Mystinen koiramiehen havainto Etelä-Afrikassa voi selittää muita havaintoja

Harvoinpa sitä tulee havainneeksi Koiramiehen (Dogman), erityisesti Michiganissa, joka on aiemmin ollut havaintojen keskipisteessä jo vuodesta 1887. On vieläkin harvinaisempaa että silminnäkijä pääsee nauhoittamaan videon Koiramiehestä (tai mistään muustakaan kryptidistä, jos niikseen tulee) joka ei ole sumea tai pikselöitynyt kohtaus realitysarjasta. Etelä-Afrikkasta on kuitenkin löytynyt video, jossa näkyy selkeästi puoliksi ihminen, puoliksi koira juoksemassa neljällä jalalla muiden koirien kanssa. Onko Koiramies lomalla?

Eräs videon lataajista sanoo kohtaamisen tapahtuneen Limpopossa, Etelä-Afrikan pohjoisimmassa provinssissa joka on Botswanan, Zimbabwen ja Mosambikin rajalla. Se on yksi Etelä-Afrikan köyhimmistä alueista, jossa suurin osa populaatiosta elää heimoalueilla. Siellä pyörii jatkuvasti kommentaareja noituudesta, huumeista, villilapsista ja eläimiinsekaantumisesta.

Onneksi toisella sivustolla, Mzansi Times, oli parempi selitys Koiramiehelle. Videon sanottiin tulleen Uppingtonista Limpopon sijaan, ja Koiramies ei ole puolikas koira vaan täysiverinen ihminen nimeltäään Phillip Oliphant joka väittää rakastavansa koiria ja näyttää rakkautensa esiintymällä sellaisena. Purkkeja käsissään suojana pitelevä Oliphant kykenee liikkumaan erittäin nopeasti neljällä raajalla… kunnes hän joko menee maahan tai leikkii kuollutta.

Onko tapaus selvitetty? Kuten ovien kanssa, aina kun paranormaali keissi suljetaan, toinen avautuu. Voisivatko Koiramieshavainnot muualla päin maailmaa olla myös ihmisiä neljällä jalalla jotka vain rakastavat koiran leikkimistä? Dogman Encountersin mukaan suurin osa Koiramieshavainnoista ovat pääosin koiria jotka juoksevat neljällä jalalla. Kuumottavampi kahdella jalalla juokseva koira on harvinainen. Kiinnostavampaa on, että vaikka silminnäkijät väittävät olevansa peloissaan nähdessään ilmiön, vain yksi prosentti raportoi tulleensa Koiramiehen hyökkäämäksi. Loput kävelevät pois vahingoittumattomina.

Onko Michiganin Koiramies vain Wolverineversio Phillip Oliphantista — ihminen joka leikkii koiraa? Se on mahdollista. Onko kyseessä iso koira joka leikkii ihmistä? Ehkä vähän enemmän todennäköistä, erityisesti kun sellainen havaitaan pimeällä. Onko kyseessä jokin muu ilmiö? Tämä jää niiden silminnäkijöiden nähtäväksi jotka kykenevät peloltaan repimään puhelimen esiin kuvatakseen havainnon.

Sillä aikaa hurratkaamme Phillip Oliphantille siitä että hän tekee mitä hän rakastaa ihmisen parhaan ystävän kanssa eikä huolehdi huomisesta tai ihmisen pahimpien ystävien kommenteista.

 

 

 

Artikkelin julkaissut Mysterious Universe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.