Chilen laivasto julkaisi videon UFOsta ruiskuttamassa kemikaalia ilmakehään

Kansalaisille on nyt julkaistu poikkeuksellinen laivaston UFO-video jossa näkyy varsin epätavallista käyttäytymistä. Chilen viranomaiset ovat tutkineet videota viimeiset kaksi vuotta.

Marraskuun 11. päivänä 2014 chileläinen laivaston helikopteri (Airbus Cougar AS-532) oli rutiininomaisella partiomatkalla lentämässä rannikkoa pitkin kohti pohjoista, Santiagon länsipuolella.

Mukana oli pilotti, laivaston kapteeni jolla on monen vuoden lentokokemus, laivaston teknikko joka testasi WESCAMin MX-15 HD Forward Looking Infra Red (FLIR) -kameraa, jota yleensä käytetään ”keskikorkeuksien salaiseen tiedusteluun, valvontaan ja vakoiluun”.

Hieman tämän jälkeen pilotti otti yhteyttä kahteen tutka-asemaan raportoidakseen tuntemattomasta liikenteestä. Kumpikaan asema ei nähnyt sitä tutkassa, vaikka molemmat helposti näkivät helikopterit. Ilmaliikenteen valvojat vahvistivat, ettei alueella ollut siviili- eikä sotilasliikennettä.

Kenraali Ricardo Bermúdez, CEFAA:n johtaja tutkimuksen aikana kertoi Huffington Postille “Me emme tiedä mikä se on, mutta me tiedämme mikä se ei ollut.”

Video 1: Lyhyt versio.
Video 2: Täysi 9 minuutin versio.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.