Onko valtionjohdossa liskoja?

Monet meistä ovat tietoisia David Icken reptiliaaniteorioista. Väite siitä, että kauan aikaa sitten avaruusolennot ovat soluttautuneet keskuuteemme ja pitäneet itsensä vallassa vuosikausia pitäen sukunsa vallassa. Ovatko he kyenneet pitämään kaiken tiedon alkuperäisistä juuristaan omanaan riippuu yksittäisestä teoriasta, mutta väite on se, että nämä ihmiset ovat vähintäänkin hybridejä, ovat tietoisia siitä, ja yrittävät käyttävät yhteyksiään ja valtaansa kontrolloidakseen maailmaa. Kuitenkin se mitä monet eivät tajua, on että teorian pääpointti on tuota vielä naurettavampi.

Totuus on, että monet yksityiskohdat reptiliaanien historiasta lisättiin teoriaan paljon myöhemmin, jotta se saataisiin kuulostamaan uskottavammalta. Teorian pääasiallinen evidenssi on, että suurin osa niistä jotka ovat kuninkaallisia tai pysyneet korkeissa viroissa ovat toistensa kaukaisia serkkuja tai muuten sukua toisilleen. Ihmiset pitävät tätä jonkinlaisena salaliittona, vaikka se ei ole edes maapallon ulkopuolinen.

Kuitenkin, se että ihmiset ovat sukua ei ole mitenkään liian omituista. Kuka tahansa joka on pelannut peliä “Six Degrees of Kevin Bacon” tietää teorian että ketkään ihmiset eivät ole toisistaan erossa enemmän kuin kuuden ihmisen ketjun päässä. Monet kuninkaalliset menivät naimisiin poliittisesta tarpeesta. Ei tunnu omituiselta että kuninkaalliset tai poliitikot ovat kaukaista sukua, tai ainakin naimasiteiden sitomia.

 

Artikkelin julkaissut Listverse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.