UFO-havainto Texasista

Tapaus on alunperin raportoitu MUFONille numerolla  81691, ja sen on tehnyt kenttätutkija (ID.18377) jonka kanssa silminnäkijä on työskennellyt aiemmin. Silminnäkijä tarjosi neljä kännykkäkameralla otettua valokuvaa.

Kuvat 1 ja 3
Kuvat 1 ja 3

Silminnäkijä lastasi PVC-putkia pickuppinsa takaosaan Teksasilaisella bensa-asemalla tammikuun 21. päivänä 2017. Hän katseli kaakkoon ja näki esineen kaakossa ensimmäisenä.

Sen hopeinen heijastava väri sai havaitsijan huomion kirkasta keskellä päivää. Se leijaili noin 150 metriä kaakkoon silminnäkijän sijainnista, hieman yli sata metriä maanpinnan yläpuolella, oikealle/kaakkoon bensa-asemalta mutta silminnäkijällä ei ole ideaa mikä se voisi olla joten hän jatkoi seuraamista. Hän kuvaa esinettä hopeiseksi levyksi joka on läpimitaltaan noin 2,5-3 metriä.

Hän ei nähnyt muita muotoja tai merkkejä (esim. kupoleja, valoja tms). Leijailupaikalta levy teki ”epäsäännöllisen” yhtäkkisen liikkeen oikealle (etelään) ja sen jälkeen nousi hieman, kääntyi ja alkoi liikkua poispäin koilliseen ylittäen valtatien 87.

Hän otti neljä kuvaa puhelimellaan kun esine lensi pohjoista kohti. Silminnäkijä kuvaa esineen liikettä kuin se lentäisi kaaressa, samalla tavoin kuin kiekko laukaistaan ampumaradalla.

Neljä esineestä otettua kuvaa

Hän ei kuullut, haistanut tai tuntenut mitään muuta esineeseen liittyvää. Havainto kesti noin 45 sekuntia siitä kun se nähtiin ensimmäisen kerran siihen kunnes se katosi näkyvistä. Myöhemmin päivällä hän tunsi hieman ahdistusta, mutta ei usko sen liittyneen havaintoon.


Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.