50+ esinettä Santa Monican taivaalla

Tämä on mielenkiintoista kuvamateriaalia Kalifornian Santa Monicasta.

Silminnäkijän raportti:Yli 50 orbinkaltaisen esineen havainto Santa Monican taivaalla 10. elokuuta 2017.

Huom: En tee mitään päätelmiä siitä mitä nämä olivat. Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.

Tässä on selitys siitä mitä me käsittelemme koska video ei todellakaan tee oikeutta sille miten nämä asiat liikkuvat:

Tässä on 7 videota pantu yhteen joka kattaa 19:06 – 19:22 10. elokuuta 2017.

Ensin havaitsin nämä asiat taivaalla kun kävelin ulos autostani noin kello 18:50. Niitä oli tusinan verran, korkealla, ja ne näyttivät liikkuvan kuin ilmapallot tai lentolamput. Koska elän lähellä rantaa, näen paljon palloja ja lamppuja joten ne ovat tuttuja minulle. Joka tapauksessa, jätin huomiotta ne aluksi koska olin kiireessä liikkua autolleni. Kun olin lopettanut (joskus 7:00 aikaan) ja kävielin takaisin polkua, niiden lukumäärä taivaalla kasvoi parilla tusinalla — JA niitä oli monia varsin lähellä maata.

Tässä kohtaa mietin: Jonkinlainen mainostemppu (niitä meillä on Los Angelesissa monia). Mutta vasta kuin pääsin takaisin ovelleni, näin kokonaisen ”laivaston” niitä lentävän rataa pitkin (me olimme lähellä LAX-lentokentän lentoratoja — koneita näkyy videolla parit). Aivan kuin ne olisivat tulossa yläilmakehästä (Tyynen valtameren yltä) ja alas kohti Pico Bulevardia. Tässä kohtaa ajattelin ”laskuvarjohyppääjiä” tai ”soihtuja”… ja menin sisälle hakemaan kiikareita.

Kun katsoin kiikarien läpi (minulla on kahdet, yhdet tasaiset ja yhdet ylimääräisellä vahvistuksella) odotin näkeväni lamppuja, soihtuja, palloja tai jopa droneja tai laskuvarjohyppääjiä. Sen sijaan näin kirkkaita savurenkaita joilla oli jonkin muotoinen rakenne, mutta ne ulottuivat kuin hyrrät taivaalla niiden liikkuessa. Niillä oli meduusankaltainen keho ja ne näyttivät sykkivän ja olevan läpinäkyviä. Kun otin kiikarit pois silmiltä, näin tämän, neljät ”syöksyjää” (siksi kutsun niitä) pörisivät alas taivaalta (palmun yllä, vertailun vuoksi) ja kiisi suoraan edessäni olevan rakennuksen katon yli. Ne olivat hiljaa, ja liikkuivat uskomattoman nopeasti (aivan liian nopeasti kuten näette) ollakseen lentäviä lamppuja tai palloja — ja sitten ne kiipesivät ylöspäin katon yllä pyörittyään.

Olin yksin, vaikka naapurini näki ne myös. Minun olisi tullut saada useampia ihmisiä ulos katsomaan niitä, ollakseni rehellinen. Virhe minun osaltani. Mutta videopätkät ovat palasina koska suhasin edestakaisin filmaamisen ja kiikareilla katselemisen välillä. Tällä videolla sanoin sen jo, ja sanon uudestaan, tämä video EI tee oikeutta sille kuinka monta niitä oli taivaalla. Ne olivat jatkuvassa liikkeessä, ”lentoradalla” yli 30 minuuttia. Se kesti pitkään, ja sen oli pakko tulla jonkun muunkin näkemäksi.

Hidastin joitain klippejä lopusta, yhden syöksyjän sekä yhden hidastetun videon siitä miten ne liikkuvat taivaalla (näet sen @ 1:51-1:57 kohdalla).

Videon sekunnit:

Ensimmäisen 30 sekunnin aikana näkyy joitain korkeammalla olevia

:40 sekunnin kohdalla näet joitain uusia tulevan kuvaan, matalammalle ja lähemmäksi
:55-:57 kohdalla näet jonkinlaista liikettä (kuin ilmapallot) ja aivan kuin ne sykkisivät
1:51 – 1:57 kohdalla näet yhden liikkuvan yli, pyörivän
2:11-2:17 kohdalla näet lisää liikettä (nämä ovat uusia, ei samoja kuin aiemmat yllä)
3:15-3:26 kohdalla hyvä kuva yhdestä lähellä, hetkiä ennen kuin se pörisi pitkin polkua jolla seisoin, liikkuu kuin ilmapallot… mutta paljon nopeammin
3:33-3:52 kohdalla näkyy toinen tulevan alas, sitten syöksyjä (se ainoa jonka sain kuvattua, mutta niitä oli monia muitakin) jotka lensivät ohitse todella nopeasti, tämä hidasti hieman lopussa ja zoomasin niin hyvin kuin kykenin
*4:35-5:21 kohdalla kolme muuta tulee lisää mukaan ”lentoradalle”, näet ne lentävän korkeammalla ja liikkuen matalammalle

lähde: MUFON

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.