Kortti tammikuulle 2023: Energialähetys

Kuukauden kortti – tammikuu 2023 – Hyvää uutta vuotta!

Kortti #10 | Arcturus (Rinnakkaisulottuvuus) | Energialähetys

Tämä on ihana kortti uudelle vuodelle! Tämä on vastaanottamisen kortti. Te yksilöinä ja kollektiivisena tietoisuutena olette käyneet läpi monia haasteita viime vuosina. Niin moni teistä on yrittänyt auttaa toisia tai pakottanut itsensä tekemään asioita valmiiksi niin, että olette unohtaneet itsenne listalta. Kuulostaako tämä tutulta? Jossain kohtaa kaivosta loppuu vesi, niinsanotusti, ja on ensiarvoisen tärkeää huolehtia omasta itsestä. Olitpa siinä pisteessä tai et, tämä on ihana tilaisuus olla proaktiivinen ja avata itsesi universumin tarjoamalle tuelle.

Usein, kun annetaan neuvoja pitää itsestään huolta tai avata itsensä vastaanottamaan, esiintyy vastustusta. Tuo vastustus tulee vanhoista uskomuksista ja haavoista, jotka sanovat sinulle asioita kuten “En ansaitse ottaa vastaan” tai “Minulla ei ole aikaa huolehtia itsestäni” tai “En halua olla itsekäs”. Siksipä tämän kuun kotiläksyihin kuuluu vastaanottamisen lisäksi objektiivisesti tarkastella (ja tärkeimpänä, TUNTEA) näitä vanhoja haavoja ja uskomuksia, jotka estävät teitä vastaanottamasta elämältä ja universumilta. Tämä on vakavaa hommaa — ette kykene menemään eteenpäin henkisen kasvun polulla jos kieltäydytte käsittelemästä tätä aihetta!

Universumin energia virtaa syklisesti. Joskus se pyytää teitä antamaan ja joskus se pyytää vastaanottamaan. Jos energia virtaisi vain yhteen suuntaan (antaminen), luotte energiajärjestelmään massiivisen epätasapainon. Keho kestää sellaista vain rajallisen ajan. Me tiedämme, että me emme tässä sano mitään mitä ette jo tietäisi — mutta joskus ihmiset kaipaavat muistutusta! Kolmannen ulottuvuuden syklissä tällaista epätasapainoa ja energioiden erillisyyttä (antaa enemmän kuin vastaanottaa) saatettaisiin pitää “normaalina” (niin omituiselta kuin se kuulostaakin), mutta teidän siirtyessä neljänteen tiheyteen, se ei voi jatkua.

Se, mikä on tärkeää ymmärtää, liittyy myös juuri tähän, eli mitä vastaanottamisella tarkoitetaan. Usein mieli/ego näkee vastaanottamisen pinnallisen tason tekona kuten “Herkuttelen erikoiskahvilla tai jäätelöllä.” Vaikka tuollaiset herkut ovat tarpeellisia välillä, tämä ei ole se mitä me tarkoitamme. Itselleen antaminen, niin paradoksaaliselta kuin se kuulostaakin, voi joskus olla tuskallista, koska se vaatii, että vapautatte itsenne siitä mikä on esteenä kyvyllenne vastaanottaa yleensäkään. Se saattaa vaatia, että menette tuskalliseen paikkaan työskennelläksenne esteen kanssa. Tämä voi tuntua epäintuitiiviselta universumilta vastaanottamisen mielessä, mutta oikeasti tämän kaltainen syvä sisäinen työstäminen luo tarpeellista tilaa avautua omalle itselle ja vastaanottaa syvemmillä ja syvemmillä tasoilla.

Vaikka me emme ole uuden vuoden lupausten faneja (koska ego puuttuu usein niihin), meillä on ehdotus kaikkein arvokkaimmaksi lupaukseksi. Antakaa itsellenne lahjaksi matka syvälle omaan itseen paikkoihin, joissa vastustatte kaikkea sitä rakkauden ja energian vastaanottamista, jota universumilla on teille tarjota. Kun teette tämän matkan, olkaa valmiita ja halukkaita ottamaan haltuun ja hyväksymään tarinat, joita olette poimineet matkalta, jotka estävät teitä rakastamasta itseänne. Menkää syvälle itseenne ja kirjoittakaa narratiivi uusiksi.

Teidän tehdessä tätä matkaa, rakkaat arcturuslaiset ystävänne auttavat teitä energialähetyksillään, jotka ovat aina sydänkeskisiä ja parantavia. Tämän sisäisen työn jälkeen istukaa hiljaa ja kutsukaa heitä. Antakaa heidän rakkautensa ja energiansa täyttää teidät, erityisesti ne tilat, jotka aiemmin olivat vanhojen kuluneiden uskomusten tukkimia. Arcturuslaiset ovat sydäntyöskentelyn mestareita, ja he palvelevat rakkaina partnereinanne tällä tarpeellisella itserakkauden ja anteeksiannon matkalla.

Germane — kanavoinut Lyssa Royal Holt
www.lyssaroyal.net | www.solischool.org

Lyssan Youtube-kanava https://www.youtube.com/channel/UCeuLbnOjJBUfqqm2KEqkpLA

 

Artikkelin julkaissut Lyssa Royal Holt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.