Aidoksi todennettu video lentävästä lautasesta

Video, jolla näkyy lentävä lautanen nousevan maasta, sanotaan olevan todennettu aihoksi. Sen on raportoitu olevan kylmän sodan aikainen huippusalainen USA:n armeijan video. Aluksen design on epäilemättä samanlainen kuin tunnetuimmat lentävät lautaset joita näkyy ympäri maailman.

Videolla näkyy UFO-tyylinen alus joka leijailee irti maasta. Aluksen väitetään olevan rakennettu huippusalaisessa USA:n armeijan projektissa nimeltään Avrocar.

Tiedemiehet, jotka ovat vastuussa UFOn rakentamisesta, uskoivat että kyseessä olisi aikansa seuraava suuri armeijan lentävä alus.

Suuri keskustuuletin antoi virtaa lentävälle lautaselle, joka oli aikansa vaihtoehto helikopterille.

Julkaistulla videolla näkyy salaisen aluksen testilento tuntemattomassa tukikohdassa. Aluksen tekijät toivoivat että sillä pääsisi 300 mailin tuntinopeuteen, kolmen kilometrin korkeuteen  995 mailin toimintasäteellä.

1940- ja 1950-luvuilla useat ihmiset raportoivat nähneensä lentäviä lautasia USA:ssa, ja monet uskoivat näiden olevan tällaisen kokeellisen aluksen testilentoja.

USA oli allokoinut miljoonia dollareita Avrocar-projektiin, mutta rahat lentävälle lautaselle lopulta loppuivat kesäkuussa 1961, ja projekti lopulta lakkautettiin.

Avrocarin tekijät havaitsivat, että se pystyi leijailemaan vain metrin kolmasosan maasta, se oli epävarma suurilla nopeuksilla ja liian äänekäs ollakseen taistelualus, mistä syistä projekti lopulta lakkautettiin.

Artikkelin julkaissut Latest UFO Sightings

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.