NASA myöntää: Voyager-luotain otettiin haltuun ja tuntematon signaali lähetettiin maapallolle

NASA (Never A Straightforward Answer, suom. Ei Koskaan Suoraa Vastausta) on viimein paljastanut että kummallinen vuoden 2010 tapaus saattaa olla todistusaineista siitä että avaruusolentorotu yrittää luoda kommunikaatiolinkin ihmiskunnan kanssa — voisiko tämä olla sivupolku kohti UFO-paljastusta?

Vuonna 2010 Voyager 2 -avaruusluotaimesta tuli ensimmäinen ihmisten rakentama avaruusalus, joka poistui aurinkokunnastamme. NASAn asiantuntijan Kevin Bainesin mukaan tuohon aikaan alus siirtyi tähtienväliseen avaruuteen, mutta se lähetti sen jälkeen kommunikaation maapallon tukikohtaan kielellä joka oli täyttä siansaksaa. Monet nyt uskovat että kyseessä oli avaruusolennot, jotka yrittävät saada meihin yhteyden.

Voyager 2 lähetti viestinsä takaisin tukikohtaan tuntemattomalla kielellä 33 vuotta sen jälkeen kun se oltiin laukaistu avaruuteen. Avaruusluotain alkoi lähettää viestiä noin 15 miljardin kilometrin päästä maapalloa, mikä liekitti spekulaatioita siitä että “joku tai jokin” oli ottanut sen haltuunsa.

Hienoiset muutokset systeemin binäärikoodissa viittaisivat siihen että joku tai jokin on tahallaan yrittänyt muuttaa Voyager 2:n tietokonejärjestelmää. Tämä  kertoi tiimille että avaruusalus oli hetken ajan ollut hakkerien vallassa. Kuitenkaan he eivät uskoneet että hakkerit olisivat olleet maapallolta sillä kenelläkään ei oikein tunnu olevan kykyä saada yhteyttä niin pitkien matkojen päähän.

NASAn asiantuntija Kevin Baines sanoi:

“Noin 15 miljardin kilometrin etäisyydellä maapallolta luotain yhtäkkiä alkoi lähettää dataa kielellä jota ei ymmärretty.

“Jokin tai joku muutti Voyager 2 -luotaimen kommunikaatiojärjetelmää.”

Kaappasivatko avaruusolennot Voyager-luotaimen?

Voyager 2 laukaistiin avaruuteen vuonna 1977, ja se on ainoa NASAn avaruusalus joka on vieraillut Uranuksella ja Neptunuksella. Tehtävän aikana luotain vieraili kaikilla neljällä kaasujättiläisellä: Jupiterilla, Saturnuksella, Uranuksella ja Neptunuksella.

Physics Astronomyn mukaan Baines sanoi analyysin näyttäneen erään binäärikoodin komponentin muuttuneen nollasta ykköseksi. Hän lisäsi:

“Muiden järjestelmien arvioinnissa Voyager-tiimi ei löytänyt mitään vikaa. Ainoastaan yksi järjestelmä muuttui.”

Baines väitti että niin erityinen muutos tietokoneen järjestelmään viittaisi siihen että luotainta on todellakin käsitellyt joku tai jokin. NASAn tiedetään tutkineen mahdollisuutta että jokun on hakkeroinut avaruusaluksen maapallolta, mutta NASA kun on NASA, se ei koskaan palannut asiaan tai antanut mitään selitystä. Todellinen syy anomalialle jätettiin selittämättä ja kun luotain karkasi kauas pois, tutkimus oli, kuten sanotaan, tulokseton.

Saksalainen akateemikko Hartwig Hausdorf uskoo Voyagerin joutuneen ulkoavaruuden elämänmuodon haltuunottamaksi. Hän sanoi saksalaiselle Bild-lehdelle:

“Tuntuu kuin joku tai jokin olisi ottanut luotaimen haltuunsa tai ohjelmoinut sen uudelleen — ehkä emme tiedä vielä koko tutuutta.”

Monet uskovat että NASA piilottelee totuutta avaruusolennoista ja nyt asian laita tuntuu olevan näin!

LOPPUTIIVISTELMÄ

Tämä tarina on kiehtonut jo jonkin aikaa johtuen siitä että EI MITÄÄN selkeää selitystä ole sille mikä aiheutti ”tuntemattoman” viestin lähettämisen Voyager-luotaimesta — ja kuten tavallista NASA käyttäytyi niinkuin se aina tekee eikä antanut minkäänlaista vastausta tai selitystä!

Voyager-luotain on aina ollut arpapeliä, mutta voisiko olla niin että tietty avaruusolentojen rotu on käyttänyt tilaisuutta hyväkseen ja ottanut meihin yhteyttä tällä tavoin? Monet meistä jo tietävät että emme ole yksin universumissa ja että NASAn on aika kertoa ihmisille TOTUUS siitä mitä todella tapahtuu ympärillämme.

Artikkelin julkaissut UFO International Project

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.