Astronomit saivat selville ettei mystistä punaista planeettaa olekaan

Sen minkä astronomit kuvittelivat olevan planeetta aurinkokuntamme ulkopuolelta onkin nyt ilmeisesti kadonnut näkyvistä, mikä viittaisi siihen että eksoplaneetaksi luulemamme kappale ei koskaan ollutkaan olemassa.

Phys.orgin mukaan kaksi Arizonan yliopiston astronomia ovat tulleet tulokseen, että NASAn Hubble-teleskooppi katseli sen sijaan erittäin hienojakoista kosmista hiukkaspölypilveä, joka oli peräisin kahdesta jäisestä taivaankappaleesta, jotka törmäsivät toisiinsa. Hubble tuli paikalle liian myöhään todistaakseen tätä törmäystä, mutta on voinut kuvata sen tapahtuman jälkeen. Kadonnut planeetta nähtiin viimeksi kiertämässä Fomalhaut-tähteä, 25 valovuoden päässä.

Epäilty eksoplaneetta, nimeltään Fomalhaut B, julkistettiin ensi kerran vuonna 2008 perustuen vuosina 2004-2006 kerättyyn dataan.

Kappale oli kirkas näkyvässä valossa — erittäin epätavallista eksoplaneetalle, joka on yksinkertaisesti liian pieni heijastaakseen tarpeeksi tähden valoa, jotta se näkyisi Maassa. Samaan aikaan sillä ei ollut mitään havaittavaa infrapunalämpötunnistetta, mikä sekin oli erittäin epätavallista, sillä planeetan tulisi olla tarpeeksi lämmin näkyäkseen infrapunakuvassa.

Astronomit ovat epäilleet, että lisääntynyt kirkkaus on peräisin suuresta kuoresta tai pölypilvestä, joka kiertää planeettaa, joka saattaa liittyä jonkinlaiseen törmäykseen.

Data-analyysi Hubblen vuonna 2014 otetuista kuvista näytti, että kappale oli kadonnut, vaikka he eivät sitä uskoneetkaan. Mysteeriä korostaa se, että aiemmat kuvat ovat näyttäneet kappaleen jatkuvasti hiipuvan ajan mittaan.

Astronomit ovat sanoneet, että Fomalhaut B teki asioita, joita aidon planeetan ei pitäisi tehdä.

Erittäin mystistä. Ehkä kyseessä ei ollutkaan laajeneva kahden jääkappaleen törmäyksestä seurannut pölypilvi, vaan jättiläismäinen emoalus, tai jotain joka liittyy pahamaineiseen punaiseen Nibiru-planeettaan?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Astronomit saivat selville ettei mystistä punaista planeettaa olekaan”

  1. Justiinsa tätä on ja ei ole,koska se aiheuttaa maapallolle kauheita muutoksia,niin hups,se katosikin.Älkää siis olko yhtään enää paniikissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.