Mantellin UFO-tapaus

Tammikuun 7. päivänä 1948, 25-vuotias kapteeni Thomas F. Mantell, Kentuckyn ilmakaartin pilotti, kuoli maahansyöksyssä hänen P-51 Mustang -hävittäjänsä tullessa alas lähellä Franklinia, Kentuckyssa. Hänet oltiin lähetetty tunnistamattoman lentävän esineen (UFO) perään. Tapaus on varhaisista UFO-tapauksista tunnetuimpia.

Ilmavoimien Project Blue Bookin myöhemmät tutkimukset selvittivät, että Mantell on saattanut kuolla Skyhook-ilmapallon jahtaamiseen, joka oli vuonna 1948 huippusalainen projekti, josta monellakaan ei ollut tietoa.

Mantell tavoitteli esinettä jyrkästi nousten ja viisveisasi oman korkeutensa tasapainottamisesta. Häneltä meni hapenpuutteen seurauksena taju, hänen lentokoneensa lähti syöksymään maata kohti ja hän törmäsi maahan.

Vaikka tämä mysteeri onkin monien mielestä ratkaistu, WartimeStories ei ole samaa mieltä. Tässä kuuntelijalle jätetään viimeinen sana kaikkien silminnäkijätodistusten, armeijan henkilöiden kertomusten jälkeen koskien tunnistamatonta lentävää esinettä, jonka he näkivät tammikuun 7. päivänä 1948.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.