Uusi peluri UAP-tutkimuksissa: Enigma Labs

Kirjoittanut Keith Basterfield

Tänä vuonna useat yritykset ovat perustaneet UAP-tietokantoja. Näihin yrityksiin lukeutuu PhenomAInon; UPDB; sekä Enigma Labs.

PhenomAInon

7. toukokuuta 2022 OtoAI-yhtiö lanseerasi uuden  PhenomAInon-verkkosivun. Tämän  yrityksen perustamispaperit on jätetty 28. toukokuuta 2021, diaarinumero 2021-001008746, mistä käy ilmi kotipaikka: Sheridan, Wyoming. Sen rekisteröinyt taho on nimeltään Cloud Peak Law LLC. Niiden kotisivut kertovat:

”PhenomAInon on maailman ensimmäinen pilvinatiivi data- ja tekoälyalusta ilmiöperustaiselle data-analyysille. Me olemme rakentamassa yhtenäistä viitekehystä ja avoimen lähdekoodin alustaa (Open Source Phenomenon Platform, OSPP), jolla tarjotaan datan syöttöä, data- ja tekoälyanalyysia sekä oivalluspipelinea tutkimukseen, yhteistyöhön ja yhteisötoimintaan.”

Blogipostauksessa päivämäärällä 8. toukokuuta 2022 kirjoitin, että yksittäiset eri tietokannat, jotka näkyvät PhenomAInon-verkkosivuilla, ovat huomattavan samankaltaisia kuin Jacques Valleen perustamat hänen CAPELLA-tietovarantoon, jotka hän itse oli valmistellut Bigelow Aerospace Advanced Space Studiesin (BAASS) puolesta  puolustustiedustelupalvelu DIA:n Advanced Aerospace Weapon System Applications Programissa (AAWSAP). Myöhemmin monet BAASSiin liittyvät yksittäiset tietokannat vedettiin pois PhenomAInon-sivuilta, vaikka mitään syytä tälle toimelle ei annettu.

Yritettäessä määrittää sitä miten nämä DIA / AAWSAP / BAASS -tietokannat tulivat kansan tietoon, huomasin että James T. Lacatskin ja muiden kirjassa ”Skinwalkers at the Pentagon” on seuraava lainaus:

”Kirjoittajat ovat tietoisia siitä, että AAWSAP / BAASS -datavarastointi on aktivoitu hiljattain ja tällä hetkellä se on käytössä eri sijainneissa liittyen valtion UAP-tutkimuksiin.”

https://www.linkedin.com/in/jschurman/

 

Kuka on PhenomAInon-tietokannan taustalla? Joe Schurman. Schurman piti esityksen otsikolla ”Tekoäly ja UAP:t” vuoden 2021 AI Expossa, joka tarjoaa loistavan luonnehdinnan hänen alustansa toiminnasta, jonka hän on pystyttänyt UAP-työtään varten. Esityksen videotallenteella Schurman mainitsee hänen yhteyksistään sellaisiin henkilöihin kuten Chris Mellow, Lue Elizondo ja muut aseteollisuuden hahmot, joita hän ei voi mainita.

UPDB

Toinen PhenomAInonin jälkeen ilmestynyt tietokanta oli UPDB.  Kuten PhenomAInon-tietokantojenkin kanssa, monet yksittäiset UPDB:n tietokannat olivat hämmästyttävän samanlaisia CAPELLA-datavarastoon verrattuna. Verkkosivut kertovat:

”UPDB on selittämättömistä ilmiöistä kertovien raporttien ja dokumenttien metatietokanta. Data on aiemmin tallennettu hajanaisiin dokumentteihin, taulukoihin, PDF:iin ja kauan sitten alas ajetuihin verkkosivuihin, joita nyt voi tarkastella yhtenäisen päivämäärä- ja lokaatioformaatin läpi. Publiuksen filosofia on, että uudet oivallukset paljastetaan, kun on saatu analysoitua korkeammalla tasolla tätä vuosikymmenet kestänyttä työtä.”

Kuka on  UPDB:n perustamisen taustalla? Twitter-käyttäjä @uapublius, joka haluaa pysytellä anonyymina.

Enigma Labs LLC

Viimeisin markkinoille tulo UAP-tietokantoihin liittyen on taho nimeltä Enigma Labs LLC, josta kirjoitettiin artikkeli bloomberg.comiin päivämäärällä 12. heinäkuuta 2022, kirjoittajina Roxane Tiron ja Mia McCarthy. Pieni tarkistus kaikista korporaatioista, jotka on rekisteröity Delawaren osavaltioon toi esiin Enigma Labsin rekisteröintipäivämääräksi 1. joulukuuta 2020, diaarinumerolla 4272722. Rekisteröijänä toimi Corporation Service Company, 251 Little Falls Drive, Wilmington, New Castlen piirkunta, Delawaren osavaltio.

Enigma Labsin verkkosivuilla lukee:

* ”Tervetuloa ensimmäiselle tunnistamattomien ilmailmiöiden (UAP) tutkimiseen erikoistuneelle data- ja yhteisöalustalle”

* ”Enigma on suurin haettava ja pisteytetty UAP-tietokanta maailmassa. Me pyöritämme koneoppimisella yli 400 tuhatta siviili- ja sotilasraporttia, medioista kerättyjä tietoja ja sensoridataa. Me ratkaisemme aiheutuneet ristiriidat identifioitavien muuttujien ja havaintojen välillä…”

Enigma Labs löytyy twitteristä: https://twitter.com/EnigmaLabs

2. maaliskuuta 2022 yhtiö twiittasi itsestään, mainostaen itseään ”…ensimmäisenä hyvin resursoituna teknologiatiiminä, joka rakentaa UAP/UFOjen ympärille dataa, yhteisöä ja tutkimusalustaa. Perustajamme ovat insinöörejä, tutkivia journalisteja, datatieteilijöitä ja fyysikkoja” Vaikka tili on ollut twitterissä marraskuusta 2020 lähtien, ensimmäinen twiitti oli maaliskuun 2. päivältä  2022, jossa ilmoitettiin Engima Labsin lanseerauksesta. Twiitissä oli linkki Enigman bloggaukseen.

Kuka on Enigman taustalla? Bloombergin artikkeli paljastaa, että perustaja on nainen nimeltä Alex Smith. Internet-haku jäi kovin tyhjäksi hänen nimellään haettaessa, mitään infoja ei löytynyt. Mitä jos Alex Smith on pseudonyymi? Mutta kuka silloin olisi oikea henkilö Enigman taustalla?

Alex Smithin LinkedIn-sivulla lukee, että Alex Smith on perustanut  Enigma Labsin marraskuussa 2020. Twitteristä etsittäessä piti käyttää haun lisäominaisuuksia. Haku piti ajoittua ajalle ennen joulukuun 1. päivää 2020, ja kyseessä olevan henkilön tuli olla joku joka on kiinnostunut UFOista, joku sellainen joka ei olisi yksi kymmenistä twitterin UAP-tileistä ja tili joka olisi perustettu joskus marraskuussa 2020. Hakujen tuloksena tuli esiin yksi ainoa tulos. Potentiaalinen kandidaatti ”Alex Smithiksi” twiittasi seuraavaa 15. lokakuuta 2020 twitter-tililtä @alice_LG

”…ihmisten pitää ottaa hengähdystauko kaikesta paskanjauhannasta ja kiinnittää huomio suureen määrään todisteita _UFOista_

menkää katsomaan @PhenomenonMovie — se on iTunes-listan kärjessä. 70 vuotta uskottavia havaintoja globaalisti, senaattoreita ja astronautteja jotka todistavat asian puolesta.”

@alice_LG on Alixe Lloyd George.

”Alex Smith” — amerikkalainen nainen, New York Cityn alueella, jolla on kokemusta startup-yrityksistä ja jolla on kiinnostusta avaruus/ilmailualaan, datatieteisiin ja UFOihin ja joka olisi aloitellut joskus marraskuun 2020 aikoihin.

Alice Lloyd George — amerikkalainen nainen, New York Cityssa, jolla on pitkä kokemus startupeista, jolla on kiinnostusta teknoalaan, tieteeseen, avaruuteen, joka 15. lokakuuta 2020 twiittasi ”…ihmisten pitää ottaa hengähdystauko kaikesta paskanjauhannasta ja kiinnittää huomio suureen määrään todisteita _UFOista_”.

Lisätietoja Alicesta löytyy LinkedIn-sivuiltaTwitter-tililtä sekä tästä artikkelista.

Lopuksi

Kun ottaa huomioon miten kolme uutta peluria on tullut UAP-tietokantojen alalle lyhyessä ajassa, on syytä uskoa että alalle tulee vielä muitakin.

 

Artikkelin julkaissut ufos-scientificresearch.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.