Avaruusolentojen alus Etelänapamantereella

Etelänapamantereelta on jälleen löytynyt UFO. 20 metriä läpimitaltaan oleva UFO sijaitsee Bunger Hillsillä erittäin syrjäisessä paikassa.

Paikka on hämmästyttävä ottaen huomioon UFOn sijainnin erittäin lähellä epäluonnollisen näköisestä sisäänkäynnistä, jonka sanotaan johtavan maanalaiseen tukikohtaan.

UFO – Koordinaatit: 66°16’23.73″S 100°59’3.25″E

Sisäänkäynti – Koordinaatit: 66°36’13.70″S 99°43’11.93″E

Maaliskuun 19. päivänä 1992 eksobiologi Dale Andersen, usean NASAn sponsoroiman Etelänapamantereen tutkimusretkikunnan veteraani, teki retken Bunger Hillsille yksinkertaista datankeruuta varten, mutta reissu muuttui hengenvaaralliseksi silmänräpäyksessä. Yllättävän jäämyrskyn takia hän vietti yön kallionkolossa. Lue Andersonin tarina tästä.

On uskomatonta että odottamattoman jäämyrskyn ja Andersonin sijainti oli tasan tarkkaan sama jossa UFO ja sisäänkäynti ovat.

Andersen, joka vietti lokakuusta 1991 huhtikuuhun 1992 Etelänapamantereella, oli Venäjän Bunger Hillsin asemalle kohdistuneen eksobiologisen tutkimusmatkan jäsen, mikä oli yhteistyöprojekti NASAn ja venäläisen tutkimusjärjestön välillä. Tämä tutkimusryhmä koostui kahdekasta venäläisestä ja kahdesta amerikkalaisesta, sekä yhdestä kanadalaisesta.

Bunger Hill tuntuu olevan kiinnostava paikka.

Alla olevat UFO-video on secureteam10:n tuottama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.