Lauantaimeditaatio 7.12.2019

TÄMÄN PUHTAAKSIKIRJOITUKSEN SISÄLLÖSTÄ: Tämä telepaattinen kanavointi on kerätty viikottaisista meditaatioista, jotka on pidetty Rock Creek Research & Development Laboratoriesissa sekä L/L Researchilla. Se tarjotaan siinä toivossa, että se on sinulle avuksi. Kuten Liiton olennot aina sanovat, käytäthän omaa harkintaasi tämän materiaalin arvioimiseen. Jos jokin on totta sinulle, hyvä. Jos jokin ei ole totta, jätä se taaksesi, sillä ei Liitto emmekä me halua olla kenellekään haitaksi.

Lauantaimeditaatio

joulukuu 7, 2019

(Jim kanavoi)

Olen Q’uo ja olen tämän instrumentin luona tänä hetkenä. Me tervehdimme jokaista teistä rakkaudessa ja valossa. Olemme otettuja, jälleen kerran, kun meitä kutsutaan ryhmänne luo, sillä teillä on niitä kysymyksiä mielessänne, sydämessänne ja hengessänne jotka ovat tärkeitä teille, ja me tahtoisimme puhua noista kysymyksistä niinkuin ne meille esitetään. Kuitenkin, kuten tiedätte, me emme ole äärimmäisiä auktoriteetteja. Me olemme veljiänne ja siskojanne. Me olemme nauttineet tästä etsinnän matkasta ehkäpä hieman pidempään kuin te, vaikka me olemme yhtä teidän kanssanne tässä etsinnässä, ja siksi me pyytäisimme että tekisitte meille palveluksen: Ottakaa ne sanat ja konseptit jotka me tarjoamme teille tänä ilapäivänä, ja käyttäkää niitä kuten parhaaksenne katsotte, jättäen sivuun kaiken sen millä ei ole teille mitään merkitystä tänä aikana. Jos teette meille tämän palveluksen, me tunnemme itsemme vapaiksi vastaamaan kysymyksiinne.

Onko kysymystä tähän hetkeen jolla aloittaa?

Gary: Tämä tulee Coreylta. Corey kirjoittaa, “Tällä hetkellä pohdin näkymättömän metafyysisen merkityksessä tuottamani palveluksen arvoa ja laatua, kun se on annettu stressaantuneena tai huonossa mielialassa. Työskentelen sosiaalipalveluissa mielisairaiden parissa. Työkaverini ja minä pidämme aikomuksenamme palvella ja parantaa niiden elämää, joiden parissa työskentelemme. Joinain päivinä me saatamme olla huonolla tuulella mistä tahansa syystä, ja toisina päivinä asiat luistavat. Pyrin rukoilemaan, meditoimaan ja kuuntelemaan, niin että voin olla paras mahdollinen itseni sille mitä päivä sitten tarjoaakin. Joskus kun mikään ei meinaa onnistua, näen viitteitä siitä etten ole yhteydessä muihin tai tee työtäni läheskään niin harmonisesti kuin aiemmissa tilanteissa jolloin kaikki sujui. Tässä lihan ja veren illuusiossa alemmat värähtelyni noina hetkinä, niinsanotusti, ovat huomattavasti haitanneet minun ja muiden päivääni. Joten se mitä mietin on näyttääkö se tuolta myös näyttämön takahuoneesta katsottuna. Olen pohtinut mitä Q’uo saattaisi sanoa koskien sitä miten asenteemme ja mielenlaatumme voivat vaikuttaa palvelukseemme, jota pyrimme tuottamaan päivittäisessä kokemuksessamme ja jota yritämme siihen tuoda.”

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, sisareni. Tämä on kysymys jonka kanssa jokainen tietoinen totuuden etsijä voi tuntea harmoniaa, sillä jokainen etsijä käy läpi päivittäin kokemuksia eri asenteilla, aikeilla, haluilla ja tavoitteilla. Nämä ovat motivaattoreita, sanoisimmeko, moottoreita jotka saattavat katalyyttisen prosessin käyntiin. Kun jokainen etsijä liikkuu päivittäisen kokemuksen läpi, huomaten positiivisen harmonian ja oman olemuksensa halujen suhteellisen puutteen tai läsnäolon, silloin voi syntyä huoli siitä, joka on tämän kysymyksen ydin: Määrittääkö asenne palveluksen arvon?

Sisareni, me sanoisimme että asenne tarjoaa eräänlaisen perustan jolla jokainen voi kulkea niin, että askeleet voivat olla enemmän tai vähemmän kevyitä kun asenne on positiivinen, tuntien hetken ilon ja harmonian, ja jakaa tuo ilo ja harmonia niiden kanssa, joita pyrkii palvelemaan. Tällä tavoin asenne on se mikä helpottaa energian vaihdantaa sinun ja työtovereidesi välillä, sekä niiden välillä joita te kaikki pyritte palvelemaan.

Kuitenkin sellaisella asenteella, joka on jonkin verran kulunut, tai epäharmoniassa, voi olla riski että palvelu on myös ehtynyt. Me ehdottaisimme, että se on vain ajatus joka on mielessänne, metafyysisessä merkityksessä, sillä metafyysisessä merkityksessä näkökulma on paljon laajempi, ja kun katsotte taaksepäin, tai läpi, sitä kokemusta mikä teillä on siitä laajemmasta näkökulmasta, saatatte nähdä, että on vaikeaa määrittää mikä onkaan oikeastaan ollut palvelukseksi, tai mikä ei ole palvellut, tai miten palvelukseen on vaikuttanut sen tapainen asenne joka on sinulla ja ympärillä olevillasi. Tästä laajemmasta näkökulmasta voitaisiin nähdä, että on ollut erilaisia tekijöitä, kuten se laatu josta olemme puhuneet asenteeseen liittyen, sekä potilaan itsensä olosuhteet joka ottaa vastaan sen mitä sinä tai työtoverit hänelle antavat; voi myös olla niin että ulkopuolella on syntymässä myrsky ja tuuli pieksää ikkunoita, tai että aurinko paistaa niin kirkkaasti ja linnut laulavat niin iloisesti. Potilas on voinut saada informaatiota sukulaisiltaan tai ystäviltään joka on järkyttänyt häntä, niin että olkoon asenteesi mikä tahansa, potilas näkisi vain sen minkä hän näkee, oman koetun informaationsa linssin läpi ja sen miten se on vaikuttanut potilaaseen, ja niin edelleen.

Joten me sanoisimme sinulle, että ei ole suoraa tapaa havaita sitä miten omat tunteesi ja älysi voisivat vaikuttaa palvelukseen jota haluat tarjota. Ainoa tapa vaikuttaa tähän palvelukseen, jota haluat tarjota, johon voidaan luotettavasti nojautua, on aikeesi. Aikomuksessasi lepää kaikki polaarisuuden metafyysinen voima. Aikomuksesi on ainoa mitä voit kontrolloida. Se on kaikki mitä sinulla on tarjottavanasi vakaasti, niin että voit nähdä kaiken vaivannäkösi voimaantuvan sisimmässään omasta aikomuksestasi. Kaikki maallisen luonteiset pyrkimykset, kaikilla totuuden etsijöillä, voidaan sitten nähdä tässä laajemmassa näkökulmassa joka näkee, että ei ole mitään maallista tai kuolevaista tarjottavaa muuta kuin aikomus, jolla on kyky tulla luotetuksi vakaaseen ja turvalliseen tapaan.

Näin me ehdottaisimme sinulle, sisareni, että mitä tahansa uskomuksia tai asenteita voikaan päivän mittaan esiintyä, olisi hyvä aloittaa päivä meditaatiolla koskien päiväsi aikeita. Tällä tavoin voit tarjota sen mikä on sinulla kaikkein parasta tarjottavaa kaikille niille, jotka päivän aikana etsinnän ja palveluksen matkallasi kohtaat jokaikinen olemassaolosi päivä.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Gary: Ei koskien tuota kysymykstä, kiitos Q’uo.

Q’uo: Olen Q’uo ja me kiitämme sinua. Onko vielä toista kysymystä tällä kertaa?

Austin: Minulla on hieman tähän liittyvä kysymys, joka voi olla kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa Ra puhui positiivisesta polusta, että se on kapea ja suora, ja he puhuivat tuosta sadonkorjuukelpoisuuden yhteydessä. Voisitko puhua siitä mitä tarkalleen tarkoittaa se kun polku on suora ja kapea?

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Totuudenetsijän polku tässä kolmannen tiheyden illuusiossa on niin suora kuin aikeet siitä tekevät. Totuudenetsijän aikeet kulkea tätä etsinnän polkua ja palvella toisia ovat niitä arvoja, kuten olemme aiemmin maininneet, jotka ovat pääasiallinen perusta kaikelle halutun energiankulutukselle ja toisten palveluun pyrkimiselle. Näin suora polku on polku, joka on puhdas eikä sitä vääristä muut aikeet. Sen aikomukset ja halut ovat puhtaat niin, että energiankulutus on tehokasta ja joka pääsee maaliin, sanoisimmeko, tai tavoitteeseensa totuudenetsijän, joka tahtoo palvella, prosessissa polarisoitua henkisesti positiivisella polulla.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Austin: Kyllä, ja tämä tavallaan liittyy siihen mitä sanoi energiankulutuksesta liittyen suoraan ja kapeaan polkuun. Antaakseni esimerkin mahdollisesti kahdesta ihmisestä, jotka elävät kahta erityylistä elämää.

Yhdellä on yleisesti rakkautta sydämessään, hän kehittyy henkisesti elämässään, mutta myös osallistuu maalliseen peliin jossa hän teke asioita jotka vaikuttavat siltä että hän on henkisesti unessa: hän nauttii telkkarin katselemisesta, ulkona käymisestä ja viikonloppuisin juomisesta ystävien seurassa, jne. Mutta kaiken tämän hän tekee rakkaus sydämessään ja palvelee silloin kun pystyy.

Ja toinen on jatkuvasti muokkaamassa elämäänsä ja pyrkii jättämään sivuun kaikki ne asiat, jotka eivät häntä suoraan palvele. Molemmilla näistä henkilöistä on rakkaus sydämessään, mutta yksi kuluttaa energiaansa suoraan palvelukseen, ja toinen taas elää elämäänsä rakkaus sydämessään. Ovatko molemmat näistä henkilöistä suoralla ja kapealla polulla, vai onko vain se joka omistaa polkunsa jatkuvaan palvelukseen?

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Tämä on mielenkiintoinen kysymys, sillä se kertoo tai paljastaa sen tyyppisen etsinnän joka liikkuu korkeammalle ja korkeammalle ihmisolennon energiakeskuksia pitkin. Olento, joka toimii parhaansa mukaan antaen rakkauttaan joka tilanteessa, vaikka ei tietoisesti pyri ehostamaan rakkauden antamistaan, tämän Yhden Äärettömän Luojan rakkaus/valon tai praanan korkeammille ja korkeammille ilmaisuille, työskentelee punaisen, oranssin ja keltaisen energiakeskuksen kautta ja edistyy avaamaan vihreän säteen sydänkeskusta. Tämä on se mitä jokainen olento planeetallanne pyrkii tekemään tänä aikana, sillä tämä on se tavoite — liikkua korkeammalle ja korkeammalle alemmista energiakeskuksista niin, että sydän avautuisi ehdottomassa rakkaudessa jokaista olentoa kohtaan. Tämä mahdollistaa olennon käyttää mitä tahansa hänelle tapahtuvaa kokemusta, olipa se erityisen henkinen, vapaa-ajan, maallinen, proseduraalinen tai mikä tahansa, avaamaan sydäntään niin, että hän värittää jokaisen kokemuksen sävyn tai värin tällä ehdottomalla rakkaudella joka hänelle annetaan sellaisena kuin se on, sanoisimmeko, yksinkertaisena ehdottoman rakkauden säteilynä yhdestä kaikkea kohtaan. Tämä on erittäin avulias tapa olla, sillä se on se mikä tuottaa sen sadonkorjuukelpoisuuden jota jokainen olento tavoittelee Planeetta Maassa tänä aikana.

Ja sitten, otamme toisen olennon, joka, kuten mainitsit, pyrkii ehostamaan tätä henkistä etsintää tavalla joka on tehokkaampi, joka on keskittyneempi, joka on tietoisemman luontoinen niin, että korkeammat energiakeskuset ovat näin aktivoituneet niin että vihreä energiakeskus, täten, on avoin niin paljon että älykäs energia, eli praana, Yhdestä Luojasta, liikkuu läpi vihreän, siniseen, niin että on selkeä kommunikaatio muille olennoille ykseydestä, ja kyky vastaanottaa samantyyppistä selkeää kommunikaatiota näiltä olennoilta, joten tapahtuu vaihdantaa, sanoisimmeko, Luojalta omassa olemuksessa, luojalle omaa itseä ympäröivien olemuksessa.

Tämä on adeptin työtä kun se alkaa liikuttaa energioita sinisestä indigoon säteeseen, jossa älykäs energia Yhdestä Äärettömästä Luojasta löytää resonanssin sen laatuisella olemuksella, joka paljastetaan indigo-säteen energiakeskuksessa. Tämä on korkeamman itsen keskus, sen itsen joka näkee koko elämänkaaren, se itse joka voi luoda muutoksia omassa tietoisuudessaan tahdosta. Tämä on adeptin polku, ja se on polku jota seuraavat vain harvat jotka ovat kyenneet pääsemään vihreän säteen energiakeskuksen tuolle puolen, sillä tässä illuusiossa etäisyyden matkaamista pidetään varsin riittävänä sadonkorjuukelpoisuudelle neljännen tiheyden rakkauteen ja ymmärrykseen.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Austin: Vain yksi lisäkysymys. Kun vaeltajat inkarnoituvat Maahan, onko silloin joitain, jotka inkarnoituvat suunnitelman kera tai toiveenaan elää sitä aiempaa elämää, jossa se on vain yleisesti rakastavan luonteista tavallisilla maallisilla tavoilla, vai toivovatko useimmat vaeltajat yleisesti, että siinä inkarnaatiossa he valitsevat adeptin polun ja jatkuvasti parantavat palvelustaan koko elämän?

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Vaeltajat ovat sellaista lajia olentoja jotka sisältävät tietyn halun joka on niin vahva liikkumaan kolmannen tiheyden väärinymmärtämisen, hämmennyksen, epäharmonian, minkä tahansa itsetietoisuuden puutteen illuusioon, joka ei ole mitään muuta kuin että synnytään ja eletään tietty määrä vuosia ja kuollaan. Tämä vaatii tietyn asteista rohkeutta, sanoisimmeko, sillä on suuri mahdollisuus sille että vaeltaja ei kykene muistamaan haluttua ohjelmointiaan inkarnaatiolle.

Jokaselle vaeltajalle on yhteistä muiden kanssa ensimmäinen ja kaikkein peruslaatuisin halu, joka on — koko sen olemukseltaan, ilmaista rakkautta muille — kyetä ehostamaan Maatason värähtelykuvioita ja intensiteettiä, kolmannen tiheyden illuusiota, joka on niin kaottisessa rasituksessa että rakkauden tunteella on potentiaalia vähentää stressiä ja lisätä mahdollisuuksia nähdä selkeämmin havaintoja kaaoksen, hämmennyksen, epäharmonian ja niin edelleen läpi.

Kaikilla vaeltajilla on, toisena tavoitteenaan, halu tarjota tietyn tyyppisiä palveluja heidän uniikkien kykyjensä mukaan. Joistain tulee henkisten periaatteiden opettajia, joistain tulee mentaalisten, emotionaalisten, henkisten tai fyysisten vaikeuksien parantajia, joistain tulee niitä jotka voidaan nähdä luovina taiteilijoina jotka ilmaisevat sanan, maalauksen, musiikin avulla Yhden Äärettömän Luojan rakkautta ja valoa, kaiken luomakunnan ykseyttä ja niin edelleen. Toiset yksinkertaisesti jatkavat päivittäisissä aktiviteeteissaan, siinä mikä voitaisiin nähdä kolmannen tiheyden normaaliksi kokemukseksi, ja ovat äitejä, isiä, opettajia, pappeja, piispoja ja niin edelleen, ja näin pyrkivät palvelemaan, tarjoamaan sitä rakkauden värähtelyä mikä värjää jokaisen palveluksen tavalla jolla palveluksen vastaanottavat olennot sen näkevät, jos eivät tietoisella tasolla, niin silloin alitajuisella tasolla, niin että vaikutus on, sanoisimmeko, rakkauden värähtely oman olemuksen perustasta, ylöspäin ja ulospäin oman uniikin olemuksen tietoiseen ilmaisuun.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Austin: Ei, paljon kiitoksia.

Q’uo: Olen Q’uo ja jälleen me kiitämme sinua, veljeni. Onko toista kysymystä tällä kertaa?

Brandon: Minulla olisi yksi. Luomalla blogini ja kertomalla tarinani haluan puhua Yhden Lain periaatteista. Pitääkö minun huolestua niiden ihmisten vapaan tahdon rikkomisesta jotka lukevat blogiani ja kun kerron tarinani ja miten nuo periaatteet ovat auttaneet minua pääsemään yli traumasta?

Q’uo: Olen Q’uo ja olent tietoinen kysymyksestäni, veljeni. Jälleen kerran kaikki totuuden etsijät, jotka haluavat tarjota itsensä toisten palvelukseen, ovat varsin vapaita valitsemaan etsinnän ja palvelun polkunsa, sillä te olette samaa kuin kaikki ne joita te pyritte palvelemaan, tekemällä mitä tahansa se onkin mitä valitsette tehdä — olipa se sitten blogi, tapa jolla elätte elämäänne, kokemukset joita jaatte niiden kanssa jotka ovat lähimpiänne, ja niin edelleen.

Jokaisella totuuden etsijällä on kyky ja vapaus olla ja jakaa mitä tahansa hänen sydämensä toivoo näyttävänsä muille ja jakaa muille tarjotessaan rakkauttaan ja palvelustaan, ei ainoastaan muille vaan myös Yhdelle Äärettömälle Luojalle, joka on olemassa kaikissa ihmisissä, mukaanlukien sinussa, joille kirjoitat blogia.

Nämä toiset itset tulevat näkemään sinut aina samana kuin jokainen toinen itse, joita pyrit palvelemaan, sillä jokainen tietää, että kaikilla itseillä on suuri halu palvella jos he ovat positiivisella polulla; ja kuitenkan tämä halu ei riitä poistamaan kaikkia vääristymiä, sanoisimmeko, sillä jokaisella olennolla on nuo epätäydellisyyden tai vääristyneisyyden ominaisuudet, jotka ovat esi-inkarnatiivisia valintoja jotka mahdollistavat tiettyjen oppituntuntien oppimisen.

Näin jokaisella olennolla on, sanoisimmeko, savijalat. Jokainen olento on ihminen, jokaisella olennolla on erehtymisen mahdollisuus kaikissa sen olemuksen osissa. Joten tämä on kaikkien tiedossa, ja usein jotkut ylikorostavat tätä vähentääkseen oman itsen tai toisten palvelun tehokkuutta. Kuitenkin jokainen olento myös tietää, että syvällä itsen sisällä on yksi Luoja joka halajaa ilmaista itseään teidän ja jokaisen asian avulla jonka teette päivittäisissä toiminnoissanne.

Jos kykenette avaamaan itsenne sille tarpeeksi puhtaalla halukkuudessa, niin että se voi liikkua lävitsenne ja elää elämäänne teissä joissain tapauksissa, usein sillä tavalla jolla te puhutte niin, että muututte Yhden Luojan inspiroimiksi, antaaksenne tämän tai tuon informaation jyvän sellaisella tavalla, joka voi olla enemmän avuksi kuin jos ette olisi avanneet itseänne sille joka kaikissa on sisällä.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Brandon: Ei, tuo oli hyvä, kiitos.

Q’uo: Olen Q’uo ja me kiitämme sinua, veljeni. Onko vielä toista kysymystä tällä kertaa?

Gary: Q’uo, suurimman osan Ra-kontaktia Ra käyttää termiä “kontrolli” itseään palvelevan polariteetin yhteydessä. Kuitenkin on tapauksia, joissa kontrollia käytetään positiivisessa tai ei-negatiivisessa kontekstissa. Miten positiivisella polulla kulkijat käyttävät kontrollia omassa elämässään tai omassa katalyytissaan, tai omassa piirissään?

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Jälleen kerran me palaamme aikomuksen käsitteeseen. Minkään tyyppisen kontrollin käyttö määritetään joko positiiviseksi kontrolliksi tai negatiiviseksi kontrolliksi kontrollin käytön taustalla olevien aikomusten mukaan. Jos aikomuksena ja toiveena on kontrolloida tietyn tyyppisiä sanoja tai emootioita tai toimia itsessä niin, että ei mentäisi toisen itsen vapaan tahdon valinnan väliin, tällainen aikomus on positiivisesti suuntautunut. Jos halutaan kontrolloida aikomuksia tai aikomusten ilmaisuja, jotta saataisiin hyötyä toisesta itsestä tai toiselta itseltä jotain omalle itselle — eli toisen itsen valta kontrolloimalla ja ylivallalla toisen itsen yli — se on negatiivinen aikomus. Täten aikomus, jälleen kerran, määrittää sen mikä määrittää kokemuksen luonteen.

Onko vielä toista kysymystä, veljeni?

Gary: Ei tuossa asiassa. On kysymys lukijalta nimeltään Julio, joka kirjoittaa: “Luulin tulleeni varsin hyväksi katalyytin käytössä, mutta viimeaikaiset tekojeni seuraamukset puhuvat toista kieltä. Onko teillä hyviä neuvoja miten käyttää parhaalla tavalla ja tulkita katalyyttia, joka minulla on käsilläni tällä hetkellä, tai mahdollisesti katalyyttia yleensä, jotta kaikki voivat hyötyä tästä.”

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Me ehdottaisimme, että jos haluatte määrittää sen miten katalyytti tai käyttäytymisesi toista olentoa kohtaan vaikuttaa tuohon olentoon, silloin olennon kanssa voidaan käydä keskustelu joka kysyy sitä miten olento havaitsee sen interaktion, jonka se on kokenut kanssasi sinisen säteen kommunikaatiolla. Vaikeus ja hämmennys voi laantua niin, että voitte nähdä selkeämmin miten tekonne, ajatuksenne ja sananne vaikuttavat toiseen olentoon. Jos olette huolissanne teoistanne yleisesti, ja siitä miten se tarjoaa katalyyttia muille joiden kanssa tällaista keskustelua ei voi käydä, me suosittelisimme että vetäytyisitte meditatiiviseen tilaanne, katsoistte olemustanne ja näkisitte sen miten teistä voisi tulla toinen itse, tai miten toiset itset voisivat kokea itsenne luonteen jakamisen jota sinä kuvaat katalyyttisenä.

Tällä tavoin teidän alkaessa osallistua toisen olennon todellisuuden luonteeseen, voitte kyetä määrittämään sen miten toimenne vaikuttavat muihin, ja näin muuttaa käyttäytymistänne, jos niin haluatte. Tai voitte, todellakin, mennä vieläkin pidemmälle, ja käyttää teidän saamaanne havaintoa muuttumalla toiseksi itseksi ja ryhtyä tasapainottavaan prosessiin niin, että otatte sen käytöksen jonka olette toiselle tarjonnut, ja tasapainotatte sen lisäämällä sen voimaa, sen ilmaisua niin, että se saa kasvaa niin paljon että se on toisen ilmaisun kanssa yhtä suuri, ja sitten hyväksyä itsenne tasapainotettuna olentona tässä mielessä.

Onko vielä viimeistä kysymystä tällä kertaa?

Austin: Minulla on yksi aikomuksiin liittyen. Joskus polullani olen havainnut tiedostamattomia aikomuksia, jotka olivat tavallaan piilossa väärien aikeiden taustalla — ajattelin että aioin jotain positiivista, ja sitten tajusin että minulla oli syvempi, löytämätön motivaatio tuon aikomuksen taustalla. Joten mietin jos puhuu aikomuksesta, tarkoitatko sitä että se on se syvällä oleva todellinen aikomus eikä vain pinta-aikomus, ja miten me voimme auttaa ymmärtämään näitä piilossa olevia aikeita mikäli meillä on niitä.

Q’uo: Olen Q’uo ja olen tietoinen kysymyksestäsi, veljeni. Kyllä, todellakin, ne aikomukset joita ensin ilmaistaan ovat tietoisen mielen ilmaisemia, jotka ovat seurausta totuuden etsijän pinta-aikomuksista. Nämä aikomukset ovat valideja ja riittävän merkittäviä palvelemaan arvonannossa metafyysisessä mielessä mille tahansa teolle tai sanalle, joka saattaa olla peräisin totuuden etsijästä.

Kuitenkin, kuten olet ilmaissut, kaikkeen kokemukseen liittyy kerroksia. Useimmat näistä kokemuksen kerrostumista ovat niitä, mitkä sijaitsevat olennon tuleevaisuudessa kun se edistyy ohi vihreän säteen energiakeskuksen ja muuttuu adeptiksi, tai, todellakin, kun olento liikkuu kolmannen tiheyden illuusion yli neljänteen tiheyteen ja siitä seuraaviin joissa aikomusten tasapainotusprosessi on vieläkin hienovaraisempaa, sillä jokainen aikomus, ja jokaisen tyyppinen katalyytti, ja jokaisen tyyppinen kokemus joka totuuden etsijästä on peräisin, on saanut alkunsa sisältä, ja sillä on näitä kerroksia jotka sallivat etsijän nähdä hienovaraisemmin ja hienovaraisemmin enemmän ja enemmän sen omaa olemusta kunnes tämä olemus laajenee ulospäin tavalla, joka sisältää koko luomakunnan, sekä Yhden Äärettömän Luojan joka asuu sisällä.

Yksi Luoja, se osa itseäsi joka etsii aikomuksen syvintä tasoa, voi löytää näitä olemuksen kerroksia, ja kyetä kanavoimaan, sanoisimmeko, tätä informaatiota käyttökelposella tavalla päivittäisiin toimiin inspiroivasti. Aikomusten kerrostumat, silloin, paljastavat enemmän todellisesta itsestäsi sinulle, kun mennään läpi epäilyksen pimeyden, väärintulkinnan pimeyden ja niin edelleen, ja ne alkavat nähdä päivänvalon, päivän kirkkaimman valon, keskipäivän auringon joka paistaa itselle, niin että kaikki paljastuu kirkkaasti Yhtenä Äärettömänä Luojana, joka tuntee itsensä jokaisen olemuksen jokaisessa teossa koko ajan, iankaikkisesti.

Nyt me jätämme instrumentin ja tämän ryhmän. Jälleen kerran me kiitämme jokaista teistä kun kutsuitte meidät läsnä etsijöiden piiriinne tänä päivänä. Kuten aina, te tarjoatte meille mitä suurimman inspiraation koska te liikutte läpi tämän painavan, raskaan, kemiallisen illuusion, tämä väärän informaation ja epäilyksen sekasotkun, tämän oman olemuksen jakavan luonteen joka ei tunne Yhtä Luojaa, joka ei tunne etto jokaisessa sielussa on rakkautta, jokaisessa hetkessä on rakkautta. Te kuljette tätä polkua urheasti ja me tervehdimme teitä — olette sankareitamme. Te tunnette meidät nimellä Q’uo. Adonai vasu borragus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.