Romanialainen kenraali vahvistaa reptiliaanit maanalaisissa tukikohdissa

Romanialainen kenraali Emil Strainu on asiantuntija radiopaikantamisessa ja geofyysisen sodankäynnin tohtori. Hän väittää, että niinkutsuttuja reptiliaaneja on olemassa ja että ne elävät maanalaisissa suurissa tukikohdissa.

Hänen hyvä ystävänsä oli nähnyt kaksi reptiliaania varhaisena aamuna kello 5 Retezatin vuoristossa.

Korkea-arvoinen upseeri (eversti X) palasi lyhyeltä telttaretkeltä, jonka hän teki yksin vuorille. Hän oli lähellä Bucharestia (Romanian pääkaupunki), kun hänen autonsa piippasi bensan vähäisyydestä, joten hän pysähtyi läheiselle bensa-asemalle maaseudulla.

Kello oli noin 5:00-5:10 aamulla

Ketään ei ollut lähimaillakaan. Eversti X näki khakin värisen Hummerin, jonka ikkunat olivat mustat, bensa-aseman laitamilla yksikseen kone päällä, eikä ristin sielua mailla halmeilla.

Tankattuaan hän maksoi ja meni autolleen. Mutta sitten hän havaitsi, että kuskin puoleinen ovi Hummerissa avautui, ja sisällä hän näki reptiliaanin.

Liskolla ei ollut mitään vaatteita, hänen jalassaan oli armeijan saappaat. Se oli täysin vihreiden suomujen peitossa (kuin levää) ja sen päässä oli liskon heltta.

Lisko näki eversti X:n, poistui autosta, edelleen katsellen tätä. Hän päästeli joitain teräviä ääniä jollekulle sisällä autossa, ärsyyntyneenä, ja sitten palasi ratin eteen ja lähti pois nopeasti. Autolla ei ollut rekisterikilpeä, ei edessä eikä takana.

Eversti X laskeskeli, että lisko oli 2m pitkä, sen silmät keltaiset ja pupillit kissamaiset.

Eversti katseli ympärilleen oliko joku muu nähnyt tapauksen, mutta hän oli yksin. Sitten hän havaitsi videokameran asemalla.

Valitettavasti myyjä sanoi hänelle, että videokamera oli “pelkkä kulissi” ja että sillä ei ollut muuta käyttöä kuin koittaa pelotella varkaita. Eversti piti tilannetta jäynänä ja jatkoi matkaansa.

Parin mailin jälkeen eversti X oli edelleen tyrmistynyt tapauksesta, kun hän näki saman Hummerin kaikki neljä ovea sepposen selällään. Lisäksi kauempana hän näki kaksi tummanvihreää reptiliaania, jotka näyttivät kiistelevän jostain.

Oletettavasti toinen reptiliaani oli 15-20cm ensimmäisti isompi. Sillä ei ollut vaatteita tai buutseja. Sen jalat olivat liskomaiset, ja toisin kuin ensimmäisellä sillä oli häntä.

Kahden viikon ajan tarinaa analysoitiin erittäin yksityiskohtaisesti ja he etsivät silminnäkijöitä, mutta kaikki yritykset päättyivät vesiperään.

Kenraali Emil Strainu totesi:

Vain yksi asia on varmaa: me elämme maailmassa jonka tunnemme, meillä on väärä mielikuva siitä että me olisimme sen herroja… “

… itse asiassa me olemme ainoastaan läpikulkumatkalla planeetall,a joka ei koskaan ole edes kuulunut meille ja ilman ideaa siitä mikä meidän todellinen tarkoituksemme on… “

 

Artikkelin julkaissut alien-ufo-sightings.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.