Chilen UFO-havainnosta julkaistu uutta tietoa

Suosittu YouTube-kanava ”Omega Click” lähetti The Black Vaultille seuraavat asiakirjat. Asiakirjat on saatu Chilen ilmavoimilta.

Chilen laivasto julkaisi videon UFOsta ruiskuttamassa kemikaalia ilmakehään

Huom: The Black Vault ei saanut näitä asiakirjoja suoraan, ja täysi kunnia siitä annetaan ”Omega Clickille” julkaisusta ja luvasta säilyttää tietoja muille tässä arkistossa. DGAC:n ja ”Omega Clickin” väliset sähköpostiviestit on nähty julkaisun varmistamiseksi, vaikka niitä ei yksityisyydensuojasyistä olekaan sisällytetty tähän.

The Black Vaultilla ei ole mitään näkemystä siitä, mikä kohde on. Jotkut ovat todenneet, että tämä on selitettävissä oleva tapaus, ja se voi hyvinkin olla sitä. Tässä olevat tiedot säilytetään arkistointitarkoituksiin, ja tätä sivua päivitetään todennäköisesti lisäämällä siihen skeptinen analyysi, kun se on kerran tehty (jos ollenkaan) korkearesoluutioisesta videosta, sekä alla olevat tutkatietojen jäljitystiedot.

Omega Clickin täydellinen kuvaus tästä tapauksesta ja julkaistuista tallenteista on alla, ja sen jälkeen tulevat asiakirjojen ja videoiden julkaisut.

11. marraskuuta 2014 Chilen laivaston helikopteri, Airbus Cougar AS-532, oli mukana rutiininomaisessa päivävartiointitehtävässä, joka lensi pohjoiseen rannikkoa pitkin Santiagon länsipuolella. Koneessa oli lentäjä, laivaston kapteeni, jolla on monen vuoden lentokokemus, ja laivaston teknikko, joka testasi FLIR-infrapunakameraa, sotilaskameraa, jota käytetään usein peiteltyihin keskikorkeuden tiedusteluoperaatioihin, valvonta- ja tiedustelulaitteeseen, joka tällä kertaa jatkoi UAP-operaatiota.

Ilma-alus lensi noin 4 500 jalan korkeudessa kirkkaana iltapäivänä, jolloin näkyvyys vaakatasossa oli rajoittamaton ja ilman lämpötila oli noin 10 C. Ilma-alus ei ollut lentokoneessa.

Chilen laivaston helikopteri lensi noin 240 kilometrin tuntinopeudella, kun Chilen ilmavoimien FLIR-kamera havaitsi jotain epätavallista.

Kyseinen video on kiertänyt internetissä jo vuosia, ja sitä on usein pidetty matkustajakoneen laskeutumisena (päätelmä, jota Chilen hallitus pitää järjettömänä). Kun asiaa käsiteltiin, otin yhteyttä SEFAA:n verkkosivuilla olevaan sähköpostiosoitteeseen, josta sain vastauksen, jossa annettiin minulle kaikki tiedot virallisen asiakirjapyynnön esittämistä varten. Noin 10 päivää myöhemmin minulla oli aineisto julkaistiin DGAC hallituksen posti jakoi minulle aseman, jonka lupaan lähettää teille kokonaisuudessaan. Siellä on sisäisiä kirjeitä, lomakkeita (lentäjältä ja FLIR-kameraa käyttäneeltä virkamieheltä), tietoja (ja kaikki ulkopuolisten konsulttien tekemät analyysit), lentorata ja korkean resoluution video. Hallinnoin Italian suurinta ufologiaa ja siihen liittyviä ilmiöitä käsittelevää youtube-kanavaa. Käännän asiakirjoja FOIA:n mukaisesti, eikä kotimaassani ole koskaan tapahtunut, että ulkomainen hallitus olisi myöntänyt UAP-asiakirjoja tavalliselle kansalaiselle.

Chilen ilmavoimien ystävällisesti myöntämä hallituksen julkaisu sisältää DGAC:n (siviili-ilmailun pääosasto) jäsenten välisiä sisäisiä kirjeitä, ja joitakin kirjeitä on kirjoittanut itse kenraali Ricardo Bermudez, Chilen hallituksen SEFAA:n (Sección de estudios de fenómenos aéreos anómalos – Chilen hallituksen anomaalisten ilmailmiöiden tutkimusosasto) johtaja, joka vahvistaa ja järjestää UFO-tapauksen tutkimista varten perustetun komitean salaisia kokouksia. Yhdessä kirjeessä on myös kopterin kuljettajan laatima muistio, jossa hän kuvasi esinettä FLIR MX HD WESCAM -kameralla. Minulle jaettiin helikopterin lentoradat (Airbus Cougar AS-532), säätiedot ja Chilen ilmavoimien fotogrammetriaosaston analyysi. Ranskalaisen GEIPANin tiedosto, joka auttoi SEFAA:ta tutkimaan ilmiötä (se totesi hyvin epäsopivalla tavalla, että ilmiö johtui todennäköisesti laskeutuvasta lentokoneesta). Meteorologisessa raportissa lukee mustavalkoisesti ”meteorologinen ilmiö on poissuljettu” Ilmavoimien fotogrammetrian osaston raportissa lukee, että ”se ei ole lintu.”. Se ei ole riippuliituri, se ei ole lentokone, se ei ole lentävä hyönteinen, se ei ole miehittämätön ilma-alus, se ei ole laskuvarjo, esine hallitsee liikkeensä, havaitsette, että sillä on tilavuus, tuuli ei häiritse sitä, esine heijastaa valoa, säteilee tietynlaista energiaa”

Hallussani olevassa PDF-tiedostossa, joka esitellään viimeisimmässä videossani, jossa käännän asiakirjan asiakirjalta (liitän videon tekstitettynä kuudella kielellä), fotogrammetrian osasto osoittaa tietojen avulla, että esineellä on rakenne, se on olemassa kolmiulotteisesti ja että se on heijastanut valoa. GEIPAN-tiedosto osoittaa myös, että esine liikkui lähes samalla nopeudella kuin sitä kuvannut helikopteri. noin 240 kilometriä tunnissa. Alberto Vergara (ohjaaja) kommentoi PDF:n lopussa kirjoittaen: ”Lopulta voidaan päätellä, että esineellä on kaikki ominaisuudet, jotka voidaan luokitella tunnistamattomaksi ilmatilan ilmiöksi”

Joissakin asiakirjoissa esitellään ulkopuolisten konsulttien tekemiä rikosteknisiä analyysejä, kuten ydinfyysikon ja SEFAA:n tieteellisen konsultin Mario Avilan laatima pdf-tiedosto, jossa hän päätyi kohteen kirkkautta koskevien erilaisten analyysien jälkeen siihen tulokseen, että kyseessä on eräänlainen UAP, joka koostuu ilmeisesti kahdesta pyörivästä pallosta. Julkaisun asiakirjoihin sisältyy kirjeitä, joissa asia esitellään hallituksen virkamiehille, ja muita erittäin mielenkiintoisia asiakirjoja, jotka auttavat selventämään Chilen laivaston kaappaaman kohteen näennäisesti TUNNISTAMATONTA luonnetta.

Kotimaassani uutinen ei ole saanut VÄHÄISINTÄKÄÄN HUOMIOTA, ja toivon, että kun se julkaistaan sivustollanne, myös kotimaani tiedotusvälineet alkavat vakavasti käsitellä asiaa. Uskon, että tämä uusi julkaisu voi asettaa suuren kysymysmerkin siihen kätevään johtopäätökseen, jonka debunkkerit ovat tehneet.

Minusta tämä on hyvin mielenkiintoinen tapaus, joka on minulle edelleen avoin.

Jos voitte ilmoittaa minulle hieman etukäteen, milloin juttu ja asiakirjat julkaistaan sivustollanne, mainostan paljon sosiaalisissa verkostoissani ja kutsun ihmisiä tulemaan sivustollenne katsomaan juttua.

Liitän liitteenä linkkini ja videoanalyysini. Tiedostot ja kuvakaappauksen sähköpostitse.

Asiakirjat

Seuraavat tiedostot saatiin alun perin 6 .zip-tiedostona. Black Vault purki ne ja tarjoaa hakemistoluettelon kunkin tiedoston sisällöstä, jonka alussa on alkuperäisen tiedoston nimi.

Lataa EDITOIMATON raakavideo: faa.ts 1.0GB

CORREOS (Sähköpostit)

CORREO MARIO AVILA.pdf 498K
CORREO MARIO AVILA 2 1.1M
CORREO RICARDO BERMTDEZ 1 424K
CORREO RICARDO BERMTDEZ 2 420K
CORREO ROBERTO BORE 1 756K
CORREO ROBERTO BORE 2 480K

FORMULARIOS (Kaavakkeet)

DIBUJO CARLOS RODRIGUEZ 289K
FORMULARIO CARLOS RODRIGUEZ 1.1M
FORMULARIO MARCELO NEIRA 1.4M

INFORME GEIPAN (GEIPAN-raportti)

INFORME GEIPAN EN ESPANOL 4.9M
INFORME GEIPAN EN INGLES 5.0M

INFORMES ASESORES (Arviointiraportit)

Caso Armada Mario Avila 4.0M
INFORME ALBERTO VERGARA 3.9M
INFORME ARMADA LUIS BARRERA 1.4M
INFORME CARLOS GONZALEZ 2.9M
INFORME LUIS BARRERA 37M
INFORME LUIS SALAZAR 2.1M
INFORME MARCELO MOYA 7.8M
INFORME MARCELO SCHONHERR 366K
INFORME RICARDO BERMTDEZ 864K
INFORME ULISES FATNDEZ 1.1M

TRACK DE VUELO (lentorata)

TRACK DE VUELO ACOUGAR (PowerPoint) 5.1M

FAA

Omega Clickin videoanalyysi

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.