TV-tähti maksaisi abduktiokokemuksesta

Marnie Simpson maksaisi siitä että avaruusolennot sieppaisivat hänet.

”Geordie Shore”-tähti Marnie Simpson postasi Instagramiin omituisista UFO-havainnoista, avaruusolennoista ja aluksista.

Marnie Simpson julistaa että hän usein näkee UFOja ja avaruusolentoja. Hänellä on omituinen tunne että he tarkkailevat häntä.

”Geordie Shore”-tähti latasi useita postauksia Instagramiin väittäen että hän on jokin aika sitten kokenut useita yliluonnollisia kokemuksia — ennen lentoaan lentokoneella Irlantiin.

Kaikki hänen postauksensa ladattiin kun hän tuntui olevan järjissään. Kuten Sun kirjoittaa, ”Bile-misu tunnetaan sekoilustaan MTV-hittisarjassaan, kuitenkin hänen kommenttinsa postattiin silloin kun hän tuntui olevan varsin selväpäinen.”

The MTV show favourite, who is dating Lewis Bloor, is worried that the ETs are clued into the fact that she has seen them. She tweeted:

I have seen another UFO today on the way to the airport. Not even funny anymore I swear they no I can see them.

Mutta ne myös kiehtovat häntä. Hän lataa kuvan, jossa on kolme ufo-avaruusalusta – tuonpuoleisia kulkuvälineitä – violettia, sumuista taustaa vasten, ja kirjoittaa: ”Maksaisin siitä, että minut siepataan”.

Hänen postauksensa ovat Daily Starin mukaan saaneet hänen seuraajansa hämmennyksiin. ”Oletko huumeissa”, kysyi muutama seuraaja.

Eräs epäilijä kysyi häneltä: ”Olisiko se voinut olla ”hassun muotoinen” lentokone – koska olitte matkalla lentokentälle?”.”

Yksi kommentaattoreista oli melko skeptinen. Hän arveli: ”Johtuu varmaan niistä hämäriä piilolinsseistä, joita käytät!” Hän arveli: ”Varmaan niistä hämäriä piilolinsseistä, joita käytät!”

Eräs toiveikas vitsaili: ”Mikä on sieppauksen hinta?” ”Mikä on sieppauksen hinta?”

 

Artikkelin julkaissut enstarz.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.