Asteroidi, tulva, Atlantis ja avaruusolennot

Digitaaliarkeologi Stan Deyo esittää löydöksensä seuraavista aiheista:

Tulvan puuttuva alkusyy.
Atlantiksen oikea sijainti.
Atlantiksen herääminen ja ”jumalten” välitön paluu.
Aikamme antikristus nousee Atlantiksen tuhkasta.

Stan Deyo teki havainnon, että oikea asteroidi joka sai aikaan tulvan, osui Intian itärannikolle luoden nykyisen Cuddapahin syvänteen itäisessä Intiassa.

Stan laski, että asteroidi, jonka koko on noin 15 mailia läpimitaltaan, osui maapallolle matalassa 35 asteen kulmassa pinnasta jättäen 250 mailin suuruisen kraaterin. Osuma sai Stanin arvioimaan kineettisen energian olevan ainakin 15 kertaa  Chixulub:n osuman verran Yucatanin niemimaalla.

Asteroidi sai aikaan Intian valtamereen painauman paristakymmenestä metristä sataan metriin yli kuuden miljoonan neliömailin alueella, ja se kohotti Indonesian / Uuden Guinean aluetta samalla määrällä samankokoisella alueella.

On olemassa geologista todistusaineistoa joka tukee teoriaa asteroidin osumasta Arabian niemimaalle, mikä sai aikaan maan kohoumia niinkin kaukana kuin Azerbaidzanissa ja Turkissa.

Se on saattanut kääntää maapallon pintaa 23.4 astetta pystymmästä asennosta, kuitenkin neljä muuta virallisesti löytämätöntä meteorin osumaa, jotka ovat yhtä suuria kuin tämä, ovat voineet olla myötävaikuttamassa siirtymään.

Tarkastelkaamme Eenokin kirjaa, joka sanoo 200 jättiläisen laskeutuneen maahan (ja yhtyneen maan tyttäriin) Syyrian Hermon-vuorella, Jasherin kirja kertoo myös samasta saapumisesta.

Platon Atlantiksessa puhutaan yhdestä näistä ”jättiläisistä”: Poseidonista ja tämän hybridilapsista.

Sekä Platon että raamattu sanovat avaruusolentojen siittäneen lapsia ihmisten kanssa, ja siksi on ymmärrettävää että Eeden sekä Atlantis olivat toisiaan lähellä maata pitkin.

Atlantis oli pinta-alaltaan suurempi saari kuin Libya ja Aasia, ja jälkeenpäin se upposi maanjäristyksessä. Siitä tuli suuri mutavuori ja este kaikille matkaajille jotka seilasivat toiselta puolelta maapalloa.

Se mitä Platon tarkoitti ”suurella rannikon pituudella” tai ”suurella maapinta-alalla”, ainoa alue, joka nämä parametrit täyttää sekä on lähellä Eedenin puutarhaa Tansaniassa, on Saudien niemimaan lähellä oleva saari.

Platon kuvaa Herakleen pylväiden ajatelleen yleisesti tarkoittavan Gibraltarin salmea. Kuitenkin Platon viittaa Herakleen salmeen muuallakin. Nämä ovat joko kaksi erillistä paikkkaa tai vain yksi näistä on oikein.

Ja entäpä Nooa, asuiko hän Atlantiksella? Mahdollisesti, ainakin varmasti lähellä.

Ylläoleva teksti on lainattu Stan Deyon esityksestä koskien tulvan puuttuvaa syytä sekä Atlantiksen mystistä katoamista.

Stan Deyo on vakuuttunut että perustuen hänen tutkimuksiinsa, Atlantis sijaitsi Arabian niemimaalla.

Joitain Stan Deyon todisteita:

 1. Muinaisen Libyan ja Vähä-Aasian rantaviiva sopii Arabiaan.
 2. ”Kiilakivi”-artefaktit ovat malleja Poseidonin saarista.
 3. Dammamin alueella olevat kaksi vesikourua, missä edelleen on kuumia lähteitä.
 4. Gilgalin ympyrät olivat Bashanin jättiläisten kädenjälkeä, missä Og oli kuningas.
 5. Kreikkalaiset Dekapolis-kaupungit perustettiin lähelle Atlantista.
 6. Kreikkalaiset nimesivät Gadaran Gareiruksen mukaan.
 7. Atlantis tuhoutui tulvassa ja suurissa maanjäristyksissä (asteroidin osumasta).
 8. Arabian niemimaa sai nimensä katastrofaalisen tapahtuman mukaan.
 9. Herakleen salmet sijaitsivat siellä missä Oronteksen joki laskee Välimereen.
 10. Mahd Ad Dababin kaivoksella kvartsisuonet sisältävät kultaa, kuparia, rautaa, lyijyä ja sinkkisulfidia — orikalkin komponentteja.
 11. ”Hedelmällinen” alue on Arabian lahden länsirannikolla Dammamin lähellä.

Katso myös Stan Deyon tieteellinen todiste siitä että Atlantis oli todellinen. Hänen mukaansa maailman tarvitsee tietää tämä. Tavallaan Atlantis onkin nousemassa jälleen globaalissa poliittisessa yhteisössä.

Blogger Tricks

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.