TR3B videoitu Venäjällä

Aina Roswellin UFO-törmäyksestä lähtien on liikkunut huhuja avaruusolentojen teknologiasta joka on takaisinmallinnettu käytettäväksi ihmisen tekemän antigravitaatioaluksen rakentamiseksi.

Nämä projektit ovat pimeiden hallituksen virastojen rahoittamia, jotka operoivat tutkan näkymättömissä ja heillä on pääsy suureen määrään resursseja.

Kuulostaako kaukaa haetulta? Ihmisten tulee tajuta, että 1960-luvulla NSA:lla oli jo pääsy tietokoneisiin joiden kellotaajuus oli noin 650 megahertsiä. Vasta 35 vuoden päästä tämäntyyppinen teknologia on ollut saatavilla muille. Mieti sitä teknologiaa jota tällä hetkellä kehitetään ja joka tulee ihmisten käyttöön 35 vuoden päästä…

Eräs näistä projekteista on ollut TR3B. Tämän projektin olemassaolosta ei ole virallista varmistusta, mutta 2 viime vuosikymmenen aikana useita UFO-havaintoja on liitetty tähän alukseen.

Se alkoi 80-luvun lopulla Belgian UFO-havainnoista. Tuhannet silminnäkijät raportoivat mustan kolmionmuotoisen aluksen jossa oli kolme erillistä valoa. Belgialainen genraali Wilfried de Brouwer ilmoittu lehdistötilaisuudessa että tämän ilma-aluksen tutkan avulla vahvistetuista liikkeistä päätellen kyseessä ei voinut olla ihmisen tekemä ilma-alus.

Video Venäjältä näyttää TR3B-aluksen lentävän taivaalla. Alus lentää sellaisella nopeudella että se on tavalliselle lentokoneelle mahdottoman hidas. Tämä voi olla paras videotodiste TR3B:stä joka on koskaan tallennettu.

 

Artikkelin julkaissut Disclose.tv

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.