja kohtaan, mutta mitä he ovat tienneet kaikkein mystisimmistä aiheista? Tiesiko presidentti Kennedy näistä aiheista? Ja jos tiesi, voisiko tällä tiedolla olla osa hänen salamurhassaan? Miten hänen lyhyt uransa liittyy maapallon ulkopuolisten elämänmuotojen läsnäoloon maapallolla, mitä monet ufologit ovat spekuloineet? Miten salainen ryhmä nimeltään MJ-12 liittyy kaikkeen tähän?
The Truth Perspectivessa keskustellaan tri. Michael Sallan kanssa hänen kirjastaan Kennedy’s Last Stand: Eisenhower, UFOs, MJ-12 & JFK’s Assassination ja tarkastellaan mitä Kennedy on saattanut tietää aiheesta. Salla jäljittää todistusaineiston avulla linkin Kennedyn ja UFOjen välillä, lähtien Kennedyn alkuvuosista laivaston tiedustelussa 1940-luvulla hänen lopulliseen kohtaloonsa presidenttinä.

 

Sallan päätelmät kertovat siitä miten pitkälle Kennedy oli valmis menemään ohjastaakseen USA:n — ja koko maailman — varsin eri suuntaan kuin mitä nyt näemme: rauha Venäjän kanssa joka olisi lopettanut Kylmän sodan. Osa tuosta olisi aivan hyvin voinut koskettaa UFOja, mikäli vuodettuja dokumentteja ja silminnäkijätodistuksia on uskominen. Jos Kennedyllä oli ollut suunnitelma sotateollisen kompleksin kontrollimonopolin lakkauttamiselle, se teki hänestä varmasti vaarallisimman vihollisen.

Tri. Sallan verkkosivut: exopolitics.org

Ohjelman kesto: 01:35:27

Lataa: OGG, MP3

 

Artikkelin julkaissut Signs of The Times