Video kahdesta UFOsta lentonäytöksessä

Eräs festivaalikävijä Skyfestillä väittää nähneensä UFOn, ja hänellä on videotodisteita  keissinsä tueksi.

”Koskaan en ole kuvannut mitään tällaista”, sanoo John Whichelow.

Whichelow luuli vain nauhoittavansa Thunderbirdseja ilmanäytöksessä Fairchildin ilmatukikohdassa, mutta kun hän katsoi videon uudelleen, hän havaitsi kaksi eri tuntematonta lentävää esinettä freimissä.

“Näyttää siltä kuin se liikkuisi uskomattoman nopeasti sillä kuuluttaja sanoi noiden lentokoneiden lentävän 500 mailia tunnissa ja ne näyttivät hitailta vertailussa,” sanoi Whichelow. “Jotkut ihmiset puhuvat meteoreista tai linnuista tai ötököistä kameraa lähellä, katsoin sitä tarkasti läheltä ja en usko että kyseessä on mikään noista.”

Videolla näkyy valkoinen esine viiden sekunnin kohdalla freimissä ennen kuin Thunderbirdit ohittavat toisensa. Myöhemmin 36 sekunnin kohdalla on mahdollista nähdä pienempi musta esine joka tulee läpi freimissä mikä seuraa nousevaa Thunderbirdia.

“Carl Sagan sanoi että tähtiä on enemmän kuin hiekanjyviä rannalla,” sanoi Whichelow. “Ja että jos on niin paljon tähtiä, monet joista ovat vanhempia kuin omamme, niin se varmasti on sillä uskon että pääsemme tähtiin joku päivä, miksei siis ole sitä mahdollisuutta että joku on siellä jo nyt?”

KHQ soitti National UFO Reporting Centeriin Davenportissa kysyäkseen oliko esine mahdollisesti merkki älykkäästä elämästä. Johtaja Peter Davenport ei kommentoinut tuolloin, hän sanoi että hän haluaisi enemmän evidenssiä.

Linkki videoon

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.