UFO-salailun väistämätön loppu

UFOt ovat aina olleet puhumaton osa maailmaamme, jotain joka pysyy virallisesti kiellettynä, mutta joka itse asiassa on uskomattoman monen ihmisen uskomus, monien joiden työ liittyy salattuun maailmaan ja jotka tuntevat totuuden.

Richard Dolan, eräs maailman johtavista UFO-tutkijoista, on omistanut kaksi viime vuosikymmentä totuuden paljastamiselle UFOista, ja viime aikoina enemmän false flag -salaoperaatioille, esittää että salailu ei kestä enää kauaa, ja itse asiassa muutoksia on jo tapahtumassa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”UFO-salailun väistämätön loppu”

  1. Jätkä puhuu asioista jotka on tiedetty jo tuhansia vuosia, kuullostaa tosi typerältä toistolta. Ulkopuoliselle älylle on todella epäonnista törmätä amerikkalaisiin hävittäjiin, jotka on kuin klingonien avaruuslaivasto. Tervetuloa, mutta kukaan ei päästä läpi. Ne nauraa meidän tyhmyydelle täällä, tai pudistelevat päätään.

  2. Taivaan avaruuden valtoja/henkivaltoja ne ovat,jotka maan asukkaat tulevat tunnustamaan ”todellisina ufoina”lähiaikoina ja silloin alkaa ne ennustetut kauhun ajat koska näin pahis vapautetaan riehumaan maan päälle!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.