3600 vuotta vanha Kolbrin-raamattu kuvaa maailman tuhon

Tämä 3600 vuotta vanha raamattu onnistui pelastautumaan ajan hampaalta. Nyt raamattu varoittaa meitä tulevista katastrofeista jotka tapahtuvat ja niitä jotka ovat jo tapahtuneet menneisyydessä. Lisäksi raamattu puhuu myös siitä kuinka niistä voidaan selviytyä.

Kolbrin on ensimmäinen judeo-kristitty dokumentti joka yhdistää nykyraamatussa kuvatut tapahtumat. Se puhuu tapahtumista eri aikakausilta jotka ovat tahallaan pyyhitty nykykristittyjen kirjoista.

Se on ainoaa laatuaan dokumentti joka kertoo koko ihmiskunnan historian, jopa niiden ihmisten tarinat jotka elivät ennen Aatamia ja Eevaa.

Termi ”langenneet enkelit” Mooseksen kirjassa kuvaavat ihmisiä jotka naivat Aatamin ja Eevan tyttäriä ja saivat näiden kanssa lapsia.

Siinä mainitaan myös että he periytyivät kehittyneestä tieteellisestä ja uskonnollisesta yhteisöstä joka selvisi aiemmista katastrofeista piilottelemalla luolissa. He kutsuivat itseään nimellä ”Jumalan Lapset” ja mainitsivat heidän toimistaan aiheutuneet katastrofit.

Voisiko tämä liittää yhteen raamatun luomiskertomuksen ja Atlantiksen ja Lemurian tarinat suurista katastrofeista jotka tuhosivat ”Eedenin” näiden ”Jumalan Lapsien” pahuuden takia?

Kuparikäärö
Metallilevylle kaivettu teksti

Yhdestätoista kirjasta koostuva raamattu tarjoaa laajan tietopohjan, ja se yhdistää viisi tekstiä jotka kelttiläiset mystikot ovat kirjoittaneet Jeesuksen Kristuksen kuolemasta ja kuusi muinaista egyptiläistä kirjakääröä jotka kirjurit ovat kirjoittaneet heprealaisten egyptistäkarkoittamisen jälkeen.

Joosef Aramatilaisen, Jeesuksen isosedän, uskotaan pelastaneen egyptiläiset kirjakääröt sen jälkeen kun Julius Caesar valloitti Egyptin ja poltti Alexandrian kirjaston tuhoten yli 70 000 kirjakääröä menneistä historian tapahtumista.

Jäljelle jääneet kirjakääröt Joosef ja Jeesuksen seuraajat ja ystävät  toivat Juudeasta Britanniaan, jossa niitä säilytettiin Glastonburyn luostarissa (jonka Joosef perusti) Somersetissa, Britannian lounaisosassa.

Kuitenkin vuonna 1184 luostari paloi matalaksi ja osa alkuperäisistä kirjakääröistä katosi. Onneksi osa käsikirjoituksista oli kaiverrettu ohuille pronssilevyille ja sijoitettu kuparipinnoitteisiin laatikoihin.

Nämä pronssilevyt tunnetaan nimellä Britannian Pronssikirja ja se yhdeistettiin myöhemmin toiseen kokoelmaan nimeltä Coelbook joka on kelttiläisten mystikkojen, viisaiden kirjoittama teos. Kyseiset henkilöt tutkivat astronomiaa, matematiikkaa, puhetaitoa, lääketiedettä ja uskontoa. Suuri osa niistä tiedoista on mukana Kolbrinin raamatussa.

Coelbookin sivu
Coelbookin sivu
 

Kolbrin on myös erikoinen kolmannen tahon kertomus Egyptistä karkoituksesta Mooseksen ajalta. Se kertoo prinsessa Scotasta, Ramses II:n tyttärestä, joka eli Mooseksen aikaan ja hänen uskotaan olevan yksi prinsessoista jotka hoitivat Moosesta lapsena.

Hän meni naimisiin heprealaisen aatelisen kanssa ja he matkasivat Britanniaan. Huhutaan jopa että Skotlanti olisi nimetty hänen mukaansa.

Kolbrinin raamatussa on uniikkeja ennustuksia ja se puhuu myös 12. planeetan ohituksesta sekä Suuresta Tulvasta ja se yhdistää nämä tapaukset seuraavasti:

”Sitten, aamunkoiton aikaan, miehet näkivät uskomattoman näyn. Sieltä, ratsastaen mustalla pyörivällä pilvellä, saapui Tuhoaja, juuri vapautettuna taivaan kahleista, ja hän raivosti taivaalla, sillä oli hänen tuomionpäivänsä. Peto avasi suunsa ja päästi ulos tulenlieskoja ja kuumia kiviä ja kaameaa katkua.

Se peitti koko ylläolevan taivaan ja maan kohtauspaikan ja taivasta ei enää näkynyt. Illalla tähtien sijainnit olivat muuttuneet, ne liikkuivat taivaalla uusissa paikoissa, ja sitten saapuivat tulvavedet.

deluge3

Taivaan portit avautuivat ja maan perustukset järkkyivät. Ympäröivät vedet hyökyivät maan päälle ja rikkoivat vuoret. Tuulet puhalsivat joka paikassa, niin että myrskyt ja pyörteet pääsivät vapaiksi maan päälle.

Pärskyvissä vesissä ja ulvovissa puhureissa kaikki rakennukset tuhoutuivat, puut irtosivat juurineen ja vuoret tasoittuivat. Oli suuren kuumuuden aika, sitten viileni. Vesien aallot eivät nousseet ja laskeneet vaan kiehuivat voimakkaasti ja kieppuivat, ja ilmassa pauhasi kova ääni.”

Uusi kiinnostava käännös tekstistä tarjoaa nykyhistorialle uusia tulkintoja. Se mallintaa uudelleen tapahtumia jotka tuolloin kävivät toteen tai linkittää ne toisiin tapahtumiin jotka ovat tunnettuja nykyaikana. Jos tämä voidaan osoittaa autenttiseksi, mystinen tietopaketti voisi auttaa ihmiskuntaa pääsemään yli mistä tahansa katastrofista joka meitä odottaakin.

Siihen asti tarvitaan lisätutkimuksia tämän suuren mysteerin selvittämiseksi.

 

Artikkelin julkaissut UFO Holic.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.