Steve Quayle ja ontto maapallo

Tieteen ja science fictionin yhdistyessä selvitämme suuret ihmiskokemuksen mysteerit. Jos todellakin on olemassa olentoja maapallon pinnan alla, ne eivät eläisi sulassa kivessä vaan avaruusaluksissa.

Ja mannerlaatat ovat hajoamassa — joko omien toimiensa kautta, tietäen että tietoisuuden hologrammi joka tämän todellisuuden luo on hajoamassa, joten heidän ei enää tarvitse monitoroida tätä alhaalta, tai he nousevat pintaan niiden hajotessa luonnollisesti.

Onton maapallon teoriat ovat aina pitäneet totena keskusaurinkoa, avaruusolentoja ja myyttisiä maanalaisia kaupunkeja, jotka joidenkin mukaan yhdistäisivät tieteen ja pseudotieteen mikäli ne fyysisesti löydettäisiin.

Napajäätiköt maapallon napa-alueilla sulavat kiihtyvällä tahdilla, joka paljastaa totuuden näiden mysteerien takana, sekä sen metaforisen yhteyden toisiin luomismyytteihin ihmiskunnan matkasta maapallolla.

Seuraavalla 8-minuuttisella videolla, joka on eräs Steve Quaylen tulevan filmin Hollow Earth Chronicles Episode I leikatuista kohtauksista, Steve kertoo ihmiskokemuksen mysteereistä jotka liittyvät onton maapallon teoriaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.