Sateen jälkeen paistaa aurinko

Rakas ystävä, minä olen arkkienkeli Uriel ja rakastan sinua hyvin paljon. Maapallo on kotini, ja jotkut teistä ajattelevat, että minä työskentelen vain yhteen suuntaan ja yhden Maapallon osan kanssa.

Totuus on, että työskentelen kaikkialla Maapallolla, ja hän, teidän äitinne, on minun suurin tehtäväni. Työskentelen tällä Maapallolla niin paljon, että hän on paras ystäväni ja sydämeni sekä kotini.

Puhun teidän tehtävänne kaikkein korkeimmasta olemuksesta täällä Maapallolla sieluina.

Sielunne halusi saapua tänne, Äiti Maan luokse, syntyä tälle huikean monimuotoisuuden planeetalle. Hän hän on toivottanut teidät tervetulleeksi, vaikkette sitä tietäisikään!

Sielunne tuli tänne tutkimaan häntä, oppimaan hänestä, ymmärtämään sitä mikä on todella tärkeää, itse asiassa, kyse on elämän tarkoituksesta!

Mikä on elämän tarkoitus?

Te sieluina olette tulleet tänne sitä selvittämään! Ja te kaikki olette löytäneet ilmeisesti eri vastauksen!

Ja monta kertaa olette niin oman elämänne pauloissa, että teillä on vaikeuksia saada kokonaiskuvaa ja kyetä aloittamaan sielun matkaa, kävellä täällä Maapallolla sielunne täysin avautuneena.

Kaikkein tärkeimmät asiat, jotka tajuatte herätessänne Äiti Maan luona, ovat:

1 Kukaan ei voi omistaa Maapalloa. Voitte vain lainata ja pitää hänestä hyvää huolta lyhyen ajan, ja sitten antaa hänet seuraaville sukupolville.

2 Yhteyden luominen häneen tapahtuu sydämen kautta juuriinne jalkojenne alle ja sitten takaisin ylös jättiläismäiseen Eläinkunnan, Kasvikunnan ja Mineraalikunnan verkostoon.

3 Teillä on 13 eläinopasta, jotka odottavat teitä sitä että tunnistatte ne. Sitten ne alkavat opettaa teitä!

4 Jos yritätte hyötyä hänestä tai tehdä hänellä tai millään hänen osallaan liikevoittoa, hän opettaa teille miten toimitaan, omalla tavallaan.

5 Jos teillä on puhdas sydän, silloin teille opetetaan monia asioita, ja silloin te olette myös opettajia hänelle, mutta hän on aina rehtori.

6 Kaikki viestintä tapahtuu rakkauden ja kiitollisuuden kautta sydämestänne Äiti Maan sydämeen, sillä hän rakastaa teitä erittäin paljon.

7 Kaikkein tärkein oppiläksy on: ette tule koskaan ymmärtämään miten paljon hän oikeasti rakastaa teitä.

Minä olen erittäin vanha, ja olen nähnyt monen sivilisaation tulevan ja menevän. Kyllä, se on totta. Ja joskus sitä miettii, että minne ne kaikki menivät, nuo muinaissivilisaatiot? Sitten lähetätte arkeologeja paikanpäälle kaivamaan ja etsimään todisteita, koska pohditte miten ne saattoivat vain yhtäkkiä jättää nämä kaikki suuret rakennukset tänne mielenkiintoisine arkkitehtuureineen?

Mutta se, mitä kovin harva kysyy itseltään, on: Iso rakennelma, niinkuin esimerkiksi rakennus tai sensellainen, tarkoittaa, että he kykenivät laskemaan ja rakentamaan, mutta mistä minä sitten puhun?

Mielestäni teidän tulisi etsiä toisaalta eikä muinaisilta paikoilta, jonne menneet sivilisaatiot ovat jättäneet suuria rakennelmia. Missä on todisteet rakkaudesta? Missä on myötätunto? Missä on viitteet nöyryydestä? Missä on kiitollisuus? Ainoa mitä te näette on, että löytyy täydellisiä todisteita rakennusinsinööritaidoista?

Mielestäni teidän tulisi kysyä itseltänne näitä kysymyksiä sen sijaan! Mitä haluaisitte, että jälkeenne jää? Sanotaanko, vaikka 4000 vuoden päästä? Iso rakennus? Todisteita siitä, että teillä oli orjia? Todisteita siitä, että uhrasitte muita ihmisiä saadaksenne valtaa?

Äiti maa muistaa kaikki tunteenne! Osa maasta on niin vaurioitunut ihmisten väärinteoista toista kohtaan, myös eläimiä ja maata kohtaan, ja maa muistaa kaiken. Jossain päin hänellä on arpia, jotka tarvitsevat paljon parannusta, ja osa teistä työskentelee tämän kanssa. Ja hän on erittäin kiitollinen!

Hän, teidän Äitinne, muistaa myös missä oli rakkautta! Hän on niin onnellinen kun hänen maassaan elettiin arvokkuudella ja kaikista elävistä sieluista huolehdittiin. Nuo paikat ovat onnellisia paikkoja!

Mitä te voitte siis tehdä?

Ette voi omistaa häntä, tai ottaa mitään mukaanne kun lähdette, voitte istuttaa onnenpuita, voitte tanssia ilosta, voitte laulaa sydämenne laulun, voitte valita olla hyvä sielu ja jakaa tietoa hänestä, Äiti Maastanne ja kaikista hänen oppaistaan, jotka ovat niitä todellisia opettajia.

Ja mitä muuta voi tehdä?

Te tiedätte, että lapset ovat seuraavaa sukupolvea, voitte tehdä hyviä tekoja, voitte opettaa heille Äidistä ja siitä miten kohdella häntä. Ja monta kertaa lapset syntyvät tämän informaation kanssa, mutta sitten unohtavat kun he menevät teidän ”kouluihinne”, joissa heille ei opeteta melkein mitään Äidistänne.

Ensimmäinen tieto tulee aina liittyä häneen, ja ensimmäisen koulun tulee opettaa Äiti Maasta. Vasta sen jälkeen voitte opetella matematiikkaa, jotta voitte rakentaa suuren rakennuksen, ei ennen sitä.

Kun saavutte Maahan sieluna, rakkaus on ainoa tapa, muutoin joudutte ja haluatte palata takaisin.

Mutta älkää koskaan unhoittako, sateen jälkeen paistaa aurinko ja kaikki kukat ovat todisteita Maapallolla ennen olleesta rakkaudesta, koska Maa muistaa rakkauden ja aina antaa jotain kaunista takaisin.

Jos luit tämän tekstin, olet matkalla Maan opettajaksi! Ja Äiti Maa toivottaa sinut tervetulleeksi kouluunsa!

Rakastan teitä
//Uriel

 

Artikkelin julkaissut archangelfaith.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.