Viisi päivää UFO-paljastukseen!

Nyt Redditistä poistetun käyttäjätilin, u/Throawaylien, 7 vuotta sitten tehdyn postauksen mukaan avaruusolennot paljastavat itsensä julkisesti 18. heinäkuuta 2021.

Käyttäjälle u/Throawaylien on tehty hänen niminen laskurisivusto, jossa lasketaan sekunteja tuohon 7 vuotta sitten ennustettuun päivään: http://throawaylien.com/

Käyttäjän alkuperäinen 7 vuotta vanha postaus vastasi kysymykseen avaruusolentojen sieppauksista, joka kuuluu seuraavasti:

Poisheitettävä jämätili, koska pelkään.

Minut ”abduktoitiin” ensi kerran vuonna 1987. Olin 12-vuotias. Sanon ”abduktoitiin”, mutta se ei ole sitä oikeasti. Itse asiassa menin vapaaehtoisesti. Se on pelottavaa, mutta myös innostavaa, ja jotenkin he kykenevät tekemään olosi hyväksi niistä jutuista. Vasta myöhemmin tuntee olonsa huonoksi tai sellaiseksi kuin olisi käytetty hyväksi. Ja he eivät tee mitään peräsuolitarkastelua, mitään raiskaamista tai muutakaan. Se on Hollywoodin höpöhöpöä. Joskus he katsovat sisälle, mutta koneet tekevät niin. Ei oikeastaan ”koneet”, se on enemmänkin kuin huone missä asioita tapahtuu ja seinät ovat… sitä on vaikeaa selittää, mutta kuvittele että seinät ovat ikään kuin röntgensädekoneita? Se on ehkä helpoin tapa kuvata sitä.

Joskus siellä oli muitakin ja he katselivat heitä tai laittoivat heidät makuulle ja leikkelivät auki, mutta ei yleensä. He ottivat kudosnäytteitä kaikista meistä, luulisin, eivätkä he koskaan nukuttaneet tai mitään. He vain tökkivät sinua. Nillä jutuilla joilla he ottavat näytteitä merenpohjasta? Kuten ne, mutta todella pieniä. He vetävät palasia irti sinusta. Se tehdään yleensä takapuolesta tai alaselästä.

Enimmäkseen he puhuivat minulle. Pelkkiä kysymyksiä ja he näyttivät jotain asioita, kuten televisio-ohjelmia ja sellaista, ja he kysyivät minulta kysymyksiä heistä. Mielestäni ne seinät mittaavat myös meidän reaktioitamme, samalla kun ne ottavat röntgenkuvia. En tiedä oliko niin, mutta se oli minulle jäänyt fiilis. He eivät KOSKAAN anna sinun kysyä kysymyksiä siitä mitä he tekevät. Kerrankin kun pääsin hyvään juttuun heidän kanssaan, he vain eivät tykkää siitä että kysyy heiltä kysymyksiä. He vihaavat sitä.

Et voi ymmärtää heidän kieltään. Se kuulostaa ”hmmmmmmmmmmmmmm”-ääneltä. Olen varma, että me emme koskaan kykene kommunikoimaan heidän kielellään. Minun pitää mainita, että nämä ovat ”harmaita”, joista kuulee puhuttavan, paitsi että he eivät ole harmaita. He ovat tavallaan beigen värisiä, tai ainakin heidän vaatteensa. He eivät ole alasti. En tiedä onko muita. Ihmiset sanovat, että on, mutta olen tavannut ainoastaan näitä. Jokatapauksessa, ei voi ymmärtää heidän puhettaan, mutta he ymmärtävät sinua. He kykenevät välittämään tietoa päähäsi mutta he eivät kuule ajatuksiasi. Sinun täytyy puhua heille. He eivät kuule kauhean hyvin, tai sitten heidän englannin ymmärryksensä ei ole kauhean hyvää, joten täytyy puhua hitaasti ja kovaäänisesti. En tiedä ymmärtävätkö he muita kieliä, mutta olen aika varma että kyllä. He ovat kiinnostuneita kaikesta meissä, kaikesta mikä tapahtuu. He tietävät paljon asioita kulttuuristamme, myös. He pitävät jostain meidän musiikistamme. Bluegrass on heidän lempparinsa tähän mennessä. He pitävät siitä kovasti. He RAKASTAVAT afrikkalaisia instrumentteja, jotka näyttävät kuin kalebassilta, jossa on 13 kieltä. Mutta he eivät voi sietää torvia tai torvimusiikkia, joten he vihaavat klassista musiikkia ja jatsia. Mielestäni trumpetti eräällä tavalla kuulostaa heidän kieleltään? Se on vain fiilis, en ole koskaan kysynyt sitä heiltä.

He ovat vieneet minut arviolta joka toinen vuosi, sanoisinko, vuodesta 1987 lähtien. Arviolta. Joskus useammin, ja en mennyt ollenkaan vuosina 1995-2000. He yleensä pitivät minua siellä ajalta joka tuntuu päivältä, mutta se osoittautuu olevan vain arviolta neljä tuntia. Pisin aikani heidän kanssaan oli kolme viikkoa. Sinä aikana he laittoivat minut soittamaan puhelimella ja ”esittää normaalia”. He eivät ole oikeasti pahoja… meinasin sanoa ihmisiä. Mutta he eivät ole oikeasti pahoja.

Kaksi jonka kanssa olen jokseenkin tutustunut pyysivät minua kutsumaan heitä nimillä Jack ja Gina. En tiedä ovatko he oikeasti miehiä ja naisia vai onko heillä ollenkaan sukupuolta. Mutta tiedän ettei nuo ole heidän oikeita nimiään. Ne ovat vain nimiä, jotka he kertoivat minulle.

He tulevat tekemään kontaktin Maapallolla laajassa mittakaavassa vuonna 2021. Se on vuosi jolloin he laskeutuvat tänne, tai kolonisoivat, tai jotain. En ole ihan varma mikä heidän suunnitelmansa on. He eivät tunnu pahoilta tai vaarallisilta. Heidän planeettansa on, niin he sanoivat, erittäin kaukana. He eivät kyenneet selittämään minulle miten kaukana, he sanoivat että se oli liian kaukana että minä ymmärtäisin ja se oli ”lähellä reunaa”. Minulla ei ole mitään hajua mitä se tarkoitti, mutta se jäi vaan mieleen. Koti on ”liian kaukana että ymmärtäisit, mutta myös lähellä reunaa”. Meillä ei ole mitään mitä he haluaisivat, he sanoivat minulle. Joten en tiedä että miksi he ovat tulleet tänne tai miksi he ovat vieneet niin monta alukselleen tai miksi he ovat ystävystyneet minuun. Heillä ei ole uskontoa eivätkä he tarvitse happea tai vettä tai puita tai mitään, mielestäni. He eivät syö ihmisiä. En usko että he haluavat lisääntyä kanssamme tai manipuloida meitä geneettiseti. En tiedä mitä he haluavat. Mutta he ovat tulleet tänne ainakin 10 tai 20 tuhannen vuoden ajan. En ole hyvä historiassa ja tiedä mitä ”myöhäispaleoliittinen” ja muut meinaavat. Mutta heillä on kaikenlaisista jutuista videoita, ja he näyttivät minulle videoita neandertaaleista ja cro-magnoneista (jotka olivat todella AIVAN kuten me ihmiset paitsi että heillä oli musta iho, paljon vähemmän monimuotoisuutta) ja kaikenlaisista ihmisolennoista. Ja he näyttivät minulle videon pyramideista kun niitä rakennetaan ja tästä JÄTTILÄISMÄISESTÄ kivirakennelmasta joka on kait kadonnut jonnekin tai tuhoutunut, mutta se oli Euroopassa, kykenin päättelemään videolta. Heillä on videoita siitä kun he puhuivat kaikensorttisille ihmisille kaikkina aikoina Maapallon historiassa. He näyttivät minulle joitain niistä ja kysyivät minulta kysymyksiä niistä, mutta en kyennyt ymmärtämään siitä mitään, koska puhun ainoastaan englantia ja jopa englanti 200-300 vuotta sitten on niin erilaista että tuskin ymmärsin sitä. Joten sanoin heille, että he tietävät siitä todennäköisesti enemmän kuin minä.

Olin aluksessa kolme viikkoa sitten. Se oli viimeinen kerta. Olen aika varma että menen sinne taas parin vuoden päästä, mutta ne ole varma sen jälkeen. Koko ”ohjelma” tai miksi he sitä kutsuvatkaan tulee muuttumaan heinäkuussa 2021. He sanoivat että 8. päivä tai 18., en kuullut kauhean hyvin. He eivät yrittäneet pelotella minua tai edes varoittaa minua, joten en usko että meillä on mitään huolehtimisen aihetta. Toivon, että he eivät näytä niitä videoita joita he kuvasivat minusta kun he alkoivat viedä minua sinne, koska olin niin nuori ja peloissani ja ne ovat noloja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.