Tietovuotajat, UFO-törmäysnoudot ja minä

kirjoittanut Kevin Randle

Minun on sanottava teille, että minusta kaikki tämä hysteria ja hämmästys väitetyn ilmiantajan ja joidenkin hänen maanmiestensä paljastusten vuoksi on jokseenkin huvittavaa, kun puhutaan UFOjen maahansyöksyjen etsinnöistä. Olen katsonut videoita, joissa väitetyt toimittajat kuuntelevat vahvistamattomia tarinoita avaruusalusten putoamisista ja avaruusalusten miehistön talteenotosta, ja he sanovat, että heillä on kylmät väreet selkäpiissään sen vuoksi, mitä he kuulevat. Aivan kuin mitään tästä ei olisi sanottu aiemmin.

Mikä nyt on erilaista?

Nämä viimeisimmät tarinat on oletettavasti kääritty kongressin jäsenille annettujen ilmiantajien todistusten verhoon. Sekään ei tietenkään ole uutta. Outojen tapahtumien todistajien ja kongressin välillä on ollut tapaamisia aiemminkin. Jesse Marcel Jr., joka itse asiassa käsitteli palasia niistä romuista, jotka hänen isänsä löysi tuolta Roswellin luoteispuolella sijaitsevalta tilalta vuonna 1947, kutsuttiin todistamaan. Ymmärrättekö? Kyse ei ollut jostakin kaverista, joka oli kuullut tarinoita, vaan itse todistaja, joka kertoi kongressin edustajille, mitä hän oli itse nähnyt.

Don Schmitt ja minä keskustelimme Jesse Marcel Jr:n kanssa useista tapauksista. Kuulimme hänen kuvaavan käsittelemäänsä materiaalia. Kuulimme oudoista symboleista, joita hän oli nähnyt joissakin kappaleissa. Ja kuulimme joidenkin jäänteiden vahvuudesta.

Puhuimme Bill Brazelin kanssa, joka on sen miehen poika, joka ilmoitti onnettomuudesta Roswellin viranomaisille. Hän kertoi meille materiaalista, joka jäljitteli kuituoptiikkaa kauan ennen kuin kuituoptiikkaa oli olemassa. Hän puhui materiaalista, joka oli yhtä kevyttä kuin balsa ja josta hän ei saanut taskuveitsellä irti edes siivua, jolla hän oli leikannut piikkilankaa. Ja hän kertoi meille foliosta, joka palasi alkuperäiseen muotoonsa, kun sen kääri palloksi.

Bill Brazel, joka käsitteli metalliromuaYmmärrätkö? Puhuimme materiaalia käsitelleiden ihmisten kanssa ja mainitsimme nimiä. Ja meillä on kaikki se ääninauhalla ja joissakin tapauksissa videonauhalla. Ja meillä on todistajien allekirjoittamat valaehtoiset lausunnot, jotka todistavat heidän sanojensa paikkansapitävyyden.

Mitä tulee tarinoihin avaruusolentojen lentomiehistöstä, yksi uusista toimittajista tai tarinankertojista sanoi, että hän oli jättänyt raportoinnissaan osan näistä tiedoista pois, koska ne olivat liian sensaatiomaisia. Kolmekymmentä vuotta sitten Don Schmitt ja minä emme ainoastaan raportoineet avaruusolentojen lentomiehistöjen löytämisestä, vaan nimesimme myös nimiä. Meillä oli todistajanlausuntoja upseereilta, jotka olivat palvelleet 509. pommiryhmässä Roswellissa ja puhuivat avaruusolioiden ruumiista.

Jesse Marcel vanhempi, 509. lentotiedustelu-upseeri, oli tietenkin ensimmäinen, joka puhui noutamisesta. Hän pani pallon liikkeelle. Puhuin tukikohdan sotilaspäällikön, everstiksi eläkkeelle jääneen Edwin Easleyn kanssa, joka kertoi, että hän oli vannonut vaitiolovelvollisuuden tapahtuneesta. Mutta hän kertoi myös, että kun kysyin, seurasimmeko oikeaa polkua, eli luulimme, että kyseessä oli avaruusolento, hän sanoi: ”Ei se ole väärä polku.”

majuri Jesse Marcel, Sr.Don Schmitt ja minä puhuimme prikaatikenraali Arthur Exonin kanssa, joka oli aikoinaan Wright Pattersonin lentotukikohdan komentaja. Hän vahvisti meille, että kyseessä oli avaruusaluksen maahansyöksy ja että ruumiita oli löydetty. Vaikka hän ei ollut itse nähnyt ruumiita, hänen tuntemansa ja luotetut Wright Pattersonissa työskentelevät henkilöt kertoivat, että ruumiita oli löytynyt. Tässä oli ilmavoimien prikaatikenraali, joka vahvisti Roswellin maahansyöksyn… Ja mainitsinko jo, että hän oli lentänyt kahden maahansyöksypaikan yli, mikä oli tietenkin ensikäden todistus.

prikaatinkenraali Arthur ExonJa niille, jotka uskovat, että sääpallo ja rawin-tutkaheijastin olivat Roswellin kohun syy, eversti Thomas DuBose (myöhemmin prikaatikenraali) kertoi meille, että kuvissa oleva materiaali ei ollut Roswellissa löydettyä materiaalia. Hän oli paikalla Fort Worthissa, kun kuvat otettiin, ja hän oli jopa yhdessä niistä.

eversti Thomas DuBose ja BG Raney sääpallon äärellä

 

Älkäämme unohtako edesmenneen senaattori Barry Goldwaterin, reservin prikaatikenraalin, kertomaa tarinaa. Hän oli kysynyt kaveriltaan, kenraali Curtis LeMaylta Wright-Patterson AFB:n niin sanotusta Blue Roomista. Kyseessä oli alue, jonka väitettiin sisältävän avaruusolentojen esineitä ja ehkä jopa avaruusolentojen ruumiita. LeMayn vastaus ei ollut naureskelu Goldwaterille, vaan hän kielsi Goldwaterilta luvan mennä sinne ja ilmoitti, että jos Goldwater vielä kysyisi asiaa, hänet, Goldwater, tuomittaisiin sotaoikeuteen. En tiedä, miten LeMay olisi tehnyt niin, koska julkisuus olisi paljastanut salaisuuden. Goldwater vahvisti tarinan useaan otteeseen.

Voin tietysti jatkaa. Puhuin prikaatikenraalin kanssa Pentagonissa. Kyllä, hän oli Pentagonissa, kuten Don Schmitt ja minä. Emme tietenkään olleet kovin syvällä rakennuksessa, eikä keskustelu kestänyt kovin kauan, mutta hän kertoi meille, ettei hän päässyt käsiksi Roswellin tiedostoihin, mutta vahvisti niiden olemassaolon. Miten tämä tieto eroaa mitenkään uusien ilmiantajien vahvistamattomista tarinoista?

Ilmavoimien tiedustelu-upseerina ja myöhemmin armeijan tiedustelu-upseerina ne, jotka tunsivat minut, tiesivät kiinnostuksestani UFOihin. He kertoivat minulle kuulemiaan asioita. Yksi villeimmistä tarinoista oli sellainen, josta en vain raportoinut, koska, kuten nykyäänkin, en voinut vahvistaa sitä. En tiedä mitään syytä, miksi mies olisi keksinyt tarinan, ja hän kertoi sen minulle vain siksi, että hän uskoi, etten naurattaisi hänen tarinaansa.

Vaikka hän ei kertonut minulle paikkaa tai tarkkaa päivämäärää, hän sanoi, että hän oli ollut komennuksella, koska hänellä oli biologian perustutkinto, ja vaikka oli muitakin upseereita, joilla oli sama koulutus, heillä ei yksinkertaisesti ollut samantasoisia turvallisuusluokituksia, ja joskus se on rajoittava tekijä. Oli muitakin upseereita, joilla oli parempi koulutus, mutta he eivät saaneet tarvittavia turvaluokituksia tarvittavassa ajassa.

Hänet oli lennätetty kuuluisaan salassa pidettävään paikkaan, ja hän oli käynyt läpi tiukan dekontaminaatioprosessin varmistaakseen, että hän ei kantaisi puhdastilaan mitään, ja hän käytti termiä, ihmisen geneettistä materiaalia. Hänet puettiin pukuun, ja kun vartijat seisoivat ulkopuolella, hän astui tuohon steriiliin ympäristöön. Hänellä oli kolmekymmentä minuuttia aikaa tutkia näyte. Jälleen kerran, se oli hänen sanansa.

Olento oli ihmismäinen, mutta ei selvästikään ihminen. Hän ei antanut juurikaan kuvausta. Ironista kyllä, hän sanoi, että iho oli vihertävä. Olento ei ollut aivan vihreä, eikä lähteeni ollut varma, johtuiko väri hajoamisesta vai yrityksistä säilyttää ainutlaatuinen biologinen näyte, jota hän kutsui UBS:ksi, koska kyseessä oli armeija.

Hän ei osannut kertoa siitä paljoakaan ja tajusi, että hän oli aivan pihalla. Totta, hänellä oli biologian tutkinto, mutta tämä oli jälleen ainutlaatuinen näyte. Hänen tutkimuksensa oli pinnallinen. Hän sanoi, että pää oli hehkulampun muotoinen, silmät olivat pienet ja hän ihmetteli, olivatko ne kotoisin maailmasta, jossa oli kirkas auringonvalo. Olento oli 150-165cm pitkä. Käsissä oli kuusi sormea, jotka olivat pitkät ja ohuet ja näyttivät melkein pieniltä lonkeroilta.

Siinä vaiheessa hän taisi tajuta, että hän kertoi minulle enemmän kuin olisi pitänyt. Hän virnisti ja kysyi vain: ”Mitä mieltä olet?”.

Olin kuullut useita samankaltaisia tarinoita, eli kertomuksia avaruusolioiden ruumiista, mukaan lukien yhden, jossa mies, eläkkeellä oleva upseeri, kertoi tavanneensa elävän avaruusolennon. En ole varma, oliko se olento löydetty Roswellin läheltä vai oliko se peräisin jostain muusta tapahtumasta. Hän mainitsi myös, että hänet oli lähetetty Roswelliin aivan 1950-luvun alussa käymään läpi tukikohdan arkistot poistaakseen ja tuhotakseen kaikki, jotka viittasivat heinäkuun 1947 epätavallisiin tapahtumiin.

Tällaiset tarinat eivät ole kovin johdonmukaisia. Minä vain täytän ne ja etsin jonkinlaista vahvistusta, jota en tietenkään ole löytänyt. Vain tarinoita, joita kerrottiin, kun keskustelimme monista muista asioista. Vain tarinoita, jotka pudotettiin keskusteluun silloin tällöin.

Mitä tällä kaikella tekee? No, unohdin sen, kunnes aloimme kuulla enemmän ilmiantajista ja tarinoista avaruusolentojen maahansyöksyistä ja kuolleista avaruuslentäjistä, joita he kertovat nykyään. Näissä tarinoissa ei ole mitään todellista sisältöä. Ne ovat vain tarinoita, joita yksi upseeri kertoo toiselle tai joihin viitataan muissa keskusteluissa. Tuossa ensimmäisessä tapauksessa meillä molemmilla oli tuolloin huippusalainen turvaluokitus, ja vaikka olen kiinnostunut ufoista, oli vihjailtu, että tarinaa ei pitäisi toistaa.

Ja siinä me olemme nyt. Pari ilmiantajiksi kutsuttua kaveria vihjailee tällaisista tarinoista, ikään kuin tämä olisi jotain uutta. He eivät tarjoa mitään todennettavaa, mutta lupaavat lisää. Ainakin Don Schmitt, Tom Carey ja minä, kun raportoimme näistä tarinoista, annamme nimet, päivämäärät, paikat ja usein myös nauhoitetut varmuuskopiot, jotka voidaan toimittaa todisteeksi siitä, ettemme ole keksineet tarinoita.

Jos siis haluatte lukea törmäysnoudoista (termin keksi edesmennyt Len Stringfield vuosikymmeniä sitten), katsokaa mitä olemme saaneet tietää joistakin korkea-arvoisista lähteistä, jotka olemme tunnistaneet… ja jos ihmettelette, miksi ilmavoimat sivuutti tutkinnassaan vuonna 1995 osan nimeltä mainittujen korkea-arvoisten upseerien antamista tiedoista ja nauhoituksista, joita tarjosimme heille, uskon vastauksen olevan ilmeinen. Ilmavoimat ei halunnut kutsua eläkkeellä olevia korkea-arvoisia upseereita valehtelijoiksi.

 

Artikkelin julkaissut kevinrandle.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.