fbpx

Salainen valtion ohjelma tutki lähikohtaamisten terveysvaikutuksia

Huippusalaisen USA:n valtion tutkimusohjelman väitetään tutkineen UFOjen lähikontaktin aiheuttamia terveysvaikutuksia.

Salaiseksi julistettu tutkimus oli nimeltään Advanced Aerospace Threat and Identification Program (AATIP) ja se tutki mystisiä lentokoneita ja muita selittämättömiä ilmiöitä.

Viralliset dokumentit paljastavat, että tutkijat tutkivat ‘eksoottisia teknologioita’, mm. madonreikiä, antigravitaatiota,  näkymättömyysverhoutumista, warp-moottoreita ja korkeaenergisiä laseraseita.

Nyt on väitetty että AATIP tutki ”terveysvaikutuksia”, jotka aiheutuivat UFOja havainneille ihmisille.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web
browser that
supports HTML5
video

 

 

LISÄÄ: Pentagon ja puolustusministeriö pelkäsivät UFOjen olevan joko ”demoneja” tai Jumalan lähettämiä

Viime vuonna AATIP-paljastuksen yhteydessä julkiseksi tehtiin 38 tutkimusta, mutta vain kourallinen näistä itse dokumenteista on julkistettu.

Eräs tutkimuksista oli nimeltään ‘Kenttävaikutukset biologisiin kudoksiin’.

Nick Pope, joka toimi puolustusministeriön UFO-tutkijana, sanoo että tämä tutkimus on todennäköisesti tutkinut UFO-lähikohtaamisten terveysvaikutuksia.

Pope huomautti, että Las Vegas Nowssa julkaistu artikkeli, jossa tri Hal Puthoff oli eräs kirjoittajista, tiedemies joka työskenteli mukana AATIP:ssa, luki: ‘Me osana tätä ohjelmaa tarkastelimme joitain tapauksia Brasiliasta.

‘Vuosina 1977, 78, se oli kuin Kolmannen Asteen Yhteys, tuhatsivuinen Brasilian ilmavoimien tutkimusryhmän tuottama dokumentti, 500 valokuvaa, 15 tuntia liikkuvaa kuvaa, paljon lääketieteellisiä vammoja kun ihmiset kohtasivat näitä aluksia lähietäisyydeltä.’

Pope kertoi Metrolle, että lausunto on ”vahvistus siitä, että Pentagonin AATIP-ohjelma tutki UFOjen lisäksi myös lähikohtaamisia ja abduktioita.”

Hän sanoo: ”En voi osoittaa sitä, mutta tätä lähellä olevien lähteiden perusteella olen lähes varma, että osa tästä työstä sisälsi DNA:n ja verinäytteiden keräämistä lähikohtaamisen kokeneilta — mukaanlukien ainakin yhden ja mahdollisesti kahden Britannian tunnetun Rendlesham Forestin tapauksen silminnäkijältä.”

A view of the oval-shaped UFO encountered by US Airforce pilots

Ovaalin muotoinen UFO, jonka USA:n ilmavoimien pilotit kohtasivat

This official photograph shows a craft moving at incredible speeds that was spotted by two US Navy pilots over the Atlantic

Tämä virallinen valokuva näyttää aluksen joka liikkuu uskomattomalla nopeudella. USA:n laivaston pilotit havaitsivat sen Atlantin yllä.

”Uskon, että tämä tehtiin tavalla joka peitti pimentoon sen seikan, että tämä oli USA:n tiedusteluohjelma, jossa silminnäkijöille kerrottiin että he osallistuivat tieteelliseen tai akateemiseen tutkimukseen.”

Maailma ensi kertaa kuuli AATIP:sta kun julkaistiin kuvamateriaalia, jossa FA-18 Super Hornet ja ovaali UFO matkaavat suurella nopeudella.

Aiemmin tänä vuonna USA:n puolustusministeriön tiedusteluvirasto julkisti dokumentteja, joissa kerrottiin siitä työstä jota tehtiin huippusalaisessa UFO-tutkimusprojektissa.

Kirjeessään edesmenneelle John McCainille vuonna 2018 DIA kirjoitti: ”AATIP:n tarkoitus on tutkia vieraita kehittyneitä ilma-aseuhkia tästä hetkestä seuraavat 40 vuotta eteenpäin”, kirje selittää.

A declassified document giving details of the research papers produced by AATIP investigators

Julkiseksi tehty dokumentti paljastaa AATIP-tutkimuksien sisällön

Ja viime vuonna AATIP-ohjelman johtaja Luis Elizondo sanoi, että hän uskoi olevan ”hyvin uskottavaa todistusaineistoa siitä että me emme ole yksin”.

Hän myös ehdotti, että mystiset ”metamateriaalit”, jotka ovat saattaneet olla peräisin törmänneestä avaruusaluksesta, ovat säilytyksessä valtion aivan erityisesti tätä tarkoitusta varten rakentaneissa tiloissa Las Vegasissa.

AATIP-ohjelma lakkautettiin 2012, vaikka New York Timesin reportterit, jotka paljastivat sen työn, uskovat sen olevan edelleen käynnissä jossain määrin.

Pope lisää: ”Selvästi on äärimmäistä herkkyyttä koskien ihmiskokeita, ja kaikki tämä on — tai tulisi olla — erittäin säänneltyä sen skandaalin jälkeen, joka seurasi CIA:n kuuluisista MK-Ultra -mielenhallintakokeista. Olen varma, että sääntöjä noudatettiin, mutta jos AATIP hankki veri- ja DNA-näytteitä lähikontaktin silminnäköijöiltä, silloin olen varma että kongressi haluaa saada tietää miten tämä tehtiin ja mitä siitä seurasi. Toivottavasti tämä on yksi aspekti liittyen kongressin kiinnostukseen AATIP:sta ja ilmiöstä yleisesti.

”Fyysiset vaikutukset UFO-havaintojen tekijöihin oli yksi aspekti puolustusministeriön tiedustelupalvelun arvioinnissa liittyen ilmiöön nimeltä Project Condign, mutta joka virallisesti oli nimeltään Tunnistamattomat Ilmailmiöt Britannian Ilmapuolustusalueella. Minä autoin laittamaan tämän tutkimuksen käyntiin, mutta minut oltiin sijoitettu toiseen puolustusministeriön divisioonaan siihen mennessä kun arviointi saatiin päätökseensä.

”Eräs lause loppuraportissa luki ’Hyvin raportoitu Rendlesham Forestin / Bentwatersin tapaus on esimerkki jossa voitaisiin todeta, että useat silminnäkijät olivat mahdollisesti altistuneet UAP:n säteilylle pidempään kuin normaalisti havainnon aikana.’ Jos me emme voi tutkia UFOja itsessään, silloin niiden vaikutusten tutkiminen olkoon seuraavaksi paras juttu.

”Selvästikin tähän on pakko kuulua mukaan erittäin läheinen niiden ihmisten tarkastelu, jotka väittävät kokeneensa lähikohtaamisen, ja mahdollisesti ehkäpä jopa ihmisten jotka sanovat tulleensa abduktoiduiksi. Sanoin eräälle tällaiselle henkilölle että antaa verta ja DNA:ta tiedemiehille mikäli hän niin haluaisi, mutta että hänen kannattaa tietää että lopullinen asiakas todennäköisesti on valtio. Vitsailin jopa, että jos hän ei halunnut antaa DNA:taan, hänen tulisi olla erittäin varovainen kun käy kahvilla ja jättää kuppinsa!”

 

Artikkelin julkaissut Metro.co.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Eksopolitiikka, UFOt, Paranormaalit ilmiöt, Tietoisuus

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com