Salaiset maanalaiset tukikohdat joissa testataan UFO-teknologiaa

Dark Journalist Daniel Liszt haastattelee maanalaisten tukikohtien asiantuntijaa tohtori Richard Sauderia hänen vuosikymmenien pituisesta tutkimuksestaan aiheesta, sekä armeijan tekemistä kokeista ja UFO-teknologiasta.

Sauder käy läpi yksityiskohtaisemmin pyrkimyksensä seuloa julkistetut dokumentit ja puhua entisen hallituksen sisäpiiriläisen kanssa heidän tiedoistaan koskien näitä salaisia rakennelmia.

Se mitä he havaitsivat tässä alan kärkipäänn tutkimuksessa tulee räjäyttämään tajuntasi todellisuudella siitä, että on olemassa laaja maailma joka on rakennettu maan alle, massiivinen kokeellis-tieteellinen ja sotilaallinen infrastruktuuri joka on suunniteltu syvällä salassa toteutettavia tehtäviä varten.

Ilman kansan valvontaa, ilman budjettirajoitteita ja ilman palstamillimetrejä mediassa, nämä massiiviset laitokset ovat olemassa täysin salassa, ja niitä operoi kaikkein salamyhkäisimmät käyttäjät tässä valtion sisällä sijaitsevassa valtiossa.

Syvällä sijaitsevien maanalaisten tukikohtien kehitys menee pitkälle ihmiskunnan historiaan, mutta viime aikoina se on saanut uskomattoman sykäyksen kahdesta maailmansodasta ja sitä seuranneesta kylmästä sodasta.

Varhaiset natsien pakkomielteet ihmeaseiden kehittämiseen maan alla ja niiden piilottaminen kilometrien syvyyteen pinnalta antaa meille vilauksen tämän strategian tärkeyteen.

USA:n valtiolliset kansallisen turvallisuuden puolustajat ovat omistaneet massiivisen pimeän budjetin salaisten maanalaisten tukikohtien kehittämiseen näennäisesti ihmiskunnan selviämiseen tuomiopäivän skenaariosta ja jatkaakseen hallinnon operaatioita jopa ydinsodan aikana.

Tämän pintapuolisen selityksen alla on kiinnostavia raportteja massiivisista maanalaisista laitoksista, jotka ovat suunniteltu testaamaan kehittynyttä ja eksoottista UFO-teknologiaa joka on saatu noudettua maahan törmänneistä aluksista asiaan perehtynein joukon, joiden turvallisuusluokitus on korkeampi kuin ydinaseiden kanssa tekemisissä olevilla.

Tämä takaisinmallinnetun ET-teknologian kehittäminen voi olla suurelta osin vastuussa massiivisesta salailusta joka maanalaisia tukikohtia ympäröi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.