10 kohdan ohjelma itsensä vapauttamiseksi kansainvälisestä ylösnousemuksen vastaisesta salaliitosta

kirjoittanut Sarah Stephanie Landry

Vapauta itsesi valaistumisen vastaisesta kansainvälisestä salaliitosta

(Kymmenen kohdan ohjelma)

Suosittelen lämpimästi, että perehdytte syvällisesti asioihin, jotka aion jakaa kanssanne tässä. Toivon, että tämä esitys sytyttää oman intohimosi tutkia piilotettuja agendoja, jotka ovat tämän päivän maailmassamme kaikkialla vallitsevan korruption takana, miten tuo korruptio vaikuttaa tietoiseen polkuusi itsesi toteuttamiseen ja lopulta siihen, miten voit ylittää kaikki esteet, jotka itseoikeutettu globaali ”eliitti” on kasannut sinua vastaan, ja nousta valaistumiseen joka tapauksessa.

En ole asettanut (enkä tule koskaan asettamaan) tekijänoikeutta mihinkään tähän materiaaliin. Jakakaa sitä, lainatkaa sitä, kopioikaa ja liittäkää sitä, lähettäkää sitä sähköpostitse, tulostakaa ja jakakaa sitä, ja levittäkää näitä viestejä miten vain parhaaksi näette.

Nousevassa järjestyksessä, aloittaen fyysisestä, siirtyen mentaaliseen ja lopuksi henkiseen, 10 askelta vapautumiseen valaistumisen vastaisesta kansainvälisestä salaliitosta ovat:

1. Älä käytä minkäänlaista fluoria, koskaan.

2. Älä käytä aspartaamia, koskaan.

3. Vältä geenimanipuloituja, prosessoituja “ruokia”.

4. Vältä television katselua (nykyään myös muut videopalvelut, toim. huom.).

5. Kyseenalaista koulutuksesi.

6. Arvioi uudelleen yleisen mielipiteen oikeellisuus.

7. Katso sisäänpäin ja etsi sitä mikä oikeasti olet.

8. Pidä yllä toistuvaa henkistä rutiinia.

9. Jätä kaikki tuomitseminen toisia kohtaan, jotka eivät ole valmiita tekemään samoja muutoksia elämäänsä kuin sinä.

10. Tee Valaistumisesta ykkösprioriteettisi!

***

Tämän blogipostauksen otsikko olisi voinut myös olla “Ööh… Sudevi, mikä on salaliitto?”

Lyhyesti sanottuna kansainvälinen salaliitto valaistumista vastaan ei ole teoria, vaan totuus. Maailmanyhteisönä vapautemme ei ole hyväntahtoisen henkisen hallintoelimen käsissä, joka on omistautunut rauhalle, rakkaudelle ja autuudelle, vaan sitä hallitsee vähemmistöjoukko ahneita strategisteja, jotka ovat vannoneet valan vakuuttaen hallitsevansa meitä, hyötyvänsä meistä ja pitävänsä meidät tietämättömän riippuvuuden tilassa.

Lähes kaikki kokemuksemme tässä maailmassa on muokattu niin, että olemme riippuvaisia niistä, jotka maailmaamme muokkaavat. Ruoka, jota syömme, vesi, jota juomme, työpaikat, joissa työskentelemme, viihde, jolla häiritsemme itseämme, lääkkeet, joita nautimme, ja erityisesti poliitikot, joiden puoleen käännymme saadaksemme apua… kaikki se, koko massamarkkinointiin perustuva globaali yritys, jota kutsumme ”kodiksi”, on tietoisuutemme kullattu häkki.

Jos otat luottavaisen lapsen ja annat hänelle suklaapatukoita, sarjakuvia ja videopelejä ja sitten kerrot hänelle, että hän voi tehdä näillä lahjoilla mitä haluaa, niin kauan kuin hän muistaa, että olet hänen pomonsa, hän noudattaa sääntöjäni niin kauan kuin jatkat hänen lahjavarastojensa täydentämistä. Hän kiittää sinua karkista ja leluista, ja ajan mittaan voit lisätä yhä enemmän rajoituksia hänen vapauttaan vastaan, mutta hän ei kapinoi. Hän on niin ehdollistunut tarjoamaasi mukavaan ympäristöön, että hän ei edes tiedä olevansa vangittuna. Jos toinen lapsi tulee hänen luokseen ja sanoo, että hänen pitäisi päästä pois luotasi ja pelastaa itsensä rajoittavilta säännöiltäsi, hän taistelee tuota lasta vastaan; hän luulee, että toinen lapsi yrittää pilata hänen elämänsä, koska hän luulee, että hänen elämänsä pyörii suklaan, tarinoiden ja pelien ympärillä.

Kokeile samaa koetta lapsella, joka ajattelee itse; lapsella, joka on voittanut menetyksen, muuttanut uuteen paikkaan tai noussut kiusaajan vastustajaksi; periaatteessa lapsella, joka on ymmärtänyt, mitä tarkoittaa olla omillaan. Anna tälle uudelle lapselle samaa suklaata, samoja sarjakuvia ja samoja pelejä; sitten, kuten sanoit ensimmäiselle lapselle, kerro hänelle, että hän voi tehdä näillä mitä haluaa, kunhan hän muistaa, että sinä olet pomo. Katso nyt vain. Hän alkaa epäluuloisesti suhtautua sinuun. Hän miettii, mitä yrität saada lahjomalla hänet. Hän ihmettelee, miksi sinulla on otsaa käyttää valtaa ja kutsua itseäsi hänen pomokseen vain siksi, että annat hänelle muutaman rihkaman. Hän ei edes tee sinulle mieliksi mahdollisuutta asettaa rajoituksia hänen vapaudelleen, koska hän tietää jo ennen kuin yrität lahjoa häntä, että elämässä on kyse muustakin kuin vain mukavuudesta. Tällainen lapsi valitsee kovan vapauden mieluummin kuin mukavan orjuuden milloin tahansa.

Me yhteiskuntana olemme kuin ensimmäinen lapsi. Meille on annettu runsas ravintovalikoima, kaikenlaisia teknisiä vempaimia, loputtomasti pelejä, jotka työllistävät mielemme, ja meille on kerrottu, että voimme tehdä näillä kaikilla mitä haluamme, kunhan emme unohda, että teollinen yritysmaailma on pomo. Yritysten teollinen kompleksi, ja sen mukana tietysti militantit hallitukset, dogmaattiset uskonnot, mielen hallitsemat julkkikset, monialayritysten omistamat mediamonopolit ja paljon muuta.

Vapauttamme viedään pois, ja me annamme sen viedä pois, koska emme edes tiedä, että elämämme on jotain muuta kuin aistien nautintoja ja selviytymistä. Syömme myrkyllisiä ruokia ja syötämme niitä lapsillemme; selailemme tylsiä aikakauslehtiä ja ruokakaupan romaaneja; katsomme tosi-tv:tä ja kuuntelemme hypnoottista pop-musiikkia; ja vaikka intuitiivisesti tiedämme, että nämä asiat ovat haitallisia korkeammalle hyvinvoinnillemme, luulemme silti nauttivamme niistä, koska meidät on ehdollistettu turvautumaan niihin pakopaikkoina kadehdittujen, lahkolaismaisten työtehtäviemme ikävyydestä.

Vangitsijoidemme ei tarvitse edes vartioida vankilasellimme ovia, koska emme tiedä, että he pitävät meitä lukkojen takana (toim. huom. kirjoitettu vuonna 2011, mutta pätee erityisesti korona-ajan eristäytymiseen).

Liian moni kohauttaa olkapäitään ajattelemalla, että ”paholainen, jonka tunnet, on parempi kuin paholainen, jota et tunne” tai ”tietämättömyys on autuus”. (Pitäisikö näitä sanontoja kutsua ”idiomeiksi” m:llä vai t:llä?) He suostuvat sokeasti korruptoituneeseen politiikkaan, saastuneeseen ruokaan, mielen mädättävään televisioon ja myrkyllisiin rokotuksiin, koska he eivät koe olevansa kykeneviä löytämään konkreettisia korvaajia järjestelmälle, jota he vihaavat, mutta jota he kuitenkin sietävät. Haluaisin kuitenkin ehdottaa jotakin radikaalia: meidän, jotka emme tunne maanviljelyksen yksityiskohtia, ei tarvitse löytää korvaavaa tuotetta saastuneelle ruoalle; meidän on vain alettava syödä luomua, tukea paikallisia luomuviljelijöitä, jotka löytävät keinon toimittaa saastumatonta ja ravitsevaa ruokaa, ja jakaa ystävillemme ja perheillemme inspiraatiota tehdä samoin. Meidän, jotka asumme kaupungeissa, joissa on fluorattua vettä, ei tarvitse vakuuttaa kaikkia kuntalaisia protestoimaan fluoria vastaan; meidän on vain ostettava kunnolliset suodattimet omiin koteihimme, vaihdettava fluorittomaan hammastahnaan ja jälleen kerran jaettava ystävillemme ja perheillemme inspiraatiota tehdä samoin. Meidän ei tarvitse taistella terveysministeriötä vastaan, jotta aspartaamin kaltaisista myrkyistä tulisi laittomia; meidän on vain luovuttava näiden myrkkyjen käytöstä omissa elintarvikkeissamme ja juomissamme, ja kuten muidenkin muutosten kohdalla, joihin meillä on valta vaikuttaa, meidän on valistettava ympärillämme olevia tekemään samoin.

Periaatteessa, jos käytämme pop-kulttuuria tekosyynä sille, ettemme saavuta korkeinta potentiaaliamme, me ja kaikki muut seuranamme epäonnistumme surkeasti arvostamaan maanpäällisen elämän suurimpia siunauksia. Jos uskottelemme itsellemme, että muutos on turhaa, elleivät kaikki muut muut muutu ensin, kukaan ei koskaan muutu. Mutta jos toisaalta päätämme tehdä sen, minkä tiedämme olevan parasta, lopulta, ja nopeammin kuin voisi kuvitella, muut seuraavat perässä. Tarvitaan yksi ääni, joka johtaa maailman lauluun, yksi liekki, joka sytyttää monien kynttilät, yksi salama, joka kaataa Baabelin tornin.

Vain ne meistä, jotka ovat laiskoja ja vastuuttomia, uskovat, että tietämättömyys on autuus, koska heidän tietämättömyytensä antaa heille tekosyyn olla ryhtymättä toimiin. Ne meistä, joilla on vastuu (kyky reagoida), eivät kuitenkaan koskaan valitsisi tietämättömyyttä tietoisuuden sijaan. Tietoisuus on autuutta. Tuntemasi paholainen on varmasti paholainen, mutta tuntemattomasta saatat löytää enkelin. (Geniomeja.)

Miten siis saamme tietoisuutta? Miten lakkaamme hyväksymästä sokeasti tuntemamme paholaisen ja sen seurauksena toivotamme tervetulleeksi tuntemattoman enkelin mahdollisuuden?

Lue eteenpäin. Ajattele tätä luetteloa lähtökohtana ja tapana vapautua sodasta, jota he käyvät (ja vieläpä epäonnistuneesti) pitääkseen sinut heidän tyranniansa alaisena. Meidän ei tarvitse taistella vastaan, vaan meidän on otettava mallia Gandhista: meidän on rauhanomaisesti vastustettava joutumista heidän salaisen agendansa uhriksi.

Muistakaa, rakkaat lukijat, että olemme ihmisiä, emme kuluttajia. Olemme henkisen tietoisuuden kipinöitä, jotka elävät ihmiskehoissa maan päällä. Olemme Rakastavan Luomisen Lähteen lapsia! Emme ole ”kansalaisia”, emme ole yhden tai toisen väestöryhmän jäseniä, emme ole sukupuolemme, ikämme, nimemme tai sosioekonominen luokkamme. Emme ole täällä juoksemassa viimeisimpien trendien perässä tai sokeasti seuraamassa kameleonttien kaltaisten johtajien saneluja. Olemme täällä herättämässä itsemme ja ymmärtämässä, että elämä on sitä, mitä me siitä teemme!

Lainatakseni voimakasta ja arvoituksellista sisäisen maailman vallankumouksellista Swami Vivekanandaa: ”Nouse! Herää! Älkääkä nukkuko, ennen kuin päämäärä on saavutettu!”

Olette valittuja, jotka määrittelevät oman kohtalonne. Ja te olette valinneet itsenne!

Jos joskus päätätte kumartaa ja sanoa ”Dasoham”, tehkää se Äärettömälle, älkää Yritykselle.

Now, let’s examine the 10 Steps with detailed explanations:

1. Älä käytä minkäänlaista fluoria, koskaan.

Toisin kuin meille on kerrottu, fluori ei ole ihmeaine, joka pitää hampaat reikiintymättömänä, vaan ydinvoimateollisuuden myrkyllinen sivutuote. Natriumfluoridi on tappava aine, jota käytetään pääasiassa rotanmyrkkynä ja muissa torjunta-aineissa. Miksi meille sitten uskotellaan, että se on välttämätön ainesosa hammashoitotuotteissa ja vesijohtovedessä?

Fluorin haitalliset vaikutukset havaitsivat ensimmäisenä natsitutkijat, jotka tekivät sillä kokeita etsiessään kemiallisia mielenhallintamenetelmiä. He havaitsivat, että nautittuna fluoridi hyökkää aivoihin ja tekee lopulta käyttökelvottomaksi käpyrauhasen, joka on välttämättömien aminohappojen tuotantokeskuksemme. Kun käpyrauhanen ei toimi, menetämme kykymme itsenäiseen ajatteluun. Miten he, natsit, käyttivät tätä löytöä? Pahansuopiin tarkoituksiin, tietenkin. He lisäsivät fluoria keskitysleirien juomaveteen ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä vankien kapinaa vastaan.

Ja hallituksemme tekee meille tänään samaa. Jos asut Yhdysvalloissa, on hyvin todennäköistä, että juomavedessäsi on fluoria. Jos asutte Albertassa, Manitobassa, Ontariossa ja monissa muissa yhteisöissä eri puolilla Kanadaa, sama koskee teitä. Meille kerrotaan, että tätä myrkkyä päästetään veteen hampaidemme hyvinvoinnin vuoksi, mutta se ei ole todellinen tarina.

Fluori on ydinvoimaloiden myrkyllinen sivutuote. Se, mitä ne tiputtavat veteen, ei ole luonnollinen aine, jota ei löydy mistään jaksollisesta järjestelmästä, vaan se on biovaarallinen aine nimeltä fluoripiihappo. Ydinvoimalat eivät saa heittää fluoripiihappoa kaatopaikoille, joten sen sijaan, että ne investoisivat asianmukaisiin hävittämismenetelmiin tai, mikä vielä parempi, ottaisivat käyttöön turvallisia ja kestäviä sähköntuotantomenetelmiä, ydinvoimalat myyvät fluoripiihappoa lääkeyhtiöille, jotka puolestaan myyvät sitä meille. Se, mitä he tekevät, on törkeää.

Miksi he tekevät niin?

Kuten aiemmin mainitsin, eräs (vain yksi!) fluorin nauttimisen haitallinen sivuvaikutus on käpyrauhasen kalkkeutuminen. Koska tässä luettelossa käsitellään ensisijaisesti niiden esteiden voittamista, jotka estävät meitä valaistumasta, keskitymme pääasiassa siihen, mutta voitte olla varmoja, että käpyrauhasen kalkkeutuminen ei ole ainoa fluorimyrkytyksen meille aiheuttama vahinko.

Käpyrauhanen, joka tunnetaan myös nimellä Ajna-chakra tai kolmas silmä, on keskushermoston voimanlähde, joka sijaitsee aivojen keskellä. Tutkijat kuvaavat sitä visionääriseksi keskukseksi; rauhanen, joka vapauttaa kemikaaleja, jotka ovat vastuussa unelmistamme ja luovista ideoistamme, ja aivojen osa, joka aktivoituu, kun intuitiota käytetään.

Joogaviisaus sanoo Kolmannen silmän chakrasta samaa kuin nykytiedemiehet käpyrauhasesta: se on mystisen näkemyksen ja valaistuneen tietoisuuden chakra. Vedalaisissa kirjoituksissa sanotaan, että valaistuneilla ihmisillä on pehmeät, muovattavat kolmannet silmät, jotka ovat muokattavissa kuin savi, kun taas tavalliseen, tylsään logiikkaan juuttuneilla ihmisillä on kolmannet silmät, jotka ovat kivikovia ja näkymättömiä. Intian muinaiset vedalaiset oppineet, joita kutsutaan rishiksi ja jotka kirjoittivat nuo kirjoitukset, olivat kirjaimellisesti, tieteellisesti oikeassa. Kun käpyrauhanen toimii kunnolla ja vapauttaa endorfiineja, se on itse asiassa pehmeä ja muokattavissa kuin savi; kun se sammuttaa kaiken toimintansa kalkkeutumisen vuoksi, se muuttuu fyysisesti kovaksi kuin kivi.

Termi ”kalkkeutuminen” tarkoittaa kalsiumkiteiden kertymistä pehmytkudokseen. Ihannetapauksessa fluoridi kalkkeuttaisi vain hampaita… mutta nautittuna se sen sijaan hyökkää aivojen pehmytkudoksiin. Ajattele asiaa näin: jos olet altis palamaan ja haluat välttää ihosyövän, käytät aurinkovoidetta ennen ulkoilua; et syö aurinkovoidetta. Jos huulesi ovat halkeilevat ja kuivat, voit levittää niihin kosteusvoidetta; et syö kosteusvoidetta. Jos siis haluamme fluorin kovettavan hampaamme reikiä vastaan, miksi meidän pitäisi niellä sitä ja päästää se verenkiertoon? Se on puhdasta idiotismia.

Vaikka valaistuminen ei olisikaan yksi tavoitteistasi, tarvitset käpyrauhastasi toimimaan kunnolla vain elääksesi onnellista ja henkisesti tervettä elämää. Ilman käpyrauhasta tulee tylsä, kuiva ja masentunut. Kehossamme on käpyrauhasia syystä, ja siksi on syntymäoikeutemme, että ne toimivat kunnolla. Ne, jotka myrkyttävät vesivarastomme, riistävät meiltä tämän syntymäoikeuden.

Mitä tämä pieni rauhanen tarkalleen ottaen tekee?

Käpyrauhanen on kuin pieni tehdas, joka tuottaa ja sitten vapauttaa kemikaaleja, joita tarvitsemme nauttiaksemme luovuudesta, älykkyydestä ja henkisestä tyydytyksestä. Niitä kutsutaan endorfiineiksi, ja niiden olemassaolo meissä pitää meidät henkisesti ja emotionaalisesti terveinä. (Se ei tuota ainoastaan endorfiineja, kuten seratoniinia, dimetyylitryptameenia ja melatoniinia, vaan myös välttämättömiä beetakarboliineja, kuten pinoliinia ja muita syöpää ehkäiseviä aminohappoja). Käpyrauhanen vapauttaa näitä aineita erityisen aktiivisesti, kun näemme unta, meditoimme, luomme taideteoksia ja rukoilemme. Ilman käpyrauhasta ja sen endorfisia lahjoja unemme olisivat värittömiä ja muistamattomia, meditaatiot tylsiä, luovuuslohkoja kasautuisi leikkimielisyyttämme vastaan ja ateismi hallitsisi mieltämme näennäisesti täyttymättömien rukousten vuoksi.

Seratoniini ja melatoniini liittyvät erityisesti terveyteemme ja onnellisuuteemme, mutta endorfiini nimeltä dimetyylitryptameeni (tai DMT) liittyy erityisesti valaistumiseen, koska se on ensisijainen molekulaarinen aine, jota vapautuu meditaation, rukouksen, syvän unen ja kaikkien mahdollisten kokemusten aikana, joita voimme kutsua ”mystisiksi”. Kun käpyrauhanen tuottaa ja vapauttaa asianmukaisesti dimetyylitryptamiinia, voidaan nähdä näkyjä, kuulla taivaallisia ääniä, kokea ruumiin ulkopuolisia ja kuolemanläheisiä kokemuksia ja nähdä selviä unia. Tästä syystä sitä tutkivat neurotieteilijät ovat kutsuneet sitä ”henkimolekyyliksi”.

Tämän ovat tienneet tietäjät kaikissa maailman muinaisissa mysteeritraditioissa. Vedalaiset rishit, jotka kuvaavat yksityiskohtaisesti Ajna-chakran toiminnan; brasilialaiset shamaanit, jotka johdattavat etsijöitä korkeampiin tietoisuuden ulottuvuuksiin Ayahuasca-seremoniassa, jossa jaetaan sakramentaalista teetä, joka sisältää kasviperäistä DMT:tä; intiaanien lääkintämiehet, jotka etsivät yhteyttä Jumalaan näkyjen etsinnöissä paastoamalla ja vaeltelemalla, jotta heidän aivonsa tuottaisivat enemmän DMT:tä, ja niin edelleen.

Luonnollisten endorfiinien menetyksen myötä meistä tulee masentuneita, tylsiä ja vaisuja. Koska tunnemme tämän vaisuuden jonkin määrittelemättömän asian menettämisenä, etsimme ulkomaailmasta jotakin jäljitellaksemme menetettyä tyytyväisyyttä, jota olisi parempi etsiä sisäisestä maailmasta. Joissakin tapauksissa ihmiset turvautuvat laittomiin huumeisiin, alkoholiin ja seksuaaliseen siveettömyyteen täyttääkseen tyhjiön; toisissa taas he valitsevat sosiaalisesti hyväksyttävän (ja massamarkkinoidun) tien ja jäävät sen sijaan koukkuun reseptillä saataviin masennuslääkkeisiin.

Meidän ei tarvitse katsoa muuta kuin korruptoitunutta lääketeollisuutta nähdäksemme, miksi tämä myrkyllinen jäte, jota he kutsuvat fluoriksi, saastuttaa vesijohtovettä, pullovettä, hammastahnaa, purukumia ja suuvettä: fluorimyrkytys pitää meidät täysin riippuvaisina farmaseuttisista masennuslääkkeistä. Meitä pommitetaan päivittäin kauhukertomuksilla liikalihavuusepidemiasta, mutta liikalihavuus ei ole ainoa vitsaus, joka hyökkää kimppuumme juuri nyt: olemme myös jumissa masennuksen endeemisessä kierrossa.

Lääketeollisuus levitti 1950-luvulla hammaslääkäriliitoille propagandaa, jossa fluoria markkinoitiin ihmelääkkeenä hampaiden reikiintymistä vastaan, ja sama lääketeollisuus käytti hyväuskoisia hammaslääkäreitä sätkynukkeinaan ja kampanjoi ”vapaan maailman” hallituksille, jotta ne tiputtelisivat fluoria vesijohtoveteen. Periaatteessa he tekevät seuraavaa: he myyvät meille väärennettyä ainetta, joka aiheuttaa endorfiinin vapautumisen täydellisen pysähtymisen. Sitten lääkemonopolin omistajina he myyvät meille kalliita lääkkeitä, jotka simuloivat tilapäisesti menetettyjen endorfiinien vaikutusta. He ryöstävät meidät ja myyvät meille sitten jatkuvasti heikompia versioita siitä, mitä he varastavat.

Veden fluorauksen avulla lääkeyhtiöt ovat saaneet meidät pirullisen suunnitelman ansaan.

Mitä tapahtuisi, jos laastareita valmistavat ihmiset kiertäisivät joka päivä myymässä meille rakkuloita, haavoja ja paperiviiltoja vain siksi, että meidän olisi jatkuvasti ostettava laastareita? Emme hyväksyisi sitä! Syntyisi julkinen raivo! Heidät haastettaisiin oikeuteen! Silti kaikkien masennuslääkkeiden valmistajat tekevät jotain vielä sitäkin vastenmielisempää, eivätkä useimmat meistä edes tajua, että he tekevät niin.

Veden osalta on selvää, että sitä pitäisi juoda vain luonnollisessa, fluorittomassa muodossa. Meidän kaikkien olisi tarkistettava fluorataanko asuinkaupungissamme vettä, ja jos näin on, meidän on ostettava asianmukaiset suodattimet ja esitettävä vetoomus kaupungintalolle, jotta se lopettaisi myrkytyksen.

Entäpä hammastahna, suuvedet, purukumi ja hammashoidot?

Mielestäni fluorin käyttö ei ole koskaan hyvä ajatus. Miettikääpä tätä: saadakseen nikotiinipöhinää henkilö voi joko polttaa savukkeen tai pistää nuuskaa poskiensa ja ikeniensä väliin. Miten tupakan nuuskaaminen antaa heille saman huuman kuin tupakointi? Nikotiini imeytyy ikeniin ja poskien sisäosiin muodostuvien mikrohuokosten kautta, jotka ovat syntyneet nuuskan sisältämien ainesosien aiheuttamista pienistä rei’istä. Sen jälkeen se kulkeutuu suoraan verenkiertoon. Kun tämä on ymmärretty, sama prosessi tapahtuu, kun harjaamme hampaamme fluorihammastahnalla. Harjan harjakset kirjaimellisesti pakottavat fluorin ikeniin, poskiin ja kieleen, minkä jälkeen se pääsee suoraan verenkiertoon ja kulkeutuu aivoihin. Sama tapahtuu hammaslääkärissä, kun huuhtelemme fluorihuuhteluaineella tai kun hampaillemme asetetaan fluorimassalla täytettyjä tyynyjä. Koska fluorihoito tapahtuu yleensä hammaslääkärikäynnin lopussa, sen jälkeen kun hampaat ja ikenet on puhdistettu, hammaslankaa on käytetty, niitä on pistelty ja raaputettu, ikenet ovat herkimmillään (joskus vuotavat verta) ja enemmän kuin valmiit päästämään myrkyllisen fluoridin elimistöömme.

Vaikka fluori tekisikin hampaille sen, mitä sen pitäisi tehdä (ja kun tiedetään, että fluorimyrkytyksen toinen haitallinen sivuvaikutus on hampaiden reikiintymisen muoto, jota kutsutaan hammasfluoroosiksi, tämä on suuri ”jos”), olemme pulman edessä. Kumpi on pahempaa — saada reikä vai elää tylsyyden, letargian ja masennuksen tilassa? Minulle tämä on selvä kysymys. Otan mieluummin riskin siitä, että joudun käyttämään hammasproteeseja koko elämäni ajan, kuin siitä, että kaikki käpylisäkkeeni tuottamat endorfiinit menetetään.

Hyvä uutinen on, että fluorin haitalliset vaikutukset ovat parannettavissa. Kalkki voidaan poistaa käpyrauhasesta yhdistämällä asianmukainen puhdistus, vieroitus, meditaatio ja fluoridin tuleva välttäminen.

Jos asut kaupungissa, joka kaataa tätä myrkyllistä jätettä vesivarastoosi, pyydä kaupungintalolta vetoomusta sen poistamiseksi! Ja kunnes se poistetaan, älä juo hanasta, ellet käytä kunnollista suodatinta. Brita-suodattimet ja veden keittäminen saattavat poistaa bakteerit, mutta molemmat ovat hyödyttömiä fluorin poistamisessa. Ainoastaan käänteisosmoosisuodattimiin voi luottaa siinä tehtävässä. Niitä löytyy luontaistuotekaupoista tai verkosta. Kun ostat sellaisen, varmista, että ilmoitat jälleenmyyjälle, että haluat poistaa vedestäsi kaiken fluoridin!

Jos olet todella tosissasi mielenterveytesi ja tunneterveytesi suhteen, voit mennä askeleen pidemmälle ja heittää pois kaikki saastuneet hammastahnat, suuvedet, purukumit ja pullovedet ja korvata ne fluorittomilla tuotteilla.

Kun ostat pullotettua vettä, on tärkeää lukea etiketti. Jos siinä ei nimenomaisesti mainita ”Fluoriditon” tai ”Natriumfluoridi: 0 ppm”, voit olla varma, että se sisältää fluoria. Älä juo sitä!

Jos haluat lisätietoja, tutustu näihin linkkeihin ja etsi lisää tietoa:

http://www.naturalnews.com/026364_fluoride_pineal_gland_sodium.html

http://www.fluoridealert.org/

http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm

http://www.naturalnews.com/005900.html

2. Älä käytä aspartaamia, koskaan.

Aspatraami on keinotekoinen makeutusaine, jota käytetään sokerittomissa tuotteissa. Jos tilaat esimerkiksi kahvilasta sokerittoman maustetun latten, tilaat juoman, joka sisältää aspartaamia. Aspartaamia sisältävät myös kaikenlaiset dieettilimut, sokerittomat purukumit, dieettipatukat ja ateriankorvikkeena käytettävät pirtelöt sekä kaikki tuotteet, joiden etiketissä lukee ”NutraSweet” tai ”AminoSweet”.

Ironista kyllä, aspartaamin hyvin markkinoitava alkuperäinen tuotenimi kohdistui ensimmäisiin impressionistisiin mieliimme käyttämällä keksittyä sanaa ”nutra”, joka on helposti sekoitettavissa sanan ”ravitseva” juureen. Tämä on itse asiassa täysin päinvastaista kuin mitä aspartaami todellisuudessa on; se ei ole ravitsevaa, vaan myrkyllistä. Yleisön herätessä aspartaamin myrkyllisyyteen, sen myynti laskee, ja pyrkiessään välttämään aspartaamin tappavasta myrkyllisyydestä tietoiseksi tulleen yleisön pienentämiä myyntilukuja, myrkyn valmistaja on nyt nimennyt sen uudelleen AminoSweetiksi. Tällä kertaa he selvästi yrittävät hyötyä teknisestä termistä tietävästä terveystietoisesta väestöstä. Näyttää siltä, että he luulevat meidän olevan niin tyhmiä, että oletamme aspartaamin olevan jonkinlaisen hyödyllisen aminohapon lähde. Sitä se ei ole. Osuvampi tuotenimi olisi voinut olla esimerkiksi ”SyöpäSweet”, koska se on yhdistetty moniin syöpätyyppeihin, ”RetardaSweet”, koska se johtaa kehitysvammaisuuteen, tai ”FibroSweet”, koska sen on todettu aiheuttavan fibromyalgiaa… mutta sitten he eivät ehkä saisi niin paljon voittoa, jos he myisivät sitä totuudenmukaisella nimellä.

Meidän on kuitenkin muistettava, että aspartaami olisi millä tahansa muulla nimellä yhtä myrkyllistä.

Ensimmäiset myrkytyksen merkit, joita joku kokee heti myrkyn nauttimisen jälkeen, ovat: älykkyysosamäärän madaltuminen, muistin menetys, uupumus, velttous, huimaus, oksentelu, ripuli, ääni- ja näköhäiriöt, epäselvä puhe, turhautuneisuus ja ahdistus. Toistan: nämä ovat aspartaamimimyrkytyksen ensimmäiset oireet, jotka koetaan välittömästi aspartaamin nauttimisen jälkeen. Toistuvassa altistumisessa tälle haitalliselle aineelle kehittyy kuitenkin todennäköisesti paljon vakavampia sairauksia.

Aspartaamilla on niin monia kauheita sivuvaikutuksia, että niiden kaikkien luetteleminen tässä yhteydessä olisi mahdotonta; riittää, kun sanon, että sitä ei kannata koskaan käyttää.

Pelkomme siitä, että meitä kutsutaan lihaviksi, ja makeanhimomme takia on johtanut meidät tähän NutraSweet-, AminoSweet- ja aspartaamipainajaiseen. Tämän lisäksi sokeriin liittyvät sairaudet, kuten diabetes, saavat meidät ajattelemaan, että kemiallisesti valmistetut väärennetyt makeutusaineet ovat terveydellemme parempia kuin oikeat makeutusaineet. Itse asiassa, kuten kuka tahansa hyvä ravitsemusasiantuntija voi kertoa teille, ainoat turvalliset elintarvikkeet ovat luonnon tuottamia elintarvikkeita, ja ainoa ”terveellinen” makean nauttiminen tapahtuu syömällä säännöllisesti hedelmiä ja syömällä satunnaisesti sokerisia herkkuja. Ei päivittäin eikä suuria määriä, mutta kohtuullinen sokerin saanti erityistilaisuuksien herkkuina on paljon parempi kuin sokerittomien makeiden myrkkyjen säännöllinen nauttiminen, josta on tullut normi tässä laihdutustapojen vaivaamassa yhteiskunnassa. Vaikka luonnollisia sokereita, kuten hunajaa, vaahterasiirappia, sokeriruokoa ja sokerijuurikasta, voidaan käyttää erityistapauksissa, aspartaamia ei pitäisi missään nimessä käyttää lainkaan.

Yhdysvaltain ilmavoimat ja reittilentoyhtiöt ovat itse asiassa varoittaneet lentäjiään käyttämästä minkäänlaista aspartaamia, koska lievissä tapauksissa se heikentää välittömistä reflekseistä ja nopeasta päätöksenteosta vastaavia henkisiä prosesseja, ja vakavammissa myrkytystapauksissa se on aiheuttanut epileptisiä kohtauksia. (Mikään näistä ei tietenkään edistä turvallista lentämistä lentokoneella!).

Ajattele, mitä vaikutuksia tällä on meihin muihin. Vaikka me itse pidättäytyisimme nauttimasta aspartaamia, jos olemme liikenteessä muiden aspartaamia nauttivien kuljettajien ympäröimänä, turvallisuutemme on vaarassa. Tämä hermomyrkky pitäisi tehdä laittomaksi.

Koska tämä luettelo on suhteellisen lyhyt, suosittelen tutkimaan kaikkia hermomyrkkyjä, kuten mononatriumglutamaattia (MSG), enkä vain fluoridia ja aspertaamia. Pieni tutkiminen tuo teille tilastoja ja raportteja kaikenlaisista erittäin kyseenalaisista, FDA:n hyväksymistä myrkyistä. Ja muistakaa, että jos etsintänne johtaa teidät teollisuuden tai hallituksen tukemille sivustoille, jotka vakuuttavat näiden myrkkyjen turvallisuuteen, suhtautukaa kaikkiin niin sanottuihin ”todisteisiin” varovaisesti.

http://www.ethicalinvesting.com/monsanto/aspartame.shtml

http://www.aspartamesafety.com/Article4.htm

http://sideeffectshub.com/aspartame-side-effects/

http://www.naturalnews.com/028151_aspartame_sweeteners.html

http://www.redicecreations.com/specialreports/aspartameMSG.html

3. Vältä geenimanipuloituja, prosessoituja “ruokia”.

Valaistunut henkilö on henkilö, joka elää joogan tilassa. Jooga tarkoittaa fyysisen, henkisen, emotionaalisen ja hengellisen minän integroitumista. Joogatilassa oleminen edellyttää, että keholle tehdään hyvää, jotta keho voi toimia kanavana, jonka kautta mieli voi ilmaista henkisen minän korkeampia tunteita.

Tämä ei tarkoita, että henkilö, jolla on fyysinen tai psyykkinen sairaus tai vamma, ei voisi tulla valaistuneeksi; se tarkoittaa sitä, että henkilö, joka tahallaan välttelee ruumiinsa ja mielensä asianmukaista hoitamista, ei pysty toteuttamaan korkeinta fyysistä tai henkistä potentiaaliaan.

Usein toistettu sanonta ”Olet sitä mitä syöt” on enemmän kuin vain tarttuva sanonta; se on tieteellinen tosiasia. Tarkemmin sanottuna, koska ”sinä” olet tietenkin paljon muutakin kuin vain kehosi, voimme korvata tämän sanonnan jollakin tarkemmalla: ”Kehosi on tehty siitä, mitä siihen laitat.”

Muinaisessa menneisyydessä Intian veediset rishit oppivat, että syömämme ruoka auttaa tai haittaa suoraan kykyämme ilmentää korkeampia henkisen tietoisuuden tiloja. Heidän ruokavaliota koskevat oivalluksensa perustuivat viisauteen, joka oli viritetty yhtä lailla kehoon, mieleen ja henkeen, ja tasapainoisen viisautensa avulla he kehittivät ihanteellisen ruokavalion henkistä etsintää varten. Sitä kutsutaan sattviseksi ruokavalioksi, ja vielä tänäkin päivänä joogit, mestarit ja brahmanipapit ylläpitävät henkeen virittyneitä kehojaan noudattamalla sen ohjeita. Jos olet todella ja intensiivisesti sitoutunut valaistumiseen, en voi suositella sattvista ruokavaliota tarpeeksi! Tutkijat alkavat vasta nyt raapia pintaa siitä tiedon lähteestä, joka vedalaisilla rishoilla oli hallussaan. Sattvinen ruokavalio on puhdas kasvisruokavalio, eli ruokavalio, jossa ei ole lihaa eikä kananmunia. Siinä keskitytään myös tiettyjen yrttien ja mausteiden poistamiseen, joita on parempi käyttää lääkinnällisesti, mutta ei osana tavallista päivittäistä ruokavaliotamme — kuten valkosipuli, sipuli, vihreä chili ja sienet.

Kun entisaikojen rishit keksivät sattvisen ruokavalion, heidän tärkein kriteerinsä sopivien ruokien valinnassa oli energia.

Jotkin elintarvikkeet ovat stimuloivia aineita, jotka johtavat rajas-nimiseen gunaan eli ”tilaan”, joka ilmenee positiivisesti liiallisena energiana tai negatiivisesti ärtyneisyytenä.

Toiset elintarvikkeet ovat rauhoittavia ja johtavat guna-tilaan nimeltä tamas, joka ilmenee positiivisesti levollisuutena tai negatiivisesti laiskuutena ja uneliaisuutena.

Ihanteelliset elintarvikkeet eivät ole stimuloivia eivätkä rauhoittavia. Ihanteelliset elintarvikkeet ovat neutraaleja ja täysin tasapainoisia. Ne ravitsevat guna-aluetta nimeltä sattva, ”puhtaus”, joka on rajasin ja tamasin yläpuolella. Termi ”sattvinen” juontaa juurisanaan ”sattva”. Se on ihanteellinen ruokavalio, jolla ruokitaan puhdasta ja tasapainoista joogista kehoa, jotta voidaan kokea korkeampia havaintokykyjä ja henkisesti integroituneen mielen iloa.

Sattvisten ruokien ansiosta voimme työskennellä ahkerasti silloin, kun kovaa työtä tarvitaan, ilman stressiä, väsymystä tai ärtyneisyyttä. Niiden ansiosta voimme levätä silloin, kun lepoa tarvitaan, ilman vaisuutta, tylsyyttä tai tylsistymistä. Intian rishit ymmärsivät, että omaksumme sen ominaisuuksia, mitä kulutamme, joten he rakensivat ihanteellisen ruokavalionsa sellaisten elintarvikkeiden ympärille, jotka mahdollistavat ihanteellisimpien mahdollisten ominaisuuksien omaksumisen. He ymmärsivät esimerkiksi, että lihan syöminen johtaa tapetun ja syödyn eläimen mentaliteetin ilmentymiseen. Kun ymmärrämme, että syödessämme kulutamme syömämme ruoan elämänvoimaa, rishien johtopäätökset ovat täysin järkeviä. Kaikella olemassa olevalla on ainutlaatuinen elämänvoimaenergia. Ihmisillä on elämänvoimaenergiaa, kasveilla on sitä, eläimillä on sitä, kivillä, vedellä ja ilmalla on sitä. Kun syömme kasveja, kulutamme niiden elämänvoimienergiaa ja teemme siitä oman energiamme. Sama pätee eläimiin.

Elämänenergian lisäksi me kulutamme myös lihaksi teurastettujen eläinten biomuistoissa olevia tunteita ja minäkäsityksiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos eläin eli tylsän, häkissä olevan ja tukahdutetun elämän, otamme syömällä vastaan sen tylsyyden, loukussa olemisen ja tukahdutuksen biomuiston. Jos eläimen viimeinen tunne on pelon ja tuskan tunne teurastuksen yhteydessä, otamme syömällä eläimen elimistöön vapautuvat kemikaalit, jotka stimuloivat sellaisia reaktioita kuin taistelu tai pakeneminen. Tämän vuoksi monet ihmiset, jotka siirtyvät kasvissyöntiin, huomaavat heti, että heissä on rauhantunne. Se johtuu siitä, että kirjaimellisesti sanottuna siirrymme eläinten perusvaistojen rajoitusten yläpuolelle, kun nostamme itsemme eläinten ravintoketjun ulkopuolelle. Rishit tiesivät tämän kokemuksellisen ymmärryksen ja syvällisen intuitiivisesti ohjatun tutkimuksen kautta, joten he luonnollisesti pidättäytyivät itse lihan syömisestä ja neuvoivat myös niitä, jotka etsivät valaistumista, pidättäytymään myös siitä.

(Mielenkiintoinen asia tässä yhteydessä on se, että muinaiset temppelipapit Veda-aikakaudella — ja jopa nykypäivän hindupapit! — olivat vannoutuneita ja vannoutuneita kasvissyöjiä! Koska koko väestö luotti siihen, että he olivat yhteydessä korkeampiin energioihin, oli olennaista, että heidän ruumiinsa toimivat selkeinä välineinä ja että heidän mielensä toimivat selkeinä kanavina.)

Veedisen ruokavalion päivittävinen ’nykypäivään’

Kun päätämme omaksua ruokavalion, joka on suunniteltu erityisesti korkeampaa tietoisuutta ja tietoista kasvua varten, meidän on muistettava, että kun muinaiset rishit laativat sattvisen ruokavalionsa, ei teollisia myrkkyjä, joita nyt markkinoidaan ”ruokana”, ollut olemassa. Luonnollisesti, jos rishit olisivat kuulleet sellaisista vastenmielisistä hermomyrkyistä kuin aspertaami, fluoridi, MSG, sakariini, säilöntäaineet, muuntogeeniset organismit, rikkakasvien torjunta-aineet, torjunta-aineet, kloori, hydratut öljyt, puhdistetut sokerit, väärennetyt makeutusaineet ja keinotekoiset väriaineet, he olisivat ehdottomasti vaatineet, että ne kaikki jätettäisiin pois satttvisesta ruokavaliosta! Valkosipuli, sipuli, vihreä chili ja sienet – silloin tunnetuimmat haitalliset makuaineet – ovat suhteellisen hyvänlaatuisia verrattuna niihin tappaviin lisäaineisiin, jotka on naamioitu ainesosiksi, joita nykyään kulutamme.

Mitä tulee muinaisiin rishoihin, elämme itse asiassa ravitsemuksellisen turmeltuneisuuden absoluuttisen pimeällä keskiajalla. Mielenkiintoinen tosiasia näistä muinaisista intialaisista näkijöistä on se, että kun he kirjoittivat ”Shastra”-teksteihinsä ennustuksia olosuhteista, joita me lajina kohtaisimme pimeiden aikakausien loppua kohti (joista kerron myöhemmin tarkemmin), he listasivat muiden sietämättömän kauheiden maailmanlaajuisten vitsausten joukossa muun muassa tämän: ”Esikypsennettyä ruokaa on helposti saatavilla.” Toisin sanoen rishit ymmärsivät, että ruokatietoisuuden puute olisi merkki ihmiskunnan tuhosta. Koska heidän viisausperinteensä nojasi vahvasti itsetietoisuuteen kaikilla elämän osa-alueilla, pelkkä ajatus siitä, että he kuluttaisivat ruokaa, jonka ovat valmistaneet voittoa tavoittelevat, tunnottomat, korporaatiomieliset muukalaiset, olisi ollut heille käsittämätön.

Meidän on nyt tultava aikamme risheiksi! Jos etsimme valaistumista, paras ruokavalio, jonka voimme omaksua itsellemme ja jakaa perheidemme ja ystäviemme kanssa, on sattvinen ruokavalio. Päivitetty tietysti sopimaan nykymaailman käsittämättömän huonoihin ruokailutottumuksiin.

(Jos haluatte lisätietoa sattvisesta ruokavaliosta, kysykää paikallisilta ayurveda- ja Siddha-lääkäreiltänne.)

Joillekin ajatus siirtymisestä rajoitettuun ruokavalioon, kuten veganismiin, raakaruokaveganismiin, hedelmäviljelyyn tai joogisesti suositeltuun sattviseen ruokavalioon, on mahdottomuus. Tämä johtuu siitä, että meidät on kasvatettu yhteiskunnassa, joka on satojen — ellei jopa tuhansien — vuosien ajan syönyt nautinnon vuoksi, ei terveyden eikä varsinkaan sisäisen oivaltamisen vuoksi. Olemme kasvaneet teollisuuden tukemien ”ruokaympyröiden” parissa, jotka vaikuttavat uskottavilta, koska meidät on ehdollistettu uskomaan niiden valheisiin vanhempien toimesta, jotka myös kasvatettiin uskomaan valheisiin, heidän vanhempiensa toimesta, jotka myös kasvatettiin uskomaan valheisiin, ja niin edelleen, aina suuriin esi-isiin asti, jotka himoitsivat aisteja miellyttäviä ruokia, kuten lihaa ja makeisia, joita käytettiin aikoinaan yhteiskunnan ”ylemmän kerroksen” statussymbolina. On syytä huomata, ja huomauttaa uudelleen, että suurteollisuuden elintarvikekauppiaat lobbaavat valtiota markkinoimaan ja tukemaan ruokapyramideja ja väärää tietoa sisältäviä ravitsemusohjeita, jotta ne voisivat ylläpitää ahneuden ohjaamia yrityksiä — ei yhteiskunnallisena palveluna yleisölle.

Samoissa peruskouluissa, yläasteilla ja lukioissa, jotka saarnaavat ruokapyramideja terveystiedon tunneilla, on myös automaatteja, joissa on puhdistettua sokeria ja aspartaamia sisältävää sihijuomaa, friteerattuja sipsejä, fluorilla täytettyjä purukumeja ja paljon muuta. Tämän lisäksi ne tarjoilevat väärää tietoa saaneille oppilaskunnille ravitsemuksellisesti köyhtyneitä valmislounaita. Miten on mahdollista, että meidät on huijattu uskomaan opetuksia, joita opetetaan kouluissa, jotka harjoittavat jotakin vieläkin vastenmielisempää kuin valheet, joita ne saarnaavat?

Tietenkin itse elän vegaanisen sattvisen ruokavalion mukaan, kun olen Pohjois-Amerikassa, ja sattvisen kasvisruokavalion mukaan, kun olen Intiassa. (Intian maitoteollisuus alkaa olla siinä pisteessä, ettei se ole paljon länsimaista vastinettaan parempi, mutta ainakin joitakin paikallisia luomuraakamaitotiloja, joilla lehmiä kohdellaan kunnioittavasti, on vielä olemassa.) Minulle se ei ole vaikeaa, enkä voisi kuvitella mitään muuta tapaa syödä ja elää. Mutta ne, jotka ovat hyvin kiintyneitä lapsuutensa ja yhteisöjensä ruokaan, saattavat ihmetellä tätä:

”En voi kuvitellakaan rajoittavani ruokavaliotani raakaruokiin, vegaaniuteen tai sattvisiin ainesosiin… mikä on minimimuutos, jonka voin tehdä saavuttaakseni ruumiillisen terveyden ja energeettisen vastaanottokyvyn?”

Se on oikeutettu kysymys. Me kaikki, jopa ne meistä, jotka eivät ole täysin innostuneita nautintojensa ”rajoittamisesta”, ansaitsemme olla terveitä.

Ja vastaus on tämä:

Meidän kaikkien pitäisi ainakin välttää sellaisten elintarvikkeiden käyttöä, jotka ovat geneettisesti muunneltuja ja jotka eivät ole luonnonmukaisia!

Koska kehomme muodostuu siitä, mitä laitamme siihen, geneettisesti muunnetut elintarvikkeet muokkaavat meitä geneettisesti!

Viimeinen lausunto on tärkeä, joten toistan sen lihavoituna.

Geenimuunneltu ruoka muuttaa meitä geneettisesti!

Kuinka paljon tiedämme todella tuotantoeläimille syötetyistä kasvuhormoneista? Emme tarpeeksi, jotta voisimme perustella niiden kulutusta!

Mitä objektiiviset lääketieteelliset tutkimukset paljastavat hyönteismyrkkyjen, rikkakasvien torjunta-aineiden ja säilöntäaineiden nauttimiseen liittyvistä pitkäaikaisista terveysvaikutuksista? Ei mitään, koska tällaisia tutkimuksia ei ole tehty!

Niin tuskallista ja pettymyksentäyteistä kuin tämä onkin, meidän on ymmärrettävä, että hallitukset eivät ole olemassa suojellakseen meitä, vaan suojellakseen yrityksiä, jotka elättävät meidät. ”Kuluttajien etu” ei ole muuta kuin termi, jota käytetään kuvaamaan yritysten etua pitää meidät kuluttamassa!

Meidät on pakotettu hyväksymään FDA:n hyväksyntä viimeisenä sanana ja lopullisena tuomiona ainesosan turvallisuudesta; meidät on ehdollistettu uskomaan propagandistiseen ruokapyramidiin lopullisena oppaana ravitsemukselliselle terveydelle. Nyt meidän on irrottauduttava vääristä harhakuvitelmista, joiden mukaan tällaiset asiat todella palvelevat meitä! Ne instituutiot, joilla on monopoli ruokaan, juomaan ja lääkkeisiin, eivät palvele meitä, vaan me palvelemme niitä sokealla uskollamme niiden laillisuuteen. Niin kauan kuin oletamme, että hallitus, FDA ja elintarviketeollisuus palvelevat todellisia fysiologisia tarpeitamme, ne jatkavat likaisten lahjusten ottamista teollisuudelta, joka huijaa meitä ja riistää meiltä luonnollisen terveydentilamme ja hyvinvointimme, ja kaikki tämä voiton nimissä.

Ystäväni, tehkää yksi asia: kokeilkaa ruokavaliollanne. Älkää pitäkö minun tai rishien sanoja lakina. En halua ottaa käyttöön yhtä uutta järjestelmää korvaamaan vanhaa. Haluan inspiroida teitä löytämään sen, mikä toimii parhaiten omalle kehollenne. Kokeile kasvissyöntiä viikon ajan ja katso, miltä sinusta tuntuu — katso, miten paljon energiaa ja elämänvoimaa värähtelee sisälläsi! Kokeile poistaa valkosipuli, sipulit, vihreät chilit, sienet, neurotoksiinit ja puhdistettu sokeri viikon ajaksi ja katso, kuinka valppaana, tietoiseksi ja innostuneeksi tulet! Anna sille viikko aikaa nähdäksesi, ja sitten, jos tunnet hyötyväsi siitä, jatka sitä. Tässä ei ole kyse sääntöjen luomisesta, joiden mukaan elää, vaan ihanteellisten olosuhteiden luomisesta elämän elämistä varten.

Seuraava linkki johtaa pakolliseen dokumenttielokuvaan, joka kertoo maailman johtavasta geenimanipuloidun ”ruoan” tuottajasta Monsantosta:

https://odysee.com/@Docuteca:5/The-World-According-to-Monsanto-2008:9

Suositeltua luettavaa:

John Robbins: Diet for a New America

linkkejä:

http://www.nithyananda.org/articles/287

http://www.rense.com/general41/ancientvedicpredictions.htm

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7277

***

Ennen kuin siirrymme kohtaan 4 ja tämän listan ”henkisen” osion alkuun, kerrataan vielä vaiheet 1-3 eli ”fyysiset” asiat:

Lääketeollisuus — FDA:n avustuksella — luo sairauksia myymällä troijanhevoslääkkeitä. Pillereitä, rokotteita ja lisäravinteita myydään sillä varjolla, että ne poistavat ongelmia, vaikka todellisuudessa ne aiheuttavat huomattavasti pahempia pitkäaikaisia komplikaatioita kuin ne, joita ne ratkaisevat. Nämä pitkäaikaiset komplikaatiot paketoidaan taitavasti ”sivuvaikutuksiksi”.

Seuraavaksi elintarviketeollisuus — jälleen kerran FDA:n avustuksella — ylläpitää näitä sairauksia myymällä meille ravintoaineiden puutteesta kärsivää, rasvatäytteistä ja epäterveellistä paskaa, johon on lisätty kasvuhormoneja, geenimuuntelua ja suoranaisia myrkkyjä.

Nyt on aika tuhota sairaudet muistamalla yksi yksinkertainen jooginen totuus: terveys ja hyvinvointi on luonnollinen tilamme.

On mahdollista tehdä jotain hyvin yksinkertaista: sanoa ”ei” hermomyrkyille, masennuslääkkeille (ehkäpä tulevaan listaan) ja muille markkinoiduille mielen ansoille, väärennetyille, massatuotetuille, epäeettisesti hankituille elintarvikkeille ja propagandalle, jonka mukaan tällaiset asiat ovat meille hyväksi. Jos korvaamme kaikki niiden myrkyt hyvin suodatetulla (luonnon) vedellä, itsetutkiskelevalla itsearvioinnilla yhdistettynä ayurvedisiin, luonnonlääketieteellisiin ja Siddha-lääkkeisiin emotionaalisen epätasapainon voittamiseksi, ja aidolla ruoalla, jota ostamme paikallisilta luomuviljelijöiltä, voimme tuoda kehomme lähemmäs niiden todellista tilaa, säteilevän hyvän terveyden tilaa! Vasta sitten voimme todella arvostaa tämän 10 askeleen ohjelman seuraavia tasoja ja nauttia niiden tuomista eduista elämässämme.

4. Vältä television katselua.

Käytän tässä sanaa välttää vain siksi, että haluan tämän luettelon olevan kaikkien saatavilla. Suoraan sanottuna, jos ajattelisin, että kaikki, jotka törmäävät tähän luetteloon, pystyisivät välittömästi harjoittamaan jokaista kirjaimellisesti esitettyä kohtaa, en sanoisi: ”Vältä television katselua”, vaan sanoisin: ”Älä koskaan katso televisiota”. Valitettavasti meistä on kuitenkin tullut sivilisaatio, joka on riippuvainen verkko-ohjelmista niin sairaassa määrin, ettemme voi edes kuvitella elämää ilman ”idioottilaatikkoa”.

Mistä television osasta olemme riippuvaisia?

Televisio-ohjelmista. Televisio-ohjelmista. Televisio-ohjelm(oinn)ista.

Jos toistat näitä sanoja tarpeeksi usein, ne alkavat kuulostaa hieman levottomalta. Tämä johtuu siitä, että ”televisio-ohjelmisto” ei ole lyhenne sanoista ”aikataulutetut televisio-ohjelmat”, kuten yleensä uskomme, vaan se ilmaisee sen tosiasian, että verkkoja käytetään ohjelmoimaan meitä, katsojia.

Kaikki maailman suurimmat televisioverkot ovat yhden pienen yritysryppään omistuksessa. Samat konserniryhmittymät johtavat myös seuraavia monopoleja: musiikkiteollisuus, elokuvateollisuus, lääketeollisuus, pankkiteollisuus, öljyteollisuus, elintarviketeollisuus, mukaan lukien kaikki pikaruokaketjut, muotiteollisuus, kauneudenhoitoala, ja, koska alan kuulostaa jo katkenneelta äänilevyltä, kaikki muut teollisuudenalat, joista olemme riippuvaisia, osana niiden salaliittoa perusihmisoikeuksiamme vastaan, joita tarvitsemme, jos toivomme koskaan saavuttavamme valaistumisen. Valaistuneet olennot ovat heille vaarallisia. Valaistuneet olennot ovat tuottajia, eivät kuluttajia. Valaistuneet olennot ovat heidän vihollisensa. Tulkoon meistä kaikista valaistuneita olentoja!

Mutta matkalla katsomme, miksi nämä monialayritykset keskittävät niin paljon aikaansa ja ponnistuksiaan viihdebisnekseen. Miksi ne käyttävät niin paljon rahaa viihdyttämiseen?

Viihdeteollisuus on kuin näkymättömät kalterit, jotka pitävät meidät lukittuna psykologiseen vankilaan, ja julkkikset, uutisankkurit ja elokuvaohjaajat, jotka määrittelevät, mitä meidän pitäisi ja mitä meidän ei pitäisi tehdä sopiaksemme joukkoon, ovat vartijoita. Itseoikeutetut yrityshallitsijamme käyttävät viihdeteollisuutta estääkseen meitä kapinoimasta heitä vastaan, ja koko televisio-, elokuva- ja musiikkijärjestelmä on mielen hallitsema korruptoituneen vertaispaineen nokkimisjärjestys, jossa me katsojat ja kuuntelijat olemme aivan pohjalla.

Lempinäyttelijämme, -näyttelijämme, -laulajamme, -räppärimme, -urheilijamme, -tanssijamme, -uutisankkurimme, -tuottajamme, -ohjaajamme… kaikki he ovat vain manipuloituja nukkeja, joiden naruja vetävät ne, jotka elävät pitääkseen meidät alistettuina. En yritä vihjata, että kaikki Hollywoodissa ovat mukana tässä salaliitossa; useimmat viihdetaiteilijat ovat pelkkiä pelinappuloita shakkilaudalla, autuaan tietämättömiä siitä, että hallitsemispeliä pelataan, puhumattakaan siitä, että he ovat ruohonjuuritasoa, jotka taistelevat suurimman pelaajan pimeällä puolella. Meidän on annettava heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät. He ovat suurimmaksi osaksi tietämättömiä siitä, miten pahoja vaikutuksia heidän mainoksillaan on heidän faniensa kehoihin, mieliin ja sieluihin. Teollisuus käyttää heidän lahjakkuuttaan hyväkseen myymällä heille unelmia menestyksestä ja tähteydestä. Sitten teollisuus tekee heistä maskotteja, joiden avulla he voivat voittaa ihailumme, kunnioituksemme, luottamuksemme, kieroutuneen rakkautemme ja lopulta palvontamme. Julkkikset ovat yritysagendan seurakunnan rienaavia, kullattuja epäjumalia.

Ymmärtääksemme, miten tämä pirullinen suunnitelma toimii, palataanpa hetkeksi kouluun:

On lukuvuoden ensimmäinen päivä, jossain yläasteella, ja olet innostunut esittelemään uusia vaatteitasi. Kävelet luokkahuoneeseen täynnä toiveikkaita odotuksia siitä, että luokkatoverisi ihailevat uutta ulkonäköäsi ja kadehtivat kallista design-muotia, jota käytät. Mutta tapahtuu jotain käsittämätöntä: farkkusi ovat suoralahkeiset, kun taas kaikkien muiden farkut ovat leveälahkeiset. Paitasi on yksivärinen, kun taas kaikilla muilla on kuvioitu paita. Aluksi pidät päätäsi pystyssä ja olet varma, että vaikka erotutkin muista, vaatteesi ovat silti ”siistejä”, koska ne ovat uusia ja kalliita. Mutta kun välituntikello soi, kaikki toivosi on mennyttä. Suosittu poika ajaa sinut nurkkaan kaikkien muiden nähden ja kysyy: ”Missä kävit ostoksilla? Muotisokeiden kirpputorilla?” Kaikki nauravat, ja päivän päätteeksi juokset itkien kotiin ja anelet äitiäsi ostamaan sinulle samat vaatteet kuin kaikilla muilla.

Sovelletaan samaa mallia lukioon.

On ensimmäinen päivä. Kävelet luokkaan, istut alas ja purat laukkusi. Ennen kuin opettaja astuu sisään, otat kännykkäsi esiin ja laitat soittoäänen äänettömälle. Käytävää vastapäätä istuva kaveri — hyvännäköinen, urheilullinen, tyylikkäästi pukeutunut — katsoo sinua kysyvästi ja sarkastisesti. Kysyt häneltä: ”Mitä kuuluu?” Hän sanoo: ”Kiva kännykkä. Onko vuosi 2005?” Sitten hän vetää laukustaan uuden kosketusnäyttöpuhelimen, avaa verkkoselaimen, kirjoittaa kännykkämallisi nimen ja ojentaa puhelimensa sinulle. Sinulle avautuu verkkoarvostelu, jossa julistetaan aikoinaan huippuluokan fläppipuhelimesi riittämättömyys. Nöyryytettynä menet myöhemmin samana päivänä elektroniikkaliikkeeseen vaihtamaan vanhentuneen mallisi.

Vaikka nämä kaksi esimerkkiä kulutuskeskeisestä vertaispaineesta saattavat tuntua kaukaa haetuilta, todellisuudessa melkein kaikki pelkäävät sisäisesti jäävänsä kiinni jostain vanhentuneesta, epäsuositusta tai epäsiististä. Yleisen mielipiteen tarkastelu ei koske vain vaatteitamme ja vempaimiamme, vaan jokaista fyysisen olemuksemme ja persoonallisuutemme osa-aluetta verrataan toisten ihmisten asettamiin standardeihin, jotka me kaikki yhdessä pidämme parhaina. Suositut lapset, urheilutähdet, muotimallit ja heidän kaikkien johdollaan julkkikset.

Jos joku vaatevalmistajan osakkeenomistaja kävelisi kouluun ja kertoisi siellä oleville lapsille, että hänen vaatemerkkinsä vaatteet ovat uuden trendikkään tuotteen valmistajia, kukaan lapsista ei uskoisi sitä. Mutta jos sama vaatevalmistaja maksaisi suositulle julkkikselle siitä, että tämä käyttäisi hänen tulevaa trendituotettaan julkisuudessa, jolloin sitä kuvattaisiin lehtiä varten ja kuvattaisiin televisiota varten, samat lapset haluaisivat sen yhtäkkiä. Se, tuleeko siitä trendi vai ei, ei määräydy itse ”jutun” perusteella, vaan yhteiskunnallisten vaikuttajien hyväksynnän perusteella (toim. huom. tätä käytettiin myös koronarokotteiden kanssa!).

Koulussa suosituilla lapsilla ei ole mitään salattuja suunnitelmia; he ovat avoimia julmissa aikeissaan nousta sosiaalisten tikapuiden huipulle heidän alapuolellaan olevien kustannuksella. Mutta viihdeteollisuudessa on varjohahmoja, joilla on taka-ajatuksia ja jotka manipuloivat julkkiksia, jotka eivät ole mitään muuta kuin rikkaita, kuuluisia, ylisuosittuja lapsia popkulttuurissamme, mikä on globalisoitunut ja dogmaattinen, valistuksen vastainen koulukunta.

Kun näemme mainoksessa komean urhon tai kauniin neidon juovan dieettilimsaa, muistamme alitajuisesti, että se on juoma, jota ”ihanneihmiset” juovat seuraavan kerran, kun näemme sen ruokalistalla tai ruokakaupan hyllyllä. Jos sen myrkyllisistä ainesosista annetaan terveysvaroitus, emme hyväksy varoitusta, koska emme voi kuvitella idyllisen julkkiksen käyttävän myrkkyä. ”Jos se kelpaa tuolle julkkikselle, se kelpaa minullekin”, saatamme ajatella, ja uskomme tietenkin, että tuotteita suosittelevat henkilöt tekevät niin, koska he itse käyttävät tuotteita. Arvostamme heidän tukeaan enemmän kuin järkeviä lääketieteellisiä neuvoja ja vastoin omaa parempaa tietoamme.

Ja tämä koskee kaikkea, mitä julkkikset suosittelevat. Sokeripitoiset juomat ja niiden aspertaamipitoiset vaihtoehdot, pikaruokaketjut, suklaapatukat, vaatemerkit, ihonhoitotuotteet, meikit, saippuat, shampoot, hiusvärit, hampaiden valkaisuaineet, autot, tietokoneet, puhelimet, palveluntarjoajat, lentoyhtiöt… Maailmassa, jossa on loputon luettelo uusista tuotteista, niiden asioiden määrä, joita yritetään tyrkyttää meille, on todella ällistyttävä.

Mainokset, tuotesijoittelut ja mainokset ovat kuitenkin vain viihdejäävuoren huippu; pinnan alla oleva näkymätön osa on paljon vaarallisempi. Tiedämme, että mainokset, tuotesijoittelut ja julkkiskulttuuri vaikuttavat siihen, että ostamme tavaroita, mutta ne tekevät jotakin paljon pahempaa: ne pitävät meidät lukittuna siihen uskomukseen, että olemme ”kuluttajia”.

Mikä sitten onkaan kuluttaja?

Kuluttaja on tuottajan vastakohta. Kuluttaja on riippuvainen ja koukussa siihen, mitä hän kuluttaa. Kuluttaja käyttää, väärinkäyttää, ostaa, syö, äänestää, tuhlaa ja vaatii yhä enemmän ja enemmän siitä, mitä tuottaja toimittaa.

Viihdeteollisuus ja tiedotusvälineet ovat aivopesseet meidät uskomaan, että Coca Cola käy sotaa Pepsiä vastaan, että McDonalds kilpailee Burger Kingiä vastaan, että ABC taistelee NBC:tä tai CBS:ää tai mitä tahansa muuta kanavaa vastaan katsojista, että Fox News kilpailee News Worldin tai CNN:n kanssa, että Lakers kilpailee Bullsia vastaan tai että meidän pitäisi valita puolemme Angelina Jolien tai Jennifer Anistonin rinnalla Brad Pittin ja Brad Pittin A-luokan monikansallisessa kolmiodraamassa.

Meidän on herättävä ja ymmärrettävä, että Coca Cola ja Pepsi, McDonalds ja Burger King ovat kaikki samalla puolella; niiden yhteinen vihollinen on terveystietoinen väestö, koska terveystietoinen väestö lopettaisi välittömästi niiden kaikkien liiketoiminnan. Ne vakuuttavat meidät laittamalla erilaisia julkkisnukkeja mainoksiin, että ne kilpailevat keskenään. Tämä luo meille väärän käsityksen siitä, että meillä on mahdollisuus valita, kumpi heistä meidän pitäisi valita; tällä tavoin emme harkitse todellista kysymystä siitä, pitäisikö meidän syödä tai juoda heidän paskaansa ollenkaan. ABC, NBC ja CBS puhuttelevat kaikki samoja katsojia. Se, että ne yrittävät voittaa toisensa katsojalukukilpailussa, on lavastettu niin, ettei kukaan niiden demografisista katsojista kyseenalaista sitä, että täsmälleen samat mainostajat pitävät ne kaikki varakkaina tai että ne kaikki ajoittavat mainoskatkot samaan aikaan tai että niiden johtajia vaihdetaan edestakaisin kuin pelaajia urheilujoukkueissa. Kaikki uutismedia-asemat ovat samojen pankkiirisukujen omistuksessa ja määräysvallassa, jotka myös omistavat ja valvovat julkisia mielipidetutkimuksia, sanomalehtiä ja poliittisia lehtiä. Ja lopuksi, Angelina Jolie tai Jennifer Aniston eivät välitä tippaakaan siitä, mitä sinä tai kukaan muu fani ajattelee hänen rakkauselämästään. Heitä koskevat kilpailut, draamat ja uutisjutut ovat pelkkiä savuverhoja, jotka on luotu estämään meitä katsomasta verhon taakse.

Meille ei myydä tuotteita, meille myydään vääristynyt versio todellisuudesta, joka pitää meidät paikallamme, nokkimisjärjestyksen pohjalla.

Pysähdytään tähän ymmärtämään, mitä nokkimisjärjestys tarkalleen ottaen on.

Siipikarjan kasvattajat keksivät termin nokkimisjärjestys kuvaamaan sosiaalista rakennetta, joka muodostuu aina kanaparvissa. Aina on yksi kana, joka hallitsee muita. Tämän kanan katsotaan olevan nokkimisjärjestyksen huipulla, ja se saa ensimmäisenä kaiken ruoan, veden ja makuupaikat. Jos kilpaileva kana yrittää anastaa nokkimisjärjestyksen huipulla olevan kanan paikan, ylin kana ”nokkii” sitä vahvistaakseen käsitystä ylivallasta. Ylimmän kanan alapuolella ovat nokkimisjärjestyksessä seuraavana tulevat kanat, jotka saavat ruokaa, vettä ja makuualueita toisena. Kuten ensimmäisten kanojen kohdalla, jos toisena olevien kanojen alapuolella olevat kanat yrittävät viedä heille kuuluvaa pois paikaltaan, ne nokitaan alistumaan. Nokkimisjärjestyksen alapäässä on kana tai kanoja, jotka tulevat aina viimeisenä. Nokkimisjärjestyksen ylimpien ja alimpien kanojen välisten luokkien määrä riippuu parven koosta.

Ihmisaivoissamme on pieni mekanismi, joka muistuttaa kanan aivoja. Neurotieteilijät kutsuvat sitä joskus liskoaivoiksi. Aivojemme sisällä olevat liskoaivot tunnistavat sosiaaliset hierarkiat, hyväksyvät ne ja alistuvat niille samalla tavalla kuin kanat. Tämän seurauksena voimme myös jäädä kiinni nokkimisjärjestykseen.

Koulussa suositut lapset ovat nokkimisjärjestyksen huipulla. Vähiten suositut lapset ovat alhaalla. Lasten liskoaivot pitävät heidät tietoisina omasta paikastaan. Jos joku kapinoi tätä perusteetonta hierarkiaa vastaan ja yrittää huomauttaa huipulla olevan lapsen luonteenvirheestä tai heikkoudesta, muut lapset ”nokittelevat” häntä — kiusaavat, piinaavat, kiusaavat tai lyövät häntä.

Yhteiskunnassamme nokkimisjärjestyksen huipulla on yläluokka — kuninkaalliset, teollisuusjohtajat, poliittinen eliitti ja kunnioitettu dogmaattinen papisto. Heillä, rikkaimmista rikkaimmilla, on etuoikeus maailman luonnonvaroihin, kuten maahan, kultaan ja öljyyn, ja jos joku heidän alapuolellaan yrittää ottaa jotakin vuorostaan, he nokittavat vastustajiaan taistelukärjillä ja joukkotuhoaseilla. Koska heidän toimintansa ei tietenkään ole oikeutettua eikä suosittua, he keksivät nokkelan tavan kääntää julkinen huomio pois niistä. He perustivat viihdeteollisuuden, joka vetoaisi massoihin, ja strategisena ja manipuloivana siirtona loivat äärimmäisen petoksen: ohjelmat ja elokuvat eivät ole illuusio — ajatus siitä, että julkkikset ovat nokkimisjärjestyksen huipulla, on! Me ”katsojat” ja ”kuluttajat”, jotka olemme teollisen nokkimisjärjestyksen alapäässä, reagoimme julkkiksiin liskoaivojemme avulla nostamalla heidät jalustalle ja jäljittelemällä heidän käyttäytymistään unohtamatta kuitenkaan omaa paikkaamme heidän alapuolellaan. Taustalla todelliset kukot orrella voivat jatkaa tekemistä maailman kanssa mitä haluavat, koska massat ovat kiireisiä seuratessaan trendejä, valitessaan puoliaan, ostamassa tavaroita ja palvomassa idoleita.

Jotkut ajattelevat nyt: ”Tästä lähtien mykistän mainokset ja lopetan julkkisten ihannoimisen.”

Se on alku, mutta se poistaa vain yhden television monista ongelmista. Toinen ongelma on tämä valheellinen todellisuus, josta he ovat vakuuttaneet meidät, että se on olemassaolon kaikki kaikessa.

Mielestämme maailma on aina pyörinyt sellaisten asioiden ympärillä kuin poliittinen oikeisto vastaan poliittinen vasemmisto, urheilukilpailut, tylsyys, paineet ja stressi työpaikoilla, velat, velkojat, perintätoimistot ja pankit, kotimaiset jännitteet ja perhedraamat, terveydenhuolto ja koulutus, rikkaat ja köyhät…

Ei… maailma ei ole aina pyörinyt tällaisten asioiden ympärillä, ainoastaan maailma johon meidät on vangittu, pitkälti viihdeteollisuuden avulla.

Jos mietit nyt, mitä muuta elämässä on kuin politiikkaa, perheasioita, työtä, taloutta, terveyttä, koulutusta ja kulutustavaroita, olet yksi uhreista, jotka he ovat vanginneet. Periaatteessa suurin side, jonka nykymaailman mogulit ovat kietoneet silmiemme ympärille, on side, joka kätkee tämän syvän totuuden: elämässä on muutakin kuin se, mitä voidaan havaita viidellä fyysisellä aistilla.

Niin kauan kuin katsomme televisiota (tai kuuntelemme populaarimusiikkia tai käymme elokuvissa), äänestämme sen illuusion puolesta, että maailma on vain fyysinen.

Pop-kulttuuri on vakuuttanut meidät siitä, että elämme yksiulotteisessa sivilisaatiossa, joka perustuu päivisin työskentelyyn ja öisin leikkimiseen. Se, tarkoittaako ”työ” ruumiillista vai älyllistä työtä, ja se, tarkoittaako ”leikki” urheilua, urheilun katsomista, yökerhoissa käymistä, lehtien lukemista, kahvilassa käymistä ystävien kanssa tai mitä tahansa muuta, mikä vie huomiomme muualle, on toisarvoista.

Kuinka moni meistä pelkää tylsistymisen mahdollisuutta ajatellessaan elämää ilman joukkotiedotusvälineitä? Kuinka moni meistä ei edes halua kuunnella tätä, koska emme halua menettää uskoamme suosikkiohjelmaamme, -yhtyeeseemme, -näyttelijäämme, -videopeliin, -elokuvaan tai -uutislähetykseen?

Tämä on heidän asialistansa pääkohta.

Olemme riippuvaisia TV-ohjelm(oinn)ista. Riippuvuutemme mahdollistaa sen, että meitä voidaan ohjelmoida.

Lempiasiamme, uskomuksemme, tavoitteemme, toiveemme, pelkomme ja epävarmuutemme tulevat kaikki meille yritysten omistamien ja operoimien julkkisnukkehahmojen kautta.

Vain jos lakkaamme katsomasta televisiota, lukemasta aikakauslehtiä ja sanomalehtiä, kuuntelemasta valtavirran musiikkia ja ihannoimasta näiden teollisuudenalojen näkyvälle huipulle asetettuja keulahahmoja, meillä on mahdollisuus päästä eroon heidän indoktrinaatiostaan. Ja vain jos pääsemme heidän indoktrinaatiostaan, voimme toivoa saavuttavamme Maapallon ihmismuodossa elävän elämän todellisen, lopullisen päämäärän — henkisen valaistumisen.

Pyydän sinua heittämään telkkarin pois.

Jos haluat lisätietoja televisiosta, popkulttuurista ja mielenhallinnasta, tutki lisää. Siellä on valtava totuuden lähde; meidän on vain etsittävä sitä. Pidän itse tätä sivua hyvin informatiivisena:

http://www.causeof.org/brainwaves.htm

Telkkarin voit korvata vaikka kanavalla:

http://www.youtube.com/user/UFOTVstudios?feature=grec_index

5. Kyseenalaista koulutuksesi.

Lapsiemme lähettäminen kouluun ja heidän painostamisensa lukion papereiden hankkimiseen ei ole yhteiskunnassa vapaaehtoinen käytäntö, vaan se on pakollista, sekä oikeudellisesti että vertaispaineen avulla eettisesti. Meidät on tietenkin opetettu uskomaan, että koulunkäynti on välttämätöntä, jotta meistä tulisi hyvin oppineita, älykkäitä ja yhteiskuntaan osallistuvia jäseniä. Meidät on koulutettu instituutioissa, joista meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppia uskomaan, että se koulutusmuoto, joka meille nyt annetaan, on olennainen osa hyvin elettyä elämää.

Meille on opetettu valheita.

Ennen kuin menen tähän asiaan, haluaisin tehdä yhden asian hyvin selväksi. En vastusta koulutusta! Vastustan sitä yksipuolista, räikeän riittämätöntä orjuusjärjestelmää, joka on valloillaan nykyaikaisessa julkisessa — ja yksityisessä! — koulujärjestelmissä.

Ensimmäinen asia, jota meidän pitäisi tutkia, kun kyseenalaistamme koulutuksemme, on stressin arvokkuus toimeentulomme kannalta, koska ensimmäinen oppitunti, jonka opimme koulussa, on se, että elämämme on erilaisten stressin muotojen summaa.

Jo päiväkodissa viattomat ja kehittyvät aivomme ovat täynnä huolia, kuten ”En saa myöhästyä!” ja ”Toivottavasti en unohtanut jotain”. Kun etenemme luokka-asteilla, nämä verrattain pienet huolet korvautuvat jatkuvan pelon tunteilla — läpäistäksemme kokeet, pysyäksemme muiden lasten perässä liikuntatunneilla, tietääksemme oikean vastauksen, jos opettaja pyytää sitä, ja mikä pahinta, pitääkö meillä olla oikeanlaiset vaatteet, kampaus ja ”tavarat”, jotta muut oppilaat hyväksyvät meidät ”cooleiksi”. (Tätä viimeistä kohtaa ei tietenkään voi lukea koulunkäynnin ansioksi; se on enemmän tai enemmän viihdeteollisuuden ansiota. Ja kyllä, tarkoitin sanoa ’enemmän tai enemmän’ enkä ’enemmän tai vähemmän’.))

Stressi on saastuttanut yhteiskunnallisen mielemme kuin pahanlaatuiset tarttuvat, väistämättömät ja näkymättömät täit. Se ärsyttää meitä, me kaikki tiedämme, että se on ongelma, mutta vaikka kuinka yritämme pestä sen pois, emme tunnu saavan kutinaa  loppumaan raapimalla.

Stressi on ohjelmoitu meihin syntymästä lähtien. Ensinnäkin vanhempiemme tarkkailun kautta. Kuinka he kiirehtivät aamurutiineissaan päästäkseen ajoissa töihin, hakkaavat otsaansa turhautuneina kun laskut kasaantuvat, ja kiistelevät kaikesta taloudellisesta eläkesuunnitelmista opintolainoihin. Näin on ollut nykymaailmassa ainakin viimeiset viisikymmentä vuotta. Lapset ovat nähneet vanhempiensa stressitasojen nousevan ja nousevan, ja he ovat vastustaneet aikuistumista vastalauseena sille, että he eivät halua kehittää itsessään samaa stressimallia. 60-luvun ”kukkaislapsi”-liikkeen ydin voidaan tiivistää tähän — inspiroituneiden nuorten sukupolvi yritti massoittain pitää inspiraationsa elossa. Tietenkin institutionalisoitunut yhteiskunta veti heidät lopulta takaisin, ja suurimmasta osasta tuli vanhempiensa kopioita heidän neniensä edessä — veronmaksajia, ruokapyramidin mukaan syöviä ja televisiota katsovia kuluttajia.

Aivan kuin estääkseen uuden Flower Power -liikkeen mahdollisuuden ennen kuin se ehtii edes alkaa, nykypäivän lasten stressiohjelmointi ei tapahdu ainoastaan vanhempiensa kotona tapahtuvan tarkkailun kautta, vaan se myös synkentää heidän kirkkaiden ja uteliaiden nuorten mieliensä säihkettä jo lapsuudessa.

Aivan kuin televisiomainokset ja tarve pysyä ajan tasalla uusimman teknologian kanssa eivät olisi tarpeeksi stressaavia nuorille, kouluissa on nyt jalostettu taito luoda jatkuvaa stressiä, pelkoa ja paniikkia kaikkiin oppilaisiin ottamalla käyttöön jäykkiä aikatauluja, kilpailupaineita, pelkoa tulevasta epäonnistumisesta, palkitsemiseen ja rankaisemiseen perustuvaa toimintaa ja loputonta tarvetta juosta tavoitteiden perässä.

Standardoidut kokeet, vanhempien neljännesvuosittaiset arvioinnit, varhaiset hakemukset hyödyttömiin ja taloudellisesti lamauttaviin toisen asteen jälkeisiin oppilaitoksiin ja monet muut asiat ovat liikkeellepanevana voimana koulutukseksi naamioituneen mielenhallintatyökalun takana.

Meidän pitäisi aina kyseenalaistaa se, mikä on pakollista eikä vapaaehtoista.

Meidät kaikki on pakotettu näihin muottiin muovaaviin kouluihin, joissa meitä pommitetaan indoktrinoivalla opetussuunnitelmalla. Meidät pakotetaan massoittain noudattamaan turhia sääntöjä ja opettelemaan ulkoa tarkistamattomia ”faktoja” ”historiastamme”.

Koulujärjestelmä ei ole mitään muuta kuin väline, jolla meidät tyhmennetään tekemällä meistä ”älykkäitä”.

Älykkyysosamäärämme on epäilemättä paljon korkeampi koulutuksen ansiosta, mutta kykymme ymmärtää korkeampia käsitteitä kuin se, mikä nähdään nimellisarvona, on eliminoitu. Kykymme muistaa ulkoa paranee koulunkäynnin myötä, mutta luomisvoimamme ja ainutlaatuiset ajattelutapamme tukahdutetaan. Tottelevaisuutemme paranee huomattavasti koulunkäynnin seurauksena, mutta itsenäisyytemme on lähes tapettu.

Vasemman aivopuoliskon toimintaa tehostetaan oikean aivopuoliskon kustannuksella; sopeutumisesta tehdään pakollista ja vapaa ajattelu luokitellaan yhdeksi ja samaksi sääntöjen rikkomisen kanssa.

Jos emme kyseenalaista koulutustamme, joudumme sen uhriksi.

Kuuntele Paramahamsa Sri Nithyanandajin puhetta koulutuksesta:

Katso myös:

http://www.alfiekohn.org/teaching/edweek/staiv.htm

http://www.lhup.edu/~dsimanek/decline1.htm

6. Arvioi uudelleen yleisen mielipiteen oikeellisuus.

7. Katso sisäänpäin ja etsi sitä mikä oikeasti olet.

8. Pidä yllä toistuvaa henkistä rutiinia.

9. Jätä kaikki tuomitseminen toisia kohtaan, jotka eivät ole valmiita tekemään samoja muutoksia elämäänsä kuin sinä.

10. Tee Valaistumisesta ykkösprioriteettisi!

 

 

Artikkelin julkaissut manithyasudevi.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.