Suuri Herääminen: 144 000 Suuren Hengen Viestintuojaa

Me olemme niin syvästi kiitollisia ja siunattuja saadessamme olla täällä Torontossa, Yhden Lusikan Aterian Maassa, jakamassa nämä kauniit ilon hetket — jakamassa Esi-isiemme opetuksia ja kulkiessamme tämän uskomattoman yhteisön keskellä tuomassa parantavaa energiaa tämän pyhän paikan keskuuteen.

Tänä voimakkaan muutoksen aikana, joka tunnetaan Cherokee -esi-isieni keskuudessa nimellä Ajan Aikalisä, me näemme monien henkisten johtajien synnyn ja nousun.

Jotkut näistä ihmisistä kuuluvat Raamatusta tuttuun 144,000:n joukkoon. Tästä luvusta ja sen merkityksestä on monia tulkintoja. Jotkut uskovat sen edustavan hajallaan olevia Israelin heimoja. Jotkut uskovat sen edustavan pyhiä Suuren Hengen viestintuojia, jotka ovat tulleet Maahan tänä massiivisen muutoksen aikana joka vaikuttaa jokaiseen ihmiseen tällä planeetalla.

“Ja myös niinä päivinä tahdon minä palveliain ja piikain päälle vuodattaa minun Henkeni.” – Joel 2:29

Cherokee-perinteessä Lintuklaanin kansa on Suuren Hengen sanansaattajia, jotka on lähetetty tuomaan ihmisten rukoukset taivaaseen ja inspiroimaan heitä ja opettamaan heille Jumalan tavat.

Ympäri maailman nämä joita me kutsumme Lintuklaanin Viestintuojiksi ovat heräämässä todelliseen henkiseen tarkoitukseensa. Heidän elämänsä ei ole ollut helppo monien elämässä olleiden traumojen, addiktioiden, kodittomuuden, perheisiinsä ja kulttuureihinsa menetettyjen yhteyksien takia.

EarthAngels1
Kuva: Jon Doe Forty (https://flickr.com/photos/jondoeforty1/7477541122/in/album-72157630366754738/)

Nämä mahtavat soturit ovat sekä selvinneet olosuhteistaan että kukoistavat ja liikkuvat eteenpäin johtamaan yhteisöjään tulevien sekavien aikojen läpi.

Meidän omat Native Turtle Island Oglala Lakota -profeettamme kuten Päällikkö Crazy Horse, Pyhä Miehemme ja Poppamiehemme Black Elk, sekä Päällikkö Arvol Looking Horse, 19. sukupolven  Pyhän Valkoisen Buffalovasikan Piipun Kantaja, ovat kaikki kertoneet meille, että ihmiskunnan suuri päätöksen aika on tullut.

Niiden, jotka uskovat olevansa 144 tuhannen joukossa, tulee löytää kykynsä lentää monien maailmojen välillä. Ymmärtää Maapallon elämän sotilaallisia ja poliittisia aspekteja ja sitä miten nämä muokkautuvat meidän tietoisuutemme avulla. Me emme voi sivuuttaa politiikkaa tänä aikana tai enää koskaan tai muuten meillä on riski menettää planeettamme ikuisesti suurelle pahalle.

FB_IMG_1574967191911

Niiden, jotka uskovat olevansa 144 tuhannen joukossa, tulee kyetä ymmärtämään ja tulkitsemaan monien kulttuurien henkisiä opetuksia ja olla avoimia oppimaan ja käymään dialogia toisten kimppuun hyökkäämisen sijaan.

Kuten suuret johtajamme ovat meille opettaneet, me saamme paljon enemmän ystäviä ja menetämme paljon vähemmän elämiä rauhallisen keskustelun kautta kuin toistemme kurkkuun käymällä.

AscendedMasters

Ne jotka uskovat olevansa 144 tuhannen joukossa tulevat pitämään päivittäin (joskus jatkuvasti) henkistä harjoitusta, johon kuuluu rukouksen lisäksi seremonia ja ruohonjuuritason työ heidän yhteisöissään.

Me olemme nähneet, että monet näistä ihmissistä käyttävät jo sosiaalista mediaa jakaakseen kauniita viestejä liittyen Suureen Heräämiseen. Me näemme tämän teknologian parhaana tapana saavuttaa suuri määrä ihmisiä.

EagleUpFromTheWater

Ne jotka uskovat olevansa 144 tuhannen joukossa joutuvat aktiivisesti valmistelemaan itseään johtajarooleihin — astumaan siihen tehtävään johon jokainen on suostunut ennen saapumistaan tälle planeetalle henkimaailmasta.

Vastaanotin tämän voimakkaan opetuksen poppanaiseltani,  Geraldine Standupilta Anishnawbe Health Torontossa.

Isoäiti Standup, joka on saattanut henkeni takaisin ruumiiseeni kotkansulalla ja suitsukkeella seremoniassa, kertoi että Mohawkien perinteessä me jokainen kirjoitamme oman tarinamme jokaiselle päivälle minkä elämme todeksi Maan päällä vielä ennen tänne saapumista. Jokainen henkillö, jonka kohtaamme, on suostunut olemaan osa matkaamme auttaakseen meitä saavuttamaan oman tarkoituksemme — joka aina tulee kivun ja tuskan kautta.

Tämä on kaunis anteeksiannon opetus. Se näyttää meille, että (koska me kasvamme kivun kautta) ne jotka satuttavat meitä kaikkein eniten fyysisessä maailmassa ovat niitä jotka rakastavat meitä eniten henkimaailmassa.

Mutta tämä opetus myös rohkaisee meitä omassa itsemme ja tarkoituksemme ymmärryksessä täällä Äiti Maan luona tänä tiettynä aikana.

Kun me olemme linjassa henkemme kanssa, me olemme paljon selkeämmin tietoisia omasta identiteetistämme ja tehtävästämme.

Ne jotka uskovat olevansa 144 tuhannen joukossa ovat työskennelleet oman paranemisensa ja suuntaamisensa kanssa kohti Suurta Henkeä jo hyvin pitkän aikaa. He ovat tehneet läksynsä ja levittäneet viestiä silloinkin kun se on maksanut ihmissuhteet, työpaikat, ja yleensä se on vaatinut vanhan elämän täydellisen menettämisen. Sillä ainoastaan antautumisen kautta kykenemme suuntautumaan totuutta kohti.

Tämä ei ole heikkosydämisten polku. Mutta palkkiot ovat todellakin suuret.

Tässä on paljon prosessoitavaa. Jätän teidät tämän viestin myötä:

Tervetuloa Suureen Heräämiseen kaikki te, jotka olette totuudennälkäisiä. Kiinnittäkää turvavyöt, 144 tuhatta viestintuojaa. Tämä on herätyskutsunne. Teidän validointinne. Lentäkää korkealle.

On kunnia olla viestintuojanne.

S’gi (tarkoittaa kiitos Cherokee-kielellä)

Lintuklaanin viestintuoja

On kunnia-asiani vastaanottaa ja jakaa teille nämä opetukset oppailtani ja Esi-isiltäni. Nämä viestit on vastaantotettu ja kirjoitettu parhaan ymmärrykseni mukaan. Jos olen tehnyt virheitä, olisin kiitollinen siitä että sanotte niin. Jos nämä viestit eivät resonoi, se on ookoo. Toivon teille hyvää. Ja jos nämä viestit resonoivat — tervetuloa perheeseen.

— kandace keithley, namadaki aandeg miimiiwe gekek kwe (nainen joka istuu korppien keskellä & tanssii haukkojen kanssa) ~ Tsa-La-Gi 

Crow In The World

 

Artikkelin julkaissut Bird Clan Messenger

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.