Jättiläis-UFO matkaa Leijonan tähtikuviossa

Taivastarkkailija John Seindis, havainnoidessaan Leijonan tähtikuviota Radian Raptor 61 Refractor -teleskoopilla ja Zwo 1600mc Pro -kameralla kuvaten, näki jättiläismäisen sikarinmuotoisen aluksen tähtitaivaalla joulukuun 26. päivänä 2020. Mahdollisesti se on peräisin ulkoavaruudesta.

Kuvassa selvästi näkyy alus, joka liikkuu avaruuden halki suurella nopeudella. Se mitä tiedetään on, että tämä on ensimmäinen kerta kun tällainen massiivinen alus on kuvattu kameralle sen matkatessa Leijonan tähtikuvion halki.

Samanlaisia aluksia on aiemmin havaittu Orionin M42-tähtisumun lähellä, joka on etelään Orionin vyöstä Orionin tähtikuviossa.

Marraskuun 29. päivänä 2017 taivastarkkailija Pohjois-Carolinassa keräsi dataa Orionin M42-tähtisumusta. Hän kykeni hyvin fokusoimaan hänen astrografinsa jättiläismäiseen sikarin muotoiseen UFOon, joka ilmestyi hänen läppärinsä ruudulle. Hän sai napattua ilmiön talteen yksittäiselle 30.2 sekunnin framelle.

Tässä on lisää kuvia jättiläisaluksesta sen matkatessa avaruuden halki.

Näiden vanhempien UFO-kuvien lisäksi viimeisimmät kuvat aluksesta Leijonan tähtikuviossa tarjoavan lisänäyttöä siitä, että monet näistä massiivisista aluksista ovat läsnä avaruudessa.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.