Tulevatko avaruusolennot toisista ulottuvuuksista?

Jacque Vallee on legendaarinen ranskalainen ufotutkija, joka oli Steven Spielbergin Kolmannen lajin läheiset kohtaamiset -elokuvassa esittämän eksentrisen tiedemiehen perusta. Hän on työskennellyt kaikkien merkittävien ufologian toimijoiden kanssa 60-luvulta lähtien, mukaan lukien tohtori J. Alan Hynek, joka toimi ilmavoimien ufotutkimusohjelman (Project Blue Book) tieteellisenä pääneuvonantajana vuosina 52-69′.

Valléen tutkimukset ja analyysit johtavat vakuuttavaan hypoteesiin, jonka mukaan ufohavainnot ja niihin liittyvät paranormaalit tapahtumat voisivat olla merkkejä vuorovaikutuksesta olentojen tai entiteettien kanssa, jotka ovat peräisin erilaisista todellisuuksista tai ulottuvuuksista, jotka ovat tavanomaisen ymmärryksemme ulkopuolella, raportoi howandwhy.com

Tohtori J. Allen Hynek pohtii omissa spekulaatioissaan vaihtoehtoisten universumien olemassaoloa, joita hallitsevat erilaiset kvanttisäännöt tai värähtelynopeudet. Hän ehdottaa, että havaitsemamme aika-avaruusjatkumo saattaa olla vain osa laajempaa ja monimutkaisempaa maailmankaikkeutta, joka käsittää useita ulottuvuuksia, joita ei ole vielä täysin ymmärretty.

UFO-tietovuotaja David Grusch syventyy näihin mysteereihin ja esittää teorian, jonka mukaan tietyt ei-inhimilliset älykkäät olennot saattavat ilmentyä todellisuuteemme ja olla olemassa neliulotteisessa maailmassa, vaikka niiden todellinen alkuperä on korkeammilla ulottuvuustasoilla (5D, 6D tai jopa sen ulkopuolella), jotka risteävät meidän maallisen maailmamme kanssa.

Tämä näkökulma avaa uusia ja kiehtovia mahdollisuuksia, sillä se viittaa siihen, että kohtaamisemme UFOjen kanssa eivät ehkä olekaan yksittäisiä tapauksia kaukaisilta planeetoilta, vaan pikemminkin vuorovaikutusta rinnakkaisissa ulottuvuuksissa elävien entiteettien kanssa, mikä tarjoaa laajemman ja salaperäisemmän näkökulman UFO-ilmiöön.

Jesse Michelsin ohjelmassa Jacques Vallée tutkii kiehtovaa ufotapausta, jossa silminnäkijä kokee näennäisen tuonpuoleisen ulottuvuuden. Vallée kertoo tarinan eräästä San Josessa asuvasta naisesta, joka koki merkillisen kohtaamisen.

Nainen kertoi nähneensä talonsa yllä leijuvan suuren kiekonmuotoisen esineen, joka oli suunnilleen samankokoinen kuin hänen asuntonsa. Vallée tiedusteli lisää ja kysyi hänen kokemuksistaan aluksen sisällä. Nainen kuvaili kohdanneensa salaperäisen olennon, joka ohjasi hänet portaita ylös, jotka johtivat valtavaan, pyöreään huoneeseen, joka muistutti elokuvateatteria ja oli paljon suurempi kuin hänen oma kotinsa.

Tämä poikkeuksellinen kertomus paljastaa ajatuksen siitä, että ufokohtaamiset eivät välttämättä rajoitu pelkkiin fyysisiin havaintoihin, vaan niihin voi liittyä kohtaamisia eri ulottuvuuksista tulevien entiteettien tai olentojen kanssa. Tällaiset kokemukset haastavat perinteiset uskomukset ja avaavat ovia ulottuvuuksien välisten ilmiöiden mahdollisuudelle.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.