Viljakuvio Sveitsissä

Havaintopäivämäärä: heinäkuu 1, 2019
Havaintopaikka: Bern, Sveitsi
Maanviljelijä Sveitsissä meni pellolleen ja löysi viljakuvion. Hän sanoo menettäneensä 1000 frangia maissina muodostelmassa. Hän sanoo tuntevansa ihmisiä, jotka haluavat nähdä sen siinä, joten hän odottaa vieraita. Viljakuviot eivät ole alkaneet ilmestyä aivan vastikään.
Mahdollisesti tunnetuin tapaus on ”Ruohonleikkaajapaholainen” vuodelta 1678 Hertfordshiresta, jossa maanviljelijän pellolla on sanottu käyneen paholaismainen olento, joka on tallonut viljan ympyräksi. Tapaus on tallennettu puiseen kaiverrukseen.
Lisäksi kirja nimeltä ”The natural history of Stafford-shire” vuonna 1686 viittasi rinkuloihin ja muihin muotoihin, joita on löydetty pelloilta.

Näethän, että viljakuviot Britanniassa ovat ilmestyneet satoja vuosia ellei enemmänkin. Uskon näiden renkaiden olevan paikkoja, joissa UFOt ovat olleet liikkumassa tukikohtaan ja takaisin. Tukikohta on syvällä maan sisässä, mahdollisesti kilometrien etäisyydellä, ja putkimainen tila muodostuu jota pitkin UFO sitten laskeutuu hitaasti kuin hissi. Avaruusolennoilla on kontrolli kaikesta, ja maan sekä nurmen kontrollointi on helpompaa kuin luulisi.

Scott C. Waring

Silminnäkijä kertoo:

Päivittäisellä tarkastuksellaan maanantaina maanviljelijä Hans-Rudolf Wyder löysi reikiä viljapellostaan Büren an der Aaressa: ”Aluksi luulin näiden syntyneen sateen ja tuulen vaikutuksesta — mutta jotenkin se näytti liian säännölliseltä.” Maanviljelijä päätti ottaa kuvia dronesta. ”Kun näin valokuvassa viljakuvion, luulin sen olevan virhe.”

Miten viljakuvio ilmestyi pellolle, sitä maanviljelijä ei osaa selittää. Se ei ole pieni, Wyderin mukaan taideteos on läpimitaltaan noin 50 metriä. Tähän mennessä hänellä ei ole käynyt vierailijoita, mutta hän odottaa heidän ilmaantuvan pian — Facebookissa ensimmäiset kuvat jaetaan nopeasti.

Wyder sanoo, että hänellä on ristiriitaiset tunteet viljakuviosta: ”Se on kaunis ja kaikkea muuta kuin tavallinen, mutta se tarkoittaa minulle myös menetettyjä tuloja. Sen takia menetin tuhat frangia maissina.” Hän ei tiedä kuka tämän on tehnyt: ”Kuka tahansa voi uskoa mitä haluaa.” Hän itse ei ole uskonut näiden kuvioiden olevan avaruusolentojen tai muiden voimien luomuksia. ”Mutta kun katson sitä miten säännöllinen ja täydellinen se on, se hämmästyttää minua.”

Artikkelin julkaissut ET Data Base

3 vastausta artikkeliin ”Viljakuvio Sveitsissä”

 1. Mistä ihmeestä tuo Scott oikein repäsee nuo varman oloiset päätelmänsä? Joskus tullaan toisesta ulottuvuudesta, portaali vuoressa.. Tällä kertaa viljakuvion perusteella tukikohta syvällä maan alla. Päätoimittajalle vinkki että kaikkea ei ole pakko julkaista. Hieman semmoista julkaisukynnystä kaipaisin. Ei jotain valmiiksi saneltuja ”totuuksia”. Muuten ihan jees. Kiitos.

  1. Miten itse luulet että viljakuviot syntyy ja eikö niistä saa päätellä yhtään mitään kuinka ne ovat syntyneet? Kiva tietää mikä on oma mielipiteesi ja eikö se sitten olekkaan enään vaalmiiksi saneltu totuus?

   Maailmassa erityisen paljon juuri niitä väitteitä joilla yritetään peitellä todellista totuutta jos se vain jotenkin liitty esim. ufoihin, avaruusolentoihin tai vapaaseen energiaan. Eliitin mielestä juuri tämän kaltaiset aiheet pitää aina hinnalla millä hyvänsä peittää ja vääristellä?

   ”Hän itse ei ole uskonut näiden kuvioiden olevan avaruusolentojen tai muiden voimien luomuksia.” Kun katsoo miten säännöllinen ja täydellinen kuvio on niin voi hyvinkin kysyä erittäin hyvällä syyllä että kenen luomuksia ne sitten ylipäätään aina ovat? Voisivatko ne olla avaruusolentojen vistejä ihmiskunnalle? Voisi hyvinkin ajatella että maan ja ihmiskunnan kohottamiseksi tarvittavaa energiaa ja informaatiota voitaaisiin välitetään peltokuvioiden avulla hyvin monipuolisesti ja kaikkia todellisuuden tasoja hyväksikäyttäen. Siinä ei ole mielestäni mitään ihmeellistä että korkeampi kulttuuri antaa informaatio viestejä esim. viljakuvioiden välityksellä ja tätä touhua ei sitten auto ja öljyeliitti porukka tule koskaan hyväksymään?

   On todettu että ihminen ei kykene tekemään yhtä täydellisiä viljakuviota peltoon. Lisäksi vilja on taittunut erikoisella tavalla viuhkaksi kuvioiden keskustassa ja lisäksi vilja on voinut taittunut esim. ½ metrin korkeudelta maan pinnasta, joten se ei voi olla silloin ihmisen tallomaa kuviota.

   Päätoimittaja on mielestäni pureskellut asiaa oikeaan suuntaan ja mitään virhettä ei ole tapahtunut. Muuten ihan jees kokonaisuudessaan ja kiitos.

  2. ”Näethän, että viljakuviot Britanniassa ovat ilmestyneet satoja vuosia ellei enemmänkin. Uskon näiden renkaiden olevan paikkoja, joissa UFOt ovat olleet liikkumassa tukikohtaan ja takaisin.
   Tukikohta on syvällä maan sisässä, mahdollisesti kilometrien etäisyydellä, ja putkimainen tila muodostuu jota pitkin UFO sitten laskeutuu hitaasti kuin hissi. Avaruusolennoilla on kontrolli kaikesta, ja maan sekä nurmen kontrollointi on helpompaa kuin luulisi.”

   Viljakuviot Britanniassa ovat todellisuutta. Ehkä sittenkin liian valmiiksi pureskeltua totuuksia toimittajalta. Tukikohtia avaruusolennoilla voisi olla maassa, mutta ei ihan noin tarkasti arvioiden jonkin viljapeltokuvion perusteella, tosin väitteiden mukaan ne ovat juuri maan alla. Tosin avaruusolennolla voisi olla kontroli kaikesta haluamastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.