Prosessi jolla vastaanottaa korkeamman ulottuvuuden energioita

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me olemme tutkailleet eri tapoja antaa ihmiskunnalle pääsy korkeamman ulottuvuuden energioihin, ja me olemme havainneet, että meditaation, rentoutumisen ja oman hyvänolontunteen seuraamisella voitte päästä käsiksi näihin energioihin aika helposti. Me olemme myös havainneet että kun juo paljon vettä, lepää ja maadoittaa itsensä, ne ovat myös tehokkaita tekniikoita. Me haluamme kertoa teille nyt yhden lisätekniikan, toinen taktiikka jota käyttää vastaanottamaan kaikkea sitä mitä me ja muut korkeamman ulottuvuuden olennot lähetämme teille.

Me puhumme teidän itsenne saattamisesta tilaan, jossa olette täysin läsnä, ja kuitenkin samaan aikaan tunnustatte sen miten paljon olette jo olleet ja miten paljon tulette olemaan tulevaisuudessa. Se vaikuttaa paradoksaaliselta, ja se on hämmentävää mielelle avata itseään enemmän ja enemmän siihen totuuteen ketä on itse. Olette olleet korkeamman ulottuvuuden olento monia kertoja.

Te tulette olemaan korkeamman ulottuvuuden itsenne jälleen kerran. Ja olette muuttumassa korkeammaksi itseksenne jälleen. Ja kuitenkin, jos keskitytte liiaksi siihen missä olette olleet aiemmin tai minne olette menossa ilman, että olette täysin läsnä tässä hetkessä, teiltä jää välistä se avautuminen tuolle olemukselle, joka syntyy kun tunnustatte sen keitä jo olette.

Se missä olette nyt on merkittävää, koska olette jo neljännen ulottuvuuden olentoja tänä aikana, ja koska te olette hereillä. Teillä on silti viimeinen rykäys edessänne. Tässä olette nyt. Olemalla läsnä tässä hetkessä ja pitämällä se mielessä keitä te olette olleet ja keiksi te olette tulossa avaa teidät täysin totuudelle siitä keitä te olette.

Osana Alkulähdettä te ette pidä itseänne erillisenä tai edes yksilöinä. Te olette sitä mitä te olette, ja se on kaikki se mitä on, sellaisenaan teillä on pääsy korkeamman taajuuden energioihin. Korkeampi itsenne ei pidä niitä edes korkeampina taajuuksina. Tämä harjoitus auttaa teitä saavuttamaan uudenlaisen tietoisuuden. Voitte tuntea koekeamman taajuuden energiat väreilevän fyysisten kehojenne läpi, ja tuntea tuon iloisen tunteen, joka on oma palkkionsa, mutta lisää on tulossa.

Kun arvostatte ulottuvuuksianne ja aktivoitte ykseystietoisuuden itsessänne, maailma ei ole enää pelkkä osteri. Te muututte yhdeksi koko maailman, kaikkien ja kaiken kanssa. Jokaisesta värähtelystä tulee osa teitä, ja voitte päästä käsiksi mihin tahansa milloin tahansa. Harjoitelkaa tätä pikku meditaatiota muutama minuutti päivässä. Katsokaa miten kauan voitte pitää sitä päällä, ja me lupaamme teille, että elämänne muuttuu paljon helpommaksi.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.