Schumann-resonanssi kiihtyy!

Schumannin resonanssit ovat joukko spektripiikkejä äärimmäisen matalataajuisissa (extremely low frequency, ELF) osissa maapallon elektromagneettista kenttää. Schumannin resonanssit ovat globaaleja elektromagneettisia resonansseja, jotka ovat salamapurkausten luomia maapallon pinnan ja ionosfäärin välisessä ontelossa.

Monen vuoden ajan värähtelytaajuus on pyörinyt jossain 7,83 Hz  kohdilla vain pienillä heitoilla. Kesäkuussa 2014 tämä muuttui. Venäjän avaruusobservatorion monitorit näyttivät piikin aktiviteetissa noin 8,5 Hz:n kohdalla. Siitä lähtien on havaittu päiviä, jolloin Schumannin taajuus on kiihtynyt niinkin paljon kuin 16,5 Hz:n asti.

Mutta nyt maapallon harmoninen värähtely on ennennäkemättömillä tasoilla. Schumannin resonanssi on kiihtynyt niin korkealle kuin 40 hertsiä, mikä on iso nousu, mutta kukaan ei ymmärrä miksi!

Tämä värähtelytaajuus vaikuttaa jokaiseen elävään olentoon planeetallamme. Tiede on todistanut aivoaaltojen vahvasti reagoivan tähän energiaan.  Joskus tämä voi aiheuttaa ahdistusta, ja muita oireita ja tunteita. Älä yritä olla liian innokas ylireagoimaan tilanteisiin, ota askel taaksepäin ja mieti asiat läpi, ole rationaalinen ja tiedäthän… ole viisas.

Tiedostat miksi tämä tapahtuu ja käytät tätä tietoa auttamaan muita jotka eivät välttämättä tiedä mikä Schumannin resonanssi on, yritä selittää heille mikä tämä värähtelytaajuuden siirtymä on ja miten se vaikuttaa meihin kaikkiin.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.