Täysi UFO-paljastus on tarpeen taistelussa transhumanisteja vastaan

Neuralink, Elon Muskin startup joka yrittää kytkeä yhteen aivot ja tietokoneet, on kehittänyt järjestelmän jolla syöttää tuhansia sähköantureita aivoihin ja toivoo aloittavansa teknologian koekäytön ihmisillä vuonna 2020.

Vaikka Neuralinkilla on lääketieteellinen näkökulma, kuten auttaa selkäydin- tai aivovammaisia ihmisiä, Muskin visio on paljon radikaalimpi, ja siihen kuuluu ideoita kuten ”konseptuaalinen telepatia” tai infrapunanäkö, ultraviolettinäkö tai röntgenkatse digitaalikameran avulla.

Jopa Muskin mukaan on mahdollista käytännössä tallettaa muistikuvia ja tuoda niitä ulkoisilta laitteilta. Mahdollisesti niitä voi ladata toiseen kehoon tai robottikehoon.

Elon Musk goes full transhumanist hänen ajaessaan Neuralinkin aivoimplantteja, sillä hän uskoo meidän tarvitsevan aivoimplantteja taistelemaan tekoälyä vastaan, joka muutoin ottaisi ihmiskunnan haltuunsa. Tri. Michael Salla selittää toisen keinon taistella transhumanismia, tekoälyä ja automaatiota vastaan: Täysi UFO-paljastus!

Allaolevalla videolla tri. Michael Salla viittaa Elon Muskin Neuralinkiin ja hänen esitykseensä, joka on saatavilla osoitteesta https://www.cnet.com/news/elon-musk-shows-neuralink-brain-implant-working-in-a-pig/

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

2 vastausta artikkeliin ”Täysi UFO-paljastus on tarpeen taistelussa transhumanisteja vastaan”

  1. Ja vielä se että Elon Musk ja Bill Gates koettavat kovasti saada nopeasti aikaan systeemin,miten maailman kaikki ihmiset saatais seurantaan,ehkäpä yhdistelmänä koronarokote ja 5-g verkko.myöskin eräänlainen tatuoini,jota voi seurata satelliiteilla,koskapa juuri niitä halutaan nyt taivaalle lisää tuhansia.Tällätavalla esim. luodaan Raamatun ns.pedon merkki ihmisiin.Viittaan tällä jutullani erääseen Suomalaiseen profeettaan joka on asiasta kertonut ja olen hänen kanssaan vahvasti samaa mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.