Vladimir Terziski: Salaseurat ja natsien teknologia

Tutkija Vladimir Terziski uskoo, huolimatta kaikista siepattujen antamista kertomuksista ’avaruusolennoista’, että ’Illuminati’ on myös rakentanut avaruusaluksia, jotka hyödyntävät heidän ’avaruusolentokysymyst’ yrittämällä saada näyttämään omat mustat projektit ’avaruusolentojen teknologiana’. Vaikka Terzinski onkin epävarma niinkutsuttujen ’harmaiden’ olemassaolosta, hän myöntää uskomuksensa muinaisiin ihmisen kaltaisiin yhteiskuntiin, joilla oli hallussaan antigravitaatioaluksia.

Terziski sanoo, että huolimatta siitä ovatko ’harmaat’ olemassa, Uusi Maailmanjärjestys saattaa käyttää ’ulkoista’ avaruusolentojen uhkaa keinona saada maailmaan aikaan ykseys Venäjän romahtamisen jälkeen, kun taas ”…samaan aikaan sadat validit, mutta epähaluttavat avaruusolentokontaktit… kehittyneempien rotujen kanssa sivuutetaan tai debunkataan valtion toimilla.”

Jos eräät tutkijat ovat oikeassa, Baijerin tiedustelupalvelu (Illuminatin Skull & Bones -järjestö, Thule-järjestön ”natsi-imperiumi, sekä CIA-NSA -verkosto jonka Baijerin Illuminati ja Baijerin Thule-seura ’siemensivät saksalaisista’) itse asiassa työskentelevät ’harmaiden’ kanssa salassa. Vaikka Uusi Maailmanjärjestys julistaisikin ’sodan’ näille olennoille, toisin kuin ruohonjuuritason ’ihmisten vastarintaliike’, voidaan olla varmoja että tämä sota on farssi, niinkuin ovat olleet kaikki muutkin aiemmat sodat. Sitä voitaisiin verrata Korean sodan konfliktiin, jossa SOSIALISTIT ’Yhdistyneissä Kansakunnissa’ suorittivat ’poliisitoimia’ kaakkoisaasialaisia KOMMUNISTEJA vastaan. Kenraali George Douglas MaCarthur on eräs syytetyistä YK:n sosialisteista, jota syytetään tarkoituksella omien joukkojensa SABOTOINNISTA Koreassa vuotamalla amerikkalaisten sijaintipaikkoja kommunistiliittolaisille. Viime vuosina ’patrioottiset’ organisaatiot ovat varoitelleet mahdollisesta  YHDISTYNEIDEN KANSAKUNTIEN sotilaiden suorittamasta ’PUNAISTEN’ sosialistien vallankaappauksesta USA:ssa, joilla on nyt yhä suurempi armeija YK-joukkoja ’koulutuksessa’ USA:n rajojen sisäpuolella. (Jos sellainen vallankaappaus tapahtuisi, me voisimme sanoa että YHDISTYNEIDEN KANSAKUNTIEN kompleksi New York Cityssa joutuisi nostamaan turvallisuustoimiaan tuhatkertaiseksi puolustaakseen itseään vastaiskulta, joka siitä seuraisi. Sanotaan nyt vaikka, että kokonainen ruohonjuuritason patrioottien ’armeija’ odottaa pääsevänsä puolustamaan Amerikkaa sellaiselta uhalta mikäli sellaista invaasiota yritettäisiin.) Baijerin ’kansallis’sosialistit, joiden kontrollissa YK on, kuten trilateraalinen komissio, ovat kuuleman mukaan sotkeutuneet reptiliaanien ja harmaiden imperiumiin, joten minkäänlaista vastarintaa tuskin Yhdistyneiden Natsien (eli siis Yhdistyneiden Kansakuntien) troijalaisen hevosen hyökkäykselle esiintyy. Sellainen ’sota’ voisi olla suuri finaali machiavelliläisten konfliktien sarjassa, joita Baijerin imperiumi on ’järjestänyt’ kansakuntien välillä vuosisatojen mittaan yksinkertaisena tarkoituksenaan pitää ihmiskunta jatkuvan kaaoksen, hämmennyksen ja pelon tilassa, joka on niin tarpeen heille, jotta he voisivat varmistaa lopullisen tavoitteensa — absoluuttisen elektronisen diktatuurin, jossa jokainen ihmisolento tullaan ’leimaamaan’ ja polttomerkitsemään kuin karja elektronisella mikrosiruimplantilla, joka tekee heistä henkisiä, mentaalisia ja fyysisiä ’Uuden Maailmanjärjestyksen’ orjia. Monia tullaan petkuttamaan ottamaan tämä Pedon (vaiko Käärmeen?)  ’merkki’  ja näin tekemällä he ovat antaneet pois suurimman heillä olevan asian, heidän VAPAAN TOIMIJUUTENSA (ja sen myötä heidän sielunsa).

Terziski väittää, että Illuminati on ollut mukana huippusalaisessa ’avaruustutkimuksessa’ aina 1900-luvun alusta lähtien, ja että natsit, American Eastern Establishment ja KGB ovat olleet hommassa myös mukana. Toisin sanoen, kaikkien näiden kansakuntien alemmat luokat ovat olleet suurimmaksi osaksi onnellisen tietämättömiä sellaisesta salaisesta tutkimuksesta, vaikka ’Illuministit’ globalistien korkeimmilla tasoilla olivat ja ovat mukana.

Vaikka tämä voi kuulostaa uskomattomalta, Terziski väittää, että hänellä on tätä tukevaa informaatiota kuten ”…natsi-UFOjen ensimmäinen videotodiste. Saksalaisten/japanilaisten lautasalusten laskeutuminen Kuuhun ja Marsiin 1944-46, Marconin ryhmän laskeutuminen Marsiin 1956… videokuvaa natsien planeettainvälisistä rahtilaivoista ja salaisesta neuvostoliitto/amerikkalaisesta lautasalusten laskeutumisesta Marsiin.” Vaikka monet ’harmaista’ onkin kuvattu neosauroidien näköisiksi, toisilla ’harmailla’ on erilainen alkuperä, ja ne vaikuttavat olevan enemmän biosynteettisiä tai’ valmistettuja’. Vladimir Terziski esittää, että nämä harmaat voivat olla ”Yhdysvaltain hallinnon biogeneettisen kyborgitutkimusohjelman tuote.”

(Huom: Akselivaltioilla on saattanut olla ”salaseura”kytköksiä. Italian JESUIITAT, tutkija Edmond Parisin mukaan, olivat läheisessä yhteydessä Adolf Hitlerin SS:n kanssa, ja itse asiassa ovat saattaneet työskennellä yhdessä Saksan THULE-SEURAN kanssa tehdäkseen SS:stä Saksan tiedustelupalvelun. Trevor Ravenscroftin mukaan natsien okkulttiset loosit olivat läheisessä yhteydessä Japanin VIHREÄN LOHIKÄÄRMEEN seuran kanssa. Italia, Saksa ja Japani olivat akselivaltioiden yhteisliittymässä, jotka taistelivat liittoutuneita vastaan: Yhdysvaltoja, Iso-Britanniaa ja jossain määrin myös Venäjää vastaan. — Branton)

Terziski on ”…bulgarialainen insinööri ja fyysikko, Tokai-yliopiston cum laude -maisteriohjelmasta valmistunut vuonna 1980. Hän on työskennellyt aurinkoenergiatutkijana Bulgarian tiedeakatemiassa ennen USA:n muuttoa vuonna 1984. Hän on kansainvälinen UFO-tutkija ja osaa englantia, japania, venäjää, saksaa ja bulgariaa. Hän toimii luennoitsijana luomallaan ufologian peruskurssilla.”

Kesäkuun 5. päivä 1993 haastattelussa talkshowisäntä Sam Russellin kanssa K-TALK -radiossa Utahin Salt Lake Cityssa, Vladimir Terziski esitti rohkean väitteen, että tavalla tai toisella kaikki riippumattomat tieteentekijät, jotka keksivät salaisen ’vapaan energian’ sähkömagneettisen voimanlähteen, Baijerin Illuminati hyvin pian joko ostaa pois, kieltää toimimasta tai tappaa. Järjestö on vuosisatojen ajan ollut äärimmäisen määrätietoinen pitääkseen sellaisen teknologian monopolin itsellään ja poissa kansan käsistä. Baijerin imperiumin sotilashaara, Kolmas Valtakunta, sai luvan ’koekäyttää’ tätä teknologiaa toisessa maailmansodassa, kun baijerilaiset aikoivat perustaa ’Uuden Maailmanjärjestyksen’, pakolla jos on tarpeen.

Terziski sanoi myös, että Saksan ja Japanin yhteiset ’harakirijoukot’ käyttivät ’takavarikoitua’ Illuminatin ’vapaan energian teknologiaa’ — Hanz-Kohler -rahtilaivaa joka konvertoi painovoimaa sähkövoimaksi, jättiläisalusta joka  on läpimitaltaan 70 metriä — laskeutui Marsiin tammikuun puolivälissä 1946, 8 kuukautta kestäneen raskaan lennon jälkeen. Hän ei sanonut mitä tästä tutkimusretkestä jäi käteen, mutta hän sanoi että Saksan Illuminati oli perustanut tukikohdan Kuuhun ja laittanut sinne natsilipun salkoon vuosia ennen Apollo-ohjelmaa. Terziski sanoi myös, että ’salainen’ amerikkalais-venäläinen avaruusohjelma — virallisen ohjelman kulissien takana — oli myös vienyt ihmisiä Kuuhun ENNEN Apollo-lentoja, ja he olivat löytäneet sieltä ”ex-natsitukikohdan” joka oli ollut siellä aiemmin.

Vielä eräs hämmentävä väite, jonka Terziski esitti haastattelussa oli, että Saksan kokeet mielenhallinnalla, geeniteknologialla ja ihmisten ja eläinten välisellä hybridisaatiolla — jonka löytämistä auttoi mikroskooppiteknologian keksiminen Saksassa, mm. Teslan skalaariaaltomikroskooppi joka auttoi Saksaa selvittämään ihmisgenomin salat — toistettiin kymmenenkertaisina niiden vahvuudessa salaisessa natsien Etelänapamantereen tukikohdassa tai maanalaisessa ’kaupungissa’. Tämä tukikohtakaupunki, huhujen mukaan, tunnetaan nimellä ’UUSI BERLIINI’ ja siellä on noin 2 miljoonaa natsifilosofialle lojaalia asukasta. Näihin kuuluu niinkutsutut puhdasveriset ’arjalaiset SS-joukot’, jotka käyttivät huhun mukaan orjatyövoimaa laajentamaan maanalaista imperiumiaan. Geenikokeet tässä maanalisessa metropoliksessa (kuten Dulcen-Dreamlandin-Lunan kolmikantaisissa laitoksissa) jatkuvat ilmeisesti keskeytyksettä.

Terziski väittää, että saksalaiset okkultistit saivat pääsyn maanalaisiin tiloihin Tiibetissä Ahrimanin ja Lusiferin salaseurojen avustuksella, jossa he pääsivät käsiksi muinaisiin tallenteisiin aiemmasta Maassa olleesta sivilisaatiosta, joka kehitti sen omaa mielenhallintateknologiaa. Vladimirin mukaan natsit olivat saaneet yhteyden ’puoleen tusinaa’ avaruusolentojen rotuja, joihin kuului pahantahtoisia reptiliaaneja, mikä voi selittää sen miksi he olivat niin menestyksekkäitä teknologian kehittämisessä. Onko natsien/harmaiden imperiumiliittoa pelännyt Yhdysvaltain hallitus valinnut neuvotella tämän voimakkaan tahon kanssa, eikä niinkään taistella sitä vastaan? (”Jos et voi voittaa heitä, liity heihin”) Jos näin on, se on silloin saattanut olla traagista, säälittävää ja pelkurimaista päättää niin, ei ainoastaan heidän taholtaan vaan myös jälkeentulleiden takia. Ilmeisesti natsit/saksalaiset/Illuminati olivat solmineet ’sopimuksen’ käärmerotujen kanssa vuosia ennen Amerikan ’salaista’ hybridihallitusta.

Etelänapamantereen tukikohta Vladimir Terziskin mukaan on myös aktiivisesti mukana avaruusmatkailussa, ja mikäli W. A.
Harbinsonin ja muiden teoriat pitävät paikkaansa, ne saattavat itse asiassa olla ’Arjalaisia’ blondeja, jotka ovat työskennelleet yhdessä harmaiden ja reptiliaanien kanssa UFO-skenaarioissa, joissa yritetään siepata, implantoida ja ohjelmoida ihmisten mieliä pitkäaikaisessa agendassa valloittaa kokonaisten kansakuntien MIELET, ja näin saada kansakunnat haltuun. Koska niin ei onnistuttu tekemään päivänvalossa toisessa maailmansodassa, yrittääkö Baijerin ja Dracojen liitto nyt salaista vallankaappausta planeetallamme Etelänapamantereen tukikohdasta? Harbinsonin mukaan he yrittävät…

 

Artikkelin julkaissut whale.to

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.