Miten negatiiviset uskomukset neutraloidaan

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Aihe käsittelee negatiivisten uskomusten neutralointia. Tämä on jatkoa sarjan ensimmäiselle osalle.

Käydäänkö nyt läpi lista neutralisoijista? Niistä ensimmäinen oli se jonka jo kerroin yllä listan ulkopuolella, koska se on pääperiaate neutralisoijien taustalla. Eli ymmärtää illuusio ja valheet negatiivisten uskomusten taustalla, koska niinkuin sanoimme alussa, idea on että negatiivisten uskomusten on työskenneltävä erittäin kovasti vakuuttaakseen teille että ette ole arvollisia koska TIEDÄTTE ETTÄ OLETTE ARVOLLISIA. Ja täten tämä kaikki on pelkkä sumuverho. Ja näyttämällä idea siirtymästä yksinkertaisesta tunnustuksesta monimutkaiseen ja ”pelottavaan” arkketyyppiseen esitykseen mytologiassanne, näette kuinka negatiiviset uskomukset joutuvat työskentelemään paljon luodakseen illuusioita, kun se mitä ne oikeasti tekevät on seisovat verhojen takana ja vetävät vivuista ja sanoavt ”voi, ne uskovat tämän, tämä on paras temppuni tähän mennessä, minä olen Mahtava Oz”. Te ymmärrätte.

Ja nyt, kurkatkaamme verhon taakse.

Muistaa että negatiiviset tunteet syntyvät negatiivisista uskomuksista

Kun ymmärrätte että tämä on jatkumoa siitä, että teillä täytyy ensin olla uskomus jotta teillä voisi olla minkäänlaista tunnetta, koska teillä täytyy olla määritelmä jotta voisitte tietää mitä te tunnette. Sitten heti kun teillä on negatiivinen tunne tai tunteita jotka ovat epämukavia, omistakaa ne, älkää yrittäkö päästä niistä eroon. Älkää yrittäkö sivuuttaa niitä. Omistakaa ne, teidän tulee tunnustaa tunteenne ja että ne ovat siinä koska ette voi muuttaa mitään mitä ette omista. Mutta tajutkaa, että heti kun teillä on tunne, voitte KÄYTTÄÄ SITÄ TUNNETTA. Muistakaa että tunteen TÄYTYY lähteä ensin määritelmästä. Heti kun tunnette tunteen, se voi olla ensimmäinen A-HAA -tunteenne: ”jos tunnen tämän, täytyy olla määritelmä joka sen saa aikaan, selvitetäämpä mikä se on. Mitä minun tulisi uskoa todeksi jotta tuntisin tällä tavalla?” Ja se voi auttaa avaamaan pelkolukon ja pääsemään uteliaisuuteen ja löytämään sen mikä negatiivinen uskomus oikeasti on. Ja heti kun sen tunnistatte, se katoaa automaattisesti epäloogisena ja potaskana, ja tajuatte että olette uskonut niihin jossain kohtaa matkan varrella. Vanhempienne, yhteiskunnan, ystävienne, koulunne kautta. Ja tajuatte että se on painolastia teille ja että voitte jättää ne taaksenne. Mennä eteenpäin.

Muistaa että negatiiviset uskomukset ovat ainoastaan uskomuksia eivätkä ne oikeasti ole totta

Kaikki on vain uskomuksia mitä fyysisen maailmanne kokemukseen tulee. Ainoat asiat jotka ovat absoluuttisia ovat viisi lakia joista olemme puhuneet. Kaikki muu on ainoastaan yhdistelmä näistä laeista, ja kokemus polariteettiprojektioiden ideasta, uskomusjärjestelmistä fyysiseksi olennoksi. Koska se on se mistä teidät on tehty. Fyysinen mielenne on tehty näistä uskomusjärjestelmistä. Se on kaikki se mitä on. Ne ovat vain filttereitä jotka sallivat teidän kokea idean itsestänne projektiona fyysiseen todellisuuteen. Mutta fyysinen todellisuus on vain uni. Todellisuudessa olette edelleen sielun hengessä. Uneksitte vain että ette ole! Niin se on. Ette koskaan poistu hengestä. Se on luonnollinen tila! Se on se mitä olette. Joten verhoatte nyt henkenne päälle tietoisen unen jonka koette tässä fyysisessä todellisuudessa. Ja se on kaikki mikä on. Mutta olette silti hengessä. Juuri nyt. Joten HERÄTÄÄN! Ja muistetaan tämä.

Muistaa että uskomukset on aina mahdollista muuttaa

Uskomus on olennaisesti muutettavissa kun uskoo niin. Joten tämä on Luurankoavain joka avaa teidät miltä tahansa uskomukselta. Aivan sama kuinka kovasti negatiivinen uskomus työskentelee vakuuttaakseen teidät siitä että teidän tulisi uskoa siihen, jos vain sallitte itsellenne tilaisuuden aina ottaa pieni paussi ja muistaa että se ON vain uskomus, silloin teillä on aina avain muuttaa se jos todella niin haluatte. Se on Luurankoavain joka avaa minkä tahansa uskomuksen, kyse on siitä että muistatte että se ei ole mitään muuta kuin uskomus.

Muistaa että kaikki tilanteet ovat olennaisesti neutraaleja

Jälleen kerran, huomaattehan miten suurin osa näistä neutraloijista liittyvät pelkkään näiden ideoiden MUISTAMISEEN. Siinä kaikki. Ja jälleen, muistattehan että negatiiviset uskomukset tekevät kaikkensa jotta UNOHTAISITTE. Jotta ette tajuaisi että sellaisia käsitteitä on. Muistakaa, me sanoimme niiden maalaavan nämä asiat kuin ne olisivat jotain jotka pitää jättää huomiotta. Joten itse asiassa idea pelkästä näiden ideoiden muistamisesta monessa tapauksessa riittää neutralisoimaan ne vain sen takia että murtauduitte negatiivisen uskomuksen unohduksen läpi jonka se pyrki asettamaan tietoisuudellenne. Pelkästään muistamine voi pyyhkiä pois monia näistä uskomuksista. Pelkästään muistamalla nämä asiat. Ja se saa teidät takaisin neutraaliuden tilaan. Joka, kuten jo olemme sanoneet, on itse asiassa hieman positiivisuuden puolella. Koska neutraalius on tila jossa olette vapaita valitsemaan, ja se on itsessään positiivista. Joten, tavallaan voisi sanoa että Luomakunta on itseasiassa hieman enemmän positiivinen kuin negatiivinen, koska on olemassa neutraaliuden keskitila joka sallii teidän vaivattomammin valita positiivisuus. Ja jos vain ajelehditte neutraaliudessa, jos teette vain sen, Luomisen virta lopulta kääntää teidät positiiviseen suuntaan jos ette tee muuta kuin mene virran mukana. Se on voimakasta, eikö niin? Hyvä.

Muistaa että olemassaolonne ja arvonne ovat perustavanlaatuisempia kuin mikään uskomus

Uskomukset ovat pelkkä fyysisen mielen idean luomus. Olemassaolonne on paljon perustavanlaatuisempaa. Se, tietyllä tavoin, tulisi olla itsestäänselvää. Ja jos olette olemassa, se tarkoittaa että TEIDÄN TÄYTYY OLLA ARVOLLISIA. Koska Luomakunta ei tee virheitä. Ja jos olette olemassa, se tarkoittaa että olemassaolo TARVITSEE TEIDÄN OLEMASSAOLOANNE tai olemassaolo ei olisi täydellinen. Joten olette NIIN ARVOLLISIA. Koska, jälleen kerran, asiat, joita olemassaolo ei tarvitse, eivät ole olemassa. Joten arvollisuutenne ja olemassaolonne ovat paljon perustavanlaatuisempia kuin mikään uskomus, ja jos vain menette takaisin SIIHEN ydinmuisteluun, silloin uskomus tuntuu toisen asteen illuusiolta ja ei-todelliselta perustavanlaatuiselta totuudelta tai todellisuudelta.

Muistaa että negatiiviset uskomukset tekevät positiivisista uskomuksista helpompia nähdä niitä vastoin

Voitte käyttää negatiivisuuden ideaa positiivisella tavalla. Se on periaatteessa se mitä tämä tarkoittaa. Vaikka ette mitätöikään negatiivista uskomusta, mutta kääntämällä sen itseään kohti ja sanomalla ”kiitos negatiivinen uskomus siitä että olet NIIN pimeä, koska olemalla niin pimeä itseasiassa helpotat sitä että valo näkyy kauempaa. Jota, jos asiat olisivat kirkkaampia, en välttämättä olisi huomannut.” Avaruuden suuressa tyhjyydessä pieni valonkipinä on paljon helpompi nähdä kaiken pimeyden keskellä. Joten voitte käyttää negatiivisuutta hyödyksenne ja kääntää tempun toisinpäin sanoen ”kiitos kun näytit kontrastin”. Koska monta kertaa on monille teistä helpompi ymmärtää se mitä suositte kun teille näytetään selkeä esimerkki siitä mitä ette suosi. Tällöin tiedätte mihin suuntaan mennä helposti.

Muistaa että negatiiviset uskomukset ovat omaa luomustanne ja että olette aina hallinnassa, aina voimaantuneita, ja vaikka käytättekin sitä voimaa saamaan näyttämään siltä että ette olisi hallinnassa

Tässä, jälleen kerran, on ymmärrettävä olemassaolon luonne ja olemassaolonne myös, että ei voi olla sellaista asiaa kuin poikki oleva yhteys Jumalaan. Mutta Jumala tukee teitä niin ehdottomasti valinnoissanne että voitte valita esittävänne että yhteys on poikki. Mutta paradoksi on, että ainoa tapa oikeasti saada kokemus poikki menneestä yhteydestä on käyttää yhteyttänne luomaan se! Joten jos muistatte että olette aina voimaantuneita, aina voimaantuneita, silloin tajuatte ja muistatte että ainoa mahdollinen tapa kokea voimattomuutta on jos käytätte voimaanne luomaan kokemuksen voimattomuudesta. Ja heti kun muistatte että ei ole mahdollista olla voimaton, jälleen, neutraloitte negatiivisen uskomuksen vaatimuksen siitä että olette voimaton.

Muistaa että positiiviset uskomukset eivät koskaan käytä negatiivista vahvistusta, mutta että negatiiviset uskomukset käyttävät aina positiivista vahvistusta koska ne ovat suunniteltu petollisiksi

Aivan. Joten aina muistakaa kiinnittää huomiota siihen, kun ne johtavat teidät helppoon elämään ja maalaavat ruusunvärisen kuvan jostain, jonka TIEDÄTTE olevan oikeasti negatiivista. Koska niiden tulee työskennellä todella kovaa saadakseen sen näyttämään positiiviselta niin että seuraisitte sitä. Mutta voitte tunnustaa että ne ovat vilpillisiä koska se on niiden luonne olla niin jotta ne jatkaisivat olemassaoloaan. Koska TIEDÄTTE TOTUUDEN itsestänne ja niiden täytyy valehdella teille saadakseen teidät uskomaan siihen mitä ne sanovat esittämällä, että ne tietävät asian paremmin. Esittämällä että ne haluavat parastanne ja näin värittävät asiat saadakseen asian näyttämään siltä että se on oikea valinta, kun oikeasti vain jos ottaisitte etäisyyttä ja tarkastelisitte sitä mitä teette, tajuaisitte että se on vain kivinen tie jolle ne haluavat teidän astuvan.

Muistaa Yin-Yang -konsepti, että miten pimeältä tahansa asiat näyttävätkään, teillä on aina kyky päästä kohti valoa

Olemassaolon polariteetin idean sisällä on aina mahdollisuus käyttää Yin-Yang -symbolia tunnustamaan että pimeällä puolella on aina valkoinen piste ja valkoisella puolella musta piste. Joten että tiedätte että polkuja on olemassa molempiin suuntiin ja voitte aina vlita, miten pimeältä asiat näyttävätkään, silti tiedätte että on olemassa portti valoon. Aina. Mutta samaan aikaan tiedätte että miten valoisalta asiat voivat näyttää, teillä on aina valta valita pimeys. Tämä, jälleen kerran, tuo teidät takaisin tasapainoon, tuo teidät takaisin keskipisteeseen jossa voitte neutraloida kaiken ja tajuta että kaikki valinnat ovat yhtä päteviä ja sitten valita sen suositte hyvällä omatunnolla ja tasapainon tilasta. Joten muistakaa tuo symboli.

RMuistaa olla ookoo löytämisen prosessissa sen kanssa mitä negatiiviset uskomukset ovat jotta niistä voisi päästää irti

Monet ihmiset, jälleen kerran, ovat negatiivisten uskomusten vakuuttamia siitä että heidän tulisi olla absoluuttisen täydellisiä henkisiä olentoja nyt. Miksi nämä asiat tapahtuvat minulle? Mikä minussa on vikana? Minun pitäisi olla yli niistä jo tässä kohtaa. Mutta kun prosessi ON koko pointti. Siirrytte jossain kohtaa negatiivisten uskomusten irtipäästämisen ideasta johonkin muuhun. Mutta se tulee aina olemaan prosessi, joten ole sinut prosessin kanssa. Koska prosessi on koko fyysisen lämän pointti. Koska ei ole mahdollista muuttua ilman prosessin ideaa. Ajattomassa tilassa ei ole muutosta. Vain luomalla illuusio ajasta ja tilasta on mahdollista käydä läpi itsensä löytämisen idea uudesta näkökulmasta. Joten ole onnellinen prosessin kanssa. Rakasta prosessia. Ole innostunut löytämään prosessin kautta. Koska prosessi on yhtä kuin elämä. Elätte elämää joka on, luonteeltaan löytämisprosessi. Se on se mitä se on. Matka on päämäärä. Prosessi on koko pointti. Joten eläkää prosessia, eläkää nykyhetkessä prosessin kanssa, ja se tulee aina palvelemaan positiivisin tavoin. Antakaa olla ookoo käydä läpi nuo prosessit.

Ero tulee tällä tavoin: jossain kohtaa, kun olette viimein valmiita tutkimaan kaikkia negatiivisia uskomuksia, tuomaan ne tietoiseen päivänvaloon ja päästämään niistä irti, irtipäästäminen tulee edelleen jatkumaan, mutta prosessi silloin ilmaisee itsensä niin että se muuttuu negatiivisten uskomusten irtipäästämisestä yleisesti kaikkien uskomusten irtipäästämiseksi jotka eivät ole relevantteja elämänne kanssa enää. Tämä voi olla positiivisia asioita, mutta lopulta tulette virtaviivaistamaan, virtaviivaistamaan, virtaviivaistamaan itsenne päästämällä irti jopa positiivisista asioista jotka eivät enää ole relevantteja sen kanssa minkä tiedätte itsenne olevaksi ja haluatte itsenne olla. Joten proessi ei lakkaa kun päästätte irti kaikista negatiivisista ideoista. Pyydämme ettette käännä prosessia itsessään yhdeksi negatiiviseksi ideaksi koska se ei ole sitä. Tai sen ei tarvitse olla.

Muistaa että negatiiviset uskomukset kuuluvat jollekin muulle ja teidän ei tarvitse kantaa niitä mukananne

Kyllä. Kuten olemme sanoneet, asiat jotka ovat todella poissa linjasta sen kanssa kuka olette eivät kuulu teille. Mahdollisesti olette poimineet ne matkalla. Mutta ne ovat toisten ihmisten painolastia joka teidän on vain uskoteltu joutuvan kantamaan. Mutta koska ne kuuluvat muille, siksi ne ovat niin painavia. Siksi ne painavat teitä. Uskomukset jotka ovat totta ja linjassa kanssanne eivät paina mitään! Ne tuntuvat vaivattomilta. Tunnette olonne höyhenenkevyeksi. Kun alkaa tuntua painavalta, se on yksi vihjeistä että kannatte jotain joka ei kuulu teille. Joten tutkikaa sitä. Jättäkää painolasti. Kuten olemme sanoneet, älkää varastako toisten uskomuksia ja olko uskomus-rosvoja. Ette halua varastaa toisten ihmisten uskomuksia. Jättäkää ne ja keventäkää taakkaanne. Muistakaa että ensimmäinen askel valaistumiseen on keventää taakkaanne.

Muistaa että ette ole koskaan yksin ja teillä on aina apua

Teillä on aina kyky kokea yksinolo positiivisella tavalla. Mutta ETTE IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ IKINÄ OLE TODELLA YKSIN. Ette voi olla. Koska olette yhteydessä kaikkeen. Olette kaikkeus joka ilmaisee itsensä kaikkena mahdollisena. Kokemassa itsensä kaikkina itsensä aspekteina. Ja näin olette kaikki heijastuksia ja ne ovat te. Ette koskaan ole yksin. Teillä on apua, teillä on oppaanne, teillä on ystäviä, teillä on perhe monilla eri tasoilla, ja yhteyksiä enemmän kuin tästä perspektiivistä voitte kuvitellakaan.

Voitte aina luoda kokemuksen yksinolosta ja se yksinolo tulee aina olemaan kunnioitettu siitä, että se antaa teille tilaa jota tarvitsette sinä yksilönä toimimiseen joka te olette, mutta te ette ikinä koskaan ole yksin. Ja sinä hetkenä, SINÄ HETKENÄ kun KUKAAN SAA TIETÄÄ että tarvitaan apua, apua annetaan aina. Olette aina, itse asiassa, pommitettuja kaikella avulla jonka me, teidän oppaanne ja monet muut olennot ja Lähde kykenee antamaan. Jos tunnette että apua ei ole, se ei johdu siitä että sitä ei anneta, se johtuu siitä että blokkaatte vastaanoton negatiivisilla uskomuksilla ja uskomalla niihin. Joten heti kun päästätte irti, tajuatte heti, ja itse asiassa, olette melkein SOKAISTUNEITA siitä avusta joka on AINA virrannut suuntaanne ilman minkäänlaista penikointia. Joten hypätkää virtaan ja antakaa sen virrata lävitsenne. Koska se on aina tulossa. Se ei voi pysähtyä.

Muistaa että teitä rakastetaan ja tuetaan aina, ihan sama mitä tapahtuu

Jälleen kerran tämä liittyy arvollisuuteenne. Jos ette olisi arvollisia, ette olisi olemassa. Joten jos olette olemassa, olette arvolisia. Ja idea on, täten, että teillä on absoluuttinen, ABSOLUUTTINEN oikeus kaikkeen energiaan, kaikkeen tukeen, kaikkeen rakkauteen niinkuin sitä kutsutte. Kaikkeen Mikä On. Koska se ON itse olemassaolon energia. Ja jos olette osa olemassaoloa, silloin se on LUONTONNE kokea ideoita jotka sovitatte todellisuuteenne ehdottomana rakkautena ja tukena. Se on luontonne silloin kun koette noita energioita. Se on olemassaolon itsensä luonne joka sovittuu fyysisiin termeihin, se miksi kutsutte sitä ehdottoman rakkauden ja ehdottoman avun tunnetta. Se on luontonne.

Muistaa antaa itsellenne ja muille anteeksi

Anteeksianto on suunnattoman tehokas työkalu. Tässä on syy siihen miksi, värähtelyllisesti. Anteeksianto on olemisen tila joka kykenee lievittämään negatiivisten tekojen seurausten vaikutuksia. Te olette, ainakin monet ovat, kuulleet ideasta että kun kuolette, koette niinkutsutun Elämän Läpikäynnin. Eikö? Ja siinä Elämän Läpikäynnin kokemuksessa on raportoitu tapahtuvan, koska teidän ja muiden ihmisten välillä ei enää ole samoja esteitä, että yhtäkkiä alatte kokea, sekä asioita jotka teille tapahtuivat visuaalisesti sekä itse asiassa kokea kaiken sen seuraamukset minkä olette valinneet tehdä ja tavalla jolla toiset ovat sen saattaneet kokea perustuen teidän aikeisiin, aivan kuin kokisitte sen HEIDÄN katsantokannaltaan. Ymmärrättehän?

Joten jos teillä on millään muotoa ollut tarkoitus satuttaa jotain, elämän läpikäynnissä tunnette tasan tarkkaan sen mitä he ovat tunteneet kun teitte sen, aivan kuin olisitte he. Anteeksi antaminen itsellenne, anteeksi saaminen toisilta, anteeksi antaminen toisille on itseasiassa värähtelyllinen tila joka lieventää negatiivisesti aiottua tekoa. Joten mitä enemmän annatte anteeksi itsellenne, sitä enemmän voitte antaa anteeksi muille, mitä enemmän tasoitatte pelikenttää, sitä vähemmän teillä on tarvetta kokea negatiivisen energian ideaa joka alunperin sai alkunsa negatiivisesta teosta. Se on niin yksinkertaista. Se on lievennys-peruutus-järjestelmä. Anteeksianto on sitä energiana. Se tuo kaiken takaisin nollaan.

Muistaa että voitte valita mitä suositte ilman että mitätöitte sen mitä ette suosi

Ainoa syy miksi valitsisitte mitätöidä jotain jota ette suosi on jos teillä on uskomus että se on jollain tavalla voimakkaampi kuin te päättämään sen mitä suositte. Koska jos teidän tulee mitätöidä se, silloin sanotte, että saadaksenne ylimääräistä suojausta, teidän tulee jollain tavalla tukahduttaa se ja työntää se pois luotanne. Mutta ei ole mitään minne voisitte sen pois luotanne työntää. Kuvitelkaa, että koska kaikki on oikeasti tässä ja nyt, että olemassaolon seinämät ovat juuri nyt tässä, ja että on olemassa suuri jousi seinämässä, ja jos työnnätte tuota jousta, ainoa asia mitä se tekee on varaa energiaa siitä kun kiellätte ja työnnätte asioita pois. Jossain kohtaa energia kasvaa niin suureksi että se pomppaa takaisin teitä kohti. Sillä ei ole valintaa, sillä ei ole mitään minne mennä. Tämä on se mitä mitätöinti tekee.

Mutta jos yksinkertaisesti vahvistatte kaiken, silloin jousi vain on siinä. Ja te sanotte ”no ookoo, tuossa on negatiivinen jousi, tuossa on positiivinen jousi, ne vain ovat tuossa. En aio antaa teille kohtuutonta energiaa, aion vain valita mitä suosin ja tämä on se mitä suosin”. Siinä se. Se on yksinkertaisesti tunnustus siitä mitä suosin. Siinä se. Ja sitten käyttäydytte valintanne mukaisesti. Ja se on kaikki mitä siitä tulee tietää. Mitätöinti antaa voimaa sille mitä ette suosi. Koska se on negatiivista energiaa. Joten jos ette suosi negatiivista asiaa, miksi ruokkisitte sitä lisää negatiivisella energialla mitätöimällä sitä? Ruokitte sitä, ja kun ruokitte jotain, se kasvaa. Älkää ruokkiko sitä.

Olla halukkaita olemaan rehellisiä itsellenne uskomuksistanne

Ehdottomasti. Älkää antautuko tutkimuksissanne negatiivisten uskomusten vakuuttelulle mikä saa teidät menemään kieltäymykseen siitä että teillä on negatiivisia uskomuksia. Ne tulevat olemaan siinä jonkin aikaa, ja innostuksenne, kun seuraatte sitä, paljastaa teille minkä tahansa negatiivisen uskomuksen joka teillä onkin saattanut olla persoonarakenteessanne. Ja se on kaikki ookoo. Löytäkää ne vain. Älkää menkö kieltäymykseen niistä. Jos menette ideaan siitä, että ”minun tulisi olla tämä täydellinen hengellinen olento jolla ei ole yhtäkään negatiivista uskomusta”, no, silloin se on negatiivinen uskomus. Jälleen kerran, negatiivinen uskomus vakuuttelee teille että koska olette täydellisiä, teidän ei tarvitse tarkastella asioita. Mutta olette täydellisiä jokatapauksessa. Olette täydellisiä sellaisena kuin oletet. Mikä tahansa versio itsestänne, joka olette, on absoluuttise täydelinen versio siitä mitä olette sillä hetkellä. Seuraaavana hetkenä saatatte olla erilainen, mutta tulette olemaan erilainen, täydellinen versio siitä. Joten olette jo valmiiksi täydellisiä, vaikka tulette aina jatkuvasti muuttumaan.

Muistaa: Älkää antako pelon hidastaa vauhtianne. Jos aiotte pelätä jokatapauksessa, silloin menkää ja puskekaa sen läpi ja tehkää mitä rakastatte tästä huolimatta

Tämä on vain looginen argumentti. Jos aiotte olla peloissanne, miksei sitten samalla pelätä kun teette sitä mitä rakastatte sen sijaan että istuisitte tekemättä mitään ja olisitte peloissanne? Se on niin yksinkertaista! Saattaisitte aivan yhtä hyvin, jos aiotte olla peloissanne, jatkaa sen tekemistä mitä rakastatte samalla kun pelkäätte. Ja piakkoin kun aloitatte liikkumisen siihen suuntaan mitä rakastatte tehdä, huomaatte pian että olette vähemmän peloissanne. Erittäin yksinkertainen itsensä kumoava mekanismi.

Jos havaitsette että koette pelkoa, puskekaa pelon läpi vaikka huomaisitte että siitä tulee yhä kovempi ja voimakkaampi, se tarkoittaa sitä että se on saavutamassa päätepisteensä ja lopulta liukenee

Kuten olemme sanoneet, negatiivisten uskomusten tulee työskennellä erittäin kovasti saadaksenne huomionne siirtymään pois totuudesta että olette absoluuttisen arvollisia. Joten heti kun alatte liikkumaan positiiviseen suuntaan, ne alkavat huutaa niin kovaa kuin pystyvät, ne alkavat paukuttaa rumpuja, niillä on 76 soittajan orkesteri yrittämässä saada huomiosi niin että palaisitte takaisin niiden suuntaan. Joten mitä kovemmaksi niiden ääni muuttuu, mitä vahvemmalta pelko tuntuu, se on erkki teille että olette todella lähellä rahan ylittämistä ja siitä irti päästämistä, koska niiden ei muuten tarvitsisi työskennellä niin kovasti saadakseen teidän huomiota.

Jos olette negatiivisen uskomuksen luoja, silloin olette voimakkaampi kuin negatiivinen uskomus

Jos te olette se joka on sen luonut, aivan sama yrittääkö se vakuuttaa teille että sillä on valtaa teidän yli, se tietää aina että te olette negatiivisen uskomuksen luoja, ja totta kai, jos tajuatte sen, silloin negatiivinen uskomus neutralisoituu. Joten se tekee kaikkensa sen vallassa vakuuttaakseen teille että ette ole niin voimakkaita kuin olette. Mutta jos te sen loitte, teidän täytyy olla. Voimakkaampia kuin se on.

Muistaa: Positiiviset uskomukset sallivat teidän tuntea itsenne kevyiksi ja vapaiksi, se on negatiiviset uskomukset jotka saavat teidät tuntemaan itsenne väsyneiksi ja raskaiksi

Jälleen kerran, tämä on se missä me tulemme takaisin porsaanreiän ideaan. Vaikka kykenette keventämään lastianne matkatessanne, jos jostain syystä pidätte ja pidätte ja pidätte ja pidätte kiinni ja muututte väsyneemmäksi ja väsyneemmäksi ja väsyneemmäksi ja ihmettelette miksi teillä ei ole elämänhalua, silloin ideaa voidaan käyttää kääntämään asia voitoksi tunnustamalla, että lopulta, lopulta jos teillä on yhtään halua päästä positiiviseen suuntaan, että jonain päivänä tulette niin lopen uupuneiksi siitä että olette jatkuvasti lopen uupuneita, päästätte viimeinkin irti siitä joka tekee teistä lopen uupuneita.

Päästää irti siitä mitä egonne haluaa

Kyllä. Tietäkää ero sen kanssa mitä suositte ja mitä egonne kertoo teille teidän haluavan. Koska useammmin kuin ei, ego haluaa sitä mitä negatiivinen ego yrittää vakuuttaa teidän tarvitseman, ja harhauttaa teidät siitä mikä todella palvelisi teitä, mikä todella edustaisi sitä mitä tarvitsette, mikä olisi todella iloanne edustavaa. Se vakuuttaa teille että teidän tulee haluta tätä ja teidän tulee haluta sitä jotta olisitte onnellisia. Ja jälleen kerran, monesti se vain yrittää johtaa teidät harhaan hyvillä aikeilla kivetylle polulle.

Päästää irti kaikista oletuksistanne ja päästä nollaan

Kyllä, ja me jatkamme, koska tämä kulminoituu viimeiseen.

Älkää vastustako muutosta, menkää virran mukana

Sekä…

Muistakaa tunnettu lainaus: ”Tietämättömyytenne ei aja teitä ongelmiin. Se on se minkä tiedätte joka ei oikeasti ole niin.”

Oletukset. Negatiiviset uskomukset vakuuttelevat teille että tiedätte mistä puhutte kun ette oikeasti tiedä. Joten sallikaa aina itsenne tietäää että monenlaiset eri väittämät, jotka voivat kuulostaa faktoilta, voivatkin oikeasti olla vain pelkkiä oletuksia joita negatiiviset uskomukset vahvistavat vakuuttaakseen teille että tiedätte sen mistä puhutte ja että tiedätte paremmin kuin mitä joku toinen voi yrittää kertoa teille joka saattaisi auttaa teitä. Joten teistä tulee ÄÄRIMMÄINEN AUKTORITEETTI, tiedän tämän kaiken, et voi kertoa minulle mitään uutta. Mutta siinä on juuri ansa. Kyse ei ole siitä että ajaudutte ongelmiin sen kanssa mita ette tiedä, kyse on sitä minkä tiedätte joka ei pidä paikkaansa. Koska teille on uskoteltu että se on totta ja asia ei voi olla niin. Joten aina tarkkailkaa asioita jotka suustanne tulevat ulos ja keskittykää siihen ovatko ne vain oletuksia vai tosi väittämiä omasta olemuksestanne. Koska negatiiviset uskomukset saavat oletukset näyttämään faktoilta. Ja ne eivät ole taaskaan mitään muuta kuin sumuverho.

Taas kerran, nämä ovat vain muutama idea sekä negatiivisesta että positiivisesta. On teidän mielikuvituksestanne kiinni mikä teille toimii. Mutta mitä enemmän annatte itsenne tarkastella tätä listaa ja tutkia tätä listaa, sitä enemmän se ravistelee teistä sitä tapaa jolla negatiiviset uskomukset toimivat. Alatte todella nähdä verhon taakse ja ymmärtää niiden illuusioita ja temppuja, ja sitten alkaa saada niitä kiinni housut kintuissa. Ja sitten ymmärrätte kuinka voimaantuneita olette. Ja tällöin voitte liikkua siihen suuntaan jota suositte.

Koska oikeasti ette ole jumissa. Se on vain negatiivisen uskomuksen idea. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.