EU for UAP

UFO-historiaa ollaan pyyhkimässä uuden narratiivin tieltä

NASAn paneeli UFOja tutkimaan perustettu paneeli piti ensimmäisen julkisen esiintymisensä toukokuussa 2023 ennen luvatun UFO-raportin julkistamista.

16-henkinen tiimi, johon kuuluu asiantuntijoita eri aloilta astrobiologiasta fysiikkaan sai tehtäväkseen tarkastella julkiseksi tehtyjä UFO-havaintoja ja muuta dataa, jota valtio ja kaupalliset toimijat ovat keränneet.

David Spergel, NASAn UAP-paneelin puheenjohtaja, sanoi että stigma UAP-raportoinnin ympärillä on tehnyt datankeruusta vaikeaa. Hän sanoi datankeruun olevan myös “epäsystemaattista ja sirpaloitunutta” monien eri virastojen tehdessä päällekkäisiä asioita. Hänen mukaansa UAP-havainnot usein ovat ”epäinformatiivisia” johtuen laadunvalvonnan ja datan kuratoinnin puutteesta.

Kongressin tätä edeltäneen UFO-kuulemisen (ei siis sen, jossa David Grusch todisti) tavoin NASAn julkinen kuuleminen ei paljastanut juurikaan mitään uutta avaruusolennoista kiinnostuneille. Heidän havaintonsa keskittyvät lähinnä kehittämään parempia datankeruumenetelmiä UAP-tapauksista sekä parhaisiin menetelmiin analysoida tuota informaatiota, mutta voi vain pohtia sitä mitä he ovat saaneet selville.

80 vuoden UFO-havaintojen debunkkauksen ja pilkkaamisen jälkeen meidän nyt pitäisi uskoa, että nykyiset NASAn ja Pentagonin toimet ovat käännekohta valtion UFO-kannassa?

He sanovat, että kaikki nämä UFOt ovat täysin tuntemattomia ja että he kovasti työskentelevät selvittääkseen mitä tapahtuu. Ja kun he löytävät vastauksen tuohon kysymykseen, he lupaavat kertoa meille. Tämä on iänkaikkisen vanha tarina, jota toistuvasti meille sepittää epärehelliset instituutiot, joiden pyrkimyksenä on pyyhkiä UFO-historia sotakoneiston tuputtaman uuden narratiivin tieltä.

Tällä videolla Richard Dolan haastattelee Ron Jamesia, jonka viimeisin dokumentti Accidental Truth syventyy UFO-”paljastusliikkeen” ongelmiin. Filmin yksi pääteemoista on UFO-historian pyyhkiminen.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.