SARS: Globaali KUSETUS

Tämä artikkeli on kirjoitettu aiemman SARS-epidemian aikaan 2000-luvun alussa.

Johdanto

Kansanterveyskriisin sijaan ”Severe Acute Respiratory Syndrome,” yleisesti tunnetaan nimellä SARS, on paremminkin ”Sairas ja Raivostuttava kusetuS.”

Tämä artikkeli esittää, että ennennäkemätön virushyökkäys on, vaihtoehtoisesti, yhteiskunnallinen kokeilu, jossa institutionaalinen bioterrorismi on käytössä psykososiaalisessa kontrollissa.

Tämän kokeilun lopputulos, johtipa se sitten populaation vähenemiseen tai ei, riippuu sinusta.

Taustaa

Saat lukea paljon sivuutettuja totuuksia tästä uudesta keuhkokuumeen kaltaisesta sairaudesta nimeltä SARS.

Viranomaiset selittävät tämän akronyymin, Severe Acute Respiratory Syndrome (suom. vakava akuutti hengitystiesyndrooma) yksinkertaisesti viimeisimmäksi uhaksi käynnissä olevien hyökkäysten sarjassa, jotka on suunnattu ihmiskuntaa vastaan mystisesti mutatoituvilla ”superpöpöillä”. Kuitenkin harkittu syventyminen tähän monialaiseen aiheeseen paljastaa jotain, mikä on paljon enemmän päin persettä, paljon pahempaa ja kuolettavampaa kuin SARS.

SARSin nykyinen vaiva, joka on lähtenyt Aasiasta ja levinnyt Pohjois-Amerikkaan, on selvästi kaikkine merkkeineen suuri yhteiskuntakokeilu populaation manipuloinnissa, joka on tähdätty ehdollistamaan massamieli ”Sen Ison Jutun” saapumiselle — biologinen agentti joka auttaa tuhoamaan arviolta kolmanneksesta puoleen maailman populaatiosta, mikäli uskoo nykyisiä virallisia populaation harvennuksen tavoitteita.

Luonnollisesti olet valmis kiistämään yllä esitetyt asiat.

Avomielisyys tällä alueella uhkaa altistaa tiedon ”Hämärille Rajamaille”, joilla todellisuus on paljon hämärämpää kuin fiktio. Vaistosi, täten, voi olla sulkea tämä sivu ja mennä mieluummin seuraavalle SARS-sivustolle joka lupaa kaikille enemmän sitä standardihoitoa, mitä hehkutetaan jokaisella uutissivustolla ja valtion raporteissa tästä aiheesta.

Mutta jos valitset hajoittaa maailmankuvasi miettimällä sitä miten vähän tiedämmekään SARSista, jatka siis vain lukemista…

”Yksikään suuri epidemia ei ole koskaan kehittynyt ilman sen mukana seuraavaa yhteiskuntapoliittista sekasortoa” Leonard G. Horowitz, D.M.D., M.A., M.P.H. Emerging Viruses -esitys, 1996

Johdanto

Minun nimeni on tri. Leonard Horowitz, ja minä olen SARS-oppaanne tämän raportin ajan.

Harvardista valmistuneena julkisen terveydenhuollon ja lääketieteellisen sosiologian, käyttäytymistieteen ja tautiepidemioiden ammattilaisena minut parhaiten tunnetaan työstäni HIV/AIDSin ihmisen tekosia olevan alkuperän paljastamisessa kirjassani Emerging Viruses: AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional?

Tämä oli kymmenes kirjani, jonka amerikkalaiset ruohonjuuritason aktivistit, lääkärit ja tieteentekijät muuttivat menestykseksi. USA:n valtion dokumentit, jotka olen uudelleenprintannut kirjaan ensi kertaa maailmalle nähtäviksi, olivat vahva todiste tästä työstä.

Tässä on mukana huikeita ja traagisia sopimuksia, joiden alaisuudessa useita AIDSin ja Ebolan kaltaisia viruksia manipuloitiin geneettisesti USA:n armeijan kuudenneksi suurimman biologisten aseiden alihankkijan laitoksissa — Litton Bionetics — jättiläis-asetehdas Litton Industriesin tytärytiö. Voit saada ilmaista tietoa teoriasta koskien ihmisten luomaa ja rokotteiden avulla levitettyä AIDSia osoitteessa http://www.originofAIDS.com.

Tässä minä suuntaan huomionne SARSiin, ja siihen mitä valtavirran informaatiolähteet jättävät kertomatta tästä uudesta pandemiasta.

Tämä narratiivi on kirjoitettu välittömästi sen jälkeen kun palasin Total Health 2003:sta — vaihtoehtoisen lääketieteen konferenssista Kanadan Torontossa, joka pidettiin maaliskuun 27-30. päivänä 2003. Laskeuduin Torontoon sinä päivänä kun SARS alkoi dominoida uutisotsikoita jokaisessa suuressa uutislähteessä tässä maassa.

Viiden peräkkäisen päivän kestäneen ennennäkemättömän mediavouhkauksen jälkeen Kanadan suurimmassa kaupungissa SARS oli jättänyt kaikki asukkaat pelon ja hämmennyksen valtaan.

Koska minut on hyvin koulutettu median käsittelyyn terveystiedossa ja propagandamenetelmissä käyttäytymistieteen tutkimuksissani Harvardin yliopistossa, tulin siihen johtopäätelmään että jonkinlainen yhteiskunnallinen kokeilu oli käynnissä. SARSin myötä ihmisiä pelotti aivan turhan paljon, tajusin. Klassinen fobian määritelmä ilmeni yhteiskunnallisella, jos nyt ei globaalilla, skaalalla.

SARSin 3%:n kuolettavuus oli riittämätön aikaansaamaan sellaista laajamittaista paniikkia. Media menestyksekkäästi ruoski kanadalaisia vapisevaksi naamioitujen ja karanteeniin suljettujen ”lampaiden” massaksi. Viranomaiset pakotettiin johtamaan sairaaloiden, ravintoloiden, koulujen ja työpaikkojen sulkemista, vaikka ainoastaan kaksi kuolonuhria oli raportoitu mediassa.

Muutaman päivän sisään useat tuhannet terveysalan työntekijät suostuivat vapaaehtoisina kotikaranteeniin SARSin johdosta. Muutoin he olisivat joutuneet pidätetyiksi ja vangituiksi, kuten WHO oli ehdottanut.

Tulette lukemaan monista näistä raporteista Kanadan päivittäisissä sanomalehdissä, jotka dokumentoivat nämä faktat, sekä myös tulevista Amerikan lehdistötiedotteista, tämän verkkosivun arkisto-osiosta.

Missio

Olen omistanut tämän raportin tutkiakseni tämän uuden SARS-epidemian yhteiskunnallisia ja poliittisia vaikutuksia, sekä korrelaatteja (eli siihen liittyviä asioita) että sitä edeltäneitä tekijöitä.

Tutkimalla tämän sairauden etiologiaa, joka sijaitsee enemmän globaalin politiikan, korporaatioiden liikevoiton ja populaation kontrolloinnin maailmassa kuin missään muualla, tämä informaatio tarjoaa korkeastikoulutetulle ihmiselle vaihtoehdon kaikkeen pelon täyttämään ja irrationaaliseen käytökseen, joita ”valtavirran” propagandistit ajavat, mm. uutislähteet ja terveysviranomaiset, joita paremmin voitaisiin nimittää ”spin doctoreiksi”.

Kaikkein älykkäimmät ihmiset tulevat päätelmään seuraavasta informaatiosta, että tällä uudella mikrobihyökkäyksellä on edeltäjänsä ja alkuolosuhteensa. Toisin sanoen, SARS on hyvin järjestetty ihmiskoe.

Mutta kuka tämän SARS-hulluuden taustalla on?

Hyväksyn sen riskin, että painelen ”salaliittoteoria”-nappejanne identifioimalla laajalti tunnustetun ”globaalin sotateollisen-lääketieteellisen-petrokemiallisen-terveysalan kartellin” ainoaksi syylliseksi, jolla on tarpeeksi valtaa saada aikaan tällaisia ilmiöitä.

Vaikka saatat pitää lohduttavana yksinkertaisesti miettiä tätä salaliittoteoriaa, minusta SARS on yksi iso salaliitto, jossa on muutama pääpiru taustalla.

Selvästikin se mitä näet on hyvin organisoitu terroristikampanja, jonka on toteuttanut kaikkein hyvää tarkoittavimmat, ja kuitenkin räikeän asioista tietämättömät ”viranomaiset” — lääketieteellisesti indoktrinoidut ja käytännössä hypnotisoidut ”Mantsurian kandidaatit”, mikäli sallitte minun näin postuloida.

Todellakin ihmisiä kuolee SARSiin. Kuitenkin minä diagnosoin tämän sairauden lääketieteellis-sosiologisin parametrein groteskiksi kusetukseksi jota ajetaan suuremman tarkoituksen nimissä kuin pelkkä monen miljardin dollarin ”terveysala”, niinkuin jotkut analyytikot ovat kirjoittaneet.

Vaihtoehtoisesti esitän, että vakava akuutti hengitystiesyndrooma voidaan parhaiten diagnosoida SARSin riippuvuudesta siihen propagandaan jolla sitä ajetaan, avoimesta hysteriasta, sekä myös sen yhteiskunnallisten ja taloudellisten resurssien vaatimuksista. Sotilastiedustelussa tällaista nimitetään standardiksi ”psykologiseksi operaatioksi” (PSYOP).

Lisäksi esitän, että tämän pelon todennäköisin tarkoitus on avittaa edistämään taloudellisia ja poliittisia agendoja, jotka lopulta johtavat arviolta puolen maailman nykyisen populaation eliminointipyrkimyksiin.

Paljon tästä tullaan saavuttamaan, jos nyt ei SARSilla, niin varsin tehokkaasti laajalti odotetulla ”Sillä Isolla Jutulla”, josta puhutaan myöhemmin tämän verkkosivun artikkelissa, jonka AP:lle on kirjoittanut Emma Ross.

”[P]aljon mainetta, kunniaa ja isoja budjetteja on siinä kun soittaa ’syntyvän infektion’ hälytyskelloja ja varoittelee kauheasta sekamelskasta, joka seuraa siitä ettei ole valmistautunut.” Michael Fumento National Post, March 28, 2003

Tämä mikrobiologisen Armageddonin konsepti ei ole uusi suurimmalle osalle lukijoista.

”Asiantuntijat” ovat odottaneet superruton saapumista vuosikymmeniä. Se mikä oli ERITTÄIN EPÄILYTTÄVÄÄ mystisessä ja kammottavassa SARSin saapumisessa oli sen ajoitus. Se saapui käytännössä samaan aikaan globaalin terrorismin vastaisen sodan ja Irakin sodan kanssa.

Tämä on patognomonista (eli ominaista ja sen piirteisiin kuuluvaa) sille mikä ennustetaan ja selitetään kirjassa Death in the Air: Globalism, Terrorism, and Toxic Warfare, profeetallisesti otsikoidussa tekstissä joka edelsi 9-11 -hyökkäyksiä Amerikkaan useilla kuukausilla, ja se tarjoaa kontekstuaalisen analyysin nykytilasta ja fobiakusetuksen ruton levityksestä.

Tämä teos, ja tämä SARS-verkkosivu, tarjoavat oivalluksia niihin laajoihin uudenlaisiin institutionalisoidun ”bioterrorsimin” muotoihin, jotka ovat yhdenmukaisia valtion sponsoroiman biologisen sodankäynnin kanssa.

Saddam Husseinin on sanottu altistaneen kansansa hänen maillaan ja ympäröivillä mailla biologisille ja kemiallisille massatuhoaseille. Nämä infektiotautien iskut Pohjois-Amerikkaan ovat lääketieteellis-terveysalan ja heidän kanssa liitossa olevien sotateollisuuden edustajien käynnistämiä.

He täydentävät globaalia ”Terrorisminvastaista Sotaa” ja bioterrorin manipuloimaa kulttuuria mahdollisesti tuottoisina populaatiokontrolliuhkina.

Kovan todellisuuden havainnointi vs. yleisesti levitetyt myytit

Maallikkojen näkökylma yhä lisääntyvään hulluuteen maailmassa heidän ympärillään on hämärän yhdenmukainen varhaisten globalistithinktankkien suosituksiin kehittää ja ottaa käyttöön ”konfliktit ilman sotaa” ja ”standardimilitarisaation taloudelliset korvikkeet” uudella vuosituhannella.

Nämä kehityskulut on riittävän yksityiskohtaisesti kuvattu kirjassa Death in the Air: Globalism, Terrorism, and Toxic Warfare.

Verrattuna ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan nämä pienemmät, paljon hallittavammat konfliktit, järjestetyt tapahtumat ja valtion sponsoroimat uhat ovat johdonmukaisesti toteutettuja vaihtoehtoja ulkopolitiikan toteuttajille ja valtion viranomaisille 1960-luvun lopulta eteenpäin.

Henry Kissinger esimerkiksi Nixonin kansallisen turvallisuuden neuvonantajana valvoi ulkopolitiikkaa samalla kun hän piti kolmannen maailman populaation vähentämistä ”tarpeellisena” USA:lle, Briannialle, Saksalle ja muille liittolaisille.

Tämä Bushin nimittämä 9-11 salaliittotutkimuksen vetäjä, tunnettu sotarikollinen, sitten valitsi antaa Central Intelligence Agencyn (CIA) kehittää biologisia aseita, mikä käy ilmi kongressin pöytäkirjoista vuodelta 1975.

Näiden biologisten aseiden joukossa oli bakteereja, jotka ovat paljon tappavampia kuin SARS (joka välittyy koronaviruksen avulla). Kissingerin valvonnan alaisena influenssa ja parainfluenssa yhdistettiin nopeasti toimiviin leukemiaviruksiin (akuutti lymfosyyttinen leukemia) kehittämään ase joka potentiaalisesti levittäisi syöpää niinkuin flunssaa (tästä lisää myöhemmin).

Nämä uskomattomat realiteetit on yleisesti sivuutettu, vaikkakaan ei virallisesti salattu.

Tällaiset asevalikoimat nykyään ovat radikaaliterroristien ryhmittymien lisäksi myös kourallisella sotateollisen kartellin jäseniä, jotka jatkavat massatuhoaseiden myymistä niille joilla niitä on varaa ostaa.

Nämä konfliktit ilman sotia, ja sotatalouden korvikkeet kuten ”AIDSin vastainen sota”, ”rikollisuuden vastainen sota”, ”huumeiden vastainen sota”, ”terrorismin vastainen sota”, ”syövän vastainen sota”, ympäristönsuojeluliike ja ”Tähtien Sota” Strategic Defense Initiative, kaikki vaativat sofistikoituneita propagandaohjelmia, jotka käyttävät hyväkseen pelkoa kampanjoissaan saadakseen yhteiskunnan hyväksynnän ja julkisen tuen.

Nämä komentosodankäynnin (command and control warfare, C2W) PSYOPit, niinkuin sotilas- ja käyttäytymisasiantuntijat aivan oikein ohjeistavat, parhaiten tukevat hyvin määriteltyä ”sotilasasioiden vallankumousta” (Revolution in Military Affairs, RMA), joka on synonyymi ”ihmisorjuuden” muodon kehittämiselle jossa siepatut — koko maailman populaatio, sinä ja minä ja kaikki rakkaamme — eivät näe tätä orjuuttamista.

RMA:han kuulu lamaannuttavien biologisten aseiden ja kemikaalien käyttö, samanlaisten kuin toksiset, karsinogeeniset organofosfaattimyrkyt, joita käytetään hyttysiä vastaan ”sodassa Länsi-Niilin virusta vastaan”.

Näitä usein nimitetään ”ei-tappavan sodankäynnin” agenteiksi, ja kuitenkin ne ovat tappavia.

Kuolema seuraa hitaasti ja kuolleisuus kasvaa sellaiselle myrkylle altistumisesta. Lisää rahaa voidaan tehdä lääketeollisuudelle, kun ”ei-tappaville” asioille altistuneet kuolevat hitaasti, jotka monesti ovat kalliissa sairaaloissa ja pitkäaikaisen hoidon laitoksissa kroonisen lamaannuttavan taudin johdosta. Useimmat näistä sairauksista sisältävät monenlaisia sairauksia, mm. liudan autoimmuunisairauksia ja uudempia syöpiä, joita ei käytännössä ollut olemassa vielä 50 vuotta sitten.

Yksistään tämä seikka vahvasti viittaa moderniin sosioekonomiseen ja poliittiseen salaliittoon. Ellet yksinkertaisesti halua uskoa, että Jumalan tahto ja ihmisen ahneus ovat synnyttäeet nämä olosuhteet meidän niskoillemme.

”Ihmiset ovat liian valmiita luopumaan siviilioikeuksistaan ja henkilökohtaisista vapauksistaan sellaisten tekaistujen pelkojen läsnäollessa.”

Viime vuosikymmeninä sotilasthinktankit ovat kuvailleet vaihtoehtoja ”konflikteille ilman sotaa”, joihin kuului uudenlaisia populaationkontrollin käytänteitä ja metodologioita.

Nämä mahdollistavat:

1. uudenlaisten liikevoiton tuottamisen keskusten perustamisen perinteisen ison mittakaavan sodankäynnin vanhentuessa uudella vuosituhannella. Esimerkkeihin kuuluu monen miljardin dollarin ”kansallisen turvallisuuden” ohjelmat, jotka syntyivät 9/11-iskujen jälkeisellä lainsäädännöllä, kuten lentomatkailun ja postinkuljetuksen turvallisuuden varmistaminen. Nämä ovat vain pari esimerkkiä useista kehityvistä liikevoiton keskuksista, joita pelko ja institutionalisoidut terrorikampanjat ruokkivat.

2. kehittyneiden mielenhallinta- ja populaation kontrolliohjelmien kehittämisen, joita tuetaan korkean teknologian menetelmin, joilla fasilitoidaan ”orjuuden muotoa”, jossa ihmiskunta ei tajuaisi sen tulleen ehdollistetuksi lakkauttamaan omat henkilökohtaiset ja yhteiskunnalliset vapautensa terveyden ja turvallisuuden nimissä. Nämä ovat tarjonneet muita liikevoiton keskittämisen ja populaation kontrollin mahdollisuuksia. Kun ihmiset totutetaan modernin elämäntyylin rajoitteisiin, kuten pakollisiin terveyden ja matkailun rajoitteisiin, populaatio suuressa mittakaavassa voi muuttua käytännössä ”orjiksi” vähäisellä vastarinnalla, laajamitaisella lääkeriippuvuudella (erityisesti masennuslääkkeitä käyttämällä), PSYOPeja käyttämällä. Median harhautukset ja manipulaatiot ovat olennaisia tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

3. tuottoisien populaation vähentämisen metodien käyttämisen, joihin kuuluu olosuhteet ja resurssit, joita tarvitaan ”ylijäämäpopulaatioiden” harventamiseksi.

SARS, kun sitä tarkastellaan näiden yhteiskunnallisten ja poliittisten pakotteiden kautta, voidaan ymmärtää selkeästi.

SARSia rahasta

Maaliskuun 28. päivään 2003 mennessä vanhempi Hudson Instituten mies Michael Fumento julkaisi teesinsä Torontossa, joka on samanlainen kuin mitä olen tässä edistänyt.

Tämä tunnettu kirjan The Myth of Heterosexual AIDS – How a Tragedy Has Been Distorted by the Media and Partisan Politics (1990) kirjoittaja julkaisi pääkirjoituksen otsikolla ”Superpöpö vai Superpelote” National Postissa (s. A16.).

Siinä luki:

Se on ”ennennäkemättömän laajuinen ja vakava tapaus”, sanovat Toronton terveysviranomaiset, jotka kehottavat kanadalaisia ”menemään karanteeniin”, pitämään maskeja ja joissain tapauksissa pysymään kotona. Ontarion terveysministeri Tony Clement on julistanut ”terveyshätätilan”. Media on kutsunut sitä ”mystiseksi tappajakeuhkokuumeeksi” tai ”superkeuhkokuumeeksi”.

Mutta pienellä määrällä tietoa ja perspektiiviä tämä paniikki kuolee.

Aloitetaan noista pelottavista nimikkeistä. ”Mystinen” modernin lääketieteen kannalta usein tarkoittaa sitä, että me emme vielä ole identifioineet syytä, vaikkakin me olemme jo tässä tehneet niin. Se mitä virallisesti on nimitetty akuutiksi vakavaksi hengitysoireyhtymäksi (SARS) on vain yksi tai useampi koronaviruslaji, joka liittyy normaaliin nuhakuumeeseen.

”Tappajakeuhkokuume” on käytännöllisesti katsoen redundanssi, koska niin monen tyyppiset keuhkokuumeet (niitä on yli 50 erilaista) tappavat oikeasti.

Todelliset kysymykset ovat:

Miten tappava, miten helposti leviävä, ja miten helppohoitoinen tämä laatu on?

Vastaus ei jätä paljoakaan sijaa innostukselle, eikä varsinkaan paniikille.

Super? Tätä kirjoitettaessa SARS on ilmeisesti tappanut 54 ihmistä 1400 tartunnan saaneesta, kerto WHO. Tappavuus on alle 4%. Mutta koska täm huomioi ainoastaan ne, jotka hakeutuvat hoitoon, oikea kuolemien määrä infektioista on vieläkin pienempi. (Tämä on ilmaistu todella alakanttiin.) Sitä vastoin vuoden 1918-1919 flunssapandemia tappoi arviolta kolmanneksen 60 miljonasta tartunnan saaneesta. Lisäksi käytännössä kaikki kuolonuhrit ovat olleet maissa, joiden terveydenhoito on todella retuperällä, erityisesti manner-Kiinassa. Tässä maassa kolme ihmstä on kuollut 28 tartunnan saaneesta Health Canadan mukaan, mutta se voi kertoa enemmän Kanadan terveydenhuoltojärjestelmästä kuin SARSista. USA:ssa 40 ihmistä on sairaalassa SARSin takia eikä kukaan ole kuollut. Sitä vastoin muut keuhkokuumeen lajit tappavat yli 40 tuhatta pohjoisamerikkalaista vuosittain. Leviävyys? Joka vuosi miljoonat pohjoisamerikkalaiset saavat flunssan. Vertaa sitä niihin 64 SARS-tapaukseen, jotka tähän asti on todettu, ja, no, et voi verrata niitä. Lisätodisteita siitä, että SARS on vaikeaa saada, on että terveydenhuollon työntekijät ja uhrien perheenjäsenet ovat kaikkein todennäköisimmin tartunnan saajia. Hoidettavuus? ”On vain vähän lääkkeitä eikä minkäänlaisia rokotteita tätä patogeenia vastaan”, eräs tietopalvelu puuskutti lakkaamatta. Mutta on myös vain vähän lääkkeitä joilla taistella yhtään minkään tyypin keuhkokuumetta vastaan, koska viruksia vastaan on olemassa todella vähän lääkkeitä… Mieti, että arviolta 97% tapauksista luonnollisesti taistelee tätä ruttoa vastaan menestyksellä. Mitä he, tai heidän immuunijärjestelmänsä tekivät oikein? Miksi tämä on harvoin, tai jos koskaan, mainittu tai tutkittu missään valtavirran lähteessä? Vaihtoehtona Fumento mainitsee, että ”Ribovirin” … ”vaikuttaa olevan tehokas SARSia vastaan.”

(Onko tämä jälleen yhden tyyppinen lääketieteellisesti aiheutettu vinouma, jonka hyvää tarkoittava Fumento ilmaisee?

Mieti stä, että SARS on ollut olemassa vain muutaman viikon ajan ennen Fumenton tekstiä. Itse asiassa, koronavirus on kyseenalaisesti saatu määritettyä SARS-potilailta ainoastan muutama päivä ennen Fumenton kirjoittamaa tekstiä.

Yhtään kliinistä koetta, jossa Ribovirin on yhdistetty SARSiin, ei ole koskaan tehty. Parhaimmillaankin tämä lausunto kertoo joko lääkeyhtiön propagandasta ja/tai terveysviranomaisten spekulaatioista.)

Fumento jatkaa:

”Joten mistä tämä yhtäkkinen vouhkaus keuhkokuumeesta? Ensinnäkin, älä ummista silmiä kaikkein ilmiselvimmälle asialle: Sillä myydään otsikoita. Mutta lisäominaisuutena tähän pelotteeseen on teollisuudenala, joka on kasvanut niin paljon niinkutsuttujen ”tartuntatautien” ympärille. Jotkut taudit oikeasti muuttuvat kassamagneeteiksi, niinkuin esimerkiksi AIDS. Muut, kuten Länsi-Niilin virus Pohjois-Amerikassa, ovat uusia tuolla alueella. Mutta paljon mainetta, kunniaa ja isoja budjetteja on siinä kun soittaa ’syntyvän infektion’ hälytyskelloja ja varoittelee kauheasta sekamelskasta, joka seuraa siitä ettei ole valmistautunut. Klassinen esimerkki on Ebola… (Fumento laimentaa Ebolan uhkaa tässä.) Kuitenkin voisi vaikka vannoa, että jokainen Ebola-epidemia on itse asiassa sattunut Torontossa tai New Yorkissa… …USA:n valtio ja eri Pohjois-Amerikan yliopistot ovat myös nähneet nämä feikkirutot kassamagneetteina. USA:n tartuntatautien virasto julkaisee lehteä nimeltä Emerging Infectious Diseases, vaikka yhdestäkään numerosta on vaikeaa löytää sairautta, joka oikeasti sopisi tähän määritelmään. U.S. Institute of Medicine juuri julkaisi raportin, joka varoitti että USA on suuresti alivarautunut patogeenien uhkaan. Lohduttaen hän kuitenkin lisää, että ei ole mitään mitä verorahojen pöytään lyöminen ei korjaisi. Samaan aikaan ikuisuuksia sitten ilmaantunut tauti nimeltä malaria tappaa jopa 2.7 miljoonaa ihmistä vuosittain. Toinen nimeltä tuberkuloosi tappaa ehkä kolme miljonaa lisää. Molemmat vaikuttavat Pohjois-Amerikassa, vaikkakin varsin vähän. Niinkutsutuissa ’nousevissa taudeissa’ voi olla isot rahat ja otsikot, mutta katastrofaaliset sairaudet ovat silti samoja vanhoja tylsiä tappajia. Itse asiasa ei välttämättä ole mitään tappava tautia, joka aiheuttaa vähemmän kuolemia Pohjois-Amerikassa kuin SARS.”

Michael Fumento lopettaa kysymällä ja haastaa pohtimaan:

”Miten prioriteettimme menivät niin vinoon? Missä mysteeri on?”

SARSin ja muiden KUSETUSTEN talousuhrit RMA:ssa

Vastoin Fumenton hyvin mietittyä johtopäätöstä siitä, että SARS buustaa niiden budjettia, jotka varoittelevat suurimpaan ääneen, valtavirran media on jatkuvasti yrittänyt saada ihmisiä miettimään toisin.

Yksi artikeli Kanadan suurimmista talouslehdistä, Financial Post, maaliskuun 31. päivänä 2003 ilmoittaa,

”SARS-virus tulee rasittamaan globaalia taloutta.”

Ilman minkäänlaista mainintaa paljon suuremmasta määrästä ihmisiä ja teollisuudenaloja, jotka hyötyvät sellaisista taudeista ja sen ympärillä pyörivästä pelosta, toimittaja Jacqueline Thorpen pomo antoi hänelle tehtäväksi keskittyä ilmailu- ja matkailuteollisuuteen, jotka ”erityisesti kokevat kolhuja”.

Hän kirjoittaa:

”Firmat Singaporessa ovat sulkeneet ovensa, lentokoneet Hong Kongin yllä ovat tyhjiä ja tuhannet ihmiset Torontossa ovat pakotettuja karanteniin tappavan keuhkokuumeviruksen lisätessä jällen yhden variaation piestyyn globaaliin talouteen. Vaikka SARS ei vältämättä olekaan niin lamaannuttava kuin Irakin sota, romahtavat osakemarkkinat tai heikot USA:n työllisyysmarkkinat, se alkaa jo rasittaa joitain Aasian talouksia ja pitkään kärvistellyttä matkailualaa.. Hong Kongissa, jossa infektiot hyppäsivät 60:sta 530:n viikonlopun yli ja 13 on kuollut, ekonomistit JPMorgan Chasella arvioivat bruttokansantuotteen menettävän 0.2-0.5% joka kuukausi turismin ja yksityisen kulutuksen laantumisen johdosta… Monien kiinalaisten shoppailualueiden yritykset (Torontossa) ovat raportoineet huomattavaa laskua liiketoiminnassa. Dennis Yuent, kauppias Toronton Pacific Mallissa — Pohjois-Amerikan suurimmassa kauppakeskuksessa — sanoi hänen myyntinsä pudonneen arviolta 70% SARS-kuumotuksen alkamisen jälkeen.”

Huomaa miten ammttilaspankkiirit JPMorgan Chasella ja Thorpe jättävät mainitsematta sen huikean kasvun lääketieteen/turvallisuuden aloilla ja sen suuren lisäyksen BKT:n johtuen SARSista ja samanlaisista kusetuksista.

9/11-hyökkäysten jälkeisinä viikkoina ja kuukausina minä jäljitin laajalti julkiseksi tehdyn pernaruttolähetysten ”mysteerin” USA:n Central Intelligence Agencyn (CIA) biologisten aseiden alihankkijoihin, joilla on yhteyksiä Britannian MI6:n, Porton Downiin, anglamerikkalaiseen lääkeyritysten kartelliin (mm. Bayer, Hoecsht, Baxter ja Merck) ja lopulta George Sorokseen — globaalin pankkialan ja sijoittamisen pohattaan ja eurooppalaisten oligarkkien omistamaan Genomic Instituteen, joka suorittaa DNA-sekvensointia pernarutorokotteen valmistajan Porton Downin tytäryhtiön Bioportin puolesta.

Tästä aihesta täydellinen selvitys TÄÄLLÄ.

Kiinan uhka ja angloamerikkalainen RMA

On epäilyttävän kätevää, että matkailuala ja Aasian matkailu erityisesti olisivat suurimpia uhreja kun globalistit (eli globaalit teollisuuspohatat ja ultrarikkaat) ovat suunnanneet sotilaalliset ja poliittiset linjaukset yhdenmukaisiksi RMA:n ja ”konfliktit ilman sotaa”-agendan kanssa.

Matkailun vähentäminen auttaa turvaamaan laaja-alaisesti RMA:n (Revolution in Military Affairs) tavoiteet.

Mieti sitä.

Vähemmän liikkuvat populaatiot, ja vähemmän populaatiota yleisestikin, on helpompa kontrolloida, erityisesti kun heidät altistetaan televisiolle kun heidän on pakko haaskata aikaa kotonaan. Tämä on täysin yhdenmukaista Willis Harmonin ajaman ”Changing Images of Mankind”-touhun kanssa, jota hän tekee angloamerikkalaisten sotilas- ja bisnesetujen hyväksi. Tämän vaikutus on samanlainen kuin pakotettu ”karanteeni”.

Eikö tämä ole myös yhdenmukaista ”orjuuden muodon kanssa jossa ihmiskunta ei tiedä tulleensa orjuutetuksi?”

Ihmiset ovat liian halukkaita luopumaan kansalaisoikeuksistaan ja henkilökohtaisista vapauksistaan sellaisten tekaistujen pelkojen edessä. Kuuluisan ”Homeland Security Actin” läpimeno Amerikassa, ja sen vastinpari Kanadassa, ovat klassisia esimerkkejä tällaisesta yhteiskunnallisesta ohjailusta, pakotetusta lainsäädännöstä ja ruokottamasta manipuloinnista.

Miten kätevää, että Aasian, ja erityisesti Kiinan, sanotaan olevan tämän pohjoisamerikkalaisen vaivan lähde aikana, jolloin kiinalais-angloamerikkalaiset suhteet ovat vähintäänkin koetuksella.

Ensimmäisiä SARS-tapauksia edeltävinä päivinä amerikkalaiset riensivät Tyynen valtameren alueelle eskaloimaan aggressioita Korean niemimaalla. Kommunistinen Kiina, Amerikan ”kaikkein suosituin” kauppakumppani, on poliittisessa liitossa useiden Amerikan vihollisten kanssa, mukaanlukien niiden joiden sanotaan piilottelevan massatuhoaseita, mm. Irak.

Yhteensattumaa? Ei todennäköisesti kun suurempaa poliittista kuvaa katsoo angloamerikkalaisen oligarkian RMA:n ja heidän ajamiensa ”konfliktien ilman sotaa” näkökulmasta.

Loppujen lopuksi ”We the People” on muuttunut tämän pelotteen suurimmaksi uhriksi, ja sitä palvelevien suurempien poliittisten agendojen uhriksi.

Median rooli SARSissa — Ennakkotapaus

Mieti, että valtavirran mediaan on rankasti vaikuttanut, jos ei kokonaan haltuun ottanut, monikansalliset korporaatiosponsorit, jotka suojelevat ja ajavat suhteellisen pienen ja globaalin teollisuuspohattojen joukon etuja (olen kutsunut heitä ”globalisteiksi”; toiset puhuvat ”johtavasta eliitistä” tai ”eurooppalaisesta oligarkiasta”).

Muista myös, että uutislafkojen fokus, minä tahansa päivänä tai hetkenä, syntyy tiedustelupalveluiden direktiiveistä. Tästä ovat puhuneet monet kunnioitettavat auktoriteetit, mm. monet eläkkeelle lähteneet uutispäälliköt ja tiedusteluviranomaiset.

Joten kysy ja vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Miksi amerikkalaiset sotilasviranomaiset, lähtien puolustusministeri William Cohenista Clintonin vuosina, ovat levitelleet Amerikan suurimman haavoittuvuuden valeita terroristien biologisten aseiden muodossa? Eikö tämä ole maanpetturuutta Yhdysvaltoja vastaan kertoa niin arkaluonteista tiedustelutietoa potentialisille vihollisille valtavirran lehdistössä? McCarthyn aikaan Hollywoodin tuottajat saivat syytteitä jos heillä oli vähänkään liberaaleja tai kommunistisympatioita. Mikä on muuttunut että sallitaan ”Black Hawk Down”-hollywoodtuotannon olla Saddamin ja hänen tiedustelu-upseeriensa käytössä kouluttamaan ja inspiroimaan hänen joukkojaan?
 • Miksi valtavirran media jatkaa sen ennustamista, että tulee ”Se Iso Juttu” — influenssavirus joka tuottaa miljardeja tappavan superflunssan, niinkuin ”Espanjantauti” teki vuosina 1918-19, vaikka täysin sivuutetaan henkilöt, organisaatiot ja laboratoriot, jotka ovat nähneet vaivaa tuottaakseen näitä massatuhoaseita? Jopa tuhoisa Espanjantauti oli, kirjaimellisesti, kaivettu lisätutkimuksia varten (sekä levittämistä?).
 •  Miksi ”Espanjantauti”-virus on nimeltään ”Espanjantauti”, vaikka se syntyi, historiallisten lähteiden mukaan, Tiibetissä vuonna 1917? Sanottiin, että espanjalaiset lehdet olivat ainoita, jotka raportoivat suuresta rutosta johtuen heidän neutraaliudestaan ensimmäisen maailmansodan politiikkaa koskien. Kuitenkin Espanja oli yhtä tärkeä amerikkalaisille silloin kuin kommunistinen Kiina on USA:lle nykyään. ”Espanjantauti” sai nimensä Amerikan ja Espanjan välisen kahden vuosikymmenen kiistan jälkeen koskien Karibian saaria, Hawaijia ja Filippiinejä, mikä alkoi Espanjan ja Amerikan välisellä sodalla, joka loppui Filippiineillä vuonna 1902. Toistaako historia itseään SARSin syntyessä, jonka väitetään olevan peräisin Kiinasta?
 • Jos tunnustettujen auktoriteettien legioona odottaa ”Sen Ison Jutun” saapumista, miksi samat henkilöt sivuuttavat tämän kirjoittajan julkistamat USA:n valtion, National Institutes of Healthin, sekä National Cancer Instituten dokumentit, joista käy ilmi, että USA:n armeijan kuudenneksi suurin bioaseiden alihankkija vuosina 1969-1970 valmisteli mutantti-influenssaa yhdistämällä sitä akuuttiin lymfosyyttiseen leukemiaan? Toisin sanoen, miltä sinusta tuntuisi saada flunssa, joka levittää syöpää aivastamalla? Voitko edes ajatellakaan kehittäväsi sellaista virusperäistä leukemiaa, joka tappaa suurimman osan tartunnan saaneista muutamassa viikossa pisaratartunnan saamisesta? Nämä on kaikki näytetty kirjassa Emerging Viruses – AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional vuodesta 1996 eteenpäin. Tämän tarttuvien asioiden, potentiaalisesti biologisten aseiden listan kopio, joka listaa useita flunssavirusmutanttirekombinantteja, on postattu alle tarkasteltavaksesi.
 • Miksi et ole aiemmin kuullut näistä kehityskuluista? Erityisesti kun nämä dokumentit ovat kiertäneet uutishuoneissa ja valtion virastoissa, varsinkin niiden jotka ovat mukana julkisessa terveydenhuollossa, vuodesta 1996 lähtien?
 • Viimeisenä, jos julkaisisin tämän informaation, ja sen vahvistavan dokumentaation, ja lähettäisin tämän kriittisen tiedon kiireellisten pyyntöjen liitteinä arviolta 8500 valtavirran median edustajalle (kuten olen tehnyt tällä viikolla ja kymmeninä kertoina aiemmin viimeisen seitsemän vuoden ajan), voitko laittaa telkkarin päälle ja saada jotain muutakin nähtäväksesi kuin ”sitä samaa ohjelmaa”?

Jos olet miettinyt ja vastannut ylläoleviin kysymyksiin, eikö ole selvää, että Amerikkaa manipuloidaan globaalin populaationharvennusagendan edistämiseksi?

Se Iso Juttu on tulossa

USA:n armeijan kuudenneksi tärkein biologisten aseiden alihankkija 1969-1970 valmisteli mutanttiviruksia influenssasta ja parainfluenssasta, joita oli yhdistelty akuuttiin lymfosyyttiseen leukemiaan. Miltä sinusta tuntuisi saada flunssa, joka levittää tappavaa syöpää pelkästään aivastamalla?

Epidemia-asiantuntijoiden ja valtion viranomaisten mukaan ”Se Iso Juttu” voi saapua koska tahansa.

Emma Ross Associated Pressista raportoi SARSista WHO:n julkistaessa sen SARS-kriisisuunnitelman.

WHO, kuten saatat muistaa, on YK:n sponsoroima organisaatio, jonka huhutaan auttaneen AIDSin levittämisessä Afrikkaan kontaminoitujen B-hepatiitti ja/tai poliorokotteiden avulla. Tätä väitettä tukee kohtuullinen määrä todisteita.

Vielä huolestuttavammin YK:n tiedetään olevan vahvasti Rockefeller-perheen jäsenten ja korporaatiointressien talutusnuorassa. Historia kertoo miten Rockefellerin fyrkat rakensivat YK:n päärakennuksen New York Cityyn. Toisen maailmansodan aikaan Rockefellerin perhe ja heidän Standard Oil Company tukivat Hitleriä enemmän kuin he tukivat liittoutuneita, oikeuden kirjanpidosta käy ilmi.

Eräs liittovaltion tuomari tuomitsi Rockefellerin syyllistyneen ”maanpetturuuteen” Yhdysvaltoja vastaan.

Toisen maailmansodan jälkeen, asianajaja John Loftusin mukaan — natsien sotarikostutkija — Nelson Rockefeller taivutteli YK:n Etelä-Amerikan äänestysblokin suosimaan Israelin luomista ainoastaan varmistamaan ettei hänen natsisympatiansa koskaan paljastuisi.

Aiemmin tuona vuosisatana John D. Rockefeller yhdessä Prescott Bushin ja Britannian kuningasperheen kanssa tukivat eugeniikka-aloitteita, jotka synnyttivät Hitlerin rotupuhtausohjelmat. Samaan aikaan Rockefellerin perhe käytännössä monopolisoi Amerikan lääketeollisuuden ja syöpä- sekä geeniteollisuuden.

Nykyään Rockefellerin perheen säätiö, YK ja WHO ovat ”populaatio-ohjelmien” eturintamassa, jotka on suunniteltu pienentämään maailman populaatiota hallittavammalle tasolle.

Foreign Affairs -lehden mainoksessa — lehti jota David Rockefellerin johtama Council on Foreign Relations julkaisee – USA:n populaatiota aiotaan vähentää puolella.

”Meillä ei ole koskaan ollut vastassamme tämän skaalan ongelmia globaalisti” sanoo tri. David Heymann WHO:sta koskien SARSia. ”Tämä on ensimmäinen kerta kun globaali laboratorioverkosto jakaa informaatiota, näytteitä, verta ja kuvia”, lisää tri. Klaus Stohr, WHO:n virologi, joka koordinoi laboratoriota kansainvälisesti. ”Periaatteessa yhdessä yössä kaikki salaisuudet, kaikki kateus, kaikki kilpailu ovat väistyneet globaalin terveyshätätilan tieltä. Tämä on ilmiömäinen verkosto.” AP raportoi, että yhdessä viikossa koko WHO:n laboratorioverkosto oli ”eristänyt SARS-viruksen, tuottanut alkuvaiheen diagnostiset testit, ja rajannut viruksen identiteetin kahteen kandidaattiin — joista kumpikaan ei ole uusi influenssan muoto. Seuraavalla viikolla antiviruslääkkeitä testattiin mahdollisina hoitoina. ”Samaan aikaan lääkärit jakoivat myös informaatiota… WHO koordinoi oireiden, tapauskuvausten ja mahdollisten hoitojen vaihdantaa… aasialaiset lääkärit puhuivat eri hoidoista, joita he kokeilivat; myöhemmin eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset tulivat mukaan. ”Itäisessä Aasiassa — valtion kutsusta — WHO:n asiantuntijatiimi lähetettiin Vietnamiin, Hong Kongiin ja Kiinaan selvittämään miten tauti leviää, ja auttamaan potilaiden hoidossa sekä taudin kontrolloinnin neuvonnassa. ”Aileen Plant, tartuntatautiepidemiologi Curtinin yliopistosta Australiasta, johti kymmeniä asiantuntijoita Hanoissa, joka on eräs pahiten kärsineistä alueista. Hänen kansainvälinen tiiminsä Hanoissa keskittyi ranskalaiseen sairaalaan, joka sulki ovaensa uusilta potilailta ja laittoi karanteeniin sisälläolijat. Monet sairastuneista olivat hoitajia ja lääkäreitä…. ”Kiinan uusien tartuntalukujen myötä on ollut yli 1500 tapausta ja hieman yli 50 kuolonuhria maailmanlaajuisesti, mukaanlukien kolme kanadalaista. WHO uskoo, etä tauti on yleisesti hallinnassa, mutta Hong Kong pysyy haasteena. Manner-Kiinassa kuva on hieman synkkä… ”Monet WHO:n sisällä, jotka pitävät SARS-operaatiota eräänlaisena kenraaliharjoituksena — ”hyvä käytäyntö”, Heymann sanoi — Sitä Isoa Juttua odotellen, väistämätöntä tappajaflunssapandemiaa, jonka asiantuntijat ennustavat tulevan milloin tahansa. ”’Tämä ei ole Se Iso Juttu, koska mielestäni tämä on halinnassa.'”

Mitä sinun tulisi tehdä

Ylläoleva informaatio on yksityiskohtaisesti dokumentoitu ja viitattu kirjoittajan aiemmissa kahdessa teoksessa, Emerging Viruses: AIDS & Ebola-Nature, Accident or Intentional? sekä Death in the Air – Globalism, Terrorism and Toxic Warfare.

Herää kysymys mitä pitäisi tehdä? On henkilökohtaisia ja sosiopoliittisia suuntia rationaaliselle reaktiolle.

Tässä ovat minun suositukseni.

 1. Henkilökohtaisesti sinua ja rakkaitasi rohkaistaan tekemään kaikkenne kohottamaan luonnollista immuniteettia yli sen 3:nen persentiilin joka ilmeisesti on tarpeen SARS-kuoleman tai muiden patogeenisten agenttien ehkäisemiseksi. Suositan opiskelemaan vaihtoehtoisen lääketieteen verkkosivuja, mm. www.healingcelebrations.com.  Nämä ovat omistautuneet parantamaan terveyttä luonnollisesti.
 2. On viisi käytännön asiaa jotka voi tehdä, jotka on kuvattu kirjassani Healing Celebrations – Miraculous Recoveries Through Ancient Scripture, Natural Medicine and Modern Science (Tetrahedron Publishing Group, 2000). Nämä ovat:
  1. detox/paasto,
  2. alkalisointi/happamuuden vähentäminen,
  3. immunitetin parantaminen,
  4. hapettaminen,
  5. biosähköiset/energeettiset menetelmät.
 3. Sosiaalisesti sinun tulisi kertoa perheellesi ja ystävillesi näistä asioista heidän uhriutumisen, median manipulaation ja jatkuvan sekaannuksen vähentämiseksi.
 4. Poliittisesti saatat haluta aktivoitua tuomaan kansalle enemmän tietoa näistä asioista. Me kansalaiset voimme saada aikaan paljon lääketieteen alaisuudessa tehtävien kansanmurhien pyäsyttämiseksi. Tämä osoitettiin viimeksi kun paljastimme riskit ja myytit vaaralliseen isorokkorokotteeseen liittyen. Ruohonjuuritason julkaisut kuten Smallpox Alert, jota Idaho Observer julkaisee, ja verkkosivu www.allaboutsmallpox.com, saivat aikaan koko ohjelman lopettamisen. Lähettämällä tätä artikkelia eteenpäin sekä tähän liittyvän nettisivun www.SARSscam.com osoitetta niin monelle ihmiselle kuin mahdollista, me voimme saada aikaan saman onnistuneen tuloksen.

Artikkelin julkaissut Biblioteca Pleyades

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.